roumeliotis

Carwiz

«Στον ΟΣΦΠ ο Λάιτι με διετές» (pic)

casino loutrakiou
redwell

Παίκτης του Θρύλου θα γίνει άμεσα ο Ντέιβιντ Λάιτι αν πιστέψουμε τον γνωστό Ιταλό ρεπόρτερ και ειδικό στα μεταγραφικά, Εμιλιάνο Κάρκια, ο οποίος κάνει λόγο για τελειωμένη δουλειά...

Όπως αναφέρει σε τιτίβισμά του ο παίκτης ήρθε σε συμφωνία με τους Πειραιώτες για συμβόλαιο διετούς διάρκειας και σύντομα θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, ενώ την είδηση αναπαράγουν και ιστοσελίδες χωρίς όμως άλλες λεπτομέρειες.

Ο 33χρονος γκαρντ-φόργουορντ ανήκει στην Βιλερμπάν με την οποία στην Ευρωλίγκα που ολοκληρώθηκε είχε 11.3 μέσο όρο πόντων. Ο Ντέιβιντ Λάιτι φέρεται να  απασχολεί τον Ολυμπιακό και να αρέσει στον Μπαρτζώκα για μπακ-απ τριάρι ή και για βασικός αν ο Παπανικολάου δεν επιστρέψει δυναμικά.

Να επισημάνουμε ότι ο έμπειρος Αμερικανός έχει συμβόλαιο με την Βιλερμπάν μέχρι και το 2024 κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες, εάν επιβεβαιωθεί η είδηση που μεταφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, θα πρέπει να έχουν κάνει χρήση της ρήτρας αποδέσμευσης που θα υπάρχει στο συμβόλαιό του...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

50 σχόλια

  • Σ.Β.
    Σ.Β. Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν απομονώσετε στο πρόσωπο του Λαιτι στην φωτογραφία του συγκεκριμένου άρθρου «Στον ΟΣΦΠ ο Λάιτι με διετές» δείχνει την απορία και του ίδιου ακόμα στο άκουσμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

    Έτσι πρέπει να έδειχνε και η δική μου έκφραση όταν το διάβασα.

  • ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 09:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο λαιτι ειναι ενας παικτης που θα περνει προσπαθειες απο τα σουτ μεσης αποστασης. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΣΟΥΤΕΡ!!!!

  • TG
    TG Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 21:40 Σύνδεσμος σχολίου

    @creeper φίλε σου είπα ποτέ οτι είναι δεινός σουτέρ?Είπα ότι είναι ένας πολύ καλός all around παίκτης.35% έχει στο τρίποντο οχι 38 σιγα τη διαφορά.Ένας παίκτης με 12 ποντους μεσο όρο σε όποια ομαδα και να παίζει είναι πολύ καλή λύση για αναπληρωματικός.Θα παιζει γυρω στα 10-15 λεπτά και αν είναι και σε καλη μέρα θα παίζει γύρω στα 20-25.

  • Creeper
    Creeper Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @TG Που το είδες το 38% στο τρίποντο? Αλλά και ακόμα έτσι να είναι, αυτό το ποσοστό δεν σημαίνει οτι είναι δεινός σουτέρ. Άσε που παίρνει λίγες προσπάθειες. Το κρέας ψάρι δεν γίνεται!

  • Manu11
    Manu11 Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεταγραφή έτοιμους παιγμενου παιχτη που έρχεται να γεμισει το 3 μαζί παπανικολαου(;) και λίγο από μακισικ και Βεζένκοφ. Σωστή! Τα υπόλοιπα στο παρκε. Δυάρι δυνατόν και τρίτο πενταρι τώρα για να είναι το ρόστερ γεμάτο με πολλες επιλογές σε προσωπα και σχήματα.

  • TG
    TG Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορώ να καταλάβω το κράξιμο μερικών εδώ πέρα.Παικτης με 38 τοις εκατό στο τρίποντο ο οποίος θα έρθει για αναπληρωματικός.Ειναι αθλητικός και με 12 πόντους μέσο όρο.Ειναι 1,98 που είναι πολύ καλό ύψος είναι δηλαδή 2 πόντους ψηλότερος από τον μακκισικ.Καλος αμυντικός έχει το 1v1.Με λίγα λόγια είναι ένας πολύ καλός αθλητικός all around παίκτης που το μόνο αρνητικό είναι η ηλικία του.Ειναι πολυτέλεια να έχεις έναν τέτοιο παίκτη αναπληρωματικό.

  • 7footer
    7footer Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 15:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είναι σουτέρ ο άνθρωπος. Ο ίδιος το παραδέχεται. Γι'αυτό και δε σουτάρει από μακρινή απόσταση.
    54 εύστοχα τρίποντα σε 60 αγώνες.
    Σε 2 χρονιές στην Ευρωλίγκα.
    Να συζητάμε εμείς αν είναι σουτέρ όταν δε θέλει ο ίδιος;
    Δεν το έχει το μακρινό σουτ. Και το ξέρει.
    Όπως δεν το έχει και ο ΜακΚισικ.
    Δύο κοντά αθλητικά τριάρια που παίζουν και στο 2 χωρίς μακρινό σουτ.
    Μόνο ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα θα έχει δύο ίδιους τέτοιους παίχτες.
    Θα κινηθούμε πάλι στα επίπεδα της Βιλερμπάν και θα βλέπουμε ντέρμπι στα μεταξύ μας παιχνίδια.
    Άλλη μία ΜΠΑΡΤΖΩΚΕΙΑΔΑ μας περίμενει!

  • legend1925
    legend1925 Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά μην τρελλένεστε. Ο άνθρωπος δεν έρχεται για 2αρι κιλλερ που ψάχνουμε...Έρχεται για μπακ απ του Παπ...Δεν θα ρίχνει 10 τρίποντα κάθε ματς...Δυνατό του σημείο είναι το στεπ μπακ δίποντο όπως έγραψε ο Δημήτρης με αξιοπρεπές τρίποντο. Κατά μέσο όρο 3 τρίποντα ανά ματς με 35% ευστοχία.

  • Arthanos7
    Arthanos7 Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ο λιλαρντ έχει το ίδιο ποσοστό τριποντων με τον αντετοκουμπο ! Ο ένας βάζει 1 στα3 και ο άλλος 7 στα 20 ! Αν τους θεωρείται το ίδιο καλούς πάω πάσο! Το ότι κάνει οικονομία μπορεί να είναι και αυτογνωσία, δηλαδή ο αντετοκουμπο αν έκανε 20 προσπάθειες θα έβαζε 7 και αυτός?

  • legend1925
    legend1925 Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @7footer Και ο Σπανούλης 34 ευστοχα τρίποντα φέτος σε 34 ματς. Με 28% ευστοχία. Το ότι είναι οικονομικός δεν σημαίνει ότι είναι και χάλια σουτερ!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...