roumeliotis

Carwiz

Νίκη με Άρη για να μην χαθούν...όλα

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός μπήκε με καλές προϋποθέσεις στα πλέι οφ, όμως κατάφερε να χάσει με 1-3 από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε, ενώ ηττήθηκε και στη Νέα Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ σε ένα ματς που έλεγχε και έχασε πολλές ευκαιρίες.

Αποτέλεσμα των δύο ηττών είναι το -8 από την κορυφή και πλέον 4η θέση της βαθμολογίας με 57 βαθμούς και ουσιαστικά "αντίο τίτλος" αλλά πλέον αν δεν πάρει τις νίκες που πρέπει, ο Θρύλος κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης την επόμενη σεζόν.

Μικρή η πιθανότητα αλλά υπαρκτή σε συνδυασμό με το τί θα γίνει και στον τελικό του Κυπέλλου και γι' αυτό θέλει πάση θυσία τη νίκη στο Καραϊσκάκη με τον Άρη την Τετάρτη (03/04, 19:00) για να ξεκινήσει ένα σερί με τρίποντα.

Στα αγωνιστικά, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στους Ορτέγκα, Όρτα, Ντόι και Αλεξανδρόπουλο. Αναλυτικά η αποστολή των ερυθρολεύκων: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Τσικίνιο, Φορτούνης Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Στον Άρη από την άλλη, μετά τις δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφς, οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κρατήσουν το αήττητο σερί, παίρνοντας αποτέλεσμα και μέσα στον Πειραιώ. Ο Φραν Βέλεθ που απουσίασε από το ματς με την Λαμία έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Άκης Μάντζιος πήρε στην αποστολή τους Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ και Φετφατζίδη.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντωμεταξύ αν είχαν οι ομάδες τους το 1/3 από ότι έχει πετύχει ο ΘΡΥΛΟΣ στο τόπι με 47 τον αριθμό και ένα στρέμμα βαθμούς από τον καταιδρωμένο δεύτερο, θα είχαν αναποδογυρίσει τα πάντα από θριαμβολογίες, υπερβολές, χαμό και καταποντισμό και δεν θα τολμούσε να ξεστομίσει λέξη κανένας!!!!!!
    Αλλά αυτό πάλι ΤΙ ΑΓΑΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, να χλευάζεις μόνο όταν χάνουμε στο τόπι και στα άλλα αθλήματα (ΣΕ ΟΛΑ που πρωταγωνιστούμε μόνιμα μέσα και έξω από την χώρα με Ευρωτίτλους βόλευ, πόλο, χάντπωλ κ, α.) να απουσιάζεις χωρίς καν ένα σχόλιο);
    Τι όχι;
    Scripta manen όμως....... και να μη χανόμαστε, γιατί στο τέλος θα γίνει ταμείο!!!!!!!
    Ίσως όμως να θαμπώνεσαι μωρέ, από την μπαλάρα και τους υπερπαίκτες των άλλων ομάδων που θαυμάζεις, που τους γελοιοποιεί στα πολύ χάλια του αυτός που χλευάζεις και χωρίς να κερδίζει, ΣΚΕΨΟΥ ΧΑΛΙ, σκέψου να είχε αυτός που χλευάζεις απλώς κάμψη και να τους κέρδιζε, ΚΑΝΤΟ ΕΙΚΟΝΑ;
    Οπότε ναι, η .....πυξίδα .....χάνει!!!!!!!!

  • GEO
    GEO Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύο μηδέν χαλαρα σήμερα ο θρύλος όσο για τον πρώτο φίλο στα περισσότερα που γράφει συμφωνώ όμως τι να κάνει και ο κόσμος έχει βυθιστεί καθένας στα πρόβλημα της καθημερινότητας που είναι πλέον δυσβάστακτα

  • ΈΛΕΟΣ
    ΈΛΕΟΣ Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ Χάρε θα παίξεις το σπίτι σου και προτρεπεις τους άλλους ή το παίζεις μάγκας εκ του αποτελεσματος;

  • Χάρης 7
    Χάρης 7 Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να νικήσουν τα σαπάκια; Δυο γκολ θα βάλει ο Αρούλης. Παίξτε το στο στοίχημα

  • RACECHIP
    RACECHIP Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Για μια ακομη χρονιά, ΑΠΕΤΥΧΑΝ να φτιαξουν ομαδα και τωρα στο τελειωμα εχει αρχισει απο ολα τα κοκκινα μεσα (πλην Redgoal) η αποθεωση για το ροστερ που θα φτιαξει ο Μαρινακης τη νεα χρονια. Για μια ακομη χρονιά βλέπουμε το ιδιο σκηνικο. Τα λαθη που δεν θα επαναληφθουν και θα μαθουμε απο αυτα και του χρονου θα γινουμε δυνατοι ξανα κτλ κτλ κτλ το ιδιο ακριβως τροπάριο!!!
    Πως μια ομάδα που επαιρνε πρωταθλημα με 15β διαφορά απο Δεκεμβριο καταφεραν να την φτασουν σε σημειο να μην ξερει αν θα κερδισει ουτε τον ΑΡΗ και να εχει 1 νικη σε 10 ντερμπι, πραγματικά ειναι να απορει κανεις!!!!!!!!!!!!!!!
    Μιλάμε για το απολυτο καταντημα.
    Για την απολυτη ξεφτιλα.
    και δεν εχει χασει κανεις τη δουλειά του. Ολοι ειναι μια χαρούμενη οικογένεια!
    Κατα τα άλλα μας φταίει ο αμπαλιδης ο Ρέτσος! Οχι αυτοι που τον εφεραν η αυτοι που τον κρατάνε και επιμενουν να τον βάζουν να παιζει!!!?????
    Εχουμε χασει το DNA μας, σε βαθμό που δυσκολα θα το βρουμε ξανά.

    Οσο οι Ολυμπιακοι και οι Ολυμπιακάρες ζούμε στην κοσμάρα μας και με αγαθή σκέψη νομιζουμε οτι του χρονου θα αλλαξει κατι προς το καλύτερο ειναι γελασμένοι!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος ο Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Στο... χέρι του Θρύλου 100% ο τίτλος

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του με τη Λαμία έχοντας...