roumeliotis

Carwiz

Ρόλο... ξεκάθαρο στον ΜακΚίσικ

casino loutrakiou
redwell

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ένας σπέσιαλ παίκτης με χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του που δεν συναντάς εύκολα ακόμα και στην Euroleague και γι' αυτό ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον πήρε από τους πρώτους στον Πειραιά και τον ανανέωσε η ομάδα προ μηνών.

Η φυσική του θέση είναι στο "2" όμως μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει πράγματα και στο "3" για κάποια λεπτά. Τα χαρακτηριστικά του όπως η εκρηκτικότητα, η ταχύτητα και η τρομακτική του άνεση στο ένας εναντίον ενός, τον καθιστούν πολύτιμο στα χέρια του Coach-B.

Με την έλευση ποιοτικών γκαρντ όπως ο Τόμας Γουόκαπ, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συν τους Κώστα Σλούκα και Γιαννούλη Λαρεντζάκη ενώ μην ξεχνάμε και τον Μιχάλη Λούντζη, οι χρόνοι περιορίζονται για τον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Σε ποιά θέση θα παίζει; Πόσα λεπτά; Τι θα κάνει στο παρκέ; Θα σκοράρει; Θα "τρέχει" την ομάδα; Θα πασάρει; Θα ανοίγει την άμυνα για να βγει το ελεύθερο σουτ; Θα επικεντρώνεται στα αμυντικά του καθήκοντα που δεν είναι και το φόρτε του; Τι ακριβώς θα κάνει όταν περνάει στον αγώνα;

Όσοι αναρωτιέστε αν μετά από ενάμιση χρόνο που ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι στην ομάδα υπό τις οδηγίες του ίδιου προπονητή, αναζητείται ο ρόλος του, ναι αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Είναι το απαραίτητο "εξτρά" συστατικό στο "πιάτο" που θέλει να σερβίρει ο Coach-B και αν έλειπε, αυτά που μπορεί να προσφέρει, δεν θα μπορούσε κανείς άλλος.

Μένει να δούμε ακριβώς τι θα κάνει ο Σακίλ ΜακΚίσικ και πιθανότατα θα πάρουμε "γεύση" στο τουρνουά της Κύπρου όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πράγματα στο μυαλό του για τον Αμερικανό γκαρντ-φόργουορντ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

29 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 02:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Γενικά συμφωνούμε, και τώρα νομίζω περίπου τα ίδια λέμε με άλλες λεπτομέρειες!

    Καλά, δεν είπα ότι θα παίρναμε Kalinic, απλά τυγχάνει να τον σέβομαι απίστευτα, και αν ήταν όντως στην αγορά είναι μεγάλος πειρασμός! Είχα διαβάσει για 500.000€ μόνο, αλλά είμαι σίγουρος ότι αποκλείεται να πήρε τόσα λίγα χρήματα, κάπου αλλού κάτι είπαν ότι μπορεί να φτάσει η συμφωνία και στις 900.000 (δεν είχαν άλλες λεπτομέρειες), ίσως έχουν κάποια συμφωνία που δεν γνωρίζουμε και σίγουρα έπαιξε ρόλο η ομάδα, αλλά με ξενίζει το γεγονός ότι στο τοπ της καριέρας του γυρίζει πίσω σε μία ομάδα που δύσκολα θα αποφύγει τις τελευταίες θέσεις της Euroleague, και μπορεί να χάσει και τα πάντα από την Παρτιζάν που ήταν πολύ καλή σήμερα. Τον είχα για Μπαρτσελόνα φέτος για να καταλάβεις.

    Yabusele τουλάχιστον πήγε Ρεάλ με διπλά χρήματα.

    Αυτό με το σουτ, το αναφέρω συχνά πυκνά γιατί υπάρχουν πολλά παραδείγματα παιχτών που βελτίωσαν το σουτ τους και κέρδισαν μερικά ακόμη χρόνια καριέρας ακόμη και σε μεγάλη ηλικία. Το σουτ δουλεύεται αν δεν έχεις λάθος φόρμα, απλά κάνεις χίλια τρίποντα κάθε μέρα, από εκεί που έκανες 500 κάθε 2 μέρες, γενικά από πέρυσι έλεγα ότι είναι κατάντια για τον Ολυμπιακό να έχει δεύτερο καλύτερο γκαρντ τον Mc αλλά τώρα που έχει πάει πιο πίσω στο ρόστερ φαίνεται καλύτερα.

    Γι' αυτό λέω ότι πρέπει να βελτιώσει το off ball παιχνίδι του, γιατί τα άλλα δεν μαθαίνονται εύκολα, αλλά να μάθει να κόβει και να του περνούν πάσες ή να τελειώνει με alley hoop (εντυπωσιακό κατόρθωμα για γκαρντ, πιστεύω ότι το έχει), ή να βελτιώσει λίγο το τρίποντο από τις γωνίες, αυτό δεν είναι απίθανο. Άμυνα επίσης είναι καλός όταν συγκεντρώνεται, απλά δεν χρειάζεται να κρατάει πολύ την μπάλα γιατί κολλάει η ομάδα, και κάνει και λάθη στο κατέβασμα, αλλά με τόσους χειριστές πλέον και δημιουργούς παντού (ακόμη και ο Fall πασάρει) δεν χρειάζεται καν να τα κάνει αυτά.

    Φυσικά, μπορείς να πας με πολλές επιλογές αντί αυτού, έναν combo τύπου Grant, έναν καθαρό σουτέρ τύπου Matt Thomas, μπερδεύει λίγο και ο Λαρεντζάκης που είναι λίγο από όλα, και σίγουρα ούτε αυτός καθαρός σουτέρ. Θα μπορούσαν να πάνε σε λύση Hilliard (εξαιρετικός σήμερα), 2-3αρο, αλλά είχε ακουστεί ότι ζήτησε κοντά στα 900.000, αποκλείεται να πήγε με τόσα Bayern, αλλά σίγουρα πολύ περισσότερα από 500.000.

    Πάντως η ομάδα έχει έναν κορμό από πέρυσι, θα δούμε τι θα κάνει και ο Mc, είπαμε, αν δεν "συμμορφωθεί" θα είναι πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση! Γνώμη μου είναι να μην αλλάζει πολύ η ομάδα από χρονιά σε χρονιά, οπότε ας τον υποστούμε άλλη μία, και βλέπουμε. Άλλωστε έπεσε πολύ πίσω στην ιεραρχία του ρόστερ πλέον, και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για την ομάδα μας.

    Με McKissic 2ο καλύτερο γκαρντ 12οι, φέτος με Dorsey και Walkup, και πολύ βελτιωμένο Λαρεντζάκη μπροστά του, είμαστε πολύ ανεβασμένοι.

    Σλούκας, Walkup, Dorsey, Λαρεντζάκη, McKissic, Παπανικολάου, Vezenkof, Livio, Πρίντεζης, Martin, Fall +1 είναι η 12αδα επιπέδου Euroleague, τον Λούντζη δεν το βάζω στην 12αδα, οποιαδήποτε ομάδα Euroleague θα είχε τον Λούντζη στη δωδεκάδα της; Αυτό πρέπει να αναρωτηθούμε για τον καθένα. McKissic θα μπορούσε να είναι σε αρκετές. Γενικά, αυτοί οι 11+Λούντζης+3+5 που χρειάζεται η ομάδα, και ένας πιτσιρικάς να συμπληρώνει 15αδα, ανάλογα με τον αγώνα μπορεί να μείνει το 3 ή 5 έξω, και ανάλογα τους τραυματισμούς μπορεί να είναι και ο Λούντζης στη 12αδα. Αγώνες θα υπάρξουν πολλοί, και ευκαιρίες επίσης, και τα βασικά γρανάζια της μηχανής θα χρειαστούν και ξεκούραση μέσα στη σεζόν. Σχεδόν πάντα κάποιος θα λείπει από τους πρώτους 11 ώστε να ανοίξει το ρόστερ για όλους.

    Τώρα αυτό που λες για τον Nebo το είχα γράψει πριν τελειώσει η σεζόν, ότι θα προτιμούσα Nebo στη θέση του, και μου απαντούσαν κάποια παιδιά, και είχαν δίκιο, νομίζω και ο Andre μου το είχε επισημάνει, ότι αποκλείεται να άλλαζε ο Μπαρτζώκας τον Μάρτιν με "παρόμοιο" παίχτη, παρόμοιο στα μάτια του Μπαρτζώκα φυσικά, γιατί καθόλου παρόμοιοι δεν είναι. Νομίζω όλοι είχαμε καταλάβει ότι θα μείνει, οπότε προσπαθούσαμε υποθετικά να χτίσουμε γύρω από αυτόν.

    Εγώ νομίζω ότι πρέπει να πάρει 5αρι καλό και αθλητικό, να παίζει pick n roll γιατί έχουμε κοντούς που το παίζουν και ψηλούς που όχι..και αν έχεις πολύ δυνατό 4αρι, εγώ θα έριχνα τον Μάρτιν πάνω του. Καλύτερα θα τα πάει απέναντι σε ένα δυνατό 4, από ότι σε ένα δυνατό 5/η ένα πολύ γρήγορο 5, ο Μπαρτζώκας έχει ένα πρόβλημα, αν δεν του βγαίνει αυτό που θέλει να κάνει, κολλάει τελείως, δεν παίρνει από τον κάθε παίχτη ότι μπορεί, παίρνει μόνο αυτά που θέλει αυτός, και αυτό είναι λάθος κατά τη γνώμη μου.

    Ελπίζω μόνο να μην είμαστε η περσινή Βαλένθια της φετινής Euroelague , ομάδα με καλό προπονητή και καταπληκτικό ρόστερ, που δυστυχώς έμεινε εκτός play off (και Euroleague φέτος). Γι' αυτό το βάθος είναι τόσο σημαντικό, μην αφήσουμε παιχνίδι να πέσει κάτω, και Ελλάδα ας παίζει με συντήρηση, άλλωστε τελικοί με βαζελο θα είναι.

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    @ DeCoupePe συνήθως συμφωνούμε. Έχω παρακολουθήσει τα ποστ για τον Καλινιτς. Ξεχνάς μια σημαντική λεπτομέρεια. Επέστρεψε σπίτι του. Όπως και δικοί μας τοπ κλας παιχτες (Σλουκ, Πριντ, Παπ, Σπαν, Παπσπετρου) κάνουν σημαντικές εκπτώσεις για να παίξουν εντός συνόρων έτσι και αυτός. Δεν θα ερχόταν δλδ στον Ολυμπιακό/ΠΑΟ με τους ίδιους όρους. Υπερχρησιμος θα ήταν αλλά ουτοπία.

    Ο Μακισικ έχει σωματικά προσόντα αλλά του λείπει το αξιόπιστο σουτ (ποτέ θα το δουλέψει ρε συ, 31 πηγε), η τεχνική, η ηρεμία και και η γνώση/διάβασμα του παιχνιδιού για γκαρντ, και το ύψος για τριάρι. Επιμένω ότι λόγω αυτών των σοβαρών ελλείψεων δεν είναι άξιος να χαραμίζεται η ομάδα 500χιλ και θέση ξένου για ευρωλιγκα. Εξαιρετικός για Α1, γιουροκαπ, αλλά όχι σε ομάδα οχταδας ευρωλιγκας. Εκτός αν πεις ότι αφήνει εκτός 12αδας το Λουντζη οπότε πας με δύο άσσους (με ο,τι ρίσκο είναι αυτό- όχι ότι με ικανοποιεί ο Λουντζης).
    Το πρόβλημα εδώ είναι ότι στο σχεδιασμό στη 12αδα είναι να έχουμε 6 γκαρντ και ένα τριάρι, που είναι τραγικό. Επιμένω ότι κάποιος έκανε λάθος προγραμματισμό. Κοινώς βάσει ροστερ αυστηρά ο Ντορσει δεν ήταν σωστή επιλογή ως τελευταία (θα ταίριαζε πιο πολύ ένας Ναναλι) δεδομένης της ανανέωσης Μακισικ.
    Εννοείται ότι μου αρέσει ο Ντορσει απλώς περιγράφω τη σοβαρή ανισορροπια του ροστερ.
    Δεν υπάρχει μόνο ταβαρες. Όλες οι ομάδες έχουν 7footers αλλά και κτηνωδία του 2.08 που ο Μάρτιν δεν ξερει/θελει/μπορεί και ο ΖανΣαρλ είναι λάιτ από κιλά για να σπρώξει.
    Αν λχ αντί Μάρτιν είχαμε έναν Νεμπο αμυντικά θα ήμαστε καλύτερα. Αν αντί Ζαν Σαρλ είχαμε έναν Γιαμπουσελε επίσης (παίχτες ενδεικτικοί των χαρακτηριστικών που λέω ότι μας λειπουν).
    Εν τέλει όποιον ενα παιχτη και να πάρουμε πάλι θα έχουμε κενο, ενώ και οι ρολοι/χρόνοι δεν θα μοιράζονται σωστά.
    Πραγματικά πιστεύω ότι κάποιος επέμεινε για 15λεπτα Μακκισικ στο 3 που είναι έγκλημα και θα το πληρωσουμε

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω είναι 550.000 McK (μετά την ανανέωση, λιγότερα πριν) και 400.000 περίπου ο Μάρτιν, αλλά υπερβολικό σε βλέπω με τον Λίβιο να είναι "ανίκανος", δηλαδή και ο Βεζενκοφ είναι "ανίκανος" επειδή δεν μπορεί να μαρκάρει Ταβαρες; Δηλαδή όσοι δεν μπορούν να μαρκάρουν Ταβαρες (περίπου το 95% των παιχτών στη Euroleague) είναι ανίκανοι; Απλά δεν είναι οι κατάλληλοι, δεν τους κάνει ανίκανους, αλλά γι' αυτό φωνάζαμε πέρυσι ότι χρειάζεται δεινόσαυρο η ομάδα.

    Νταξ, ο McK πληρώθηκε επειδή έκανε το μεγάλο ματς με τον βαζελο μόλις ήρθε, και 2-3 καλά ματς όταν η ομάδα δεν βλεποταν και δεν είχε γκαρντ φέτος.

    Δεν είναι και άσχετος ο παίχτης, μπορεί να είναι καλός αμυντικός, να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο, το σουτ - αν δεν είναι "σπασμένο" που λέμε, και το δικό του δεν είναι - δουλεύεται πάντα και είναι το μόνο που βελτιώνεται και αργότερα , έχει τρομακτικό πρώτο βήμα, τα έχω εξηγήσει διεξοδικά σε παλαιότερα ποστ, και από πέρυσι έλεγα ότι όταν ο McK είναι το δεύτερο καλύτερο γκαρντ σου τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα.. αλλά για 4-5ο μία χαρά είναι, αν βρει και αποδεχτεί τον ρόλο του, μάθει να παίζει off ball και βελτιώσει το σουτ του και δεν κρατά τόσο τη μπάλα.

    Τώρα αν του χρόνου στη θέση του φέρεις Hilliard/Thomas ή κάτι καλύτερο, αυτό λέγεται ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι για πετάμα ή δεν μπορείς να πάρεις πράγματα από αυτόν.

    Σλούκας/Walkup/Dorsey/Λαρεντζάκης τους θεωρώ αμετακίνητους, Παπανικολάου/Πρίντεζη/Βεζενκοφ/Λίβιο επίσης, αυτοί είναι ένας βασικός κορμός 8 ετών από τους βασικούς 12 που χρειάζεσαι σε κάθε αγώνα, +3 συμπληρωματικούς (ακόμη και αυτοί δεν μπορούν να είναι τύπου Χρηστίδης/Μούσα, πρέπει να μπορούν να μπουν 12αδα και να προσφέρουν. Νέοι, παλιοί, βετεράνοι, οτιδήποτε, αλλά να μπορούν να προσφέρουν λεπτά).

    Παράδειγμα. Εγώ βασικό σέντερ σε πρώτη φάση ήθελα Tobey/Landale, pick n pop/pick n roll, 7 footers, μετά 2/3 (τους βάζω μαζί αυτούς, δεν με ενδιαφέρει ο τίτλος) μετά έναν πολύ αθλητικό, συνήθως pick n roll ψηλό με hustle plays και καλό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση πάνω από το καλάθι (συνήθως αυτοί είναι περίπου 2.04 - 2.10 σε ύψος και όχι πολύ βαρείς), και έναν βαρύ και ασηκωτο δεινόσαυρο, που μου φαινόταν ότι ο Κουφός θα μπορούσε να καλύψει άνετα τη θέση.

    Τώρα πήραμε δεινόσαυρο, που είναι αναβάθμιση σε σχέση με Κουφό, αλλά μας λείπουν τα άλλα 2! Πάντως όταν κάνεις μία αναβάθμιση σε θέση/ρόλο, δεν πρέπει να είναι εις βάρος των υπολοίπων θέσεων/ρόλων, δηλαδή δεν λες, θα διώξω Κουφό, θα πάρω καλό δεινόσαυρο, αλλά παράλληλα δεν βλέπεις ότι έχεις μισό σέντερ ακόμη (Μάρτιν) και 1/3 του Λίβιο, δηλαδή αντί για 3 σέντερ, έχουμε 1 και 2/3α...

    Επίσης δεν μπορούμε να "πετάμε" όποιον δεν μας κάνει σε 2 φιλικά, αλλά αν δεν "συμμορφωθούν" Μάρτιν/McK, του χρόνου θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ή, και είναι μεγάλο ή αυτό, να κατέβουν μία θέση στην ιεραρχία του ρόστερ. Αυτό λέγεται αναβάθμιση.

    Παράλληλα βλέπω τον Παναθηναϊκό να διαλύεται από τους Ερυθρολευκους του Βελιγραδίου..δεν θα μιλήσω ακόμη για βαζελο, αλλά ο Ερυθρός έχει πολλές ελλείψεις σε ο ρόστερ του, και έναν Kalinic που θα ήταν τέλειος για εμάς. Περισσότερο ενεργητικός και βοηθητικός ο Παπ, περισσότερο εγκεφαλικός και point forward o Kalinic, θα είχαμε απίστευτη δυάδα επιπέδου final 4. Πάντως βλέπω ντέρμπυ ουραγών νομίζω αυτή τη στιγμή..

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    @kasavetis από το δικό σου συμπέρασμα και δεδομένων των τρυπών του ροστερ προτιμούσα λοιπόν στη θέση του Μακισικ ένα καθαρό τριάρι (3& d) με ύψος και γρήγορα πόδια και μα κρατήσουμε την τελευταία μεταγραφή κάβα για κάλυψη πιθανού τραυματισμού στη σεζόν.
    Βεβαίως κάποιος βιάστηκε να υπογράψει ανανέωση στον μετριότατο ποιοτικά Μακισικ πουλώντας σωτο ότι μπορεί να πάρει 15 λεπτά στο 3 (εδω κακαριζουμε).
    Γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχουμε δεύτερο τριάρι, ενω έχουμε έξι (+πιτσιρικια) γκαρντ (3+3), ενώ πλην Φαλ δεν έχουμε ικανό ψηλό αμυντικο (από 5 ψηλους) αφού και ο Ζαν Σαρλ αποδείχτηκε ανίκανος να μαρκάρει βαριά κορμιά.
    Για άλλη μια φορά το ροστερ είναι ανισόρροπη- σαν τις χρονιές με τα 3-4 τριάρι.
    Αααααχ ρε Σταυροπουλε
    @Redgoal ξέρουμε συμβόλαια Μάρτιν και Μακισικ;

  • kasavetis
    kasavetis Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή βλέπω αρκετή αντιπαράθεση στο φόρουμ καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
    - Ο ΜακΚισικ είναι 31 και όχι 33. Δεν τον πήραν τα χρόνια ρε παιδιά.... άργησε να μπει στην ευρωλίγκα αλλά γέρο δεν τον λες
    - Ο ΜακΚισικ είναι καθαρό 2άρι. Δεν μπορεί να παίξει ως 3άρι γιατί δεν έχει το ύψος να ματσάρει αντίπαλα ψηλά τριάρια
    - Ο ΜακΚισικ δεν έχει καλό σουτ και ειδικά στο 3ποντο. Συμπαθητικό σουτ το λες αλλά καλό όχι (για 2άρι)
    - Μέχρι πρόσφατα ο ΜακΚισικ ήταν απαραίτητος στο ρόστερ, φέτος όμως που αποκτήθηκαν ποιοτικά γκαρντ δεν μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής σε βάρος των υπόλοιπων γκαρντ, τουλάχιστον στην ευρωλίγκα (στην Α1 μπορεί να παίζει παραπάνω για να ξεκουράζει τους βασικούς). Όταν έχεις Σλούκα, Γουόκαπ, Ντόρσει και Λάρι ποιον θα αφήσεις εκτός 12δας ή στον πάγκο για να παίζει ο ΜακΚισικ? Μοιάζει να περισσεύει... αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.

    Συμπέρασμα (εντελώς δικό μου και φυσικά υποκειμενικό): ο ΜακΚισικ πρέπει να χρησιμοποιείται στην Α1 και για πολύ λίγο στην ευρωλίγκα ανάλογα με τον αντίπαλο και τους τραυματισμούς κλπ Δεν γίνεται διαφορετικά. Το ίδιο ισχύει και με τον Λούντζη που ουσιαστικά ήρθε στη θέση του Κόνιαρη για να παίζει στην Α1, στην ευρωλίγα εκτός αποστολής θα είναι στα περισσότερα παιχνίδια

  • Slouki-sak-11.
    Slouki-sak-11. Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 11:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα... Καλα μιλαμε ο φιλος πιο κατω εχει κ πληροφορίες.... ποιος Ντεκ ρε μαγκες ονειρεύεστε ειναι δυντον να παιξει αυτος ο παιχτης στην Ευρώπη κ να μην τον παρει η Ρεαλ, η Μπαρτα, η Τσσκα, η Φενερ-Εφές η ακομη κ η Παρτιζαν του Ζελικο.... ασε που το συμβόλαιο τ θα ειναι απροσπέλαστο για τα οικονομικα της ομαδας μας....

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 09:26 Σύνδεσμος σχολίου

    red goal Καλημέρα. Με τον κουφό τι γίνεται?? Όσο δεν βρίσκει ομάδα σκοπεύει να ρίξει τις απαιτήσεις του?? Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί η ομάδα?? Και μια ακόμα ερώτηση γιατί να μην επέστρεφε ο Βασιλόπουλος για την α1 και να κλείσει την καριέρα του για μπακ απ του παπ μια χαρά είναι πιστεύω

    REDGOAL: Ποτέ μη λες ποτέ για Κουφό. Για Βασιλόπουλο δεν υπάρχει καμία πιθανότητα φίλε

  • gogos
    gogos Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 07:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι Μενιο γιατί ο Ντεκ είναι παιχταράς!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜακΚίσικ είναι παίκτης που αν τον διαχειριστεί σωστά ένας κόουτς είναι πολυεργαλείο που μπορεί εκτός από 2άρι να υποδυθεί τέλεια το τριάρι οπότε θα πάρει χρόνο περισσότερο στο παρκέ και μαζί αν χρειαστεί με τον Βέζε η θέση 3 καλύπτεται σχεδόν στο 100% με την προυπόθεση ένα 5άρι το μπακ απ του Φαλ, που ο Θεός να βάλει το χέρι του αν λείψει!!!!! Αν λείψει ο Μάρτιν καλύπτεται από Ζαν Σαρλ και Πρίντ, αν λείψει Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ο Φαλ παίζοντας με τους δεινόσαυρους των 2,18 και βάλε σχεδόν όλων των ομάδων της Ευρωλίγκας, τότε μία από τα ίδια και άντε γεια!!!!! Κάποια στιγμή επί τέλους, οι συνεχείς και κάθε χρόνο τραυματισμοί των ψηλών ας μας γίνουν μάθημα όπως και το βόλευ κάτω από την ρακέτα μας με τους κοντούς σέντερ της ματαεποχής Μίλου, με αποτέλεσμα να μας κάνουν πλάκα όλοι οι ψηλοί των άλλων ομάδων!!!! Εννοείται μπακ απ για 5λεπτα και στιγμές ξεκούρασης από το "ξύλο" που θα τρώει, δεν μιλάμε παίκτη για να τρώει χρόνο των βασικών ψηλών, απλά να είναι πραγματικά ψηλός!!!!

  • Μενιος
    Μενιος Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @gogos μου το μετέφερε σήμερα φίλος που μαθαίνει αρκετές φορές πληροφορίες εκ των έσω. Αν ήταν να πάρουν παίχτη φτηνό για λίγα λεπτά πίσω από Παπ θα τον είχαν πάρει για να κάνει και προετοιμασία. Όπως το Τζαμάλ Τζόουνς. Πάνε για κάτι δυνατό από τους κομμένους στο NBA. 3 περιπτώσεις έχουν κυκλώσει με πρώτη αυτή του Ντεκ και αναμένουν τις εξελίξεις.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...