roumeliotis

Carwiz

Στο Summer League ο Κάρτερ

casino loutrakiou
redwell

Ο Τάισον Κάρτερ ο οποίος είναι μια περίπτωση που απασχόλησε τον Θρύλο και υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία μαζί του, θέλει να κυνηγήσει το όνειρο του ΝΒΑ και θα πάρει μέρος στο Summer League.

O νεαρός γκαρντ ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και γι' αυτό δεν έχουν πέσει υπογραφές με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Αμερικανός άσος θα συμμετάσχει στο Summer League του ΝΒΑ με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, σε μία προσπάθειά του να πείσει κάποια ομάδα να του δώσει δουλειά.

Οι πιθανότητες ξεκάθαρα δεν είναι με το μέρος του, όμως θα προσπαθήσει για το όνειρο, οπότε η περίπτωσή του με τον Ολυμπιακό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στον Αύγουστο.

Αυτό φυσικά δεν αλλάζει κάτι για τον Θρύλο αφού έτσι και αλλιώς, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν αν αποκτηθεί. Αν μείνει δηλαδή ως έβδομος ξένος ή αν δοθεί δανεικός...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • Panos 7
    Panos 7 Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξυπνησε και ο karter και θελει ΝΒΑ. Εδω παει ο βαζελος Καλικατζαρακης. Ολοι οι στραβοι και οι κουλοι στο ΝΒΑ.

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Petrousef μένει τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο Ευρώπη. Αν ισχύει ότι υπήρχαν και το χειμώνα επαφές αλλά ζήτησε εγγυημένο χρόνο νομίζω αξίζει να ξαναγίνει προσπάθεια. Στη θέση του Ζαν Σαρλ σαν δεύτερο τεσσαρι και τρίτο πενταρι θα έχει 15-20 λεπτά σε κάθε παιχνίδι. Επίσης landale κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και δεν το βλέπω να βρίσκει ομάδα στο Nba. Είχαμε συμφωνήσει μαζί του για 650χιλ οπότε με μια προσφορά στις 700-750χιλ μέσα στον Αύγουστο μπορούμε να τον πείσουμε να υπογράψει.
    Μόνο και μόνο από τα διαρκείας φέτος θα έχεις επιπλέον έσοδα γύρω στις 600-800χιλ(3-4 χιλιάδες διάρκειας με μέση τιμή τα 200€). Με τέτοιο συμβόλαιο φέρνεις αξιόλογο παίχτη στο 3. Επίσης μέσα στον Αύγουστο θα προκύψουν πολλές περιπτώσεις παιχτών που θα κοπούν από το NBA και περιφερειακοί και ψηλοί.

  • Αρης
    Αρης Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ναζ μητρου λονγκ υπεγραψε στην Μπρεσια.Θα μπορουσε να γινει κινηση κατα την αποψη μου

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 08:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστός φίλε μου ΤΚ, έτσι ακριβώς είναι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
    Πώς μας κατάντησαν έτσι τον Ολυμπιακό, τόσο χαμηλά, είναι απίστευτο.

  • Μενιος
    Μενιος Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 02:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Σταματήστε την γκρίνια. Η αγορά είναι γεμάτη από 2αρια. Τέλος Σεπτέμβρη αρχίζει η Ευρωλίγκα. Μπορούμε να περιμένουμε όσο θέλουμε τον Ντόρσεϊ. Αν βρει ομάδα NBA θα υπάρχουν στην αγορά ένα σωρό παίχτες στο 2. Όσο για τον Κάρτερ για δανεικός προορίζεται αν τον πάρουμε. Παγκόσμιο φαινόμενο να πέφτει γκρίνια για έναν αμερικανό που δεν θα είναι καν στο ρόστερ αλλά θα δοθεί δανεικός. Γκρινιαζεται χωρίς λόγο. Οι βασικές κινήσεις μας στο 1 και το 5 έγιναν γρήγορα με πολύ καλούς παίχτες Ευρωλίγκας. Ειδικά ο Γουοκαπ ήταν cheat. Βλέπεις ομάδες πολύ πιο πλούσιες και δεν έχουν δίδυμο στο 1 Σλούκα-Γουοκαπ

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως διάβαζα τις δηλώσεις Γιασικεβίτσιους που δήλωσε ότι Χανγκά/Κλαβερ έφυγαν για οικονομικούς λόγους, και ότι δεν έχει χρήματα για 3αρι(;!?!).

    Η Ρεάλ πάει με βασικό άσσο Goss που οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν θέλατε καν να τον δείτε και η CSKA με 37χρονο Hackett που τον διώξαμε σαν κουτσό άλογο και έναν Δανό.. εκτός από τις Τουρκικές που άνοιξαν πάλι τις βαλβίδες με τα λάθρο-δολλαρια, υπάρχει πραγματικά ανταγωνισμός στην Euroleague και ΟΧΙ άπειρα χρήματα όπως νομίζουν μερικοί.

    Απλά το αναφέρω για να δούμε ότι παντού υπάρχουν δυσκολίες και ότι με 2-3 προσεγμένες κινήσεις μπορεί να είμασταν πολύ κοντύτερα στο final 4 από ότι πιστεύουν στην ομάδα μας. Και πέρυσι και φέτος νομίζω ότι οι ίδιοι υποτιμούν τις επιλογές και τις δυνατότητές μας.

    Έχουμε ένα τοπ 3 playmaker κατά τη γνώμη μου (Καλάθης top 5), και χαλάμε τα καλύτερά του χρόνια με ομάδες που στην καλύτερη μπορεί να φτάσουν στη 12η θέση.. μόλις φύγει, ή μεγαλώσει σε κάνα 2 χρόνια ακόμη ο Σλούκας, νομίζω δύσκολα θα ξαναβρούμε τοπ 3 παίχτη στη θέση του. Νομίζω είναι οι τελευταίες μεγάλες ομάδες που μπορούμε να φτιάξουμε πριν χρειαστούν τεράστιες τομές μετά από 2-3 χρόνια.. κρίμα να τις πετάμε έτσι όπως πετάξαμε τα καλύτερα χρόνια του Σπανούλη.

    Φοντεκιο και Landale κάνουν τρομερό τουρνουά..

  • Deep7
    Deep7 Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Και οι 2 ειναι πολυ καλοι παικτες ο ενας ετοιμος ο αλλος πολλα υποσχομενος ..καλα κανουμε και περιμενουμε ..αν μας τους παρει το ΝΒΑ ΟΚ αν τους παρει αλλος ειμαστε για κλαματα...αυτα..

  • Τσαντας
    Τσαντας Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, το πιο ορθολογικό, όπως εγώ το βλεπω, θα ήταν μέχρι την αρχή της προετοιμασίας να έχει αποκτηθεί ένα δυάροτριαρι, όπως αυτοί για τους οποίους η ομάδα δεδομένα ενδιαφέρθηκε (ντομπριτς/λαιτι), ώστε να είμαστε σχεδόν πλήρεις. Και στη συνέχεια να αποκτηθεί ένας από τους Ντόρσεϊ/Κάρτερ ή κάποιος άλλος, αν θεωρηθεί μεγάλο ρίσκο, το να έχει ο Κάρτερ τόσο σήμαντικο ρόλο (που μπορεί να δωθει και δανεικός, σύμφωνα με κάποιους δημοσιογράφους). Το θεωρείς πιθανό αυτό το ενδεχόμενο; Να πάρουμε, δηλαδή, αμερικανό πλαγιο μέσα στις επόμενες μέρες και μετά να περιμένουμε τι θα γίνει με αυτούς;

    REDGOAL: Φίλε όλα μέσα είναι. Προκύπτουν και καλές περιπτώσεις στην αγορά

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα Redgoal,δεν ήταν να απαντήσει οριστικά ο Ντορσει μέχρι τέλος του μήνα?

    REDGOAL: Και νωρίτερα ήταν να απαντήσει αλλά ακόμα δεν...

  • gogos
    gogos Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βεζε ειναι καθαρο 4 αρι,μην μπερδευεστε, το οτι εχει το σουτ δεν σημαινει οτι κανει για την θεση 3.
    Αν ειναι ετσι ετσι να βαλουμε και τον ντουμπλιεβιτς 3 αρι , και επειδη κανει πολλες ασιστ πλειμεικερ.
    Δεν ειναι ετσι,περυσι επαιζε κατα συνθηκη στην θεση 3 γιατι ο Παπ απουσιαζε και ο κοουτς δεν βρηκε κατι αξιοπρεπες στην θεση αυτή( θελω να ελπιζω τουλαχιστον οτι αυτος ηταν ο λογος)(επισης ο Χαραλαμποπουλος παρουσιαστηκε τουλαχιστον ανετοιμος.)
    Οσον αφορα τον βεζε εαν δυναμωσει και αλλο το κορμι του και βαλει και ταχυτητα στο παιχνιδι του αλλο λιγο τοτε ναι θα μιλαμε για ενα φονικο 3 αρο 4 αρι που θα κανει χαμο με την παρουσια του και στις δυο ακρες του παρκε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...