roumeliotis

Carwiz

«Στην λίστα Ολυμπιακού ο Λάιτι»

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος μετά τους Τόμας Γουόκαπ και Μουσταφά Φαλ ψάχνει έναν σκόρερ ολκής και σύμφωνα με δημοσιεύματα εξετάζει... ζεστά τον 33χρονο φόργουορντ της Βιλερμπάν, Ντέιβιντ Λάιτι.

Σύμφωνα λοιπόν με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, o Oλυμπιακός κοιταζει... σοβαρά την περίπτωση του Αμερικανού ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Βιλερμπάν μέχρι το 2022.

Φέτος, ο 33χρονος φόργουορντ έιχε στην Euroleague 11.3 πόντους, 2.8 ασίστ, 1.0 κλέψιμο και 1.8 λάθη σε 23.5 λεπτά συμμετοχής σε συνολικά 33 παιχνίδια.

Aντίστοιχα, στο γαλλικό πρωτάθλημα, ο έμπειρος άσος είχε 9.0 πόντους, 1.7 ασίστ και 1.9 λάθη σε 22.1 χρόνο συμμετοχής, σε 31 αγώνες.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

30 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Πλάκα μας κάνουν ορισμένοι;! Έχετε δει ποτέ τον Broekhoff να παίζει;! Ο άνθρωπος είναι για βασικός σε όλη την Euroleague, είναι σε πτώση φυσικά (γι' αυτό ελπίζουμε) αλλά σε σχέση με τον Lighty 1) περισσότερο παίχτης ομάδας 2) ασύγκριτα καλύτερος σουτέρ 3) πολύ καλύτερος αμυντικός 4) πολύ καλύτερος ριμπ. 6 πόντους ψηλότερος, και 3 χρόνια νεώτερος!!

    Πραγματικά, ένα πράγμα που υπερτερεί ο Lighty πείτε μου.. ακόμη και στην αθλητικοτητα που είχε μειονέκτημα στο ΝΒΑ ο Β, ο L δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

    Ο ένας ήταν στα πρόθυρα του ΝΒΑ, και ο άλλος στα πρόθυρα της Γαλλικής λίγκας (που η καλύτερη ομάδα της είναι για τον πάτοο της Eurooeague).

    Επίσης και στα λεφτά, πρέπει να είναι τρομερά μικρή η διαφορά πλέον μεταξύ τους.

    Απίστευτα αποτυχημένη μεταγραφή, όχι γιατί είναι τόσο κακός ο Lighty, συμπαθητικός είναι, απλά γερνάει ακόμη περισσότερο μία γερασμένη ομάδα, δεν δίνει καμία ελπίδα για το μέλλον, και δεν καλύπτει καμία από τις ανάγκες της ομάδας (σουτ/άμυνα και ύψος/μέγεθος στην θέση 3/ριμπάουντ). Αν ήθελαν συμπληρωματικό γκαρντ ας πήγαιναν σε Carter/Grant/Macon, αν ήθελαν 3 καλύτερα Diallo, ο Blazic είναι ελεύθερος, μεταγραφή ουσίας και αξίας.. κόλλημα με μέτριους Αμερικανούς έχει ο Μπαρτζώκας, μας έχει τρελάνει..

    Ο Μπλατ τουλάχιστον έφερε ταλέντα φοβερά, όλοι είχαν upside, και ο Μπαρτζώκας φέρνει 33 χρόνους με 2ετη..θα μας τρελάνει τελείως, και ο Παναθηναϊκός μαζεύει όλα τα ταλέντα, παίρνει και Diallo και Χουγκαζ και Μαντζουκα από πέρυσι..ΕΛΕΟΣ.

  • gogos
    gogos Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 10:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν παλεύεστε μερικοί εδώ μέσα, γιατί προτρεχετε? Κάποιοι κράζανε και λέγανε ότι δεν θα πάρουμε Φολ και Γουοκαπ, τους πηραμε και γυρίσανε την μπιφτέκα..περιμενετε!! μπορεί να είναι 2η επιλογή, ο παίχτης... μην κράζετε, έλεος... Θετική σκέψη και από Οκτώβριο θα κρίνουμε όλοι αντικειμενικά...

  • Γιάννης Καλλιθέα
    Γιάννης Καλλιθέα Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 10:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Να περιμένουμε λέω εγώ και ας μην προτρέχουμε....να δούμε αν ισχύει, αν συνοδεύεται πχ από απόκτηση και άλλου παίκτη ( 3αρι με μακρυνό σουτ ή παίχτη τύπου Ντόρσεϊ).....και μετά κρίνουμε!
    Πάντως, κακός παίκτης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.......είναι παίκτης καθαρά ομάδας που ανεβοκατεβαίνει στις θέσεις 2 και 3, με σταθερά καλό αποτέλεσμα . Σίγουρα δεν είναι παίκτης slasher και δεν θα σου πάρει παιχνίδια μόνος του!!!!! Για να μην μακρυγορώ την θεωρώ ΤΙΜΙΑ μεταγραφή, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟ 2-3!!!!!!

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ78
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ78 Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεκαθαρος ο στοχος ολυμπιακου φετος.....ΘΕΣΕΙΣ 11-20 .....ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ....
    O ΓΕΡΟ LIGHTY ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ......ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΕΕΙ ΗΔΗ...!!!!!!
    ΠΑΙΔΕΣ ΚΟΒΩ ΤΗ NOBA ΑΠΟ ΤΩΡΑ.....ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!!!

  • Papapan7
    Papapan7 Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 10:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Πωπω μάγκες από μπάσκετ δεν έχετε ιδέα έτσι? Λογικό αμα ως ολυμπιακοί ονειρεύεστε καχεκτικά παιδιά τύπου Μπροκχοφ που μέσα στο ΟΑΚΑ θα είχε 1/6. Δεν πάνε πουθενά αυτοί οι παίκτες πλέον με τη σκληραδα που υπάρχει στη Γιουρολιγκ. Λαιτι παρακαλάω να έρθει. Παίκτης με φοβερό πλουραλισμο, μπορεί να σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο, έχει σκληράδα και είναι παίκτης ομάδας. Μακάρι να έρθει και θα είστε οι πρώτοι που θα κάνετε κωλοτουμπα. Πάρα πολύ καλή κίνηση. Μακάρι να γίνει! O Carchia που είναι πολύ καλός ρεπόρτερ και αξιόπιστος λέει ότι θα υπογράψει διετές!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 09:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα είναι σίγουρο αγαπητό REDGOAL, από το ποδόσφαιρο μέχρι το πόλο ο Ολυμπιακός ουσιαστικά σάρωσε και σαρώνει κάθε χρόνο σε Ελλάδα και κατά καιρούς και στην Ευρώπη, όπως το πόλο γυναικών εφέτος!!!! Στο μόνο άθλημα που έχουμε πρόβλημα και μάλιστα εφέτος και στις γυναίκες, είναι το μπάσκετ. Όχι μόνο εντός γηπέδου αλλά και εκτός, αφού κυβερνήσεις αλλάζουν αλλά στο άθλημα όχι μόνο δεν αλλάζει τίποτα αλλά πάμε στα χειρότερα και τώρα θα περιμένουμε το Οκτώβρη μήπως ξεβρωμίσει το άθλημα!!!! Τελικά αγαπητό redgoal για να κάνουμε και λίγο χιούμορ -αν και δεν είναι για αστείο- ακόμα και μέχρι στα ριάλιτις όπως το survivor που έβλεπε όλος ο κόσμος, όλοι οι παίκτες εμφανίζονταν φίλαθλοι των πράσινων στο μπάσκετ και κανείς για άλλη ομάδα μέχρι και τον Ντάφυ που τον έδειξε ένα αθλητικό site να βλέπει μπάσκετ στο Ο.Α.Κ.Α.!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, γιατί κάτι τέτοια μαζί και με τον πόλεμο από τα media στην ομάδα ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ και τις τηλεδίκες και άλλες ομορφιές, μας έφεραν σε θέση αντί να βλέπουμε σε γκάλοπς αύξηση δημοτικότητας και φιλάθλων της ομάδας να έχουμε θεαματική μείωση!!!! Πρέπει να γίνουν μεγάλες προσπάθειες από τα τμήματα μπάσκετ να φτάσει η ομάδα εκεί που ήταν και εκεί που αρμόζει ως Ολυμπιακός!!!!

  • Γιαγκούλας
    Γιαγκούλας Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 09:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί δεν μας κάνει ο Μουρατος ρε παιδιά όταν είχαμε διψασμένους Έλληνες κάναμε δουλειά με δολλάριο κυνηγούς δεν είδα κάτι όσοι άξιζαν μας πούλησαν την επόμενη χρονιά οι υπόλοιποι τζιφος

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 09:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ισχύει τελικά παιδιά το πιο πιθανό είναι αυτό που γράφει το ρεντγκολ.. Ντόρσεϊ το βασικό γκαρντ κ ο λαιτι συμπλήρωμα πίσω από Παπανικολάου ..ας περιμένουμε να δούμε.. πάντως για να είναι το βασικό γκαρντ αποκλείεται δεν το πιστεύω..

  • Deep7
    Deep7 Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 08:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ενδιαφερετε ο Μπαρτζωκας να τον φερει για αλλαγη του Παπανικολαου στο 3 ειναι καλη περιπτωση ..

  • Ν
    Ν Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 02:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα πάει για ένα 2αρι ντορσει ένα 2-3αρο λαιτι χολινς ναναλι μπροκχοφ κ ένα 4-5 αρι
    Ο λαιτι για το 2-3αρι μου φαίνεται
    Καλύτερα ντορσει χολινς κ ένα 4-5αρι καλό κ είσαι σούπερ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...