roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Στο δεύτερο έπρεπε να υψώσουμε ανάστημα»

underarmor
redwell

Σαφώς χαρούμενος ο Μίτσελ μετά το νικηφόρο πέρασμα του Ολυμπιακού από το Ηράκλειο με ανατροπή 1-2 επί του ΟΦΗ, τόνισε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τα εξής...

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Ίσως καταλάβαμε στο δεύτερο ημίχρονο ότι θα έπρεπε να υψώσουμε το ανάστημά μας».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι Χάμες, Γκάρι και Βαλμπουενά: «Παίζουμε με 16 ποδοσφαιριστές και αυτό που συνέβη σήμερα, είχε συμβεί και με τον Ατρόμητο».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε πολλά παιχνίδια τέτοια στο μέλλον και θα πρέπει να ξέρουμε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    τον ντόη τον έβαλε επειδη είναι στην ευθρωπαϊκη λίστα για να δει αμα κάνει αλλα γενικα ο Κολογερόπουλος είναι καλύτερος

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομιζω οτι με τον Ντοι εγκληματισες κ Μιτσελ.Πρωτον αν χρειαζοσουν στοπερ απο την β'ομαδα,ειχες και Κινκουε και Καλογεροπουλο και Χρυσοπουλο,που ειναι καθαροαιμοι στοπερ.Αφηνουμε το αν αξιζουν η οχι στην ακρη.Και εγω να δεχτω οτι ειδες πραγματα στον Ντοι,ο οποιος εχει πολυ δυνατη σωματοδομη, και ειπες απο 6αρι να τον κανεις στοπερ.Δεν διαφωνω,εδω εχουν μετατρεψει νεαρους σεντερ φορ σε στοπερ.Αλλα με μια ομαλη διαδικασια χρησιμοποιησης τους.
    Τους βαζεις ειτε τον Ντοι ειτε τους αλλους τρεις μικρους αρχικα σε ματς στο Καραισκακη με χαμηλης ισχυος αντιπαλους και ως αλλαγες στις πρωτες συμμετοχες τους ,μετα τους ξεκινας ενδεκαδα παντα ομως σε εντος εδρας ματς,μετα τους βαζεις και εκτος εδρας με μικρες ομαδες και στο τελος τους εμπιστευεσαι(αν εχουν δειξει πραγματα) και σε ματς που καινε οπως το χθεσινο,ποσο μαλλον τα ντερμπυ.
    Δεν τους ριχνεις κατευθειαν στην φωτια να τους καψεις και αυτους και την ομαδα.
    Για την ομαδα γενικα να πω οτι μου θυμιζει πια σε ανησυχτικο βαθμο ,την ομαδα των πετρινων χρονων φετος.Με παιχταραδες μεσοεπιθετικους οπως τοτε αλλα αμυνα χωνι και τοτε και τωρα.
    Και τα ακραια μπακ μας μπαζουν και πολυ μακρια δεν θα παμε με διδυμο Σωκρατη Εμβιλα.Ναι ειναι εμπειροι και κοντρολαρισμενοι και δεν θα κανουν παιδαριωδη λαθη με πουληματα μπαλας οπως οι Σισε Μπα οταν πρεσαρουν οι αντιπαλοι επιθετικοι.Ναι ξερουν να κλεινουν χωρους και να παιρνουν καλες τοποθετησεις.Και στα συν οτι κυριως λογω Εμβιλα θα εχεις χτισιμο παιχνιδιου απο την αμυνα,αλλα..
    Αλλα ειναι και οι δυο πολυ αργοι και οχι μονο σε παιχνιδι αντεπιθεσεων των αντιπαλων αλλα ακομη και σε σετ επιθεσεις των αντιπαλων ,και φυσικα χωρις επιτοπιο αλμα και οι δυο τους τρομερα ευαλωτοι με την μπαλα ψηλα.
    Θα πρεπει να ψαχτεις για βοηθειες μεχρι τον Γεναρη και με καποιον απο τους μικρους της β' ομαδας υποχρεωτικα.

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    πολυ κακο στήσιμο γενικα .

  • Ιοβάτης
    Ιοβάτης Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μίτσελ κατέβασε κριαροενδεκάδα και στο ημίχρονο έκανε αλλαγές για να σώσει την κατάσταση,θύμισε διαχείριση Μάρτινς...Είναι τόσο άρρωστος ο οργανισμός που θεωρεί πως οι Μασούρας,Ρέαμπτσιουκ,Μπουχαλάκης,Αγκιμπού είναι οι δήθεν κολώνες της ομάδας επειδή είναι τίμια παλληκάρια,λές και τα προορίζουμε για γαμπρούς...Δεν μπορεί να παίζει ούτε ο Χάμες βασικός διότι θα χάσουμε αυτούς τους ποδοσφαιρικούς ογκόλιθους!Πολλά νέα αποκτήματα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη αρα δεν περιμένω την παραμικρή βελτίωση στο Γιουρόπα.Οι παλινωδίες της διοίκησης στο θέμα προπονητή,τεχνικού διευθυντή,καθυστερημένων μεταγραφών μας έφερε αυτό το πρωτοφανές τσίρκο εντός&εκτός αγωνιστικού χώρου.Ανοργανωσιά,παραλογισμοί και Άγιος ο Θεός!

  •  Nic
    Nic Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά τα πέναλτι ποιός τα χτυπάει;

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγκεντρωσου να παρουμε κανα βαθμο στην Ευρωπη

  •    Vamos
    Vamos Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Μιτσελάρα θρύλε....
    Σε αγαπάμε και μας αγαπάς. Κανε αυτό που ξέρεις και μη μασάς

  • Papps
    Papps Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΣΤΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΑΘΟΣ , ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΤΟΙ ΣΤΟΠΕΡ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ Β ΟΜΑΔΑΣ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΤΟΝ ΜΠΓΚΑΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΤΣΙΟ,, ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΑΚΙΜΠΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΜΠΙΕΛ , ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΦΗ ?? ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΕΣ, ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ?? ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΛΩΤΙΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΓΚΑΡΥ,ΧΑΜΕΣ,ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ,ΜΑΡΣΕΛΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!!!

  • εισάγετε το όνομά σας...
    εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν κόψεις τις πατάτες δεν ξανακαθαριζεις.Μην κοιτάς,που αντιμετώπισες Βούρο,ντουρμισαι,Γκερέρο και κάνα δυο ακόμα παίκτες του Ολυμπιακού.Αυτόν τον Ντοι που τον βρήκες;Αφού τρως τις μπούφλες πρώτα μετά τους κάνεις αλλαγές πάντως με τα μυαλά που κουβαλάς μην πας σε ντέρμπυ έτσι αν δεν αλλάξεις .

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Με Τοι θα υψώσεις ανάστημα ?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Βοήθησαν οι αλλαγές να το γυρίσουμε...»

Με πρωταγωνιστή τον έξοχο Ντάνιελ Ποντένσε που σκόραρε και έδωσε...