roumeliotis

Carwiz

Ανέβηκε ο Ποντένσε και μαζί ο Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Για ένα διάστημα 3-4 μηνών ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν "σκιά" του καλού του εαυτού και φυσικά η ποιότητά του όχι απλά έλλειπε από τους Πειραιώτες αλλά πραγματικά έβγαζε... μάτι ότι ο Ολυμπιακός χωρίς τον Πορτογάλο στα χάι του, έχει περιορισμένο ταβάνι.

Και αυτό φάνηκε με το που ο κοντορεβυθούλης μπαλαδόρος ακραίος επέστρεψε στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και "γλεντάει" κόσμο και κοσμάκη το τελευταίο διάστημα.

Βγάζοντας προσωπικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά στο χορτάρι, ο Ίβηρας ακραίος καθαρίζει για τον Ολυμπιακό και μάλιστα σημαντικά ματς και προκρίσεις όπως με ΠΑΟΚ και Φερεντσβάρος αλλά και σέρνει το... κάρο όταν κολλάει στη "λάσπη" όπως έγινε με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον Θρύλο στην... κούρσα για τον τίτλο και τη διάκριση στο Conference League με τα γκολ και τις ασίστ του και φυσικά όσο ήταν κάτω του μετρίου, ο Ολυμπιακός και βαθμούς έχασε στη Super League και προκρίσεις όπως στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και πάρα πολλά.

Μπορεί στην τελική ευθεία να το πάρει πάνω του και να ηγηθεί και όπως δείχνει στα τελευταία ματς, το κάνει με συνέπεια και μακάρι να συνεχιστεί μέχρι τη λήξη της σεζόν αυτή η επιδραστικότητά του με εμφανισάρες και ποιότητα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Διάβασε ρε σαχλαμάρα 366 ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ την απάντηση του redgoal στο σχόλιο μου και θα καταλάβεις γιατί σε πειράζει που κάνω "παράπονα" για κάποιους/κάποιον σαν και σένα στο redgoal!!!!!
    Κάθε φορά που θα απευθύνεσαι σε μένα μιας και δεν έχεις φιλότιμο ενώ αδιαφορώ εντελώς για ανθρωπάκια σαν και σένα, θα σου κάνω copy paste την απάντηση του redgoal μήπως κάποια φορά το καταλάβεις!!!!
    Γιατί είσαι και αγράμματος!!!!
    Εκτός και αν το αντιολυμπιακό σου μένος δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά από τις φάπες!!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ξέρω ρε φίλε ΚΑΠΟΙΟΣ αλλά τι να πούμε και τι να κάνουμε πλέον με αυτά τα τρολ, γιαυτό αγανακτώ που μπορούν και σχολιάζουν εδώ μέσα!!!!!!

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Δραγάνολου, διάβασα σε άλλο σάιτ ότι στη Γουλβς πλάκωσαν στα βάρη τον Ποντένσε για να αντέχει στο σώμα με σώμα κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη σπιρτάδα του. Εδώ είδαν το πρόβλημα και τον ανέλαβε ο Μουρίκης (και με ειδική διατροφή) και τα αποτελέσματα φαίνονται τώρα. Γνωρίζεις κάτι γι' αυτό;

    REDGOAL: Όποιος το έγραψε αυτό είναι συγγενής του Μάρκου Σεφερλή. Χα χα χα

  • ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
    ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιβαλλεται Ποντενσε και Ορτα να πληρωθουν οι ρητρες και να μεινουν

  • ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΓΙΩΡΓΟΣ. Φίλε μου άμα διαβάσεις το πρωτοσέλιδο μια μπ...@&@&#φυλλάδας θα καταλάβεις γιατί υπάρχουν τα τρόλ που αμφισβητούν το πέναλτι του ποντένσε! Είναι τα ίδια τρόλ που δεν είδαν πέναλτι στον αγώνα με την ΑΕΚ στο καραισκακης σε αγώνα που ακόμα και ο Καρβαλιάλ θα τους ξεφτίλιζε αν ο αγώνας παιζόταν εντός γηπέδου 50-50 και που γενικά αντί να ασχολούνται με το ότι δεν έπαιξε ο Τσιλουλης προχτές, λέω εγώ τώρα αλλά ούτε και ο Καρλίτος, (τυχαια περιστατικά) κλαίω από τα γέλια, ασχολούνται με εμάς για να κρύψουν τα αίσχη τους!

  • Pre...7
    Pre...7 Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Το καλοκαίρι ξεκινάει με αγορά ποντενσε, ορτα και Αλεξανδρόπουλο. Η ομάδα έχει ανέβει και δείχνει ότι μπορεί να κάνει καλά πράγματα.. δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα γιατί θα έρθουν και στραβά αποτελέσματα αλλά για την ώρα το πράγμα είναι ελπιδοφόρο....

    Α και κάτι ακόμα Μέντες ο ποντενσε Μέντες και ο ορτα

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal μερικοί από εμάς που μπορούμε να αναγνωρίσουμε κάτι καλό στην ομάδα, αντί λοιπόν να γράψουμε κάτι για τα τρολ που μπορούν να χλευάζουν την ομάδα με εμπάθεια και κόμπλεξ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΛΟ και να κοπεί το σχόλιο μας, ας σε ρωτήσουμε αν κάποια αμάδα των τρολ (γιατί σίγουρα δεν είναι φίλαθλοι της ομάδας) διαθέτει παίκτες επιπέδου Ροντινέι, Κάρμο, Έσε, Όρτα, Τσικίνιο, Ποντέσε, Φορτούνη για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε τελικά!!!!!!!
    Και δεν μιλάμε για τα σχόλια στο συγκεκριμένο δημοσίευμα!!!!
    Δεν μπορεί να έχουν φτάσει στα όρια πλέον να αμφισβητούν ολοκάθαρα πέναλτι όπως χθες που πέταξε έξω από το γήπεδο τον Ποντέσε που του εξαφάνισε το τόπι και να αποδέχονται οι απαράδεκτοι τα πέναλτι μαιμού των ομάδων τους;;;;;;;
    Εκτός και ήθελαν για να τους κάναμε να ικανοποιηθούν και να αποδεχθούν τελικά το πέναλτι, να έστελνε τον Ποντέσε σε κανένα νοσοκομείο να έχουν ένα πρόβλημα λιγότερο.

    REDGOAL: Και εμείς τί να κάνουμε ρε φίλε; Να μην ανεβάζουμε μηνύματα; Ξέρουμε εμείς αν πίσω από την οθόνη είναι ο Μελισσανίδης ή ο Αλαφούζος και τα γράφει; Εμείς έχουμε θέσει κάποιους κανόνες. Από τη στιγμή που δεν παραβαίνουν τους κανόνες, ανεβαίνουν. Τέλος κουβέντας γιατί βαριόμαστε να την ξανακάνουμε χιλιοστή φορά

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτούς τους παίκτες τους αντιμετωπίζεις διαφορετικά,από παίκτες της σειράς.Πεναλταρα κι ας κάποιος Ξέρξης Περσεφόνης λέει ποιο πέναλτυ.

  • Alemao
    Alemao Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλη κλάση ο Ποντένσε ,πρέπει να αγοραστεί άμεσα ,όπως και Όρτα , Κάρμο. Για τον Καρμο είναι δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα. Από ανανεώσεις θεωρώ θα υπογράψει σύντομα ο Φορτούνης ,ενώ ο Μασούρας όπως δείχνει και ο παραγκωνισμός του θέλει να συνεχίσει σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μιλάει με Μπόχουμ αλλά δεν βρίσκει 7ψηφιο συμβόλαιο.

  • ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    NIK Το ξέρω φίλε ότι εμείς παίρνουμε ότι περισσεύει! δυστυχώς! Το θέμα είναι όμως ότι τέτοιους παίχτες χρειάζεσαι για να φτιάξεις ομάδα που να βγει επιτέλους από τα σύνορα. Να μην είμαστε λόγια λόγια λόγια. Ας βάλει το χέρι στην τσέπη και να τους πάρει. Πως λένε ότι είναι ομάδα 100 εκατομμυρίων κλπ. Με δανεικούς. Ας κάνει την υπέρβαση αν θέλουμε και ευρωπαϊκή υπέρβαση. Αλλιώς θα είμαστε στους 16, στους 8 και αυτό είναι όλο! Δεν υποτίθεται είχε δώσει κοντά στα 10 κάποτε για τερματοφύλακα; Έτσι δε λέγανε; δεν είμαι σίγουρος. Εκτός αν είναι κανένα δώρο του Μέντεζ για να ρεφάρει ο πρόεδρος! πλάκα κάνω...... Επιτέλους όμως είμαστε Ολυμπιακός και η υπέρβαση θέλει υπέρβαση!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...