roumeliotis

Carwiz

Under Τούμπα, δύο G/G και combo 1.80

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (21/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Για τα ημιτελικά του ελληνικού Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στη LaLiga, η Λεβάντε φιλοξενεί τη Σεβίλλη και η Σοσιεδάδ την Μπαρτσελόνα. Στη ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πορτογαλίας, η Πόρτο αντιμετωπίζει τη Σπόρτινγκ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (19:30)

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να σκοράρει σε δύο αναμετρήσεις, δείγμα της καθοδικής πορείας που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην έδρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αιωνίων. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις πρόσφατες υποχρεώσεις.

Προγνωστικό: Πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του ελληνικού Κυπέλλου. Αμφότερες δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό, προβάδισμα στο Under 2.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Λεβάντε – Σεβίλλη (20:00)

Η Λεβάντε επικράτησε πανεύκολα εκτός έδρας με σκορ 4-1 την Γρανάδα. Δεύτερο τρίποντο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, απέχει στο -6 από την παραμονή και έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο. Η Σεβίλλη ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διατηρείται σταθερά μέσα στην τετράδα, βρίσκεται στο +3 από την 5η θέση στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Χωρίς περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια η Σεβίλλη, που έχει οριακό προβάδισμα στην έδρα της Λεβάντε. Επιλογή το combo X2+Over 1.5 Goal με 1.80 απόδοση.

Πόρτο – Σπόρτινγκ (22:15)

Η Πόρτο συνέχισε την ανοδική πορεία, διαλύοντας εντός έδρας με σκορ 7-0 την Πορτιμονένσε. Ήταν το έκτο σερί τρίποντο στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας. Παραμένει σταθερά στην κορυφή και βρίσκεται στο +9 από τη δεύτερη θέση. Η Σπόρτινγκ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από την Μπενφίκα. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αναμετρήσεων, πλέον μόνο με θαύμα θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο.

Προγνωστικό: Η Πόρτο έχει προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Η Σπόρτινγκ θα τα δώσει όλα για να ανατρέψει την κατάσταση. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.75 απόδοση.

Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα (22:30)

Η Σοσιεδάδ κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο την Μπέτις. Παραμένει αήττητη για πέντε σερί αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Μπαρτσελόνα υπέστη αναπάντεχη ήττα με το εντός έδρας 1-0 από την Κάντιθ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των 15 (11 νίκες, 4 ισοπαλίες) υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στο +3 από την πέμπτη θέση, αλλά έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα επιδιώξουν να αντιδράσουν για να παραμείνουν εντός στόχων. Επικρατέστερο σενάριο το Goal/Goal με απόδοση 1.72.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...