roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Αρνητικός για Θρύλο σε βαθμό...προσβολής ο Σκάρπα

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Γκουστάβο Σκάρπα, τον προσέγγισε μέσω γνωστού γραφείου που έφερε και φετος πολλούς παίκτες στον Πειραιά έστω και αν οι περισσότεροι είναι εξαφανισμένοι, του κατέθεσε επίσημη πρόταση, όμως ο Βραζιλιάνος ήταν πάντα αρνητικός.

Και το...διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία λες και στα 29 του είναι ο νέος Ροναλντίνιο και του κακοπέφτει ο Θρύλος, έστω και στα μαύρα χάλια που είναι τώρα. Τελικά υπέγραψε όπως όλοι ξέρουμε στη Νότιγχαμ η οποία οδεύει ολοταχώς για υποβιβασμό τρώγωντας απανωτές... τριάρες και τεσσάρες.

Μιλώντας στο ESPN επισήμανε για το θέμα της μετακίνησής του: «Είχα μία συζήτηση με τον Αμπέλ Φερέιρα, επειδή αρχικά η πρόταση που μου έγινε ήταν να πάω στον Ολυμπιακό και να παίξω στο Champions League. Ο Ολυμπιακός όμως τελικά δεν προκρίθηκε στο Champions League.

Κάλεσα τον Αμπέλ επειδή ήθελα την βοήθεια του, ώστε να με διευκολύνει, διότι το όνειρο μου ήταν να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Το όνειρο μου δεν ήταν να παίξω στην Ελλάδα, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει έναν ενδιάμεσο σταθμό για να πάω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Κι αυτός μου είπε: 'Φίλε δεν πας στην Ελλάδα.

Δεν είναι μέρος για σένα. Όμως, αν πας στην Αγγλία τότε μπορείς να φύγεις'. Όταν το θέμα με την Νότιγχαμ φόρεστ ήταν πιο έντονο, πήγα ξανά να του μιλήσω. Τότε μου είπε: 'Δεν μπορώ να στο αρνηθώ. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Προχώρα. Καλή τύχη'. Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα. Είναι πραγματιστής».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποός είναι ο κύριος εγώ πρώτη φορά τον άκουσα.Και αν ερχόταν που θα έπαιζε . Θα εβγαινε ο χάμες ο χουάνγκ η ο μπίελ για να παίξει αυτός? Προτιμώ να επιστρέψει ο Φορτούνης γερός που πονάει την ομάδα παρά ο κάθε σκάρτα!

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 19:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω αρχίσει και κλαίω που δε θαρθει ο Σκραπα !!! Λες και όπου πάει θα κάνει τίποτα !!! Στα 29-30 ψάχνεται για ευρωπαϊκά όνειρα !!! Σε αυτή την ηλικία οι Βραζιλιάνοι παιχταραδες σκέφτονται την επιστροφή με γεμάτες τις τσέπες !!! Του τοπε και αυτός που προπονούσαι τα Ορκ !!!! Μια χαρά συμβουλατορας !!!

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά δεν μας νοιάζει αν ο κύριος δεν θέλει να έρθει στην ομάδα, αυτό που μας νοιάζει είναι γιατί όλο το καλοκαίρι, όλοι οι ρεπόρτερ (εκτός εδώ) έλεγαν ότι έχει υπογράψει για να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι αδιανόητο να μας κοροιδεύουν έτσι στα μούτρα μας, όχι ότι το καταφέρνουν βέβαια για τους έχουμε πάρει χαμπάρι αλλά δηλαδή τι φάση ρε παιδιά?

  • pan
    pan Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 18:07 Σύνδεσμος σχολίου

    και που ακριβψς ειναι το περιεργο?φυσικα και ο αμπελ θα του ελεγε να μην παει στην ελλαδα..ειδε ο ανθρωπος την καταντια εδω..λογικο ο σκαρπα να μην θελει να ερθει στο τριτοκοσμικο πρωταθλημα..μονο σαν σκαλοπατι..δεν βλεπω που ειναι η προσβολη η το κατι περιεργο..ο ανθρωπος ξερει οτι θα ξεραμε και εμεις αν δεν ειμασταν ολυμπιακοι και ζουσαμε σε αλλη χωρα..οτι η ελλαδα ειναι τριτης ταχυτητας και νεκροταφειο ποδοσφαιριστων..μονο για σκαλοπατι και αυτο αν μια ομαδα αγωνιζεται στην ευρωπη με αξιωσεις...

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα είναι να πάει στην νοτιγχαμ τον Γενάρη γιατί μετά πάει το όνειρο! Ο παίκτης αλλά περίμενε αλλά θα βρει οπότε ξεγραψτε τον, με το ζόρι δε παίζει κανένας!

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΌΣΟ είναι πρόεδρος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, μόνο σαπάκια έγχρωμα και ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ θα έρχονται εδώ.

  • Αρης
    Αρης Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατά τα άλλα θα έρθει Γενάρη στον Θρύλο μας....

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην Νότινγχαμ θα πας παιχτάρα μου να παίξεις μερικά παιχνίδια στην Πρέμιερ και το καλοκαίρι επειδή θα πέσει θα έρθεις στον Ολυμπιακό, για να περπατάς όπως περπατάει ο Κορεάτης επιθετικός , όπως περπατούσε ο Καμαρά, ο Τικινιο , το έχουμε μάθει τώρα έχει γίνει της μόδας .....Εγώ αν ήμουν πρόεδρος θα σας έστελνα εξέδρα για το υπόλοιπο συμβόλαιο αλλά δυστυχώς είμαι μόνο αντιπρόεδρος

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 13:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπομονή μόλις πατήσει τα 35 και μείνει ελεύθερος θα τον φέρει στον ΘΡΥΛΟ ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα είπε ξεκάθαρα ότι θα ερχόταν στον Ολυμπιακό ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ αν έπαιζε στο Τσου Λου και αυτό ΜΟΝΟ ως ενδιάμεσο σταθμό!! Και εγώ στην θέση του και την ηλικία του θα έκανα το ίδιο!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...