roumeliotis

Carwiz

Με 1.72 Λονδίνο, ελληνικός άσος και συνδυαστικό

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League 1, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Βόλο. Στο Κύπελλο Αγγλίας, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά. Στη Serie A, η Φιορεντίνα φιλοξενεί τη Βενέτσια και η Λάτσιο την Τορίνο. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος (16:00)

Ο Απόλλων Σμύρνης προέρχεται από δύο σερί νίκες στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Αποτελέσματα που τον κρατούν ζωντανό στη μάχη για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Απέχει στο -2 από τη Λαμία και αναμένεται να τα δώσει όλα στο ματς του Σαββάτου (16/04). Ο Βόλος επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από επτά (3 ισοπαλίες, 4 ήττες) αγωνιστικές, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στη Λαμία. Παίζει χωρίς βαθμολογικό άγχος και περιμένει να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Προγνωστικό: Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο. Ο Απόλλων Σμύρνης «καίγεται» για το τρίποντο και βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Προβάδισμα στον άσο (1) με 2.00 απόδοση.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (17:30)

Η Μάντσεστερ Σίτι έφερε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε συνδυασμό με τη νίκη (1-0) στο πρώτο παιχνίδι, πήρε δίκαια το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αήττητη για 10 σερί υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η Λίβερπουλ προέρχεται από τη χορταστική εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 κόντρα στην Μπενφίκα. Το 3-1 από το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία έδωσε την πρόκριση στους «ρεντς», που βρίσκονται μέσα σε όλα τα διαθέσιμα τρόπαια στη φετινή σεζόν. Αγνοεί την ήττα στις επτά (5 νίκες, 2 ισοπαλίες) τελευταίες αναμετρήσεις σε Αγγλία και Ευρώπη.

Προγνωστικό: Αμφότερες σε θετικότατο μομέντουμ, παίζουν με αυτοπεποίθηση και σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση. Επικρατέστερο σενάριο το Over 2.5 Goals με 1.72 απόδοση.

Φιορεντίνα – Βενέτσια (17:30)

Η Φιορεντίνα δείχνει σε καλή κατάσταση και μετράει δύο σερί τρίποντα στη Σέριε Α Ιταλίας. Παραμένει αήττητη για πέντε (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) διαδοχικές αγωνιστικές, απέχει σε απόσταση βολής από την εξάδα. Η Βενέτσια συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από την Ουντινέζε. Ήταν η έκτη (6) σερί ήττα στο πρωτάθλημα, απέχει στο -3 από την παραμονή και έχει ένα ματς λιγότερο.

Προγνωστικό: Σε ανοδική πορεία η Φιορεντίνα και έχει την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Πάμε με το combo 1+Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.95.

Λάτσιο – Τορίνο (21:45)

Η Λάτσιο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 4-1 την Τζένοα. Μετράει τέσσερις νίκες στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, παραμένει σταθερά σε θέση ευρωπαϊκής εξόδου. Η Τορίνο απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μίλαν. Μόλις ένα τρίποντο στις 10 τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, απολογισμός: πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Προγνωστικό: Η Λάτσιο υπερτερεί σε όλα τα επίπεδα, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να λυγίσει την αντίσταση της Τορίνο. Ποντάρισμα στον άσο (1) με 1.65 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...