roumeliotis

Carwiz

Οριστικό "λουκέτο" στο Sport24 Radio

casino loutrakiou
redwell

Όπως ανακοίνωσε επισήμως ο διευθυντής του Sport24 Radio 103.3, Παντελής Διαμαντόπουλος, μετά από 5 χρόνια λειτουργίας ο ραδιοφωνικός αθλητικός σταθμός κατεβάζει... ρολά.

Με έκτακτη παρέμβασή του στην εκπομπή των Παντελή Βλαχόπουλου και Βαγγέλη Αρναούτογλου γνωστοποίησε την παραπάνω είδηση, με αποτέλεσμα ο σταθμός από απόψε τα μεσάνυχτα να παύει να λειτουργεί ως αθλητικός καθώς θα παίζει μόνο μουσική.

Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί, με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί να κάνει λόγο για οικονομικά θέματα τα οποία τους τελευταίους μήνες ταλαπαιωρούσαν το Sport24 Radio.

Δυστυχώς ένας μεγάλος "πόλος" των ερτζιανών για όλους εμάς τους λάτρεις των σπορ, παύει να υπάρχει...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Επικαιρότητα

13 σχόλια

  • Zed is Dead 7
    Zed is Dead 7 Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 02:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ το ευχαριστήθηκα που έκλεισε αυτό το τίποτα που είχε μαζέψει δημοσιοσχετίστες δημοσιογράφους κατηγορίας τζουκμποξ. Ότι τους έβαζε το μεγάλο αφεντικό να παίξουν παίζανε. Μηδενικά ήταν όλα τους εκεί μεσα. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις. Παιδάκια αγράμματα με επίπεδο Συγγρού και διευθυντής λίγος. Πώς να μην κλείσει; Το ίδιο εύχομαι να πάθουν όλα τα ΜΜΕ που φτιάχτηκαν για να εξυπηρετούν τα αφεντικά. Δεν προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία. Βόθροι με χαμηλότατο επίπεδο. Δυστυχώς η κοινωνία μας είναι βουτηγμένη στη σαπίλα και τα ΜΜΕ με τα δημοσιογραφάκια τζουκμποξ είναι ο μεγαλύτερος καθρέφτης.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά και τι εγινε; Ολοι ανακυκλώσιμοι ειναι οι δημοσιογράφοι. Θα φυγουν απο τον εναν σταθμο θα πανε στον αλλο. Ετσι γινεται παντα. Οι απόψεις απλά αλλάζουν βάση του ποιος ειναι εργοδότης και τι συμφέροντα εξυπηρετεί. Ιδιοι και ιδιοι κατα τα άλλα....Απλά τώρα καποιοι θα πανε να κανουν εκπομπές στα κανάλια των μεγάλων.

    REDGOAL: Το επάγγελμα κατάντησε πλέον ένα μεγάλο γλείψιμο. Δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις, προσόντα και να είσαι μορφωμένος και καταρτισμένος. Αρκεί να έχεις μεγάλη γλώσσα και να είσαι υπάκουο σκυλάκι...

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχεις δίκιο REDGOAL . Μεγάλη κουβέντα . Μακάρι μια μέρα να μονομερίσουμε να συζητήσουμε για πολλα θέματα .Για να την κλείσουμε θέλω να σου πώ , Εσυ συνέχισε αυτο που κάνεις , όπως το κάνεις . Γιατι αν αλλάξεις μάλλον θα έχεις την ίδια κατάληξη .
    Εγω αναγνωρίζω την προσπάθεια σας και τη στηρίζω με την καθημερινη μου παρουσία και με τα σχόλια μου . Και γιατι ενημερώνομια και γιατι στηρίζω . Μπορει να διαφωνούμε σε μερικα θέματα αλλα νομίζω υπαρχει αλληλοσεβασμος. Τουλάχιστον απο τι δικη μου πλευρα .

    REDGOAL: Φίλε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Εμείς σεβόμαστε όλους τους αναγνώστες μας, ακόμα και τα τρολ που μπαίνουν για να γράψουν μήνυμα copy-paste για το μεροκάματο. Έχεις δίκιο ότι αν αλλάξουμε και γίνουμε και εμείς τσάτσοι θα βουλιάξουμε. Το RedGoal δεν φτιάχτηκε για να τα τσεπώνει και να σας μεταφέρει τη "γραμμή" και την ίδια ώρα να σας περνάει για εντελώς ηλίθιους όπως λέτε πολλοί στα μηνύματά σας. Το RedGoal είναι αυθεντικό, παντελονάτο και πραγματικά Ολυμπιακό. Δεν ζούμε με λεφτά του Ολυμπιακού...

  • ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ THUNDERBIRD
    ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ THUNDERBIRD Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΩ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΓΛΕΙΦΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΔ ΕΡΠΕΤΑ ΛΟΚΟΓΛΕΙΦΤΕΣ. ΤΥΡΟΒΛΑΧΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟΝ ΜΟΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΣΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΑΝΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΝΟΝ ΠΕΙΠΕΡ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΑΚΙΑ. ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΥΓΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ, ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ. ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ. ΕΔΙΝΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΣΠΑΝΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΡΟΥΜΠΩΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΚΑΛΟ ΟΑΕΔ

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL συγνώμη ,δεν ήθελα να είμαι προσβλητικος απέναντι στον κλαδο σας αλλα αυτη είναι η άπποψη μου και τα συναισθήματα μου . Ισως ήμουνα απότομος . Ομως είμαι τώρα 35 και έχω μαζέψει αρκετα απο και καλα δημοσιογραφία . Αρκει μόνο να προβληματιστει κανεις με το πόσοι δημοσιογράφοι έχουν γίνει πολιτικοι τα τελευταία χρόνια .
    Αλλα αυτο που τόσο με πείραζε , είναι πώς πότε η ΕΣΗΕΑ πότε δεν επεμβαίνει . Δεν ξέρω αν εσεις είστε γραμμένοι . Αλλα πώς επιτρέπει τα ανυπόγραφα άρθρα ? Που κατα κόρον κάνει το γκαζέτα για παράδειγμα . Ή πως επιτρέπει ρεπορταζ που η στοιχειοθέτηση του θέματος είναι εκφράσεις "αγούγετε " , "λέγετε " ή το κορυφαίο , "ερευνές λένε " που ποτε δε μας λένε ποιες έρευνες
    Το να είσαι ΔΗΜΟΣΙΟ-γράφος φέρει ευθύνη διοτι διαμορφώνει απόψεις ή ακόμα χειρότερα χειραγωγεί και υποκινεί ανθρώπους. . Θα σου πώ τώρα ένα παράδειγμα . Αν βγει αύριο ο Χατζηνικολάου ή ο Αυτιας και πεί " Γίνονται έρευνες που δείχνουν ότι αμα τρώς κατσαρίδες δεν κολας Κωροναϊο " και βάλει και μια γλάστρα στο πάνελ να κάνει ένα αμφιλεγόμενο σχόλιο , του στύλ " Ναι γίνονται τέτοιες έρευνες και περιμένουμε τα αποτελέσματα με αισιοδοξία " . Την επόμενη μέρα οι μίσοι γερόντοι θα μαζεύουνε τις κατσαρίδες όπως μαζέυουμε εμεις εδώ τους χοχλιούς ..
    Αυτο που θα με πέιραζε όμως θα ήταν πώς με σιγουρια κανεις δε θα τους καλούσε , να του ςπει τι είναι αυτα που λέτε ρε!!! Ή να τους πεί δείξε μου την έρευνα που έχεις κάνει για αυτο το ρεπορτάζ αλλιώς παύεις απο δημοσιογράφος .
    Και μη μου πείς πως την είπανε στο Βελόπουλο . Καταλαβαίνεις τι εννοώ .

    REDGOAL: Φίλε είναι τεράστια η κουβέντα που πας να ανοίξεις και όπως καταλαβαίνεις εδώ, μέσω μηνυμάτων δεν γίνεται να αναπτυχθεί.

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε και στο site με το καλο . και μετα και στο γκαζέτα και στη υπόλοιπα ΜΜΕ που δεν προσφέρουν τίποτα στην ενημέρωση ούτε στην ψυχαγωγία .
    Εγω σαν εργάτης σε 2 δουλιές , σέβομαι και στηρίζω όλυς τους εργαζόμενους που κοπιάζουν και τιμούν το μεροκάματο τους . Τους υπόλοιπους τους λίγους , του χαφιέδες τους μίσω . Οι χειρότερη φάρα ανθρώπων είναι οι δημοσιογράφοι , οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες . Δεν άξιζουν το σεβασμο μου . Υπάρχουν δουλιές αξιοπρεπεις να κάνουνε απο το να εκμεταλεύονται τη βλακεία των συνανθρώπων τους . Οπως δε σέβομαι το βαποράκι που μεταφέρει ναρκωτικα για το μεροκαμματο του , έτσι δε σέβομαι και το δημοσιογράφο που μεταφέρει μια ψεύτικη είδηση για τον ίδιο λόγο .
    Οσο για το μέλλον των ΜΜΕ , κατα τι γνώμη μου είναι στο δρόμο που ακωλουθουν ο Βαγγελας ,ο Ιβαν και ο Αλαφούζος παλιοτερα . Οπαδικα (Αθλητικα ή πολιτικα ) μεροληπτικα ΜΜΕ . για τους περισσότερους και μερικα ειδησιογραφίκα , στυλ , Αθηναϊκο-Μακεδονικο-Πρακτωρίο-Ειδήσεων , ή σε στύλ Redgoal για λιγότερους . Σαν κόσμος έχουμε σταμητήσει ή τείνουμε προς τα εκει να έχουμε κριτικη σκέψη . Τα ρώμε όλα αμασητα και θέμε να ακούμε αυτο που θέμε . Οποτε τα και καλα " αντικειμενικα " τα χρησιμοποιούνε σαν πίονια και μετα τα πετανε αλλα στην ουσια δεν καλύπτουν όυτε το ένα κοινο ούτε το άλλο και κατα συνέπεια κλείνουν .
    Οι εφημερίδες που ανέφερε ο φίλος έιναι το καλύτερο παραδειγμα. Οι οπαδικες επιβιώνουν χρόνια τώρα , αντικειμένικες δεν υπάρχουν και οι και καλα "αντικειμενικες " η ζωή τους περιορίζεται στα 5-6 χρόνια . .
    Και στο τέλος ο καθένας πέρνει αυτο που του αξίζει

    REDGOAL: Φίλε βαριά όσα λες αλλά σεβόμαστε την άποψή σου. Κυρίως, παρατηρούμε πώς βλέπετε εσείς τα ΜΜΕ σήμερα και δυστυχώς στα περισσότερα που γράφετε έχετε δίκιο. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία υπάρχουν για να εξυπηρετούν συμφέροντα και συντηρούνται από τσέπες ιδιοκτητών και όχι από πωλήσεις φύλλων ή διαφήμιση. Δυστυχώς η δημοσιογραφία στην Ελλάδα του 2020 είναι ανέκδοτο. Εμείς εδώ δεν εξαρτώμαστε από κανέναν και δεν γλείφουμε και κανέναν και χαιρόμαστε για αυτό. Ευχαριστούμε εσάς τους αναγνώστες μας και κανέναν άλλον.

  • Dark Matter
    Dark Matter Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζαχαρία Κλ. σωστά τα λες και συμφωνώ μαζί σου. Απλά μια ερώτηση : είναι μόνο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης "υποδουλωμένα" στα μεγάλα αφεντικά;;
    Να υπενθυμίσω τα "κριτήρια" με τα οποία πηγαίνει στις κάλπες η αγέλη των ψηφοφόρων;;
    Ας πούμε (για παράδειγμα) στη Θεσσαλονίκη ή στον Πειραιά;;
    Σε τελική ανάλυση οι δημοσιογράφοι είναι εργαζόμενοι υπάλληλοι και έχουν εξαρτημένη σχέση. Οι οπαδοί όμως;;

  • Λάμπρος Τρίπολη
    Λάμπρος Τρίπολη Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 09:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Με λυπεί το γεγονός αλλά αν άκουγες τι λέγανε οι παραγωγοί, ένιωθες ότι είχε βγάλει η Πάνια τα παρατράγουδα να διαμορφώσουν γνώμη. Επίπεδο κάτω από το μηδέν. Δεν θα μας λείψει. Ένα σταθμό με σοβαρά άτομα πότε θα ανόιξει κάποιος. Όχι άλλα σκουπίδια

  • Ζαχαρίας Κλ.
    Ζαχαρίας Κλ. Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 06:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΔ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΤΟΓΥΡΟ, ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ. ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ; ΕΔΩ ΜΙΑ ΓΚΑΖΕΤΑ ΝΤΕΛΟ ΣΠΟΡΤ ΕΡΙΞΕ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΕ 2.000 ΦΥΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΦΥΛΛΑ ΔΙΝΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ 3.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 01:47 Σύνδεσμος σχολίου

    λευτ-μπακ τι λες?ηρθε ο καθε πουθενας γιατι ειδε φως και μπηκε κ τ δωσανε ενα μικροφωνο?οι ανθρωποι ειναι χαμηλης μορφωσης αλλα κυριως πνευματικης που επειδη ακριβως προαγουν την τσατσοσυνη τους εβαλαν εκει για να λενε αυτα που πρεπει να επηρεαζουν υποτιθεται την κοινη γνωμη.αυτος π σ αρεσε(μαλλον δε καταλαβαινες τι ακουγες κ διαβαζες) εγραφε αρθρα τυπου ΄΄η ποιοτητα του μπενζια φαινεται απ το πρωτο κοντρολ του΄΄ και μας παρουσιαζε μαρκαριαν σαν μεσσια κ ποσα αλλα,ο δε αλλος του διδυμου αποδομουσε προτο και στηριζε καπινο οπως κ η δ/νση του σταθμου γιατι ετσι θελανε για ευνοητους λογους οι ελεηνοι.ο δε αλλος ο μπασκετικος τοσα χρονια ουδεμια κριτικη τρακη(πραγματικα δε ξερεις τι ακους)και φετος φυγανε μαζι με τον αλλο κ ξαναγυρισανε κ γελουσε το πανελληνιο.τελος ο ακροατης ο ξερολας μπασκετικος ειναι ο μονος που την ελεγε σε ρεπορτερ που δουλευε στην πρασινη και στον τρακη και σ οσα ελεγε επεφτε μεσα απλα δεν ηταν αρεστος λογω του πολυ εντονου τροπου του.για τους ακροατες ισχυει οτι ειναι οι ιδιοι 30-40-50 αρρωστοι και αυτο γινεται κ στον αλλο σταθμο.τι κοινο θα ειχαν?αυτα ειναι συγκοινωνουντα δοχεια.ιδιου ειπεδου δλδ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...