roumeliotis

Carwiz

«Είχα πει στον Κιν ότι δεν έχει...τελειώσει»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός με σούπερ εμφάνιση πήρε σπουδαία πρόκριση στους «8» του Conference League διαλύοντας με 6-1 στη Σερβία τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ανατρέποντας τη βαριά ήττα με 4-1 από τους Ισραηλινούς στο Φάληρο.

Μετά τη νίκη των Πειραιωτών, ο εκ των διακριθέντων στο παιχνίδι Αντρέ Όρτα, μίλησε για το "έπος" και τόνισε πως μετά το πρώτο ματς είχε πει στον προπονητή της Μακάμπι πως ακόμα δεν έχει κριθεί η πρόκριση:

«Θα σας πω μια ιστορία. Στον πρώτο αγώνα, όταν πήγα στη συνέντευξη Τύπου πέρασα από τα αποδυτήρια της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τους άκουσα που τραγουδούσαν. Φυσικά ήταν χαρούμενοι για το αποτέλεσμα και είπα στον προπονητή τους "πες στα αγόρια σου ότι τίποτα δεν τελείωσε, αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι".

Και μου απάντησε ότι το ξέρει, αλλά δεν φάνηκε αυτό. Όταν δείξαμε δείξαμε αυτή τη νοοτροπία στο δεύτερο παιχνίδι και εκείνοι ήταν λίγο χαλαροί έπρεπε να τους κάνουμε να πληρώσουν και αυτό κάναμε».

Να σημειωθεί ότι ερωτηθείς αν πιστεύει αυτό που έγινε, ο Πορτογάλος ανέφερε: «Ναι φυσικά. Το πίστευα και πριν το παιχνίδι και όταν μιλούσα στα αδέρφια μου στα αποδυτήρια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αν είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά αυτά τα παιχνίδια μπορούν έρθουν».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Nic
    Nic Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Καμαρά δεν χωράει σε ομάδα οικογένεια.Ας πάει στην χώρα του να βγάζει φωτογραφίες με το σόι του.Ειναι τελειωμένη ιστορία.Μπορει να έχει υπογράψει και στους αλλόθρησκους οπότε καλό είναι να μην συμμετέχει στα δρώμενα της 1ης ομάδας.

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν και δεν τους πολυγουστάρω τους Πορτογάλλους και έχω πρέπει να παραδεχτώ ότι η συγκεκριμένη 3άδα που λέει κι ο φίλός είναι πολυ καλή γιατι συμπληρώνει ο ένας τον άλλο και όταν παίζουν μαζι έχουν ξεκάθαρους ρόλους . Και οι 3 μαζι είναι πολυ καλοί , αν ένας απο τους 3 λείπει κι οι υπολοιποι 2 δεν θα είναι το ίδιο καλοι .
    Υ.Γ Η πάσα που βγάζει η Εσσε στο 6ό γκόλ μετα απο τόσο χιλιόμετρα μαρτυράει και την ποιότητα του σαν παίχτης .Να θυμάστε πώς και αυτος κι ο Ορτέγκα του χρόνου θα φαίνονται παιχταράδες .

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Του το είπες δεν σε άκουσε.Νομιζω με 4,5 εκατομμύρια τον αγοράζουμε αυτή είναι η ρήτρα.Αξιζει αυτός κι ο Τσικινιο κάνουν παιχνίδι ο Εσε σκύλος και έχεις φοβερή τριάδα στο κέντρο.

  • Nic
    Nic Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορτα τον έκανες μια χόρτα τον Ιρλανδό.

  • Raven
    Raven Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιχτούρα και με νοοτροπία που μας ταιριάζει.

  • Κώστας
    Κώστας Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal υπάρχει πιθανότητα να μείνει με αγορά ή παικτουρα; Κάτι άλλο με μαντυ καμαρά τι γίνεται; δε θα ήταν καλό να επιστρατευτεί από την στιγμή που είναι και στη λίστα Ευρώπης;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος ο Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Στο... χέρι του Θρύλου 100% ο τίτλος

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του με τη Λαμία έχοντας...