roumeliotis

Carwiz

«Διπλό» κόντρα στον Πανιώνιο οι Έφηβοι

casino loutrakiou
redwell

Η ομάδα Εφήβων του Θρύλου πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πανιωνίου με 2-0 για την 13η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν από τα πρώτα λεπτά την ανωτερότητα τους, καθώς είχαν τον έλεγχο και δημιούργησαν ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία.

Στο 33′ ο Φράγκος είδε την κίνηση του Τζάμαλη και εκείνος με όμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε με τους Πειραιώτες να έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο.

Ο Ολυμπιακός στο 63′ διπλασίασε τα τέρματα του, με τον Κτενά να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ μην αφήνοντας περιθώρια στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Η Κ17 του Ολυμπιακού με αυτήν την νίκη παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ επόμενος αντίπαλος της θα είναι ο ΟΦΗ τον οποίο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γ. Λαμπαδινός): Φαγογένης, Λακάτης, Κοντός, Σακολάρι, Παλαιολόγος, Θεοχαρόπουλος, Πρίφτι, Σαϊνίδης, Γιαλλάφος, Οθωναίος, Σαπουντζής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Καμπαγιοβάννης, Γιωτόπουλος, Φράγκος (80′ Σαμουργασίδης), Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης, Μιχαηλίδης (69′ Ζουριδάκης), Καρακώστας (80′ Φλούδας), Τζάμαλης (69′ Μπιμπίκας), Βασιλακόπουλος (64′ Λάνα), Κτενάς.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...