roumeliotis

Carwiz

G/G, ΟΣΦΠ, Γιούβε και combo 2.25

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (03/04) περιλαμβάνει τέσσερις ενδιαφέρουσες επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League 1, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ. Στη Serie Α διεξάγεται το ντέρμπι ντι Ιτάλια με την ανεβασμένη Γιουβέντους να υποδέχεται την ντεφορμέ Ίντερ. Στη LaLiga, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:00)

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες απέναντι σε ΑΕΚ (1-1) και Άρη (0-0). Συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, δίνει μεγάλη μάχη για να προλάβει στην 3η θέση. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ. Μετράει πέντε διαδοχικές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν σε τέσσερις περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση σε γενικές γραμμές. Επικρατέστερο σενάριο το καλοπληρωμένο Goal/Goal με 1.95 απόδοση.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (20:00)

Ο Ολυμπιακός έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στα τρία τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, διατηρείται σταθερά στην κορυφή και στο +10 από τη δεύτερη θέση. Η ΑΕΚ ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από ΠΑΟΚ, με γκολ στο 50ο λεπτό του αγώνα. Μόλις μία νίκη στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε ισάριθμες (5) περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.70 απόδοση.

Γιουβέντους – Ίντερ (21:45)

Η Γιουβέντους προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες στη Σέριε Α Ιταλίας. Αγνοεί την ήττα για 16 σερί αγωνιστικές, με απολογισμό: 11 νίκες και 5 ισοπαλίες. Απέχει στο -7 από την κορυφή και πρακτικά βρίσκεται στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου. Η Ίντερ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετράει μόλις ένα τρίποντο στις επτά (4 ισοπαλίες, 2 ήττες) τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Μίλαν, αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Γιουβέντους και έχει προβάδισμα στο ντέρμπι ντι Ιτάλια με την ντεφορμέ Ίντερ. Αξίζει το ρίσκο στον άσο (1) με απόδοση 2.85.

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη (22:00)

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε καταιγιστική εμφάνιση και διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «κλάσικο». Επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία, παραμένοντας αήττητη για 13 (9 νίκες, 4 ισοπαλίες) σερί αναμετρήσεις στην ισπανική Λα Λίγκα. Βρίσκεται σταθερά εντός τετράδας. Η Σεβίλλη προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Μετράει μία νίκη στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές και πρακτικά έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Προγνωστικό: Με την ψυχολογία στα ύψη η Μπαρτσελόνα, τη στιγμή που η Σεβίλλη καλείται να αντιδράσει. Προβάδισμα στην έδρα και με μειωμένο ρίσκο, καταλήγουμε στο combo 1Χ+Goal/Goal σε απόδοση 2.25.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...