roumeliotis

Carwiz

Τρία στα τρία για τις Κορασίδες Β'

casino loutrakiou
redwell

Μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΑΣ Πέρα, οι Κορασίδες Β του Ολυμπιακού επικράτησαν με 3-0 του Τελαμώνα κάνοντας το 3/3 στο Πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκες» παρότι είχαν απουσίες πήραν μία πολύ σημαντική νίκη, για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Εκρηκτικό ξεκίνημα είχαν οι «ερυθρόλευκες» στο ξεκίνημα του αγώνα, καθώς με υπέροχους συνδυασμούς, πήραν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ με 8-2.

Στη συνέχεια η ομάδα του Τελαμώνα με 3 άσσους και με γρήγορες επεμβάσεις μείωσαν την διαφορά σε 12-9. Λίγα λεπτά μετά τα κορίτσια του Ολυμπιακού, αποφεύγοντας τα λάθη, πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, αυξάνοντας την διαφορά και πήραν εύκολα το πρώτο σετ. (25-12)

Στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ με 4-2. Στη συνέχεια, με ένα σερί τους οι «ερυθρόλευκες» θα αυξήσουν και πάλι την διαφορά σε 18-7. Χωρίς να δυσκολευτούν πήραν άνετα και το δεύτερο σετ με 25-11.

Στο τρίτο σετ τα κορίτσια του Θρύλου με ένα δικό τους σερί 3-0 πήραν προβάδισμα στο σκορ (3-0). Στην συνέχεια η ομάδα της Σαλαμίνας μείωσε το σκορ σε 8-4, αλλά οι «ερυθρόλευκες» με ένα σερί 4 πόντων έκαναν το 12-4.

Οι Κορασίδες του Ολυμπιακού συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους με αποτέλεσμα να πάρουν την 3η συνεχόμενη νίκη τους με 3-0. Επόμενος αγώνας, εκτός έδρας απέναντι στην Αρμενική Πειραιώς για την 4η αγωνιστική.

Η διακύμανση:

1ο σετ: 8-2, 17-9, 25-12

2ο σετ: 14-7, 20-7, 25-11

3ο σετ: 8-4, 12-4, 25-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π (ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΝ) : Ελευσινιώτη Παν, Παπαδοπούλου Μ, Μαχαλιώτη Γ, Δαλαμάγκα Ε, Ράπτη Δ, Παρμάκε Στ, Παπαδονικολάκη Μ, Μεϊμαρόγλου Ξ, Ρίκου Χρυ-Μαρ.

ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ (ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚ) : Μπακάλη Μ, Δέδε Σ, Τσερώνη-Μπόκα Μ, Κοκλιώτη Β, Δάρρα Σ, Μιχάλαρου Μ, Κοντομιχάλου Ε, Ελ. Γιαμάνι Ε, Λεμπέση Κ, Μπούτση Α, Σκαμπέλα Α, Τσάλα, Ραπτοπούλου.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...