roumeliotis

Carwiz

Διασυρμός Θρύλου 3-0 από μια μέτρια ΑΕΚ

casino loutrakiou
redwell

Με άμυνα για τα... πανηγύρια ο Θρύλος κατάφερε και έχασε από μια χαμηλότατης δυναμικότητας ΑΕΚ με 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον η υπόθεση πρόκριση ειδικά με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Μίτσελ φέτος, μοιάζει... βουνό.

Το 1-0 από τον Λιβάι στο 3' με γκολ-δώρο από Σωκράτη και Βρουσάι, το 2-0 με αυτογκόλ του Σαμασέκου στο 28' και το 3-0 πάλι ο Λιβάι Γκαρσία με πέναλτι στο 103' στο οποίο υπέπεσε ο Ντόι στον Γκατσίνοβιτς. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι πλήρωσαν τα λάθη τους και την τραγική άμυνά τους, είχαν δύο δοκάρια με τον Γκάρι (14’, 56’), ενώ η Ένωση είχε δοκάρι με τον Μάνταλο (61’).

Τα δεδομένα στο ντέρμπι άλλαξαν από πολύ νωρίς. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε διπλό λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων από τους Παπασταθόπουλο, Βρουσάι, ο Λιβάι Γκαρσία βρέθηκε σε θέση βολής και άνοιξε το σκορ.

Οι πρωταθλητές προσπάθησαν να απαντήσουν αμέσως με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Γκάρι Ροντριγκες ο οποίος «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι στο 14΄.

Η εξέλιξη αυτή ωφέλησε τους γηπεδούχους που ήταν πιεστικοί όσο έπρεπε και ταυτόχρονα προσεκτικοί για να μην κινδυνέψουν με ισοφάριση. Ο κορυφαίος παίκτης τους, Στίβεν Τσούμπερ, με εκπληκτική προσπαθεια στο 28΄, «άδειασε» Ντόι και Εμβιλά, ο Τζολάκης απέκρουσε, η μπάλα πήρε ύψος και ο Σαμασέκου την έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Όλα πήγαιναν στραβά για τον Ολυμπιακό και συνέχισαν και στο β΄ ημίχρονο, παρά τις διορθωτικές κινήσεις του Μίτσελ. Οι Φορτούνης, Ροντινέι έδωσαν ενέργεια στην ομάδα τους, που όμως δεν είχε την τύχη με το μέρος της.

Στο 56΄ ο Ροντρίγκες είχε νέο δοκάρι σε σουτ μετά από σύγχυση στην περιοχη. Πέντε λεπτά αργότερα και ο Πέτρος Μάνταλος είδε τη μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι σε μακρινό σουτ, σε φάση που ωστόσο φαινόταν να ελέγχει ο Τζολάκης. 

Ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το γκολ και στο 74΄ αλλά ο Στάνκοβιτς απέκρουσε το πλασέ του Μπακαμπου και στη συνέχεια ο Εμβιλά -που σκόραρε- ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στην εκπνοή του παιχνιδιού ο Ντόι έκανε ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Γκατσίνοβιτς μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι αφού επανεξέτασε τη φάση μέσω VAR.

O Γκαρσία ήταν εύστοχος από τη «βούλα» και στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στην πρώτη της νίκη της ΑΕΚ επί των «ερυθρόλευκων» μετά από πέντε χρόνια. Η τελευταία φορά που τα είχε καταφέρει ήταν στις 7 Φεβρουαρίου 2018 (2-1), επίσης σε ματς κυπέλλου, στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητής: Νίκολα Νταμπάνοβιτς (Μαυροβουνιό) 

Κίτρινες: Γαλανόπουλος, Αραούχο - Βαλμπουενά

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας (74΄ Βίντα), Χατζισαφί, Γαλανόπουλος (64΄ Σιμάνσκι), Μάνταλος (84΄ Πινέδα), Ελίασον (83΄ Άμραμπατ), Τσούμπερ (65΄ Αραούχο), Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρουσάι (46΄ Φορτούνης), Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Σαμασέκου (46΄ Ροντινέι), Χουάνγκ (66΄ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί (66΄ Μπακαμπού), Μπιέλ (39΄ Μπουτούτσι)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

82 σχόλια

  •   GEO
    GEO Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε geodiv αυτό που αναφέρεις στο τέλος με προβληματίζει και μένα. Όπως υπάρχει το καλύτερο, υπάρχει και το χειρότερο Ο Μαρινακης έχει ένα σωρό στραβά είμαστε όμως σίγουροι ότι εάν πουλήσει αυτός που θα τον διαδεχθεί θα είναι καλύτερος;;;Μην ξεχνάμε τη περίπτωση Λαυρεντιαδη που εάν του είχε δώσει ο Κόκκαλης τότε την ομάδα φαντάζεσαι σε τι περιπέτειες θα είχε μπλέξει ο Ολυμπιακός

  • geodiv
    geodiv Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 16:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Κορρέ, το ψάρι βρομάει απ΄ το κεφάλι. Πιστεύεις ότι Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ κάνει απλά τραγικές επιλογές τα τελευταία χρόνια ή τα έχει ψιλοπαρατήσει λόγω Νότιγχαμ; Τι λες εσύ με την κρίση σου και τις προσβάσεις σου στα της ομάδας; ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠ΄ΟΛΑ!!! Αν θες απάντησέ μου ευθέως ή μη μου απαντάς καθόλου. Το θέμα είναι να κάνει αυτά που πρέπει ή αλλιώς ας βρει κάποιο μέγεθος που να μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον του συλλόγου. Προσωπικά φοβάμαι μήπως τέτοιου είδους αλλαγή μας φέρει στο επίπεδο ΠΑΟ-Αλαφούζου ή, ακόμα χειρότερα, στα πέτρινα χρόνια που κινδυνέψαμε ακόμα και με διάλυση. Σε κάθε περίπτωση, απευθύνομαι σε όλους τους σύγγαυρους και σε σένα φίλε Θωμά, κανένας Γαύρος δε δέχεται τον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ όχημα προκάλυψης για άλλες επιδιώξεις... Ευχαριστώ για πολλοστή φορά για το βήμα λόγου, συγγνώμη αν κούρασα, αλλά Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΑΜΕ!!!

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε τί σκέφτεται ο Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό. Θα δείξει...

  • Τάσος
    Τάσος Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι για κάποιους, όπως η θύρα 7 και πολλοί άλλοι, δείχνουν το Μίτσελ ως φταιχτη ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ με ξεπερνάει. Θυμάμαι λάθος ότι τόσο καιρό υπάρχει γκρίνια γιατί δεν παίζει ο σαμασεκου, ο αποκαλούμενος ως ο παίκτης με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία σε αυτό το ρόστερ??? Θυμάρι λάθος ότι ο ντοη φέρεται ως η ελπίδα μας και το golden boy που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας μας??? Τους έβαλε λοιπόν...
    Αναρωτιέμαι επίσης αν φταίει ο Μίτσελ που ο βρουσαι ενώ γλίστρησε έπρεπε να τσιμπήσει τη μπάλα με το μυτακι και να βγάλει μια άψογη ασσίστ στο λιβαι. Η αν έπρεπε να έχει προβλέψει πως ο mister highest market value του ρόστερ θα σκεφτόταν ότι ενώ είναι μόνος του, χωρίς κανένας να τον πιέζει, κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα μας εξ επαφής. Φταίει που διώξαμε κακήν κακώς σεμςδο, Μανωλά και πετάξαμε εκτός ρόστερ τους μπα Σισέ γιατί βρήκαμε το νέο Νέστα της Ευρώπης στο πρόσωπο του ντοη???
    Χθες πραγματικά νομίζω ότι φάγαμε 3 γκολ καθαρά από έλλειψη κοινής λογικής και στοιχειώδους σκέψης στα οποία καμιά συμμετοχή δεν είχε ο προπονητής.

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @REDGOAL απάντρευτος είμαι αλλά θα το έχω κατά νου .Ευχαριστώ . Νόμιζα ότι τον πρότεινε ο Ντε Παρτόλο που μετα τον βάλαμε επικεφαλή scouting σύμφωνα με το site του Ολυμπιακού . Δεν ήξερα ότι είναι μάνατζερ . Ο κάθε περαστικός φέρνει 6 παίχτες στον Ολυμπιακό . Αν είναι δυνατον !!!!

    REDGOAL: Καμία σχέση ο Ντε Μπαρτόλο ο οποίος δεν είχε ποτέ λόγο στον Ολυμπιακό και έφυγε νύχτα. Ο Κυπριος ο Δημητρίου τον έφερε τον Λιβάι και όλους τους υπόλοιπους στον Ολυμπιακό

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Φάγαμε 3 γκολ απο μια ομάδα που έκανε 1 ευκαιρία με τον Μανταλο! Αν παίζαμε με μια σοβαρή ομάδα πόσα θα τρώγαμε?

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal μα θύμισες μας σε παρακαλώ για πόσο χρήματα δεν πήραμε τον Λιβάϊ Γκαρσία ?

    REDGOAL: Για λίγα αλλά τώρα που είπες Λιβάι Γκαρσία ξέρεις ποια είναι η πλάκα; Ο ατζέντης του που σε γλέντησε και τον πήγε τελικά στην ΑΕΚ είναι αυτός που μετά σου έφερε Κανέ, Αλίγιαγκιτς, Ντε Λα Φουέντε, Ζινκερνάγκελ, Άβιλα, σε δούλεψε με Σκάρπα, σου έφερε Ροντινέι και Ραμόν ενώ είχε φέρει και Λοβέρα και το πιστόλι τον Σολδάνο. Να αγαπάς και συ τη σύζυγο και τα παιδιά σου όπως ο Ολυμπιακός τον μάνατζερ του Λιβάι...

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τσιαντακης μπράβο ρε μουστάκια για το όνομα . Τώρα για top class που λές τι να πώ? Εδω δεν έρχονται ούτε ανερχόμενοι , όχι οι κορυφαίοι . Πρέπει να μας προβλιματίζει που όποιον λίγο σοβαρο προπονητη ή τεχνικο διευθυντή προσεγγίζουμε μας ρίχνει άκυρο . Είναι αυτο που λένε " δε φρέχει , σε φτύνουν " . Ακριβώς αυτο .
    Θα το ξαναπώ . Επειδη δεν πρόκειτε ποτε να έρθει κανονικός αθλητικός διευθυντης σε αυτο το χάλι , μέχρι να αποκατασταθει το κύρος της ομάδας , η μόνη λύση είναι . Ο Τάκης ο Λεμονης για αθλητικος διευθηντής . Να οργανώση γενικα το ποδοσφαιρικο τμήμα .

  • Αντώνης
    Αντώνης Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μανατζαρικό μαγαζάκι έχασε από μια ομάδα.
    Το καλοκαιρι θα τους αλλάξουμε όλους και ξανα μανα απο την αρχη...
    Ο προεδρας να ναι καλα!

  • Τσιαντακης
    Τσιαντακης Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 10:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Τεχνικός διευθυντής,top class προπονητής,μεγάλο μπάτζετ ,scouting ,πλανο,παίκτες που αρμόζουν στο σχέδιο του Ολυμπιακού.για αρχή...

  • ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΘΑΝΑΣΗΣ Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέρε Γκαγιαδο να φτιαξεις ομάδα και να δείξεις οτι πραγματικά την νοιαζεσαι.
    Τον λόγο που αφησες την ομάδα στη τυχη της το. ξερεις μονο εσυ.Ευκαιρια να το αλλάξεις χθες .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...