roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Οι «εκλεκτοί» Μίτσελ για ΟΦΗ

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ την Κυριακή (9/10, 16.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά το τέλος της σαββατιάτικης (8/10) προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

34 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγνώμη τώρα, σε ποιους απευθύνεται το σανό και το μπεεεεεεεε από κάποιους; Σε εμάς τους φίλαθλους του Ολυμπιακού;
    - Μήπως νομίζουν ότι είναι σε άλλο site άλλης ομάδας; Γιατί εμείς σανό και βελάσματα με 47 πρωταθλήματα και μάλλον το 48ο και ας είμαστε πίσω; Διότι εμείς για πολύ λίγο ξαποσταίνουμε και ξανά πάλι τα ίδια τα γνωστά!!!! Αλλού αυτά!!!! Εκτός και αν εννοείται πως τρώμε σανό επειδή δεν σας έχουν πάρει χαμπάρι να σας κόψουν!!!!
    - Βεβαίως και δεν είναι κατάσταση αυτή και δεν είναι συνηθισμένη για την ομάδα μας, αλλά όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή μας υπάρχει κάμψη και άσχημες στιγμές, όμως όλα θα φτιάξουν με την προσπάθεια και την φωνή του κόσμου!!!! Υπομονή!!!!
    - Αυτό μας έλειπε να μας χλευάζουν κάποιοι ότι τρώμε σανό με πάνω από 250 πρωταθλήματα σε όλα τα ομαδικά αθλήματα στην Ελλάδα και 12 Ευρωπαικούς τίτλους, ένα Διηπειρωτικό, 3 σούπερ καπ Ευρώπης, 1 Βαλκανικό και πάει λέγοντας!!!!!
    Κάντε μας τη χάρη που θα μας πείτε ότι τρώμε σανό!!!!! Να πάτε αλλού να τρώτε παραμυθο-χαβιάρι από τους παραμυθάδες που αυτοπαραμυθιάζονται και να φτιάχνεστε με το τίποτα από τους πουθενάδες που κάνανε πορείες για να διώξουν τους ευεργέτες τους!!!!

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάπου διάβασα ότι ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πρόβλημα και σταμάτα να πληρώνει τους αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμο και κρατά τις ακαδημίες, για προφανείς λόγους! Μα καλά ο πρόεδρος δεν ήταν που έπαιρνε λεφτά από τα έσοδα της ποδοσφαιρικης ομάδας και τα έδινε στον ερασιτέχνη? Όταν φωνάζαμε για τα έσοδα και τις περηφανες πωλήσεις και λέγαμε γιατί δεν ενισχύεται η ομάδα οι υποστηρικτές έλεγαν ότι ο Πρόεδρος έχει όλα τα τμήματα να κάνουν πρωταθλητισμο! Τι έγινε τώρα μια δυο χρονιές χωρίς chl και τον παραταμε και τον ερασιτέχνη! Έτσι τον αγαπάω και γω τον Ολυμπιακό, παίρνω έσοδα από chl και το παίζω μάγκας! Από την τσέπη μας θα βάλουμε τίποτα πρόεδρε, η ότι βάλαμε βάλαμε πριν 12 χρόνια?

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 09:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φορτούνης ανέτοιμος ενω ο Μαρσέλλο απο όσα είδαμε την πέμπτη πανέτοιμος και πάλι στην αποστολή. Ο Κούτρης δεν θα μπει ποτέ? Αδυνατω να πιστέψω οτι παίρνει κι αυτος χαρτακι.Με τον Λάιτνερ τι γίνεται?

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 01:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Κολωνός 7 : Ε και πως θα γίνη , θα μένει έξω ο Ρεαμπσιουκ ?,αφού έχει πάρει την φανέλα σπίτι του. Το γράφει τό συμβόλαιό του ..

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 00:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πώς θα πάρει τον Λαιτνερ αφού έχει πάρει τους δύο κορεάτες , Χαμες , Μαρσέλο, και δεν ξέρω αν ο Καμαρά είναι χωρίς διαβατήριο, αν θεωρούσε ότι ο Μαρσέλο είναι ανέτοιμος θα τον άφηνε έξω για να πάρει τον Λαιτνερ , αλλά πιέζουν από την διοίκηση να παίξουν οι μεταγραφές είναι πολλά τα λεφτά των συμβολαίων.....Πάμε για Πασχαλάκη , Παπασταθόπουλος, Βρσαλικο , Άβιλα , Μαρσέλο , Μπουχαλακη καθώς ο Έμβιλα έχει παίξει 2 παιχνίδια ήδη , ο Χουάνγκ χαφ , Χαμες , Γκάρι , Μασούρας, ΜπακαμπουΜΜ και φύγαμε για τελικό Ευρωπα

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 00:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Τόπο στα νιάτα
    Ευτυχώς!!!! Θα γλυτώσουμε σε ένα ματς απ αυτό το παλτό.

  • κολωνος 7
    κολωνος 7 Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    αφου ο λαιτνερ δεν χωρουσε λογο διαβατηριου..τωρα που ειναι τοσοι "ξενοι" εκτος αποστολης παλι δε χωρουσε στην αποστολη?αρα κατι αλλο παιζει!μαλλον δεν τον εχουν καθολου δηλωμενο στην επο!απο γενναρη θα τον δουμε

  • Grig
    Grig Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα είναι πολύ άρρωστη! Από όποια πλευρά κι αν το δεις. Αυτά που γίνονται είναι ανεξήγητα...

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Μίτσελ τι έπαιρνες εκεί στο Μεξικό ?

  • Redwhite
    Redwhite Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έχω ξαναπεί αλλά θα το πω άλλη μια.Καθε χρόνο παίρνουμε έναν δανεικό με μια σχετικά υψηλή οψιόν που όλως τυχαίως δεν ενεργοποιείται ποτέ.Καθε χρόνο αυτοί οι δανεικοί (Λόπες, Μπρούμα, σαμασεκου κλπ.)για κάποιο λόγο με το που αρχίζουν να δικαιολογούν τα χρήματα της οψιόν είναι μονίμως μεταξύ πάγκου και εξέδρας.Ο πρόεδρος όμως ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...