roumeliotis

Carwiz

Με 2.12 της Σοσιεδάδ, γκολ και χάντικαπ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/01) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο. Στη LaLiga, η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Βαγιεκάνο. Στη Serie A, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Έμπολι. Στην Premiership Σκωτίας, η Ρέιντζερς δοκιμάζεται στην έδρα της Σεντ Μίρεν. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Σεντ Μίρεν – Ρέιντζερς (14:30)

Η Σεντ Μίρεν ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-0 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Σέλτικ, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Μετράει δύο νίκες στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 6 ήττες. Η Ρέιντζερς προέρχεται από δύο σερί επιτυχίες στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας Κιλμάρνοκ (3-1) και Χιμπέρνιαν (0-3). Παραμένει σταθερά στη 2η θέση, απέχει στο -5 από την κορυφή, αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Σέλτικ.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, περιμένουμε από τη Ρέιντζερς να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Επιλογή το διπλό (2) με ασιατικό χάντικαπ -1.5 γκολ σε απόδοση 1.75.

Σοσιεδάδ – Βαγιεκάνο (15:00)

Η Σοσιεδάδ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της Θέλτα, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Στη Λα Λίγκα τα τελευταία αποτελέσματα δεν χαρακτηρίζονται θετικά, απέχει στο -6 από την τετράδα, ενώ έχει και ματς περισσότερο από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Βαγιεκάνο υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από τη Λας Πάλμας. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις 10 τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Προγνωστικό: Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Σοσιεδάδ, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην ασταθή Βαγιεκάνο. Πάμε με το καλοπληρωμένο combo bet 1+Over 1.5 Goals με απόδοση 2.12.

Γιουβέντους – Έμπολι (19:00)

Η Γιουβέντους επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Λέτσε, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. Μετράει πέντε διαδοχικές επιτυχίες στη Σέριε Α Ιταλίας. Βρίσκεται στην κορυφή και στο +1 από την Ίντερ, αλλά έχει και ένα ματς περισσότερο από τους «νερατζούρι». Η Έμπολι έκανε θετικότατη εμφάνιση και νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-0 τη Μόντσα. Επέστρεψε στα τρίποντα έπειτα από οκτώ (3 ισοπαλίες, 5 ήττες) αγωνιστικές, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα.

Προγνωστικό: Η Γιουβέντους βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και λογικά θα βρει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα. Επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.85 απόδοση.

Πανσερραϊκός – Βόλος (19:30)

Ο Πανσερραϊκός συνέχισε την ανοδική πορεία, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αήττητος για τρεις διαδοχικές υποχρεώσεις στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, με απολογισμό: 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Σε κάκιστο μομέντουμ ο Βόλος, που διαλύθηκε εντός έδρας με σκορ 5-1 από τον ΠΑΟΚ. Μετράει τέσσερις κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα, καλείται άμεσα να βγάλει αντίδραση.

Προγνωστικό: Ο Πανσερραϊκός σκοράρει με συνέπεια το τελευταίο διάστημα, ο Βόλος έχει άμεση ανάγκη από θετικό αποτέλεσμα. Ποντάρισμα στο Goal/Goal σε τιμή 2.00.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...