roumeliotis

Carwiz

«Να περιμένουμε πολλά από αυτή τη φουρνιά»

casino loutrakiou
redwell

Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λανς και την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους «8» του UEFA Youth League, δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που έχουμε κάνει, στόχος μας είναι να χαρακτηριστούμε αν όχι η καλύτερη μία από τις καλύτερες Κ19 στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το δεύτερο σημαντικό είναι να εκπροσωπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, που για εμάς είναι σημαντικό ως Έλληνες να δείχνουμε την ποιότητα που υπάρχει στη χώρα μας.

Στόχος είναι η εξέλιξη, η πρόοδος και να γινόμαστε καλύτεροι ποδοσφαιριστές και να αξιολογούμε τους παίκτες που έχουμε εδώ. Έχουμε μία καλή φουρνιά παικτών και πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολλά ως Ελλάδα απ’ αυτά τα παιδιά.

Πέραν από τον τρόπο παιχνιδιού και το πως στεκόμαστε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, είναι σημαντικό ο χαρακτήρας που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δουλειά πολλών χρόνων και πολλών ανθρώπων και το στοιχείο που μας έχει φέρει μέχρι εδώ είναι η προσωπικότητα, η αυθεντικότητα και ο τρόπος που μπορούμε να διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα έχει δείξει πως έχει τη δίψα για τη νίκη.

Αφιερώνω την πρόκριση αρχικά στον κόσμο που μας ώθησε όπως και με την Ίντερ και να το αφιερώσω και στον αδερφό μου που πέρασε κάποιες δύσκολες ημέρες πριν λίγο καιρό».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

1 σχόλιο

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    υπάρνουν όντως κάποιοι παιδια που δείχνουν να έχουν προοπτικές για να αξιοποιηθούν όμως θα πρέπει ήδη απο του χρόνου να πάνε σε ομάδες που θα παίζουν 19 χρονών είναι οι πιο πολλοί και δεν έχει παραστάσεις απο υψηλο επίπεδο κανεις . Ούτε προπονήσεις δεν κάνουν με τη μεγάλη ομάδα . Ξεχωρίζουν 3-4 παιδιά .
    Αλλα είναι κάτι που πρέπει να επισημάνουνμε εδω . Λένε όλοι για τεχνικούς διευθυντές και κουραφέξαλα και ενωούνε μόνο τους παίχτες που θα φέρουν . Εχουν περάσει σε 1 χρόνο 3 και υπάρχει ακόμα, ποιος ξέρεις άραγε γιατι , ο Ανιγκο και βλέπουμε έναν οργανισμό να έχει 3 βασικές ομάδες , την μεγάλη , την Β ομάδα και την Κ19 και να παίζουν και οι 3 διαφορετικό σύστημα και να έχουν διαφορετικη φιλοσοφία . Πως θα εξελιχθούν οι παίχτες έτσι ? Δεν ξέρω αν το ίδιο γίνεται και στον πιο κάτω Κ . Αλλα αυτο πραγματικά δε βγάζει κανένα νόημα .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...