roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ρόμα στο 2.07, G/G και Over

underarmor
redwell

Το κουπόνι Παρασκευής (20/05) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη Serie A, η Τορίνο υποδέχεται τη Ρόμα. Στη LaLiga διεξάγονται τα παιχνίδια: Βαγιεκάνο-Λεβάντε και Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις. Στο πρωτάθλημα Κύπρου, η Ομόνοια φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ομόνοια – Ολυμπιακός Λευκωσίας (19:00)

Η Ομόνοια προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 5-2 απέναντι στην ουραγό ΠΑΕΕΚ. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε οκτώ αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα Κύπρου.

Προγνωστικό: Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.82.

Τορίνο – Ρόμα (21:45)

Η Τορίνο επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στη Βερόνα. Μετράει μόλις μία ήττα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες συνολικό απολογισμό. Η Ρόμα έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Βενέτσια. Συμπλήρωσε πέντε (3 ισοπαλίες, 2 ήττες) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Βρίσκεται στην 6η θέση και με νίκη στο φινάλε εξασφαλίζει τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ.

Προγνωστικό: Αναμένεται με μονόπλευρο κίνητρο, η Ρόμα με νίκη σφραγίζει τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 2.07 απόδοση.

Βαγιεκάνο – Λεβάντε (22:00)

Η Βαγιεκάνο ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τη Μαγιόρκα. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις σερί αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Λεβάντε νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 την Αλαβές. Έχει ήδη υποβιβαστεί στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και στο φινάλε θα παίξει για το γόητρο.

Προγνωστικό: Αμφότερες δεν έχουν βαθμλογικό άγχος και αναμένεται να παίξουν ελεύθερα. Επικρατέστερο σενάριο το Goal/Goal με 1.55 απόδοση.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Κάντιθ. Κατάκτησε πανάξια τη φετινή Λα Λίγκα, ενώ στις 28/05 αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπέτις έρχεται από δύο σερί νίκες απέναντι σε Βαλένθια (3-0) και Γρανάδα (2-0). Βρίσκεται στην 5η θέση, έχει κατακτήσει το Κύπελλο και τη νέα σεζόν θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν με θετικό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα. Με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης το Over 2.5 Goals με 1.50 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...