roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Κλείνει ο κύκλος μου στον Ολυμπιακό...»

underarmor
redwell

Ένας από τους δεκάδες παίκτες που έπιασαν... Λιμάνι τα τελευταία χρόνια λόγω μάνατζερ, είναι και ο Ζοάρο Καρβάλιο ο οποίος μίλησε στην "A' Bola" για το μέλλον του και φυσικά τόνισε πως δεν... προβλέπεται στον Πειραιά αφού λήγει το συμβόλαιό του.

Ο 27χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ο οποίος αν δεν είχε μάνατζερ τον Ζόρζε Μέντες θα έπαιζε το πολύ σε καμιά Φαμαλικάο ή Πορτιμονένσε, τόνισε πως είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις στην καριέρα του αναφορικά με το πού θα παίξει την επόμενη σεζόν:

«Δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις, οι οποίες σταμάτησαν και μετά ξανάρχισαν. Δουλεύω καθημερινά για να είναι ευχαριστημένος ο Ολυμπιακός με την απόδοσή μου και μετά θα δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θέλω επίσης, να κάνω ένα ακόμη βήμα, να ανακαλύψω νέα πρωταθλήματα, νομίζω ότι είναι σημαντικό. Υπάρχουν κύκλοι που κλείνουν, υπάρχουν κύκλοι που διαρκούν, και ο δικός μου εδώ φαίνεται ότι τελειώνει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Είμαστε κοντά στη μεταγραφική περίοδο, εξαρτάται κι από το τι θα γίνει, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει επίσης να ψάχνω για άλλες προκλήσεις, δεν μου αρέσει να νιώθω άνετα.Αυτό συνέβη όταν έφυγα από την Μπενφίκα, και αυτό αναζητά και ένας παίκτης, νέες προκλήσεις, για να νιώθει πρόκληση».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Πορτογαλία: «Εξαρτάται. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τις πόρτες πουθενά. Στην Εστορίλ, πέρυσι, ένιωθα πολύ καλά. Ένιωθα άνετα, σαν στο σπίτι μου, ειδικά επειδή είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που είχα πάει στην Πορτογαλία.

Θα εξαρτηθεί από το πρότζεκτ. Μου αρέσει να νιώθω άνετα, να νιώθω καλά, να έχω σταθερότητα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κι ένα καλό έργο πάνω απ' όλα είναι αυτό που θα ψάξω, αν δεν υπάρξει τίποτα με τον Ολυμπιακό».

Για τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό: «Πάει καλά. Απομένει να επιτευχθούν οι στόχοι, βρισκόμαστε σε δύο σημαντικές διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα και το Conference League.

Στο Κύπελλο δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον ημιτελικό, αλλά έχουμε δύο διοργανώσεις να κατακτήσουμε και σε μία από αυτές ο Ολυμπιακός είναι ο βασικός υποψήφιος και τα δίνουμε όλα για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Στο Conference League θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το ότι ο Ολυμπιακός ήταν για πολλά χρόνια ο Πρωταθλητής Ελλάδας, αλλά αυτό άλλαξε: «Οι άλλες ομάδες έχουν ανεβάσει το επίπεδο τους και των παικτών τους. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα την καλύτερη ομάδα, αλλά μετά είναι θέμα και τύχης, υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί καλά. Αλλά μόνο πέρυσι δεν κατακτήσαμε τον τίτλο.

Πριν από δύο χρόνια, όταν ήμουν εδώ, ήμασταν πρωταθλητές και ελπίζουμε να είμαστε και φέτος. Δεν είναι εύκολο, αλλά όλα είναι πιθανά μέχρι το τέλος. Πάνω από όλα, οι άλλες ομάδες έχουν ποντάρει περισσότερα, έχουν επενδύσει περισσότερα, καθώς όλες θέλουν να εκθρονίσουν τον Ολυμπιακό, την ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

13 σχόλια

  •  ΝΑΣΟΣ
    ΝΑΣΟΣ Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    αντε παρε τον ντοι και τον κινι μαζι σου

  •   GEO
    GEO Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κύκλος των χαμένων παλτουδιων

  • Alemao
    Alemao Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετριότητα πέρασε και δεν ακούμπησε. Ο παιχταρας που πρέπει να επιστρέψει από δανεισμό και να δουλέψει μαζί του ο κοουτς λέγεται Πεπ Μπίελ.

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένας κύκλος έκλεισε, μην φοβάσαι θα ανοίξει ο κύκλος της Ρίο αβε!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    o κυκλος ανοιξε γιατι πουληθηκε στην νοτιγχαμ ακουσον ακουσον 10 εκατομμυρια!!!!φυσικα λογω των μανατζερομπισνες με μεντεζ και των υπεραξιων φουσκα ο μαρινακης αναγκαστηκε να τον παιρνει στον ολυμπιακο απο το να ειναι στα αζητητα και να πατωσει η χρηματιστηριακη του αξια.δηλαδη παρκινγκ φουσκωμενων μανατζερικα παιχτων ο ολυμπιακος...συνεχιζουμε να κανουμε μανατζεροδουλειες...

  • ARAFAT
    ARAFAT Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    "Ευχαριστούμε κοριτσάρες. Πάρτε τον Ναβάρο να σας φέρνει πετσέτες" έγραφε ο @Γιώργος - Πετρούπολη πριν κάνα μήνα σε σχόλιό του για το κύπελλο της γυναικείας ομάδας βόλλεϊ.
    Γιώργο δεν έχεις υπολογίσει τα ύψη. Ούτε αυτή τη δουλειά δεν μπορεί να κάνει ο έρμος. Με 1, 72, πως θα εναποθέτει τις πετσέτες στους ώμους των κοριτσιών? Όχι πες μου..
    Τι? Θα κουβαλάει και σκαμπό? Ε, τότε να πεις στον Μαρινάκη να του δώσει τη συγκεκριμένη δουλειά. Τι σόι MANAGER των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών είναι ο Ευάγγελος Μαρινάκης του Μιλτιάδους, αν δεν μπορεί να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά για τον Ζοάρο Καρβάλιο?

  • Spoonman
    Spoonman Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Κύπρος σε περιμένει...

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως δεν ήταν λουφαδωρος ούτε παρίστανε τον τραυματία σαν κάτι αλλους ένας ποδοσφαιριστης με χαμηλομεσαιο ταβάνι που πάλαι ποτέ λογίζονταν ως ένα από τα αξιολογα ταλέντα της γενιάς του στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο (κατι αντίστοιχο σαν τον δικόας μας τον Ρετσο

  • RED WINNER
    RED WINNER Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποίος κύκλος;

  • Ανενταχτος
    Ανενταχτος Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυσαναπληρωτο το κενο μεγαλε Ζοωαρο Καρβαλιο...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...