roumeliotis

Carwiz

Επική πρόκριση οι Νέοι επί της Λανς

casino loutrakiou
redwell

Επική πρόκριση στους "8" του Youth League για τους Νέους του Θρύλου καθώς τα πιτσιρίκια του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου νίκησαν 4-2 στα πέναλτι τη Λανς στο γήπεδο Καραϊσκάκη και πέρασαν στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την νικήτρια της αναμέτρησης Μπάγερν-Φέγενορντ.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 2-2, καθώς Ολυμπιακός επέστρεψε από το εις βάρος του 0-2 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Το σκορ άνοιξε στο 19' για τους φιλοξενούμενους με απευθείας φάουλ ο Αγιαντά Σισουμπά, ο Βέλγος σταρ της Λανς με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε στο 52' ο Φοφανά με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας Νέων μείωσαν με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπάμπης Κωστούλας στο 58'. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με το Σταύρο Πνευμονίδη μετά από παιδαριώδες λάθος του Γάλλου τερματοφύλακα. Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Γάλλοι αστόχησαν δύο φορές και ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2, ευστοχώντας σε όλες τις εκτελέσεις με τους Μπακουλα, Μπ.Κωστούλα, Λιατσικούρα και Τανούλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα έπαιζε χωρίς δύο βασικά στελέχη της, καθώς τιμωρημένος ήταν ο Παπακανέλλος και ασθενής ο Μουζακίτης που ανέβασε πυρετό την προηγούμενη του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (66' Τανούλης), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Αλαφάκης Λιατσικούρας, Μπάκουλας, Δαρβίρας (33' Δάμα), Πνευμονίδης (80' Λώλης), Μπ. Κωστούλας

ΛΑΝΣ (Γιοάν Ντεμόντ): Ντελπλάς, Σανιάν, Μπαλά (76' Απερί), Γκανιού, Λεν, Σιλά (72' Μπαναγκά), Ερμπέν, Εσκουφλέρ, Μπερμόν, Σισουμπά, Φοφανά (84' Ντιλιουϊντί)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

12 σχόλια

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στους μικρούς για την πρόκριση και που συνεχίζουν να διεκδικούν το ευρωπαϊκό.

  • Basketball coach
    Basketball coach Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    MΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΤΕΛΕΝΤΑ ΜΑΣ!Η ΟΜΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Πανόπουλε στη β ομάδα είναι παρκαρισμένη εδώ και 3 χρόνια η προηγούμενη φουρνιά. Εδώ χρειάζονται αποφάσεις όπως συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα κλαμπ του κόσμου. Στην πρώτη ομάδα φίλε. Πες μου ο μπαοκ αν έχει χάσει που το κάνει, και μη μου πεις ότι συγκρινομαστε ως μέγεθος μαζί τους.
    Η συστηματική παρουσία μικρών στην πρώτη ομάδα ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ εκ των πραγμάτων την κάθε διοίκηση να πάψει να φέρνει τις καραβιες παικτων "και όποιος κάτσει", και να δαπανήσει τα χρήματα του μπάτζετ σε λιγότερες αριθμητικα και ποιοτικότερες λύσεις.
    Ας το αποφασίσουν κι ας το επικοινωνήσουν σε όλες τις κατευθύνσεις (κόσμος, τύπος, μάνατζερ) ότι η ομάδα όταν έχει καλό υλικό στις μικρές ηλικίες έτσι θα πορεύεται. Όταν δεν έχει καλές φουρνιές εννοείται, στη β ομάδα για φιλτράρισμα και ανάπτυξη. Φαντάσου και τι κίνητρο θα ήταν για τα υπόλοιπα πιτσιρίκια να βλέπουν από τώρα τον Κωστούλα λχ να μπαίνει και να παίζει. Νεκροταφείο καταντησαμε.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΙΚ τα 2-3 παιδιά τα ανεβάζεις ΑΠΟ ΤΩΡΑ στην πρώτη ομάδα, προπονούνται με τους μεγάλους, τους δίνεις και ΧΡΟΝΟ, αυτόν που τους αναλογεί, έστω ως ολιγόλεπτες αλλαγές, το καλοκαίρι ακολουθούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ την προετοιμασία και για του χρόνου εκτός από ΧΡΟΝΟ τους έχεις και ΡΟΛΟ.
    Οι παίκτες ΈΤΣΙ βγαίνουν. Τα να δούμε και να κάνουμε και να δείξουμε είναι προπονητική επιπέδου Αλέφαντου για καφενοβιος οπαδούς. Όπως τα "διωξε αυτόν κι εκείνον, πάρε τον άλλον και τον έναν ναουμε"(που συνήθως είναι τα ίδια ονόματα, ο,τι πιάνετε δεξιά αριστερά γράφετε) στο μπάσκετ. Έλα να σοβαρευομαστε λίγο.

  • Πανοπουλος Γεωργιος
    Πανοπουλος Γεωργιος Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα αδελφια Κωστουλα και ο Κουτσιδης ειναι γνωστο οτι εχουν ηδη προωθηθει στην β'ομαδα.
    Σημερα με εντυπωσιασαν και ο Κουτσογουλας σε ρολο δεξιου φουλ μπακ σε ολη την πλευρα(αληθεια ο παλαιμαχος Κινι ειναι καλυτερος?) και ο Μπακουλας με το 23 ,που πατησε σε ολα τα σημεια του γηπεδου δινοντας τρομερες μαχες και ξερει και μπαλιτσα.Ο Δαρβιρας ηταν πολυ ψαρωμενος ,και δεν εδειξε τι μπαλα ξερει σημερα.Αλλα πρεπει να βελτιωσει αμεσα την εκρηκτικοτητα του,αν δεν θελει να χαθει.

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Προημιτελικός στο Μόναχο με Μπάγερν.
    Κ αν περάσεις ημιτελικός με τον νικητή του Νάντ-Κοπεγχάγη στο Καραϊσκάκη.
    Το ότι ο προπονητής της ομάδας ο Συλαιδόπιουλος είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα του Ολυμπιακού κάτι λέει.
    Κ λέει ότι ίσως κ Μακάρι κάποιοι από τους παίκτες αυτούς θα προωθηθούν κ θα στηριχτούν.
    Μακάρι ´.
    Γιώργος Ολυμπιακός.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Το καλοκαίρι θέλουμε δύο με τρεις παίχτες από τους μικρούς στην προετοιμασία να δούμε αν είναι έτοιμοι για την μεγάλη ομάδα.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω τα πλαγια μπακ τα ειδα καλυτερα απο Κινι Ορτεγκα και τον Φορ τον Κωστουλα ανωτερο απο Ναβαρο....

  • Πέτρος
    Πέτρος Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 18:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι νέοι είναι ωραίοι. Πάντα τέτοια ψυχάρες Ολυμπιακάρες μου.

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 17:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στα παιδιά !!! Έβλεπα ολυμπιακές ψυχαρες και όχι τουρίστες που πήγαν στο Αγρίνιο !

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...