roumeliotis

Carwiz

Μπαρτσελόνα σε ακτίνες-Χ

casino loutrakiou
redwell

Από ακτίνες-Χ περνά από την επίσημη ιστοσελίδα της η ΚΑΕ Ολυμπιακός τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της "σκιαγράφησης" του προφίλ του προσεχούς αντιπάλου καθώς ο Θρύλος φιλοξενείται στη Βαρκελώνη την Παρασκευή (27/12) από τους Καταλανούς για την 17η ημέρα της Euroleague. Αναλυτικά το αφιέρωμα αναφέρει:

"Στο άτυπο πρωτάθλημα των καλοκαιρινών μεταγραφών η Μπαρτσελόνα πρώτευσε! Ξόδεψε τεράστια ποσά, ενέταξε στο ρόστερ της δύο πρώην ΝΒΑερς, τους Νίκολα Μίροτιτς και Άλεξ Αμπρίνες, απέκτησε τον Κόρι Χίγκινς που αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ και έβαλε στόχο τον θρόνο της Ευρωλίγκας.

Το πιο λαμπρό αστέρι: Νίκολα Μίροτιτς! Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ "εγκατέλειψε" το καλοκαίρι ΝΒΑ για χάρη της ομάδας της Καταλωνίας και είναι μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Ευρωλίγκας!

Σε έχω δει κάπου κάπου σε ξέρω: Δεν υπάρχει κάποιος παίκτης ή προπονητής των «μπλαουγκράνα» που να «συνδέεται» με την Ελλάδα. Η πιο... κοντινή σύνδεση ίσως εκείνη του κόουτς Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος ναι μεν δεν έχει εργαστεί στην χώρα μας, ο γιος του, Μάρκο, ωστόσο, είχε φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή (1999-2000).

Like a tourist: Σε περίπτωση που ταξιδέψετε στην ισπανική πόλη για να στηρίξετε την ομάδας μας, σας παραθέτουμε μερικά tip-off. Η Βαρκελώνη είναι πρωτεύουσα της Αυτοδιοικούμενης Περιφέρειας της Καταλονίας και έχει πληθυσμό 5 εκατομμύρια.

Must see: Το Εθνικό μουσείο τέχνης της Καταλωνίας, τα δημιουργήματα του Αντόνι Γκαουντί Casa Mila και Casa Batllo, την Λα Σαγράδα Φαμίλια, το μουσείο του Πικάσο.

Must do: Βόλτα στην Αγορά Μποκερία και στο πάρκο Σιουταντέλα.

Must eat: Paella, canelones a la Barcelonesa (κανελόνια με χοιρινό και συκώτι κοτόπουλου) και pernil (χοιρινή ωμοπλάτη με καρυκεύματα).

Ξέρατε ότι:

* Ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα Ευρώπης επικρατώντας στον τελικό του φάιναλ φορ της Ρώμης (1997) της Μπαρτσελόβα με 73-58.

* Την δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σε τελικό (αυτή τη φορά της Ευρωλίγκας το 2010 στο Παρίσι), η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το στέμμα (86-68).

* Οι "ερυθρόλευκοι", πάντως, κατέκτησαν ένα ακόμη Ευρωπαϊκό ξεπερνώντας στον ημιτελικό το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα. Αυτό συνέβη στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης (2012), όπου επικράτησαν με 68-64.

* Οι Κώστας Παπανικολάου (2013-14) και Σάσα Βεζένκοφ (2015-18) έχουν φορέσει τη φανέλα της ισπανικής ομάδας".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...