roumeliotis

Carwiz

Πειραιώτικη... ψυχή πέταξε έξω την Ίντερ

casino loutrakiou
redwell

Φοβεροί και τρομεροί οι Νέοι του Θρύλου καθώς τα παιδιά του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου με πάθος και πείσμα που πραγματικά έχουμε χρόνια να δούμε από την πρώτη ομάδα, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 73’ πήραν τεράστια πρόκριση στους «16» του UEFA Youth League με 6-5 στα πέναλτι επί της Ίντερ στο Καραϊσκάκη, μετά το στείρο ενενηντάλεπτο.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται για δεύτερη φορά στην εν λόγω φάση και πετούν εκτός μια σπουδαία ομάδα, με τον Κότσι να είναι ο μοιραίος για την Ίντερ, αφού έχασε το τελευταίο πέναλτι και ενώ νωρίτερα οι Πειραιώτες είχαν ευστοχήσει σε έξι προσπάθειες. Την Παρασκευή (09/02) μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός, με την κληρωτίδα να έχει σπουδαία ονόματα όπως οι Σίτι, Ζάλτσμπουργκ, Μίλαν και άλλες ακόμη υπερδυνάμεις.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και είχαν καλές στιγμές στο πρώτο 20λεπτο τόσο με τον Καμάτε, όσο και με τον Στάνκοβιτς, χωρίς όμως να ανησυχήσει ο Σίνα.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και είχε τον έλεγχο του αγώνα έχοντας και εκείνος κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Αρχικά στο 23′ ο Μουζακίτης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Κουτσίδης πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά μετά, ήταν σειρά του Χ. Κωστούλα να γίνει απειλητικός, όταν μετά από γύρισμα του Παπακανέλλου, έκανε την προβολή με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία.

Η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο 36′. Ο Μουζακίτης εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας της Ίντερ έκανε άστοχη έξοδο, όμως το σουτ του Παπακανέλλου κόντραρε σε αμυντικούς της ιταλικής ομάδας.

Στο 40′ ήρθε και η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Ίντερ. Ο Κόκι έκανε σέντρα από αριστερά, ο Καμάτε κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και έκλεισε τους χώρους προς την αντίπαλη ομάδα, ενώ είχε μία σειρά από καλές ευκαιρίες.

Στο 65′ ο Κουτσογούλας έκανε ατομική ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του το πλασέ του όμως ήταν αδύναμο με τον Ραϊμόντι να διώχνει.

Λίγο αργότερα στο 70′ ο Ολυμπιακός είχε δύο τεράστιες ευκαιρίες, αρχικά ο Πνευμονίδης πλάσαρε στην απέναντι γωνία με τον τερματοφύλακα της Ίντερ να αντιδράει σωστά, ενώ δευτερόλεπτα μετά ο Μουζακίτης έκανε διαγώνια μπαλιά στον Παπακανέλλο, το πλασέ του οποίου σταμάτησε πάλι πάνω στον τερματοφύλακα.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, άντεξε την πίεση της Ίντερ και ήταν εκείνη που είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς στα 90 λεπτά.

Στο 88′ ο Χ. Κωστούλας έκανε ατομική ενέργεια, είδε την κίνηση του Λιατσικούρα, όμως το πλασέ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Θρύλος ήταν πιο αποτελεσματικός, καθώς σκόραρε σε όλες του τις προσπάθειες, ενώ είδε τον Κόκι να στέλνει την μπάλα άουτ.

Η διαδικασία των πέναλτι:

1-0 Μουζακίτης

1-1 Στάνκοβιτς

2-1 Μπάκουλας

2-2 Ντι Μάτζιο

3-2 Χ. Κωστούλας

3-3 Ογούσου

4-3 Λιατσικούρας

4-4 Στάντε

5-4 Τανούλης

5-5 Σαρ

6-5 Κ. Κωστούλας

6-5 Κόκι άουτ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Αλαφάκης (84′ Δάμα), Κουτσίδης, Κουτσογούλας (89′ Τανούλης), Μουζακίτης, Χ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης (78′ Λιατσικούρας), Κ. Κωστούλας, Πρεκατές, Μπάκουλας

Ίντερ (Κ. Κίβου): Ραϊμόντι, Αϊντού, Κόκι, Στάνκοβιτς, Στάμπιλε (62′ Αλεξίου), Μάτζιο, Σαρ, Καμάτε (71′ Μοσκόνι), Κουϊέτο (62′ Ογούσου), Μπέρενμπρουχ (85′ Πιέρι), Στάντε.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

20 σχόλια

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Στον αποκλεισμο στα πεναλτυ απο τον ποα ατυχια ,στην προκριση επι της ιντερ επιτυχια .Ας ψαξουμε τον μεσο ορο λεω εγω στο τι λεγεται αποτυχια ,τι επιτυχια.Ατυχια δεν υπαρχει μονο ανικανοτητα ποδοσφαιρικη.Συγχαρητηρια στα παιδια για την επιτυχια τους .

  • Δημήτρης 7
    Δημήτρης 7 Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 08:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή η αίσθηση μεγαλείου και περηφάνιας πόσο μας έχει λήψει ........όσο για της ακαδημίες ας μην είμαστε υποκριτές πρώτοι εμείς ακυρώνουμε τους Έλληνες παίχτες στοχοποιώντας τους σε κάθε αποτυχία δείτε τι γίνεται με Φορτούνη Μασούρα Μπουχαλακη Ρετσο κτλΤελος πάντων ο Ολυμπιακός πάντα μάζευε τους καλύτερους απ' όλη την Ελλάδα Καραπιάλης Αποστολάκης Τσιμικας και σπάνια έβγαζε απ' τα σπλάχνα του καλώς κακός δεν ξέρω, αλλά αυτή η φανέλα σε καταπίνει

  • Θανος
    Θανος Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαλα redgoal ότι μόνο 5 αξίζουν είναι υπερβολή όπως πάντα!!!Έτσι ακυρώνονται παίχτες!!!Για τον Καιπερς ποιον τον πίστευε???6 κομμάτια θέλεις το καλοκαίρι δυνατά όμως!!!Αλλά πάνω από όλα προπονητή που είναι το Α και το Ω!!!

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΥΜΦΩΝΩ παιδιά.
    Ο Ολυμπιακός χρειάζεται 25 παίχτες μαζί με τους τερματοφύλακες.

    Πόσοι από την φετινή ομάδα αξίζουν;;;;;
    10???
    12???????
    Κ 3 οι τερματοφύλακες;;;
    Ας πούμε 15.
    Κ 5 οι πιτσιρικάδες;
    20.
    Άρα του χρόνου θές 5 Βαρβατες μεταγραφές.
    Κ είμαστε κομπλέ.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

    REDGOAL: Πέντε με το ζόρι αξίζουν από το τωρινό ρόστερ. Θες 10-12 μεταγραφές επιπέδου Ολυμπιακού και όχι μανατζερικά παλτά, να κρατήσεις άλλους 4-5 αναγκαστικά και να βάλεις και 3-4 πιτσιρίκια

  • Sak 7
    Sak 7 Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο ρε μάγκες..Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς και βλέπουμε και χαρές...Οι περισσότεροι πάντως μια χαρά χωράνε στην πρώτη ομάδα...Ξέρουν τι θα πει Ολυμπιακός και παλεύουν και ματώνουν για την φανέλα αυτή...

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλυτερα να παιξουν αυτα τα μαγκακια μεχρι το καλοκαιρι...

    Τουλαχιστον θα δουμε παθος...

  • geodiv
    geodiv Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχάς, ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά! Και να ευχηθώ να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, της ποδοσφαιρικής καταξίωσης, αν όχι στον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ, ακόμα και σε άλλες ομάδες, αν ο δικός μας οργανισμός δεν τα αξιοποιήσει. Από εκεί και έπειτα, θα συμφωνήσω με τον κο Δραγάνογλου. 20-22 επιπέδου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και 4-5 πιτσιρικάδες στην α΄ομάδα. Έτσι λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες. Να προσέξουμε γιατί και ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να κάνει μεγάλο κακό στα παιδιά.

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραία.
    Αφού λοιπόν δεν μας κάνει ο Ναβάρο Βασικός σέντερ φορ ο Κωστούλας.
    Δεν μας κάνει ο Ρετσος;;;
    Βασικός ο Μπαγκαλιανης.
    Ο Κουτσιδης.
    Ο Μουζακίτης.
    Ο Παπακαννελος.
    Τυχαία ονόματα.
    Ας τους βάλει.
    Εγώ μαζί σας.
    Για να δω στήριξη.
    Πόσοι Αξίζουν από τη φετινή ομάδα;;;
    4???
    5??? Πχ Ροντινεϊ,Πασχαλακης,Φορτουνης
    Τρεις.,
    Βάλε κ 4ξένους παιχαραδες;;;;;
    7.
    Κ τεσσερις πιτσιρικάδες από αυτούς ΒΑΣΙΚΟΥΣ του χρόνου.
    Για να Μας δω ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    Γιώργος Ολυμπιακός

    REDGOAL: Και γιατί να μην έχει ένα ρόστερ 20-22 παικτών επιπέδου κανονικού Ολυμπιακού και 4-5 πιτσιρίκια που θα παίρνουν τις ευκαιρίες τους αν και εφόσον αξίζουν;

  • ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΦΠ
    ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΦΠ Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    gerg , ο κοσμος ενθουσιαστηκε (λογικο!) επειδη εχει ξενερωσει απιστευτα με την ανδρικη ομαδα.....μπραβο στα παιδια

  • ΚΟΥΓΙΟΥΜ
    ΚΟΥΓΙΟΥΜ Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στα λιονταράκια του θρύλου που κανονικά δεν ειταν λιονταράκια αλλά Πάνθηρες που κατασπάραξαν το μεγάλο φαβορί Ίντερ κι ας παίζανε απ' το 73 με δέκα αν αυτός δεν είναι Άθλος τότε ποιος είναι Συνχαρητηρια Μάγκες μου Ευχωμαι εκεί στον Ολυμπιακό να ανοίξουν μάτια και να μη χαθούν τέτοια ταλέντα Μπραβο τους για άλλη μια φορά το αξίζουν και πρέπει ο πρόεδρος να τους δώσει μεγάλο πριμ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...