roumeliotis

Carwiz

Νίκη Ίντερ, combo και G/G με 1.95

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (28/01/24) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη Serie Α δεσπόζουν τα παιχνίδια: Φιορεντίνα-Ίντερ και Λάτσιο-Νάπολι. Στη LaLiga, η Χιρόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Θέλτα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Θέλτα – Χιρόνα (15:00)

Η Θέλτα υπέστη εντός έδρας ήττα στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0 από τη Σοσιεδάδ. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η Χιρόνα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, διαλύοντας εντός έδρας με σκορ 5-1 τη Σεβίλλη. Απέχει στο -2 από την κορυφή και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να έχουν παίξει από 21 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Αναμένεται αντίδραση από τη Χιρόνα μετά τον αποκλεισμό στο ισπανικό Κύπελλο. Επιλογή το combo bet X2+Over 1.5 Goals με 1.80 απόδοση.

Λάτσιο – Νάπολι (19:00)

Η Λάτσιο νίκησε εντός έδρας με το οριακό 1-0 τη Λέτσε, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα. Μετράει τέσσερα διαδοχικά τρίποντα, αποτελέσματα που τη βρίσκουν σε απόσταση βολής από την τετράδα. Η Νάπολι επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 κόντρα στη Σαλερνιτάνα. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα.

Προγνωστικό: Αμφότερες προέρχονται από ήττες στο Σούπερ Καπ Ιταλίας και θα επιδιώξουν να αντιδράσουν. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal σε τιμή 1.95.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30)

Ο ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός για ακόμα μία φορά, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 5-1 απέναντι στον Βόλο. Μετράει εννέα νίκες στις 10 πρόσφατες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, μοιράζεται την κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ με ανατροπή και σκορ 2-1 από τον Ατρόμητο, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα επιβεβαίωσε τον τίτλο του ξεκάθαρου φαβορί, με το εντός έδρας τρίποντο 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Προγνωστικό: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συνθέτουν αμφίρροπο ζευγάρι, περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ποντάρισμα στα 2-3 Goals με 2.00 απόδοση, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.

Φιορεντίνα – Ίντερ (21:45)

Η Φιορεντίνα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Ουντινέζε. Συμπλήρωσε δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα ) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας, απέχει στο -2 από την 4η θέση με παιχνίδι λιγότερο. Η Ίντερ νίκησε στις λεπτομέρειες με 1-0 τη Νάπολι και κατέκτησε το Σούπερ Καπ. Στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη για 14 (11 νίκες, 3 ισοπαλίες) σερί υποχρεώσεις, βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, αλλά έχει δύο ματς λιγότερα.

Προγνωστικό: Με τη ψυχολογία στα ύψη η Ίντερ, έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Προβάδισμα στο διπλό (2) με απόδοση 1.91.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...