roumeliotis

Carwiz

Τρεις επιλογές από την Αίγυπτο

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (18/11) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αιγύπτου. Πρώτο χρονικά παιχνίδι το Φάρκο-Μισρ Λελ Μακάσα. Στις 20:00 διεξάγονται τα ζευγάρια: Κεράμικα Κλεοπάτρα-Νάσιοναλ Μπανκ και Αλ Ιτιχάντ-Ελ Γκούνα.

Φάρκο – Μισρ Λελ Μακάσα (15:00)

Η Φάρκο συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα και ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Ελ Γκούνα. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια απέτυχε να αντιδράσει και υπέστη τρία διαδοχική ήττα. Η Μισρ Λελ Μακάσα κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο την Κεράμικα Κλεοπάτρα. Μετά από τρεις φετινές αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, ενώ κράτησε το μηδέν στις δύο τελευταίες υποχρεώσεις.

Προγνωστικό: Η Φάρκο έχει ξεκινήσει κάκιστα τη σεζόν και θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση. Σε καλύτερο μομέντουμ η Μισρ Λελ Μακάσα, σε παιχνίδι που περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (Χ).

Κεράμικα Κλεοπάτρα – Νάσιοναλ Μπανκ (20:00)

Η Κεράμικα Κλεοπάτρα απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τη Μισρ Λελ Μακάσα. Παραμένει αήττητη και στις τρεις φετινές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχοντας μαζέψει πέντε βαθμούς. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε δύο περιπτώσεις. Η Νάσιοναλ Μπανκ επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 1-0 κόντρα στην Ισμαΐλι. Πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης και πήρε το δεύτερο τρίποντο στη σεζόν. Με No Goal ολοκληρώθηκαν και οι τρεις φετινές υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Αμφίρροπη αναμέτρηση με όλα τα αποτελέσματα να μοιάζουν ανοιχτά. Αμφότερες έχουν ξεκινήσει θετικά σε γενικές γραμμές το πρωτάθλημα, αναμένεται μάχη για το θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή το Goal/Goal.

Αλ Ιτιχάντ – Ελ Γκούνα (20:00)

Η Αλ Ιτιχάντ υπέστη την πρώτη ήττα στη σεζόν, με το εκτός έδρας 3-0 από την Πίραμιντς. Δέχθηκε δύο γκολ στο διάστημα 54′-60′, απέτυχε να αντιδράσει και έφυγε με άδεια χέρια. Δέχθηκε γκολ και στις τρεις φετινές αναμετρήσεις, σε όλες εμφανίστηκε το Over 2.5 Goals. Η Ελ Γκούνα πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, με το εντός έδρας 1-0 κόντρα στη Φάρκο. Σημείωσε το κρίσιμο τέρμα στο 72ο λεπτά και κράτησε μέχρι τέλους το αποτέλεσμα. Με Under 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν και οι τρεις αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ Αιγύπτου.

Προγνωστικό: Ενδιαφέρον ζευγάρι με τις δύο ομάδες να προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα. Ένα κλιλ πιο κοντά στο θετικό αποτέλεσμα η Αλ Ιτιχάντ και θα την στηρίξουμε. Πάμε με τον άσο (1).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...