roumeliotis

Carwiz

Έρχεται από τώρα ο Τσικίνιο...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει... πορτογαλικά, συνεχίζει... Μεντεσιακά και όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ένας από τους παίκτες που δεν είχαν θέση στο ρόστερ της Μπενφίκα, θα καταλήξει στον Πειραιά καθώς οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με τους "αετούς" και στο ποσοστό μεταπώλησης.

Την στιγμή που τα πορτογαλικά ρεπορτάζ τόνιζαν πως ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Τσικίνιο προκειμένου να κάνει δικό του τον 27χρονο Πορτογάλο μέσο από το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η μεταγραφή αυτή θα γίνει από τώρα.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών όπως ισχυρίζεται ο Ιταλός ρεπόρτερ ο οποίος λαμβάνει... χαρτάκι πάντα τις μεταγραφές του Θρύλου από μέλος της διοίκησης, τα βρήκαν με την Μπενφίκα στο ποσοστό μεταπώλησης και πιο συγκεκριμένα θα κρατήσουν οι Μπενφικίστας ένα μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη για πιθανή μεταπώληση.

Μια... μεταπώληση που θα πέσει στο τραπέζι από τον Ζόρζε Μέντες μελλοντικά και θα αφορά σε μεταγραφή σε αραβικές χώρες με ένα καλό ποσό το οποίο θα ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό αλλά και τη Μπενφίκα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • ANDY 77
    ANDY 77 Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ Η ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΝΑGER ΤΟΝ ΜΕΝΤΕΖ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
    ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΘΝΙΚΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ.....

  • Geo7
    Geo7 Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ το γράφω από τώρα ο Chiquinho δεν θα δώσει απολύτως τίποτα στην ομάδα μας είναι απλά ένας δεύτερος Carvalho χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στο στυλ παιχνιδιού του. Αυτός που θα δώσει πράγματα αν έρθει είναι ο Andre Horta της Μπράγκα.

  • Xristos
    Xristos Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μαξίμοβιτς που ακούστηκε για τον ΠΑΟ είναι πολύ καλός παίκτης,αυτόν θα ήθελα στον Ολυμπιακό μας

  • ARIS
    ARIS Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ 8-10ΡΟ, ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΌΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ.

  • Πανοπουλος Γεωργιος
    Πανοπουλος Γεωργιος Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 13:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεπερναμε και τον Μεντες και την Πορτογαλικη αγορα και λεμε εστω ετσι ,εστω απο εκει ,προσπαθουν τουλαχιστον να καλυψουν τα κενα της ομαδας ?
    Κενα και ελλειψεις ατελειωτες,αλλα οι πιο τρανταχτες ηταν του στοπερ για να μην τρωμε γελοιες φασεις πισω,του σεντερ φορ για να τελειωνει καμμια φαση μπροστα αλλα και να κραταει και μπαλλα, και η ελλειψη υψους στο ροστερ που μας εκανε αδυναμους σε οποιαδηπτε στατικη φαση ειτε μπροστα,αλλα το χειροτερο πισω..
    Και τι βλεπουμε?Στοπερ πουθενα στον οριζοντα,σεντερ φορ φερανε εναν πουθενα,και απο υψος οσοι καταφθανουν ειναι και αυτοι κοντοι.
    Καμμια φορα λεω δεν μπορει ,μπας και το κανουν επιτηδες?

  •     GEO
    GEO Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αδέκαστος συμφωνώ και επαυξάνω όταν έχει καποιος πολυοργανικη ανεπάρκειά μια μόνο μεταμόσχευση οργάνου δεν αρκεί το να σου βγαίνει ένας η δύο ποδοσφαιριστές σε μια ντουζίνα νεοαφιχθεντων αλλά κυρίως η λογική που έρχονται όλοι αυτοί δεν δύναται να φτιάξεις σοβαρη και αξιομαχη ομαδα με προοπτική πρωταθλητισμού

  • Άρης
    Άρης Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 12:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον προπονητή της Κοπεγχάγης δεν μπορούμε να πάρουμε?

  • Αδέκαστος
    Αδέκαστος Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε πάλι τα ίδια! Τσικινιο και Ορτα είναι καλοί παίκτες, αλλά σε ομάδα χωρίς κανένα απολύτως πλάνο απατοι θα πάνε. Παραδειγματιστειτε από την Κοπεγχάγη. 35 χρόνων προπονητής, παίκτες άγνωστοι (ούτε μπαμ ούτε μπουμ) και είναι στους 16 του ΤΣΛ. Αγοράσαμε από αυτούς τον Μπίελ που εκεί ήταν σούπερ και σε εμάς δεν βλέπεται. Το πλάνο κάνει τους παίκτες, η πίστη σε αυτό και η απαρέγκλιτη τήρηση του χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις και μανατζερικα καπελωματα.

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Φερτε πίσω τον Μπουχαλάκη να τελειώνουμε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...