roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Δουλεύει με... κυκλωμένο Ιωνικό ο Ροντινέι

underarmor
redwell

Ατομικό πρόγραμμα έχει ξεκινήσει ο Ροντινέι στο Ρέντη με στόχο να είναι έτοιμος με το έμπα της νέας χρονιάς και διαθέσιμος για ντεμπούτο στο ματς με τον Ιωνικό που είναι προγραμματισμένο για τις 4 Γενάρη στη Νίκαια.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος δεξιός φουλ μπακ είναι σε πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης καθώς έπαιζε με τη Φλαμένγκο όλη τη χρονιά και όπως λένε από τον Πειραιά σε 10-15 μέρες θα είναι πανέτοιμος για δράση.

Ούτως ή άλλως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Γενάρη και μετά και λογικά θα πάρει χρόνο στο ματς με τον Ιωνικό για να μπει σιγά σιγά στα συστήματα και τις τακτικές του Μίτσελ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια δεν θα παρω τωρα και το μερος της Αεκ ,της πιο κομπλεξικης και αντιολυμπιακης ομαδας.Οποιος ειδε εκεινο το ντερμπυ ,και βασικα η διοικηση , καταλαβε πολλα.Σκετη ακτινογραφια ηταν για την ομαδα μας.Το τι θα κανουν η δεν θα κανουν ,ειναι αλλη ιστορια.Απλα να εχουν κατα νου οτι χωρις ουσιαστικη ενισχυση ,οχι η πρωτη θεση,αλλα και η δευτερη στην τελικη καταταξη,οπως και κατακτηση του κυπελου,θα δυσκολεψουν πολυ ως στοχοι.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 09:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Εννοείται πως δεν είναι χοντρός και πως το σχόλιό μου είχε σαρκαστικό νόημα . Τώρα όποιος Βραζιλιάνος έρχεται θα τον βγάζουμε χοντρό και άμπαλο . Προσωπικά δεν θεωρώ χοντρό ούτε τον Μαρσέλο και πιστεύω πως μπορεί να βοηθήση πολύ την ομάδα με το τόπι που ξέρει.

  • ΖaK
    ΖaK Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Πανόπουλε, το ότι η αεκ έκανε ένα όντως πολύ καλό ημίχρονο με μας, που παιδευόμαστε τόσους μήνες με αλλαγές παικτών και προπονητών, δεν την κάνει ταυτόχρονα ομαδάρα. Ανέφερες 4 παίκτες της αεκ που μόνο ένας είναι επιθετικός, για αυτό και γω σου αντιπαρέταξα 3 δικούς μας μέσους και έναν επιθετικό (προσωπικά προτιμώ 38 χρόνο Ελ Αραμπί από Λιβάι). Όσον αφορά Μασούρα και Μακαμπού έχεις δίκιο, απλά επειδή γενικά έχουμε πολύ καλύτερους παίκτες από την αεκ, η άσχημη εικόνα της ομάδας μας θεωρώ πως σε κάτι άλλο οφείλεται και όχι πρωτίστως στα κενά της, που είναι υπαρκτά.

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Πανόπουλος Γεώργιος
    Αφου ειχε κατασκηνωσει ο Γκατσινοβιτς και μοίραζε ασιστ γιατί δε μπήκαν τα γκολ από τους τεχνιταραδες που δεν ειναι κατσίκια.Ακου φίλε,η ΑΕΚ πραγματι είναι καλύτερη ομάδα από το βάζελο και δικαιουταν να είναι πρωτη αυτή στη βσθμολογια,αλλά εαν δεν ακυρωνοταν το γκολ του Χάμες η ΑΕΚ θα εχανε στο Καραισκάκης.Και μιλάμε για το χειρότερο Ολυμπιακό που εχουμε δει ποτε.Τωρα κάποιοι εχουν αρχίσει να στοχοποιούν το Ροντινέι χωρις να εχει παίξει καν στην ομάδα.Μέχρι και χοντρό πάνε να τον βγάλουν,ενω είναι γνωστό ότι είχε φούλ σεζόν και ότι αρχιζει τωρα να κάνει προετοιμασία.Λες και ευχονται να αποτύχει ο παίκτης για να βγουν να θριαμβολογησουν φωναζοντας τα έλεγα εγώ.Οκ ο καθένας λέει την άποψή του.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Δλδ έχει κι αυτός πρόβλημα πάχους ; Φαίνεται πως τό έχουν όλοι οι Βραζιλιάνοι τότε και ίσως και γι αυτό νά αποκλείστηκαν .
    Εγώ πάντως διαβάζω εδώ πως έχει πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάσταση και θα είναι έτοιμος γρήγορα . Είναι ψέματα ;

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 04:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζακ
    Εγω μιλησα για την επιθεση μας και για Μασουρα -Μακαμπου,που ηταν και οι μονοι που παταγαν μια στο τοσο στην περιοχη της Αεκ στο συγκεκριμενο ματς ,οταν η Αεκ εμοιαζε να παιζει στο Καραισκακη με 4 επιθετικους,ο δε Γκατσινοβιτς ειχε κατασκηνωσει στο σημειο του πεναλτι στην περιοχη μας και μοιραζε ασιστ.
    Τωρα αν την ειδες Αεκουλα εσυ, οταν γλιτωσαμε απο κανα διμπαλο εκεινη την ημερα,τι να πω.
    Φυσικα και ειναι πολυ καλοι παικτες οι 4 δικοι μας που ανεφερες,μονο που οι τρεις ειναι χαφ, και ο τεταρτος ο επιθετικος ειναι πλεον 36 χρονων.

  • ΜΕΑΠΟΛΑ
    ΜΕΑΠΟΛΑ Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    δουλεύει με κυκλωμένο το κοντοσούβλι ο ροντινέι, κι αφήστε τα ψέματα

  • ΖaK
    ΖaK Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή Χάμες, Χουάνγκ, Μπιέλ, Ελ Αραμπί δεν ξέρουν μπάλα και οι Λιβάι, Γκατσίνιβιτς, Πινέδα και Άμπραμπατ είναι τεχνιταράδες; Δηλαδή θα αντάλλαζες τους 4 αυτούς δικούς μας με τους 4 αυτούς της αεκούλας;

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο τελευταιο ματς του πρωτου γυρου με την Αεκ,εκει που η Αεκ μας επαιζε σαν την γατα με το ποντικι, μεσα στο γηπεδο μας μετα απο 20χρονια,και εμεις δεν μπορουσαμε να σταυρωσουμε επιθεση,φανηκαν τα κενα μας.
    Χωρις ιδιαιτερες αναλυσεις φανηκε οτι θελουμε δυο παιχταραδες (τουλαχιστον)μπροστα .
    Εκει οπου εμεις ειχαμε τον αντριμπλο Μασουρα καιι το αδυναμο κατσικι Μακαμπου και η Αεκ ειχε αντιπαραταξει τους τεχνιταραδες Λιβαι,Γκατσινοβιτς,Πινεδα και Αμπραμπατ στην επιθεση της...
    Που ειναι αυτο οι δυο(τουλαχιστον) παιχταραδες που θελουμε ,μπροστα?Αφηστε για πιο πισω ,το τι θελουμε.
    Μηπως ειναι ο Μαντσινι του Αρη?
    Η μηπως ο ..Ουι Τζο ,που επιστρεφει απο το Καταρ?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...