roumeliotis

Carwiz

Έχει και πιο... κάτω με Μέντες;

casino loutrakiou
redwell

Πριν από ένα μήνα και μια βδομάδα περίπου είχα γράψει για τον Ζόρζε Μέντες στον οποίο έχει "παραδοθεί" σε τεράστιο βαθμό το μεταγραφικό πάρε-δώσε του Ολυμπιακού εκφράζοντας τον προβληματισμό μου για το κατά πόσο είναι δόκιμο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Είχα γράψει στις 9 Δεκεμβρίου "Μέντες... ευεργέτης Θρύλου ή τροχοπέδη;" και εξέφραζα τους προβληματισμούς και τα ερωτηματικά αυτής της άνευ όρων "παράδοσης" των Πειραιωτών σε ένα μανατζερικό γραφείο το οποίο αν μπορεί να σου αλλάζει το ρόστερ κάθε εξάμηνο, είναι η καλύτερή του.

Και να πεις ότι σου έχει φέρει και τίποτα παιχταράδες, πάει στο... διάολο. Εδώ μιλάμε για κάθε Ζοσέ Σα ή τον καλό Ποντένσε τους οποίους σου φέρνουν υπό όρους για να τους κάνουν μετά μεταγραφή όποτε τους καπνίσει και μην έχοντας κανένα δικαίωμα στην άρνηση ο Ολυμπιακός, σε γεμίζουν και ένα σωρό παλτά.

Ειδικά η περίπτωση του Ζοάο Καρβάλιο είναι εξώφθαλμη. Ένας παίκτης-μετριότητα ο οποίος αν δεν είχε μάνατζερ τον Ζόρζε Μέντες το πολύ που θα έπαιζε είναι σε καμιά Βιζέλα, έκανε μεταγραφή 15.000.000 ευρώ στη Νότιγχαμ προ ετών.

Εκεί φυσικά δεν έδειξε τίποτα και τον δώσανε δανεικό στην Αλμερία όπου και εκεί δεν έπεισε ότι αξίζει να αγοραστεί και επέστρεψε άρον άρον στη Νότιγχαμ. Η Νότιγχαμ όμως ήθελε να τον ξεφορτωθεί και επειδή δεν βρέθηκε κανένας, τον... πάσαρε στον Θρύλο.

Μετά τα γνωστά... Παρουσιάστηκε από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ως "νέος Μέσι" και γέλαγε και το... παρδαλό κατσίκι αφού ούτε κατά λάθος δεν βγαίνει κανένας από όλους αυτούς τους άχρηστους που "επιβάλλονται" στον Ολυμπιακό. Μα ούτε κατά λάθος; Έστω από σπόντα να βγει ένας. Ένας...

Τελικά ο "νέος Μέσι" έδειξε και εδώ ότι είναι μια "πατάτα ολκής" και πάντα μέσω Μέντες πήγε δανεικός στο παράρτημά του την Εστορίλ στην οποία τα κουμάντα έκανε εκείνη την εποχή ο Πέδρο Άλβες και για πολλοστή φορά δεν έκανε τίποτα. Αναζητούνταν ομάδα ακόμα και σε Κατάρ και Εμιράτα και Σαουδικές Αραβίες αλλά μάταια...

Και τι έγινε λοιπόν; Ξέμεινε στον Ολυμπιακό και ω του θαύματος, μόλις ήρθε ο Κάρλος Καρβαλιάλ που είναι πελάτης του Ζόρζε Μέντες, ενεργοποίησε το "πουλέν" για να μην χαθεί τέτοια παιχτούρα. Αποτέλεσμα; Όποτε υπάρχει στο χορτάρι ο Θρύλος παίζει με παίκτη λιγότερο και μάλιστα, κόστισε και έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζοάο Καρβάλιο είναι ένα απλό παράδειγμα του τί γίνεται με τον Ζόρζε Μέντες στην "πλάτη" του Ολυμπιακού, αν και φυσικά έχουν γνώση άπαντες και προφανώς τα οφέλη της συνεργασίας με τον Πορτογάλο μεγαλοατζέντη είναι περισσότερα αφού διαιωνίζεται αυτό το χάλι και δεν αλλάζει.

Παίκτες παροπλισμένοι που έχουν να αγωνιστούν πολύ καιρό είτε γιατί ήταν τραυματίες, είτε γιατί είχαν πειθαρχικά προβλήματα, είτε γιατί την "πάτησαν" οι ομάδες τους και τώρα θέλουν να τους ξεφορτωθούν... Αυτό είναι το "μοτίβο" και φυσικά την πληρώνει ο Ολυμπιακός με το να ταπεινώνεται από Ατρομήτους, Λαμίες, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και να... γκρινιάζει μονίμως για τη διαιτησία ακόμα και με την Κηφισιά.

Έχει πιο κάτω με τον Ζόρζε Μέντες και τα παλτά του; Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν γίνεται να μείνεις και εκτός Ευρώπης μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Πραγματικά, δεν γίνεται να μείνεις, έστω και αν κάτι... Ναβάρο και λοιποί μοιάζουν νέα φουρνιά "παλτών" παρά "σωτήρες του ερυθρόλευκου έθνους".

Για να δούμε αν πιάσαμε... πάτο ή αν έχει ακόμα περισσότερη πίκρα η σεζόν όσον αφορά στους στόχους γιατί από μπάλα, ξεχάστε το. Και τον Μουρίνιο να φέρουν, με αυτό το ρόστερ, θα πονάνε τα μάτια μας μέχρι τον Ιούνη.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου RG AGENT

24 σχόλια

  • Αδέκαστος
    Αδέκαστος Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είναι μόνο ο Μέντεζ. Κοινός παρονομαστής των Καρβάλιο, Μποουλερ, Ούι Τζο, Σκάρπα, Μπιανκον, Ρίτσαρντς, Σουντανι και άλλων που μπορεί να ξεχνάω είναι η Νότιγχαμ. Οποίος δεν κάνει εκεί, τον φέρνει εδώ. Έχουμε γίνει ομάδα transit και όλο αυτό έχει περάσει ως απολύτως φυσιολογικό. Η κατάσταση δε μετά την αγορά της Ρίο Άβε θα γίνει ακόμα χειρότερη, διότι και αυτή αποβλέπει στην εξυπηρέτηση του κυρίου πρότζεκτ που είναι η Νότιγχαμ. Ειλικρινά δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να σταθεί στο τιμόνι της ΠΑΕ ιδιοκτήτης που έχει αγοράσει άλλες δύο ομάδες και έχει εμφανώς αφήσει τον σύλλογο σε δεύτερη μοίρα. Σημεία των καιρών.

  • Vaggos
    Vaggos Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι ζήτημα αν αξίζει να μείνουν στο ρόστερ της ομάδας πάνω από 10 παίκτες συνολικά! Οι υπόλοιποι δρόμο και ο Καρναβαλιάλ να κλείσει την πόρτα!!
    Φοιτητής έζησα τα πέτρινα χρόνια της ομάδας! Έρχονται ξανά και τώρα θα είναι χειρότερα!!

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Με όλο τον σεβασμό προς το άρθρο σε κάποια συμφωνώ και σε κάποια διαφωνώ.....
    Καταρχάς για το υπάρχον ρόστερ δεν φταίει ο Μέντες και οι Πορτογάλοι ,,,,, άλλοι έκαναν τις μεταγραφές το καλοκαίρι με κάτι Φρειρε και Ποροσο και ιμπορες αλλά και ο κορδον πρέπει να μας πει τι μπάτζετ μεταγραφών το δόθηκε......
    Αυτό που βλέπω είναι ότι ο Πορτογάλος που έχουμε τώρα το παλεύει να κλείσει ότι καλύτερο μπορεί , ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΜΩΣ .....
    Για τον Καρβάλιο είναι ένας παίχτης που νιώθει λουζερ, φαίνεται στον τρόπο που κοιτάει που αντιδράει , και ο προπονητής του έδωσε το τελευταίο πέναλτυ , σαν παίχτης όμως και σαν οχταρι για αναπληρωματικός δεν είναι κακός , δεν είναι μπουχαλακης, περπατάω όλο το παιχνίδι δεν μαρκαρω ποτέ και δίνω την μπάλα στο αντίπαλο ......
    Δεν λέω ότι ο Καρβάλιο είναι κανένας τρελός παίχτης έτσι , αλλά είναι ρεζέρβα και ρεζέρβα όπως ήταν και ο ταραλιδης και ο Μάριτς και ο Μενδρινός και λοιπά .....Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΟΧΤΑΡΙ τύπου Πινέδα .....
    Ο Εσε είναι καθαρό έξαρι ,ο Μάντι πλέον έξαρι και το μόνο οχταρι αλλά όχι και τόσο δημιουργικό είναι ο Αλεξανδρόπουλος....
    Πάμε τώρα στου παιχνιδιού , δεν φτάει ο Καρβάλιο , για εμένα δεν φτάει ούτε ο προπονητής , ΦΤΑΕΙ ότι η ομάδα έμεινε εντελώς γυμνή και αυτό φαίνεται ότι ακόμα και οι παίχτες κορμού που έχεις δεν γουστάρουν να παίξουν , ο Μάντι δεν γουστάρει , ο ποντεσε τρώει κλωτσιά και σταματάει , ο Φορτούνης δίνει συνέχεια την μπάλα στον αντίπαλο , για όνομα του θεού παίρνει την μπάλα και απλά είναι ανούσιος , απλά αρχίζει και τρέχει και μετά πέφτει κάτω και διαμαρτύρεται , ούτε σέντρες ούτε σουτ ούτε συνεργασία ούτε τίποτε ,,,,,, οχταρι να κατευθύνει το παιχνίδι δεν υπάρχει , αμυντικοί δεν υπάρχουν (χτες πήγαν καλά) , εχτρεμ δεν υπάρχουν ... Μπήκε ο Ζελσον και έκανε σε 10 λεπτά ότι έκανε ο Ποντεσε με τον Μασούρα σε 105 λεπτά.....Για αυτά δεν φτάει ο Μέντες αλλά αυτοί που έκαναν τις μεταγραφές το καλοκαίρι και άφησαν την ομάδα χωρίς βασικούς και έφεραν 50 ρεζέρβες......
    Ο Πορτογάλος δεν μπορεί να κάνει 50 μεταγραφές Ιανουάριο μήνα , η ομάδα κανονικά θέλει οχταρι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ , αμυντικό χαφ αν δώσει Μάντι , δύο αμυντικούς και για εμένα ένα ακόμα εχτρεμ , γιατί στο δέκα πρέπει να παίζει η ο ποντεσε η ο Φορτούνης και οι δύο μαζί δεν γίνεται δεν συνεργάζονται μεταξύ τους ειναι λες και μισούνται .....Τόσα παιχνίδια έχουν παίξει μαζί και δεν έχουν κάνει ούτε μια συνεργασία......
    Το πρωτάθλημα είναι χαμένο , έχει μείνει μόνο η Ευρώπη και να τρέξει από τώρα για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, σας πιάνω....να πω οτι δεν συμφωνώ; Ξαναλέω, δεν ειναι οτι δεν τα λετε. Αλλά ο κόσμος απο οτι φαινεται, επηρεάζεται πολύ απο πρωτοσελιδα και αρθρα με φωτογραφιες που "δειχνουν" ενα προσωπο.
    Βλέπουμε οτι ο κοσμος επιμενει να κράζει Καρβαλιαλ και ενα σωρο αλλους ανθρώπους που δεν εχουν ευθυνη.
    Τοσο μπορουν.
    Ο Μαρινάκης ειναι επιεικώς ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για προεδρος του Ολυμπιακού.
    Δυστυχώς ο κόσμος ειναι σημερα του Ολυμπιακού, λαουτζικος προβατοκοσμος!!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, δεν εχω προθεση να σας θίξω αλλά αυτό το άρθρο, ειναι να χαμε να λεγαμε να χαμε να πουμε!
    Οπως ριχνετε στο στοχαστρο με αρθρο και φωτογραφία τον Μέντες, ετσι θα περίμενα να ειχατε κανει με τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.
    Ο Μέντες ειναι μάνατζερ που αν ηθελε μπορουσε να μας φέρει 10 παιχταράδες. Ομως δε το κάνει. Γιατι βολεύεται με την ΑΝΟΧΗ και την γραμμή που ακολουθεί η διοικηση του Ολυμπιακού.
    Ο Μέντες μπορεί να κριθεί φυσικά αρνητικά. Οπως και ο Καρβαλιάλ, οπως και οι παίχτες που ερχοντα....
    ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    Κρινετε τον ΜΕΝΤΕΖ επειδη οι παιχτες που φέρνει ειναι για τα πανηγυρια.
    Τον Μαρινάκη ομως που φέρνει τον Μεντες, που φέρνει τον Καρβαλιάλ, που φέρνει ολους αυτους τους μυρωδιάδες, τον κρινετε??? Ως τώρα ΝΑΙ τον κρινετε, αλλά μονο σε απαντήσεις σε σχόλια αναγνωστών σας.

    ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.....
    Και δεν υπονοοώ οτι τον υποστηριζετε. Αντιθέτως, ειστε το μονο μέσο/σαιτ που τα λετε εξω απο τα δοντια καθε μερα.
    Ομως αρθρα σαν αυτο για τον Μεντεζ, ειναι το λιγοτερο θα ελεγα ΑΝΟΥΣΙΑ γιατι ΟΛΟΙ τα ξερουμε, δεν ειναι καινουριο νέο.
    Ξερουμε επίσης το τι παιζονται πίσω από αυτές τις συμφωνίες.

    Ειδικά ομως τώρα που ο Μαρινάκης εχει να διαχειριστεί αλλες 2 ομάδες, (νοτιγχαμ και Ριο Αβε) το τι αλλο παιζει backstage δεν θα το μαθουμε ποτέ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ και εχουμε το δικαιωμα οπως κι εσείς να το κατηγορήσουμε!!!

    Εγώ θα πω ενα απλο, πολύ απλό πράγμα.

    Εχουμε δει τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ τα πρώτα χρονια να φερνει παιχταράδες και να εχει ομαδάρες. Εχουμε δει τον Μαρινάκη μετά απο μια κακή χρονιά να τα αλλάζει ολα και να φτιαχνει ομαδα καλη. Αυτο ειναι το ενα προσωπο.

    Το αλλο που βλέπουμε εδω και αρκετά χρονια ομως ειναι ενός ανθρώπου που εχει τον Ολυμπιακό παρατημένο στη τυχη του. Εχει ορίσει ανθρώπους που δεν εμπνέουν καθολου σεβασμο ως παράγοντες...και εχει καταντήσει η ομάδα να κλαιγεται για διαιτησίες και το καθε τι που της φταιει αλλά ποτέ δεν γινεται αυτοκριτική για τα λαθη τα δικα μας. Αυτο το προσωπο Μαρινάκη ειναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

    Και ρωτάω λοιπον, αφού εχουμε δειγμα των δυο προσώπων του Προεδρου μας...γιατί δεν μπορεί κανεις να οδηγηθεί στο συμπέρασμα οτι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ???????? Αρα αν αξιζει καποιος να μπει στο στοχο αυτος ειναι ο Μαρινακης.
    Κανενας ΜΕΝΤΕΣ και κανένας ΚΑΡΒΑΛΙΑΛ......Αλλά αυτός που τους φέρνει!!!!

    REDGOAL: Φίλε τί να σου πούμε; Εμείς εδώ στο RG οι μισοί είμαστε οπαδοί της Νότιγχαμ και οι άλλοι μισοί από μικροί φανατικοί Ρίο Άβε. Κανένα παράπονο από τον πρόεδρο...

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 16:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μαρινάκης πρέπει να διαλέξει μεταξύ του προσωπικού του κέρδους που προκύπτει από το εμπορικό πάρε δώσε με μάνατζερς, παίκτες δεύτερης κ τρίτης διαλογής, τεχνικούς ποδοσφαίρου κ προπονητές που δεν ταιριάζουν για ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό , αλλά κ της μάζας των πολυπληθέστερων φιλάθλων στην Ελλάδα που κάθε μέρα αποχωρούν από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

    Επειδή το δεύτερο δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή μια κ συνεχίζει τις επικερδής business στο ποδόσφαιρο δυστυχώς θα λουστούμε την παρουσία του στον θρύλο μας.

    Για να φύγει ένας τρόπος υπάρχει, απομάκρυνση δική μας από τον Ολυμπιακό μας για όσο διάστημα είναι ιδιοκτήτης!

    Εγώ αυτό κάνω . Πρώτον , για να έχω την ψυχική μου υγεία κ δεύτερον, για να τον υποχρεώσω να χάνει χρήματα σε μόνιμη βάση.

    Έτσι ίσως ξεκουμπιστεί κ δούμε μια άσπρη μέρα.! Άλλως θα ανεχόμαστε τις συνεργασίες του με κέντρα που δεν ενδιαφέρονται για την πρόοδο της ομάδας μας, αλλά κ τις συνεχείς σφαλιάρες που θα τρώμε από τους βαζελους, τις αεκουλες, τα παοκζσκια κλπ.

    Μαρινάκη φύγε όσο ακόμα έχεις κάποια ερείσματα στους αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας, πριν αυτοί οι ίδιοι σε διώξουν κάποια στιγμή.

  • RED WINNER
    RED WINNER Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Φυσικά και έχει πιο κάτω και δε φταίει κανένας Μέντες.Με τα χάλια που έχει η ομάδα παει βουρ για τέταρτος ελλείψει πέμπτου και αν πάρει κανας Άρης το κύπελλο (έτσι και αλλιώς όλοι μετριότητες είναι, φαντάσου πόσο έχουμε πέσει) μένεις και εκτός Ευρώπης.Η ομάδα πάει στα βράχια δεν υπάρχει κάτι για να αισιοδοξεις, δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπάρχει κανένας παίχτης σοβαρός προς πώληση πια, πλήρης απαξίωση σε όλα.Ερχονται -φευγουν προπονητές, παίχτες, διοικητικοί παράγοντες που ούτε καν θυμόμαστε τα ονόματα τους και όλοι είναι ανεπαρκείς.Κανενα σχέδιο, όλο προχειρότητες δε θυμίζει σε τίποτα επαγγελματική ομάδα.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμενα δεν μου φταιει κανενας Μεντες, ΔΕΝ ηρθε μονος του αλλωστε...

    Τοσο απλα...

  • Στάθης 7
    Στάθης 7 Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Με βάση τα τελευταία χρόνια δεν βλέπω κάποια πώληση και κάποιο οικονομικό ορθολογισμό. Να έλεγα ότι ήρθε κάποιος παικταράς την τελευταία τριετία και τα πήραμε Όλα και είδαμε και μπάλα αλλά μας τον πούλησε να κονομισει να πω νταξει αλλά ούτε αυτό γίνεται. Αντιθέτως χάνουμε παίκτες ελεύθερους και πληρώνουμε ανούσια μεγάλα συμβόλαια πχ Μαρσέλο χαμες κλπ. Έτσι όπως το πάει το έργο ούτε κάν αυτό δεν γίνεται ώστε τουλάχιστον να έχει ένα οικονομικό όφελος η ομάδα. Μιλάμε για ανεξήγητα πράγματα από αυτούς που μας έλεγαν ότι λειτουργούμε σαν selling club όπως ο Άγιαξ η Μπενφίκα και η Πόρτο... RG εσύ τι πιστεύεις πέρα από το άρθρο που τα είπες όλα; με βάση αυτά που γίνονται την τελευταία τριετία δεν βλέπουν ότι όχι μόνο δεν έχουν κέρδος αλλά χάνουν κιόλας... Μήπως απλά η ομάδα είναι παρατημένη και παρκαρισμενη χωρίς να νοιάζονται καν που θα καταλήξει και αυτό είναι το χειρότερο σενάριο δυστυχώς...

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι εννοείς @Red δεν γίνεται να μείνει εκτός Ευρώπης.

    Δίνεις 0% πιθανότητα στον Άρη να το σηκωσει και ταυτόχρονα να βγούμε τεταρτοι; εγώ με τα χάλια που έχουμε δεν βλέπω ως απίθανο το σενάριο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...