roumeliotis

Carwiz

Αταμάν... ξεφτίλισε και τελείωσε Βιλντόσα

casino loutrakiou
redwell

Ο Εργκίν Αταμάν μετά την τυχερή νίκη επί του Κολοσσού τόνισε οτι η ομάδα του δεν άξιζε το διπλό καθής ήταν τραγική και τα... έχωσε στον Λούκα Βιλντόσα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Μεταξυ άλλων είπε: "Απαράδεκτη εμφάνιση, απαίσιο παιχνίδι. Όταν θεωρείς πως είσαι μεγάλη ομάδα και βγαίνεις χωρίς θέληση στο παρκέ αυτά θα παθαίνεις. Κερδίσαμε από τύχη. Πρέπει να κάνω και παράπονα για ορισμένους παίκτες.

Ο Βιλντόσα δεν ήταν καθόλου καλός. Όλοι πρέπει να παίζουν καλά. Παίκτες όπως ο Βιλντόσα δεν μπορούν να παίρνουν τόσα σουτ. Με τέτοια ποσοστά, δεν αξίζει χρόνο στην Ευρωλίγκα με τετοιες εμφανίσεις. Τουρίστες δεν ανέχομαι στην ομάδα μου. Ή θα παίζουν όπως θέλω εγώ βάσει συστήματος ή δεν θα παίζουν".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

30 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΡ στο κομμάτι που αναφέρεσαι ή μάλλον στο τυπακι που αναφέρεσαι συμφωνούμε ότι το έχουν πάει ωραία, και γι αυτό είπα ότι τους γουστάρω που έχουν αφήσει τα καφριλικια για άλλους. Σε θέματα όμως σαν αυτό που αναφέρει ο Red Basket ή ακόμα και για τα αγωνιστικά, έπρεπε να υπάρχει κάποιος να επικοινωνεί λχ δεν γίνεται όλο το καλοκαίρι να γράφει το βοθροσαιτ "λευκή πετσέτα οι Αφοί, έφεραν Σικμα για αντι-Σάσα" και να μην έχει βρεθεί μισός άνθρωπος να τους ειρωνευτεί έξυπνα και να διευκρινίσει. Αποτέλεσμα; Θυμήσου τί γραφόταν όλο το καλοκαίρι από τη φόλα που έφαγαν πολλοί Ολυμπιακοί. Από τότε και πιο πριν είχα επισημάνει το επικοινωνιακό έλλειμμα, ελπίζω να διορθωθεί. Μαζί με έναν σοβαρό άνθρωπο που θα αναλάβει ρόλο και θα υψώνει φωνή όταν πρέπει.

  • ARAFAT
    ARAFAT Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @red basket, να φανταστείς πόσο έχω ταυτίσει τους Μονεγάσκους με το άθλημα του μπάσκετ, ξέχασα ότι πέρυσι πήγαν φάιναλ-φορ! Ευτυχώς παντως που με διορθώνεις..

  • red basket
    red basket Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    οχι ρε βαζελοτρολακι @ARAFAT δεν θα παει ο Τρακης φ4 ... ουτε φετος , ουτε του χρονου , ουτε του αντιχρονου ..

    η Μονακο ρε ασχετε ηταν περυσι στο φ4 και την περιποιηθηκαμε καταλληλως , αποδειξη του οτι δεν το παρακολουθησες αφου η ομαδα σου ηταν προτελευταια και ειχες ξενερωσει ΚΑΙ περυσι ..

  • ARAFAT
    ARAFAT Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω μια ανασφάλεια, μια κακοδιαθεσία σε μεγάλη μερίδα κόσμου του Ολυμπιακού, μήπως και ο Παναθηναϊκός πάει φάιναλ-φορ! Ε, ας πάει! Τι μας ενδιαφέρει εμάς;
    Με το νόμο των πιθανοτήτων αν το πάρεις, κάποτε θα πάει. Θες φέτος, θες του χρόνου ή του παραχρόνου, κάποτε θα πάει φάιναλ-φορ.
    Και μένα, θα μου άρεσε να συνεχίσω να κάνω πλάκα στους Παναθηναικούς, να τους λέω ότι επι Τράκη δεν έχετε δει φάιναλ-φορ, αλλά γνωρίζω ότι βάση πιθανοτήτων αυτό έχει ημερομηνία λήξης.
    Εδώ (αργά ή γρήγορα) θα πάει η Μονακό φάιναλ-φορ. Η Μονακό!!!! Από κει και πέρα τι συζητάμε..

  • andy7
    andy7 Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα χασουμε το πρωταθλημα από 1 ομάδα που έχει 1 ασσόδυο (Σλούκα), 2 γκαρντ (Ναν, Γκραντ) , 1 τριάρι (γκριγκονις), 1 τεσσαρι (μήτογλου), 1 σεντερ (Λεσορ) ?

  • ΚΡ
    ΚΡ Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 12:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ: συμφωνώ ότι οι Αγγελόπουλοι είναι σοφτίλες στα επικοινωνιακά. ΟΜΩΣ εφέτος πιστεύω ότι το τμήμα επικοινωνίας της ΚΑΕ λειτουργεί αποτελεσματικά και προπάντων έξυπνα... έχουν εξαφανίσει από προσώπου γης τον ινφλουέσερ οπαδό... έχεις δει καμμιά απάντηση στις ανερμάτιστες ανοησίες που ξεφουρνίζει συνέχεια από τα προσωπικά ή ελεγχόμενα ΜΜΕ του; Με την καμία... αρκούνται μόνο σε κάποιες έξυπνες, έμμεσες αναρτήσεις που τον ξεφτιλίζουν με ωραίο τρόπο...είμαι βέβαιος ότι ο sociopath έχει λυσσάξει με το συνεχές φτύσιμο που τρώει, του τύπου "απλά δεν υπάρχεις"....
    Το θέμα είναι άλλο εφέτος. Ο ΛΙΟΛΟΣ... είναι σαφές σε εμένα ότι τα έχει βρει μαζί τους, κάτω από το τραπέζι, με αντάλλαγμα την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του στις επόμενες εκλογές από το ΣΩΛΗΝΟΕΙΔΕΣ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ...θα το αντιμετωπίσουμε στα ... προσεχώς.

  • red basket
    red basket Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 12:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @John 7 .... και η μπουρδολογια συνεχιζεται ... συγκριση του βασικου ασσου του ΠΑΟ ( για αυτο προοριζοταν ) που θα κοστισει κοντα 5 εκ για 3 χρονια με τον 14ο παικτη του Ολυμπιακου που αποκτηθηκε ως προτζεκτ για το μελλον ( κατι σαν τον Γκαι η' τον Μπαλτσεροφσκι ας πουμε ) ...

  • red basket
    red basket Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ gm εχουμε τον κορυφαιο Λεπενιωτη ... καποιον στη θεση του Σκινδηλια χρειαζεται να τα ψαχνει αυτα ... επρεπε να ειχαν κανει ρομπα την αστυνομια δημοσια για την αναβολη του αγωνα με τον Προμηθεα αλλα και πισω απο τα φωτα της δημοσιοτητας να ξεσκισουν τους μανατζερς των Μπιλλη / Γκαουντλοκ και Πολλευ αλλα και να βαλουν χερι στον Κολοσσο ( βεβαια δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα σε αυτες τις περιπτωσεις η ομαδα , ο Σεγκουρα ηταν σκασμενος αλλα δεν μπορουσε να μιλησει ) που τους δινουμε και παικτες ενιοτε ( Κολοβερος φετος ) ...

  • Γιάννης
    Γιάννης Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 10:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι αναστεναγμοί είναι αυτοί ρε @μεταγραφές 366 μέρες το χρόνο. όλο αχουυυυυ και σκισουνεεεε γράφεις. πρόσεξε ρε μάγκα θα σου μείνει κανένα κουσούρι. μην αποκαλήπτεις την ταυτότητα σου. το παίζεις μάγκας και πολύ άντρας κοροιδεύεις τους άλλους αλλά τα θέλεις ο ίδιος. γουστάρεις πολύ. από τις πολές κωλοτούμπες ο πισινός θέλει ξεκούραση και διασκέδαση. η ξερολίαση σε έχει ριμάξει κακομοίρη.

  • John 7
    John 7 Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 08:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή ακούω περίεργα πράγματα, έχετε την εντύπωση ότι ο Αταμαν μίλησε για τον βιλντοζα τυχαία? Δεν θα το έκανε για ένα παίχτη που ποντάρει πάνω του όπως ο κάναν πχ! Ο βιλντοζα δεν πρόκειται να μείνει και ο βαζελος θα χάσει λεφτά, ας δούμε εμείς τι θα κάνουμε με μπραζντεικις, που προσπαθούμε να αναστησουμε τον πεθαμένο για να μην χάσουμε λεφτά!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος ο Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Στο... χέρι του Θρύλου 100% ο τίτλος

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του με τη Λαμία έχοντας...