roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Οι «εκλεκτοί» Μίτσελ για Παναθηναϊκό

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (06/11, 19:30) στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι αιωνίων που θα γίνει στο πλαίσιο της 11ης ημέρας της Super League 2022-23 (Cosmote TV) και στοχεύει μόνο στο τρίποντο.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (05/11) στο Ρέντη. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Γκάρι, Μπα, Σισέ, Μαρσέλο, Ουί-Τζο, Αμπού Καμαρά μεταξύ άλλων, ενώ μέσα όπως είδατε παραπάνω είναι οι Μπόουλερ, Καλογερόπουλος, Βρουσάι αλλά και οι Μασούρας, Μπιέλ, Χάμες που είναι πλέον καλά.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

19 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis77, επειδή έχουμε το ίδιο σκεπτικό, επειδή αγαπάμε το σύλλογο μας σε όλα τα αθλήματα και παρότι κάνουμε σκληρή κριτική πολλές φορές γιατί δεν έχουμε συνηθίσει την ήττα και γινόμαστε ράκος όταν χάνουμε, όμως δεν γίνεται να τα ισοπεδώνουμε όλα επειδή κάποια στιγμή κάνουμε επανεκκίνηση μετά από 25 χρόνια μόνιμης πρωταγωνιστικής πορείας, με 47 πρωταθλήματα με 2-3 διαλύματα, επειδή λες και κάναμε πίσω να το πάρει και κανείς άλλος;
    Όμως το θέμα δεν είναι ο κόσμος που κάποιοι από αυτούς λένε πράγματα που προξενούν απορία αν τελικά είναι φίλοι της ομάδας και μπαίνουν εδώ να ξεδώσουν και να πλήξουν μειονεκτικά την ομάδα για να καλύψουν την ανυπαρξία τους, το θέμα είναι εκείνοι που έχουν την δύναμη της πένας και το μέσον να μην επιτρέψουν τέτοιες αδικίες και απρέπειες για μία ομάδα που τουλάχιστον στην Ελλάδα είναι έτη φωτός μπροστά απ' όλους και σε όλα και πρωταγωνιστεί μόνιμα!!!! ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ 16 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ".......!!!!!!!!!!!!!!!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαννης
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ Jiannis77 ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

  • Jiannis77
    Jiannis77 Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ΓΙΩΡΓΟ συμφωνώ απόλυτα ότι υπάρχει έντονη η τάση απαξίωσης των κατορθωμάτων της ομάδας μας από όλους, ακόμα και από εμάς τους ίδιους!

    Λες και υπάρχουν πολλά σωματεία ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που διατηρούν τόσα πολλά τμήματα σε τόσα αθλήματα και όχι απλά υφίστανται, αλλά ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ και κερδίζουν ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΥΠΕΛΛΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ.

    Πρέπει να το καταλάβουν ΟΛΟΙ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με έμβλημα τον Δαφνοστεφανωμένο έφηβο και την ερυθρόλευκη ριγέ φανέλα είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ που υπάρχει!!!

    Όσον αφορά τα χανουμάκια στο πόλο, εννοείται ότι χαιρόμαστε, αλλά ο βασικός μας αντίπαλος είναι η Βουλιαγμένη (αγωνιστικά) και ο Εθνικός (ιστορικά). Εξάλλου τα πτηνά δεν φημίζονται για την ικανότητά τους στο νερό :). Πέρα από την πλάκα και την καζούρα, σαφώς και πρέπει να ακούγονται ΟΛΑ και να παίρνουν την δέουσα δημοσιότητα. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να γίνει προσπάθεια να βελτιωθούν όλοι όσοι ασχολούνται επίσημα με τα επικοινωνιακά της ομάδας, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μας.

  • Γιώργος
    Γιώργος Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι κρίμα να αναλωνόμαστε με το τι λένε οι απέναντι. Τι σημαίνει Ολυμπιακός το ξέρουμε μόνο εμείς με τις όμορφες μεγάλες βραδιές που μας έχουν χαρίσει.
    Είναι ανάγκη να είμαστε ενωμένοι και κοντά στις ομάδες μας.
    Είμαι 62 ετών με 47 χρόνια πρωταθλητής
    Αυτό είναι μεγαλείο.
    Απόψε κάτι μου λέει ότι θα περάσει δύσκολα ο πελάτης μας

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι ακόμα!!!!!!! 3 δημοσιεύματα, δύο στο πόλο με σαρωτικές νίκες από τις οποίες η μία με την Αεκ με 25-0 με ένα σχόλιο και ένα στο βόλευ με νίκη 3-0 και κανένα σχόλιο, ενώ αντίθετα στο ποδόσφαιρο με δύο δημοσιεύματα με διψήφιο αριθμό σχολίων ΛΟΓΙΚΟ ΙΣΩΣ ΛΟΓΟ ΝΤΕΡΜΠΥ όπου τα περισσότερα χλευαστικά και κάποια άκρως υποτιμητικά!!!!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!! Έχει σκεφτεί κανείς όχι μόνο εφέτος αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ 1/3 ή ΚΑΙ ΤΟ 1/4 ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ;
    ΕΥΚΟΛΟ!!!!!!!
    ΠΑΤΑΓΟΣ!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙΣ!!!!! ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ!!!!! ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!!!!!!
    Ας κάτσει λοιπόν κανείς να δει και να αναλύσει αυτό γιατί γίνεται??????
    ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ, ΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, Ο.Κ;;;;;;;;;
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ?????????? ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ??????? ΑΣ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ???????? ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΡΕ ΦΙΛΕ???????

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis77 τα είπες όλα βέβαια δεν πρόσθεσες στο ενιαίος και το 25-0 στο πόλο την Αεκ και το 16-0 στις γυναίκες έτσι για παράδειγμα όλων αυτών που λες που το πνίγουν ακόμα και τα δικά μας μέσα επικοινωνίας!!!!
    Τουλάχιστον να τα λέμε εμείς που θέλουμε να αναδείξουμε το μεγαλείο της ομάδας που αγαπάμε και να μη περιμένουμε από κανέναν δήθεν Ολυμπιακό που το παίζει Ολυμπιακός για να περάσει στον κόσμο ότι δεν είμαστε τίποτα και αξίζουμε βελάσματα, σανό, ειρωνείες, χλευασμούς είτε από εκείνους που δεν μπορούν να γράψουν στα μέσα που διαθέτουν το 25-0 το 16-0 στο πόλο τις 6άρες τις 4άρες στο ποδόσφαιρο και περιμένουν να προμοτάρουν αυτούς που προσπαθούν κακόβουλα να μας χλευάσουν, ΠΟΙΟΥΣ;;;;;; ΕΜΑΣ ΜΕ 47 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΕ 12 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, 3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ!!!! Αντίθετα γράφουν για τα πανάρχαια 6στερα!!!!
    Ρε άντε παρατήστε μας!!!! ΟΥΣΤ να φύγετε να πάτε αλλού, εκεί στις ομάδες σας να τα πείτε, όχι εδώ!!!!!
    Ακόμα δεν τελείωσε ούτε το φετινό ακόμα και αν δεν κερδίσουμε σήμερα, πόσο δε μάλλον στο μπάσκετ το βόλευ, χάντμπολ και δεν μιλάμε για πόλο, στίβο, κολύμβηση και άλλα δημοφιλή αθλήματα που είμαστε μόνιμοι πρωταθλητές!!!!

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 07:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Είδα την αποστολή μόλις βγει ο Χάμες θα μπει ο Ακιμπου το γράφω προ αγώνα ....Ο Φορτουνης και ο Κουτρης είναι λίγοι μέχρι να πάνε σε άλλη ομάδα......Και έχεις την θύρα 7 να τα χειροκροτεί όλα αυτά , να βγάζει την μπάλα έξω ο Όλεγκ μετά από 50 λάθος κοντρόλ και να σηκώνονται και να χειροκροτούν αντί να μπουκαρουν μέσα

  • Γιάννης
    Γιάννης Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 02:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis77 συγχαρητήρια φίλε μου!!!αυτό ακριβώς γράφω από το καλοκαίρι που περίμεναν να χάσουνε για να πανηγυρίζουν ορισμένοι εδώ μέσα
    Μπράβο σού φίλε μου και πάλι!!!!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ

  •   GEO
    GEO Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ Γιώργο το ότι ο Μαρσελο δείχνειι παλαίμαχος ποδοσφαιριστης και ότι ήρθε περισσότερο για περιήγηση στα βλαχικα της Βάρης και όχι για να παίξει ποδόσφαιρο δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον λοιδωρουμε και να τον βρίζουμε Υπήρξε τεράστιος ποδοσφαιριστης (παρελθόντος χρονος) Για το φιάσκο αυτό την κύρια ευθύνη φέρει η διοίκηση που τον έφερε χωρίς να την ενδιαφέρει η κατάσταση που βρίσκεται ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστης, μόνο και μόνο για να μείωση την μουρμούρα και την αγανάκτηση ενός μεγάλου ποσοστού του ερυθρολευκου κόσμου. Φυσικά φταίει και ο ίδιος ως ένα βαθμό που δεν σεβάστηκε την πορεία και την υστεροφημία του και γίνεται ποδόσφαιρικο ανέκδοτο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...