roumeliotis

Carwiz

Γράφει... ιστορία ο κίλερ Ελ Αραμπί

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί το απόγευμα της Κυριακής (07/04) στη Λαμία σημείωσε το 94ο γκολ του με τα χρώματα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 68 από αυτά είναι για το πρωτάθλημα της Super League και έχουν συμβάλει στο να φτάσουν οι ερυθρόλευκοι τα 4.200 γκολ στη διοργάνωση από το 1959-60 μέχρι και σήμερα.

Το γκολ που σημείωσε ο Μαροκινός επιθετικός είναι το 4.200 και ο Ολυμπιακός φτάνει αυτό το ορόσημο πρώτος, ενώ οι ομάδες που ακολουθούν δεν έχουν περάσει στην τέταρτη χιλιάδα των γκολ. Ο Παναθηναϊκός έχει 3.961, η ΑΕΚ 3.752 και ο ΠΑΟΚ 3.306.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν εκείνος που σημείωσε και το γκολ αριθμός 4.000 για τον Ολυμπιακό στις 17 Μαΐου 2021 στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφς στη Λεωφόρο, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-1.

Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στην Α’ Εθνική/Super League είχε σημειώσει ο Ηλίας Υφαντής την 1η Νοεμβρίου 1959 στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ηρακλής 1-0.

Με τα 94 γκολ που έχει πλέον με τους Πειραιώτες ο Ελ Αραμπί, έφτασε στη λίστα όλων των εποχών τον Θεολόγο Συμεωνίδη στη 10η θέση της λίστας των σκόρερ του Ολυμπιακού και πλέον υπάρχει μπροστά του ο Ζιοβάνι, ο οποίος έχει σημειώσει 98 γκολ στην καριέρα του στο Λιμάνι και βρίσκεται στην ένατη θέση της σχετικής λίστας.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

10 σχόλια

  • Alemao
    Alemao Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    "ΓΙΩΡΓΟΣ" τα είπες όλα φίλε. Τα τρολακια εξαφανίστηκαν, το ανέφερα και γώ. Μόλις χάνει η ομάδα γεμίζουν τα άρθρα σχόλια. Σαν δεν ντρέπεστε ρε υποκεινουμενα πιτογυρα και τυρόπιτες. Θα σας γλενταει ο Θρύλος όπως κάνει μια ζωή! Θα ζητε για την εξαίρεση. Μόνο Θρύλος!!!!

  • MT 11
    MT 11 Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ με τι εξέλιξη θα έχουν οι υποθέσεις των Μασουρα - Φορτούνη πιστεύεις ?

    REDGOAL: Ο Μασούρας μάλλον θα φύγει. Ο Φορτούνης μάλλον θα μείνει

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 17:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Χθες έκοψε πάλι βαθμούς "αγαπητά τρολ" το "παράρτημα" μας όπως και πέρσι μέσα κι έξω και πρόπερσι που μας στέρησαν το αήττητο;
    Πως θα ήταν ο πίνακας κατάταξης αν έκαναν ΑΠΛΑ το χρέος τους πέρσι κι ιδιαίτερα εφέτος ΩΣ ή ΑΝ ήταν ...."παράρτημα" μας;
    Τελικά τα τρολ μας τι λένε;
    Μάλλον περιμένουν να χάσουμε όπως πάντα για να βγουν ως καραγκιόζηδες και γελοία υποκείμενα να χλευάσουν, να γελάσουν και να βελάξουν γιατί τώρα θρηνούν που κερδίσαμε και πάει η ομάδα καλά!!!!!
    Η ξεφτίλα και το αντιολυμπιακό μένος ούτε να προσποιηθούν δεν τους αφήνει να πουν έστω ένα καλό λόγο και ας μην τον πιστεύουν!!!!!!

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τους τέσσερις Ποντενσε και Ορτα σίγουρα θα τους αγοράσουμε η οψιόν που έχουν για αγορά είναι λογικές και οι δύο παίχτες υπολογίζονται για βασικά στελέχη της ομάδας τη νέα σεζόν. Για Αλεξανδρόπουλο το ψάχνεις νομίζω είναι πολλά τα λεφτά για παίχτη που δεν είναι στις βασικές επιλογές.Καρμο δεν τον αγοράζεις η ομάδα του ζητάει γύρω στα 13 μύρια δεν είμαστε Ρεάλ να δώσουμε τόσα λεφτά για αμυντικό καλός είναι αλλά πολλά τα λεφτά Άρη.

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    1 Καρμο
    2 Ποντενσε
    3 Αλεξανδρόπουλος
    4 Ορτα
    Red θα αγοράσουμε κανέναν από τους παραπανω ?

    REDGOAL: Εμάς ρωτάς; Χα χα χα. Τον Μέντες ρώτα...

    Αν τους θέλει ο Βαγγέλης θα τους αγοράσει
    Ο καρμο σίγουρα μένει με τα λεφτά της Νότιγχαμ
    Το καλοκαίρι έρχονται παιχταράδες από τι γραφείο του μεγαλύτερου μάνατζερ

    REDGOAL: Τρία χρόνια παιχταράδες μας λες ότι έρχονται και είμαστε πελάτες του Χατζισαφί και του Μπακασέτα φίλε. Μας κάνουν πλάκα όλοι στο Καραϊσκάκη με 3άρες και 4άρες. Όχι άλλους παιχταράδες, κανέναν κανονικό -για Ολυμπιακό- παίκτη θέλουμε να μην συνεχιστεί αυτό το πράγμα...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    NIC
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;
    ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΞΤΡΕΜ ΤΟΝ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

  • predrag11
    predrag11 Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 14:33 Σύνδεσμος σχολίου

    1 Καρμο
    2 Ποντενσε
    3 Αλεξανδρόπουλος
    4 Ορτα
    Red θα αγοράσουμε κανέναν από τους παραπανω ?

    REDGOAL: Εμάς ρωτάς; Χα χα χα. Τον Μέντες ρώτα...

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 13:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Το να βάζεις τον ελαραμπι για 10 λεπτά μόνο είναι βλακεια! Το να προηγείται στο rotation ο ναβαρο το λες και ιεροσυλία!

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι ποδοσφαιρική βλασφημία να έχεις βασικό τον Μασούρα και τον Ελ αραμπι παρ'ολο την ηλικία του καθώς και τον γιο στις εκτός και μην μου γράψει κανείς για εμμονή γιατί σε όλο το ματς το χθεσινό δεν είχε ούτε μια προσπάθεια επιτυχημένη και γενικά η απόδοση του δεν δικαιολογεί την παρουσία του στη βασική ενδεκάδα και μάλιστα σαν αρχηγός.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΦΠ
    ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΦΠ Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    νομιζω πως ηδη εχουμε τον διαδοχο του . Αν συνεχισει ο Ελ Καμπι με αυτο το ρυθμο . REDGOAL εχει μονοετη επεκταση συμβολαιου για του χρονου ?

    REDGOAL: Ναι φίλε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...