roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Διπλό στη Λεωφόρο Θρυλολέ ολέ...

underarmor
redwell

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο την Κυριακή (06/10, 19:30, CS1), σε ένα ντέρμπι που εκτός από το γόητρο έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Θρύλο, αφού ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι παίζουν τη... χρονιά σε αυτό το κλάσικο όντας στο -10 και έχοντας την ευκαιρία με νίκη να μειώσουν τη διαφορά από τους πράσινους στο -7.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει το τρίποντο για να συνεχίσει το σερί νικών και να βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες που θα μείνουν αν χάσουν 13 βαθμούς πίσω, ενώ αυτή του Μίτσελ παίζει τα «ρέστα» της, καθώς ναι μεν έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά αν χάσει στο ντέρμπι και μείνει τόσο πίσω, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι στην συνέχεια.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, για τον Παναθηναϊκό, εκτός τις γνωστές απουσίες Αΐτορ και Τρουιγιέ θα απουσιάσει και ο Πούγγουρας που έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Μια αποστολή την οποία αποτελούν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη δειλά δειλά έχει αρχίσει και ανεβαίνει αγωνιστικά. Ο Μίτσελ πλέον βασίζεται στους ποδοσφαιριστές που θέλει, ενώ δίνει την ίδια ώρα και ευκαιρίες σε νεαρούς όπως οι Ντόι, Καλογερόπουλος.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα από τη Ναντ και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ωστόσο δεν δείχνουν ιδιαίτερα επηρεασμένοι με τον Ισπανό τεχνικό να δίνει ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του.

Ο Μίτσελ γνωρίζει πώς να αντιμετωπίζει τα μεγάλα παιχνίδια, ενώ αναμένεται να παρατάξει όλα τα... βαριά χαρτιά όπως οι Χάμες, Μπιέλ, Μπακαμπού που επιστρέφουν.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Γκάρι, Μπα, Σισέ, Μαρσέλο, Ουί-Τζο, Αμπού Καμαρά. Αντιθέτως, σε αυτή είναι οι Μπόουλερ, Καλογερόπουλος, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Χάμες.

Αναλυτικά η αποστολή: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι και Βρσάλικο.

Διαιτητής είναι ο Κέλετ από τη Δανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χούμελγκααρντ, Σκίτε. Τέταρτος είναι ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Σούνμπεργκ, Μεϊντάνας.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολοι είδαμε ότι ήμασταν καλύτεροι και πώς οι 10 βαθμοι διαφορα οφείλονται στον Μαρινακη , τον γιο του και τον Βρένττζο και στην ακατανόητη επιλογη Κορπεραν .
    Με τον βάζελο έχουμε άλλα 3 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και θα τα πάρουμε και τα 3 . Τώρα όμως οι συμμάχιες θα πάιξουν σημαντικο ρόλο . Αν , που είναι πολυ πιθανόν , η αεκ και ο πάοκ βγούν απο τη μάχη του τίτλου , τότε με τον βάζελο θα παίξουν χαλαρα και με εμας θα είναι πολεμος .
    Αν ο Μαρινάκης θέλει να χαλάσει το σύστημα πρέπει αύριο που ξημερώνει να έχει ήδη κλείσει δυο ακραία μπάκ υψηλου επιπέδου και στη συνέχεια τον χειμώνα αμα βρέι ενα εξτρέμ αντι του Ροντρίγκεζ και έναν , ας είναι και μέτριος κεντρικος αμυντικος , να τους φέρει και δεν έχει να φοβάται τίποτα

  • Semper seven
    Semper seven Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τα λέει ο Θεοδωράκης. Με τη λογική του ασθενεστερου πάμε. Καλά να πάθουμε όμως. Δύο χρόνια τώρα ξεχάσαμε τα βασικά του αθλήματος και η μπάλα ως γνωστόν σε τιμωρεί πολύ σκληρά όταν τη βιάζεις..

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 17:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύσκολο παιδιά να μην χάσουμε σήμερα...
    Το γιατί το βλέπουμε πολλούς μήνες τώρα.

  • Νic
    Νic Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ραβασάκια ο Κλοπ λέει συχνά ,αν δεν μπορείς να πάρεις ένα ματς τουλάχιστον φρόντισε να μην το χάσεις.Οι βαζελοι παίζουν χωρίς τον καλύτερο του παίκτη τον Αιτορ,θα είναι η ξεφτίλα του αιώνα αν δεν πάρεις τουλάχιστον Χ.

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Antartis8 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΈΣΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΊΕΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΤΈΞΟΥΜΕ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΟ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @antartis_8
    Ο βάζελος δεν είναι καμιά φοβερή ομάδα, σε σχέση με ποιον; Με τη Μπάγιερν; Δεν είναι ούτε μια τρίχα απ τα φρύδια τους. Με ομάδες όπως η Λυόν; Το ίδιο. Με ομάδες όπως η Σλάβια Πράγας που σε όμιλο Κόνφερενς έχει νικήσει μόνο τη Μπαλκάνι απ το Κόσσοβο; Ούτε κι εκεί πολυσυγκρίνεται.
    Όμως στο άθλιο πρωτάθλημα της Ελλάδας είναι πολύ μπροστά κι αυτή τη στιγμή είναι κι αρκετά μπροστά σε σχέση με μας. Το ποιοι είμαστε φέτος εμείς, το έχουμε δει... σε 12 ευρωπαϊκά ματς που δώσαμε φέτος, δε νικήσαμε έστω ένα.
    Υποστήκαμε ατιμωτικές ήττες με πρώτιστα και κύρια το 0-4 με τη Χάιφα, η οποία στον όμιλο του ΤΣΛ που τελικά πήγε, μάζεψε 6άρες και 7άρες. Σ αυτά τα 12 ματς πετύχαμε 7 γκολ και φάγαμε 21 παίζοντας με Μακάμπι Χάιφα, Σλόβαν Μπρατισλάβα, Απόλλων Λεμεσού, Φράιμπουργκ, Ναντ και Καραμπάχ.
    Θαύματα δε γίνονται απ τη μία μέρα στην άλλη, για να αλλάξουμε θεαματικά. Ο βάζελος πρώτα απ όλα είναι αθλητική ομάδα, που σε Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι ο 1ος και βασικότερος κανόνας που στήνεται μια ομάδα. Μετά πάνε όλα τα άλλα. Μπορεί να δεις ομάδα με τόση αμπαλοσύνη, που οι παίκτες της να μην μπορούν να αλλάξουν πάσα στα 2μ. Όμως είναι αθλητές και τρέχουν ακατάπαυστα. Εμείς αυτόν τον κανόνα τον καταργήσαμε και κοιτάμε με σαπάκια που ξέρουν λίγη μπάλα να κάνουμε προκοπή. Ομάδες σαν τη δική μας, απέναντι σε αθλητική ομάδα συνήθως δεν έχουν τύχη. Μετά το 60' ο βάζελος θα εξακολουθεί να τρέχει κι εμείς θα φτύνουμε τα πνευμόνια μας στο γκαζόν. Επίσης ο Γιοβάνοβιτς έχει κάνει κάποιους αυτοματισμούς κι έχει φτιάξει και μια γερή άμυνα. Εμείς μπάζουμε, το ξέρεις καλά και το χουμε δει πολλάκις φέτος.
    Γενικά δεν υπάρχει ένας τομέας που να υπερτερούμε του βάζελου ή έστω να είμαστε ισοδύναμοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απόψε θα χάσουμε 100%. Απλά αντί για να παίξουμε ως καλύτεροι όπως γινόταν χρόνια τώρα ή έστω σαν ίσος προς ίσο, πάμε με τη λογική 'στη μπάλα, όλα γίνονται', αυτήν δλδ που έχει ο ασθενέστερος. Η άποψη 'εμείς πρέπει να νικάμε κάθε ματς γιατί είμαστε Ολυμπιακός' είναι πιο γραφική κι απ την Αράχωβα και τη λέγανε κάτι καφενόβιοι τύποι πριν 50 χρόνια και βάλε. Κι επειδή το πίστευαν κιόλας, γι αυτό σε κάθε απρόσμενη ήττα, τα ισοπεδώναν όλα. Αυτοί γαλούχησαν τους σημερινούς Ολυμπιακούς και φτιάξαν αυτό το DNA τους, το οποίο πραγματικά σιχαίνομαι να βλέπω, το θεωρώ ότι πιο αρρωστημένο υπάρχει και ασφαλώς δε θέλω να παρεισφρέει στο μπάσκετ, όπου το επίπεδο είναι έτη φωτός μπροστά.
    Η ρεαλιστική άποψη λοιπόν είναι ότι αυτή τη στιγμή ο άσσος είναι το μακράν πιθανότερο αποτέλεσμα, είτε έρθει 1-0 είτε 4-0. Ισοπαλία και νίκη δική μας μαζί έχουν μικρότερες πιθανότητες. Καλό είναι να είναι κανείς ρεαλιστής γιατί έτσι σε μια αποτυχία έχει την κατάσταση υπό έλεγχο και δεν πάει να τα διαλύσει όλα.

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Καθαρα ποδοσφαιρικα ο Παναθηναϊκος μπορει να είναι μπροστα 10 βαθμους αλλα δεν είναι καμια φοβερη ομάδα . Πηρε κάποια παιχνιδια στην αρχή με κάποια φάουλ και πέναλτυ του Αϊτορ και έφτιαξε ψυχολογία νικητη έχει και ομοιογένεια αφου παίζουν στην 11άδα σχεδόν οι 7-8 ίδιοι και ξέρει τι μπορει να ζητηση μέσα στο γήπεδο . Μεχρι εκει . Εχει αδυναμίς στο built up , αν τους πιέσεις δεν έχουν τους παίχτες που μπορουν να προωθήσουν την μπάλα και αμυντικα έχουν θέματα στο κέντρο της άμυνας και στο ψηλο παιχνιδι . Βέβαια έχουν δυο μπάκ που ξέρουν να σεντράρουν άρα πρέπει να τους παίξουμε επιθετικη άμυνα κι όχι απλα να κλείνουμε χώρους και να τους αφήνυομε να σεντράρουν .
    Ο Ολυμπιακος σήμερα έχει καλές πιθανότητες , αρκει ο Μίτσελ να κάνει το βασικα , δηλαδη να μην βάλει τον Ρεάμτσουκ γιατι ο Γιοβάνοβίτς θα τον σημαδεύει . και να μην κάνει αλλοπρόσαλες αλλαγές πάλι στο τέλος και χάσει το παιχνιδι μόνος του
    Καλη επιτυχια στην ομάδα μας

  • Nic
    Nic Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 12:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μεχρι τωρα διαισθηση μου ειναι ....δυστυχως.Μακαρι να διαψευστω .Ιδωμεν.Καλημερα σε ολους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...