roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Αν είχε δοθεί ένα πέναλτι...»

underarmor
redwell

Την απογοήτευσή του για την ισοπαλία με τον Αστέρα αλλά και στο γεγονός πως δεν σκόραρε η ομάδα όταν έπρεπε, μοιράστηκε ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ μετά το τέλος του αγώνα της Τρίπολης.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην απώλεια βαθμών αλλά και στο γεγονός πως χάθηκαν ευκαιρίες για γκολ. Παράλληλα, μίλησε και για πέναλτι:

«Προφανώς αξίζαμε κάτι παραπάνω, δεδομένων των ευκαιριών που δημιουργήσαμε και είμαστε απογοητευμένοι για αυτό. Μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα αλλά δεν είχαμε αποτελεσματικότητα και προς το τέλος δεν ήμασταν καλοί. Έπρεπε να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις μας όμως ήταν μία δύσκολη έδρα και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Για τον ρυθμό και αν φταίει η κούραση από την Ευρώπη που προς το τέλος η ομάδα δεν ήταν καλή: «Ναι, θεωρώ πως όταν παίζεις μεσοβδόμαδα ένα σημαντικό παιχνίδι, αυτό σε κουράζει στο επόμενο ματς αλλά δημιουργήσαμε φάσεις.

Έπρεπε να σκοράρουμε στα καλά σημεία που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά φάνηκε η κούραση στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο είχαμε και ατυχία.

Είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα σε ομάδες που σκέφτονται παραπάνω να κάνουν καλή άμυνα παρά να κερδίσουν και εκεί χρειάζεται υπομονή. Αυτό είναι το κλειδί και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Στο σε τι ετοιμότητα είναι ο Ολυμπιακός τώρα, απάντησε: «Όταν υπάρχει ένας καινούργιος προπονητής, πρέπει να υπάρξει υπομονή και χρόνος για να λειτουργήσουν όλοι όπως θέλει. 

Έχουμε, επίσης και νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ακόμα εγκλιματίζονται. Ο προπονητής είναι μόλις λίγες εβδομάδες στην ομάδα αλλά πιστεύω πως σίγουρα θα δούμε βελτίωση. Σήμερα θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι αν είχαμε σκοράρει ή είχε δοθεί ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Αν είχαμε κερδίσει θα λέγαμε άλλα πράγματα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε να δεχθούμε την κριτική και να κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είμαστε σε έναν καλό δρόμο και στη συνέχεια θα δούμε ακόμα περισσότερη βελτίωση».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Τόσα χρόνια ζητάγαμε να κοιτάνε την Σκανδιναβική αγορά και τώρα που το κάνανε μας φέρανε ότι χειρότερο κυκλοφορεί εκεί!!

  • RED WINNER
    RED WINNER Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός ο παίκτης μου γυρίζει το στομάχι όποτε τον βλέπω.Μεγιστη παλτουδια.Α και πάρτε του το δέκα γελάει ο κόσμος.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν στις δυο πιο ακριβες και κρισιμες θεσεις στο ποδοσφαιρο,στο 9 και στο 10 ,δεν ριχνεις δεκαρα,τι να συζηταμε.
    Τρεμανε μην και δεν ανανεωσει ο Ελ Αραμπι και αναγκαστουν να βγουν στην αγορα για σεντερ φορ,μετα τρεμανε οταν καταλαβαν οτι τα χρονια περασαν για τον Αραβα,και μας εφεραν ενα δανεικο απο την Νοτινγχαμ.
    Στο δε δεκαρι ετρεξαν να παρουν τον Ζινκ -Ζονκ μην και προλαβει αλλος να χαρει τις ντριμπλες που δεν κανει...
    Καμμια απορια που στα εξτρεμ μετα απο ''καυτη'' και διμηνη αναζητηση φερανε τον ...τζαμπα Ντε Λα Φουεντε,ενα νεο ''Ναουελ''.
    Τωρα στην τουρλα του Σαββατου θα φορτωθουν και αλλα παλτα,γιατι ετσι παει παντα.Καθως εχουν βγει πλεον οι λυκοι (βλεπε Μεντες) παγανια,να ξεφορτωσουν σε οποια κοροιδα βρουν ,την σαβουρα των γραφειων τους.

  • Panos23
    Panos23 Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο συγκεκριμένος είναι μια αποτυχημένη μεταγραφή αν φύγει τώρα μπορεί να αξιοποιήσουμε την θέση του στο ρόστερ καλύτερα.

  • Γιώργος
    Γιώργος Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 00:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαραλωστε λίγο κ στηρίξτε την ομάδα.
    Όλο κράζετε τους παίκτες.

  • Red Patra
    Red Patra Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Επεσε γραμμη και αρχισαν ολα τα σαπακια να λενε για πεναλτι. Ο Συρεκελας απο τη Δανια που φοραει το 10 του Ζιοβανι. ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΤΙΤΑΝΑ. Γιναμε Νοτιγχαμ Β. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ γιατι το βαρελι δεν εχει πατο

  • Bulldog 7
    Bulldog 7 Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι πιονάκια ειναι αυτα τα αθλια παικτακια; Μια ο Μασουρας και τωρα ο Τσικεναγκετ, βγηκαν να πουλησουν παπα με οτι ελεγε το χαρτακι. Ο Δανος μπηκε στο κλιμα σε δυο μηνες. Τους τηγανιζουν το μυαλο ρε γμτ; Στον Ολυμπιακο παιζεις και φορας το 10 ρε ξεφτιλισμενε. Σκασε και παιξε μπαλα. Αντε με τις δικαιολογιες παλιοξεφτιλα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...