roumeliotis

Carwiz

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολόνια

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League, η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Κάντιθ. Στη Serie A Ιταλίας, η Μπολόνια φιλοξενεί τη Μόντσα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (19:30)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, διαλύθηκε με σκορ 4-0 στην έδρα του ΟΦΗ. Συμπλήρωσε έξι (3 ισοπαλίες, 3 ήττες) σερί αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, απέχει στο -6 από την παραμονή στην κατηγορία. Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Κηφισιά. Χωρίς νίκη στις εννέα τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Προγνωστικό: ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Πάμε με το καλοπληρωμένο Goal/Goal σε τιμή 1.90.

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Η Μπόρνμουθ υπέστη εκτός έδρας ήττα με ανατροπή και σκορ 2-1 από τη Λούτον. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των πέντε (4 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικών στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, στόχος να τερματίσει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Λίβερπουλ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τρεις (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, πλέον απέχει στο -11 από την τετράδα.

Προγνωστικό: Μπόρνμουθ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνθέτουν ζευγάρι με εξαιρετικές προϋποθέσεις για υψηλό σκορ. Πάμε με το bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.60.

Μπολόνια – Μόντσα (21:45)

Η Μπολόνια προέρχεται από βαθμολογική απώλεια, με το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Φροζινόνε. Μετράει μόλις μία ήττα στις 11 (8 νίκες, 2 ισοπαλίες) τελευταίες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας. Βρίσκεται στην 4η θέση και στο +3 από τη Ρόμα στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μόντσα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 4-2 από τη Νάπολι. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, απέχει στο -1 από τη 10άδα.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, περιμένουμε από τη Μπολόνια να κάμψει την αντίδραση της Μόντσα. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.65 απόδοση.

Κάντιθ – Μπαρτσελόνα (22:00)

Η Κάντιθ επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 1-0 τη Γρανάδα. Μία ήττα στις πέντε (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) πρόσφατες αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, απέχει στο -3 από την παραμονή στην κατηγορία. Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε με σκορ 3-2 στη Γαλλία της Παρί Σεν Ζερμέν, απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -8 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Προγνωστικό: Με την ψυχολογία στα ύψη η Μπαρτσελόνα και έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της Κάντιθ. Ποντάρισμα στο διπλό (2) με απόδοση 1.88.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος ο Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Στο... χέρι του Θρύλου 100% ο τίτλος

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του με τη Λαμία έχοντας...