roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός για Μποτίνο

underarmor
redwell

Η οικογένεια του Ολυμπιακού πενθεί για την απώλεια ενός ερυθρόλευκου ήρωα, του Βασίλη Μποτίνου, με την ΠΑΕ να προχωρά στην εξής ανακοίνωση για τον χαμό του:

"Ο Βασίλης Μποτίνος, εκ των πρωταγωνιστών στη θρυλική ομάδα του Μάρτον Μπούκοβι, συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Αγωνιζόμενος στην επίθεση, φόρεσε την ερυθρόλευκη από το 1965 έως το 1971, κατακτώντας σε αυτό το διάστημα δύο φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας (1966, 1967) και τρεις το κύπελλο (1964, 1968, 1971). Υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα ενώ κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ενόπλων (1968, 1969).

Βασίλη Μποτίνο, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Παρασκήνια

8 σχόλια

  • Θανάσης
    Θανάσης Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά:
    ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.
    Αλλά ο Γιώργος Σίδερης της Παναχαϊκής!
    Μην σας πιάνουν κώτσους τα ψευτοσάϊτ, για να ανεβάζουν την επισκεψημότητά τους...

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλ Ελ , έχεις δίκιο. Δικό μου το λάθος . Διάβασα πριν από λίγες μέρες ( αλλά δεν το έψαξα αρκετά΄και επομένως άδικα στενοχωρήθηκα ) γιά τον θάνατο του παλαιού ποδοσφαιριστή Γιώργου Σιδέρη , ήταν όμως ο συνονόματός του της Παναχαϊκής ( γεννημένος το 1948) και όχι ο δικός μας του Θρύλου ( γεννημένος το 1938) , που ευτυχώς ζεί και είναι σχετικά καλά.
    Πάντως και η απώλεια του Μποτίνου μέ λύπησε πολύ και έχω να προσθέσω και κάτι ακόμη σε όσα γράφτηκαν γιά την ποδοσφαιρική του αξία : ήταν απίστευτα ικανός εκτελεστής με το κεφάλι , μέ τρομερό και αστραπιαίο άλμα και δυνατές καρφωτές κεφαλιές που έστελναν την μπάλα με ευθυβολία αρκετά μακριά . Είχε πετύχει αρκετά θεαματικά γκόλ με το κεφάλι , όχι μόνο με τον Θρύλο αλλά και με την Εθνική μας ομάδα. Οι κεφαλιές του Μποτίνου - ακόμη και από θέση βολής εκτός της μεγάλης περιοχής του αντιπάλου - ήταν φόβος και τρόμος γιά κάθε αντίπαλο τερματοφύλακα.

  • αντώνης
    αντώνης Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό ταξίδι παλιέ συμμαθητή μου στο Βόλο .Δώδεκα χρόνια μαζί Δημοτικό Γυμνάσιο . Κατεβήκαμε μαζί στον Πειραιά. Εσύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εγώ σπουδές. Ερχόμουνα και στις προπονήσεις για να σε δω ,με τον Σιδέρη τον Γιούτσο και τους άλλους άσσους. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

  • kasavetis
    kasavetis Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 18:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τους μεγαλύτερους παίκτες που έβγαλε η πόλη μου, ο Βόλος. Φοβερός εξτρέμ.... ο πατέρας μου που τον πρόλαβε στον Ολυμπιακό Βόλου μου έλεγε ότι ήταν απλά παικταράς.... ταχύτατος, ντριπλέρ, εντυπωσιακός. Τραγική ιστορία.... κατέβηκε πιτσιρικάς στην Αθήνα, έβγαλε χρήματα, του τα έφαγε η γνωστή ηθοποιός που έκανε σχέσεις εκείνη την εποχή με ποδοσφαιριστές (ονόματα μην λέμε), έμεινε στην ψάθα και ο ολυμπιακός του είχε δώσει μια μικρή σύνταξη.
    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει....

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πότε πέθανε ο Σιδέρης ρε παιδιά ? Θα τρελαθούμε τώρα ??!! ...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    O ταχύτατος καθαρός εξτρέμ, τα πόδια του γέμισαν ράμματα, από το σκληρό παίξιμο των αντιπάλων του. Δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο....Για την εποχή του, παίκτης επιπέδου Γκαλέτι. Καλό ταξίδι!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 14:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ μεγάλωσα με τον Μποτίνο και με τον προ ολίγων ημερών αποβιώσαντα Γιώργο Σιδέρη. Ήταν πρότυπα όχι μόνο ποδοσφαιρικής αξίας αλλά και ήθους για την γενιά μου. Τίμησαν και μεγάλωσαν το όνομα και την φήμη του Ολυμπιακού και προσέφεραν υποδείγματα για αρκετές γενιές Ελλήνων.

  • akrivodikaios
    akrivodikaios Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο όποιος είχε δει τον Μποτίνο καταλαβαίνει πόσες κλάσεις ανώτερος ήταν από τα σημερινά σαπάκια που προσποιούνται τα εξτρέμ στον σύγχρονο Ολυμπιακό

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...