roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Πρόκριση ως πρώτοι ομίλου στο Europa League»

underarmor
redwell

Απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League με πρωτιά στον 7ο όμιλο έθεσε ως στόχο του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Κορμπεράν, μετά την κλήρωση της φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Πειραιά κληρώθηκε μαζί με τις Φράιμπουργκ (Γερμανία), Ναντ (Γαλλία) και Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) και ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως θα υπάρξει ενίσχυση σε κάποιες θέσεις με στόχο να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική η ομάδα στο Europa League. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κορμπεράν στην COSMOTE TV...

Για την σημερινή κλήρωση είπε: «Από πριν ξέραμε ότι πρόκειται για μια κλήρωση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οπότε οποιοσδήποτε αντίπαλος θα ήταν αξιόλογος. Δεν στεκόμαστε στο ποιους θα αντιμετωπίσουμε αλλά αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε, την απόδοση της δικής μας ομάδας».

Για το ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στην διοργάνωση τόνισε: «Φυσικά στόχος είναι πάντα να προκριθούμε στην επόμενη φάση, πέρυσι το κατάφερε, βρισκόμενος στην δεύτερη θέση. Θα θέλαμε να το κάνουμε και φέτος, ως πρώτοι, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, για να είμαστε ισχυροί».

Για το αν θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο επισήμανε: «Πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που έχει υψηλές φιλοδοξίες. Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος είναι λίγος, πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα και να ενισχύσουμε την ομάδα στις θέσεις που θέλουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί όταν ξεκινήσει η διοργάνωση».

Για τις θέσεις που θα κινηθεί τόνισε: «Είμαστε στη φάση της ανάλυσης, να δούμε σε ποιες θέσεις μπορούμε να ενισχυθούμε και υπάρχει ακόμα χρόνος».

Για το αν θα είναι ο Ολυμπιακός πολύ διαφορετικός στη φάση των ομίλων υπογράμμισε: «Όχι, ο κορμός της ομάδας είναι αυτός που βλέπετε, απλά θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα σε κάποιες θέσεις για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για το τι είπε στους παίκτες του πριν την διαδικασία των πέναλτι χθες είπε: «Πρόκειται για μια έντονα φορτισμένη στιγμή, όλοι ήμασταν γεμάτοι αγωνία και υπερένταση. Έπρεπε να περάσω στους παίκτες μου το αίσθημα της αυτοπεποίθησης, του κουράγιου, του θάρρους. Ότι εάν ένας έχανε πέναλτι, θα το χάναμε όλοι μαζί».

Για το πως είχε προετοιμάσει τον Βατσλίκ ο Κορμπεράν, καθώς ήταν και ο ίδιος τερματοφύλακας δήλωσε: «Δεν χρειάστηκε να του πω τίποτα. Ήταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένος από τον προπονητή τερματοφυλάκων. Όλα οφείλονται στο καλό του ένστικτο, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την διαδικασία κάθε φορά, κερδίζοντας την ψυχολογική μάχη με τον εκάστοτε αντίπαλο».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

31 σχόλια

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης Ήθελα να πω - "Διαβάζοντας το τελευτάια σου σχόλιο διαπιστώνω ότι ουσιαστικά συμφωνούμε σχεδόν σε όλα!"
    Για την "Β" ομάδα υπάρχουν παίκτες που μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα όπως Τζολάκης, Κίτσος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Σούρλης, Μαρίνος. Επίσης θα ήθελα πρώτα να δω τον νεαρό Αργυρού στα παιχνίδια για να διαπιστώνω αν όντως μπορεί να κάνει αυτά που είδα στα βίντεο σε πιο απαιτητικές αγώνες. Το λέω αυτό με την λογική ότι καλύτερα να βελτιώσουμε αυτά τα παιδιά παρά να γίνουν μεταγραφές μόνο και μόνο για να γίνουν όπως γίνεται τώρα. Υπενθυμίζω ότι αυτά τα παιδιά νίκησαν τον Άρη που καιγόταν για βαθμούς!

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης Συγνώμη που δεν έβαλα τα links. Δεν βάζω πια τα links γιατί πριν από 2 χρόνια περιπού REDGOAL δεν μου πέρασε τα σχόλια μου που είχανε τα links αλλά όταν έγραφα χωρις τα links περάσανε. Μπορεί να έβγαλα λάθος συμπέρασμα!!
    Διαβάζοντας το τελευτάια σου σχόλια δεν διαπιστώνω ότι ουσιαστικά συμφωνούμε με μικρές διαφορες!
    Αυτά που γίνεται στην ομάδα μάς έχει ξεπεράσει κάθε όριο. (Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!! Και το κακό είναι ότι σιγά σιγά, το δεχόμαστε ως κάτι φυσιολογικό!! Εμείς οι οπαδοί είμαστε η βάση της ομάδας. Χωρίς εμάς δεν υπάρχει ομάδα, δεν υπάρχουν έσοδα αρά πρέπει να μάθουμε τι γίνεται στην ομάδα μας και γιατί γίνεται. ΟΜΕΡΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!! Ενημέρωση μόνο με διαρροές και αυτές με σταγονόμετρο σε επιλεγμένα σαιτ/ΜΜΕ και πολλές φορές ψέυτικές. Αυτή έιναι μα αρρώστια που πρέπει να σταματήσει. Στην Αγγλία, όπου μεγάλωσα, ο φίλαθλος ενημερώνεται για τα πάντα, πως κόστισε μια μεταγραφη, γιατί επιλέκτηκε ο συγκεκριμένος, πόσα χρήματα παίρνει, γιατί απολύθηκε, γιατί έπαιξε ό τάδε παίκτης αντί του τάδε ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! Έτσι πρέπει να είναι και έτσι είναι το φθσιολογικό!!
    Για να λειτουργεί η ΑΠΟΧΗ πρέπει να είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ με ΑΙΤΗΜΑΤΑ!! Πως να οργανωθεί σε αυτό το ΝΟΣΗΡΟ περιβάλλον. Για αυτό λέω ότι η λύση είνα να γεμίσουμε το γήπεδο και να ξεκινήσει η γιούχα!! Κανένας - η διοίκηση, παίκτες, προπονητε - δεν τους αρέσουν η γιούχα. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη οργάνωση.

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης 1. Ψάξε την δήλωση του Μπιέλσα όταν έφυγε από την Λάτσιο! Ψάξε τι είπε ο Ζουλιέν Φουρνιέ όταν έφυγε από την Νις. Για εσένα ο Μπίλιτς δεν είναι "yes man" αλλά είναι οκ να μιλάει διπλωματικά ή με ξύλινη γλώσσα!!! Δυστυχώς εγώ δεν καταλαβαίνω "... 2 πράγματα ..."!
    2. Ναι του φέρνανε 4 παίκτες από τους 5 που ζητούσε και τους έβαζε να παίζουν. Όχι μόνο αυτό αλλά δήλωνε ότι ήταν ικανοποιημένος με το ρόστερ, ότι είχε καλούς παίκτες, ότι δεν χρειαζότανε άλλες μεταγραφές. Ξέχασα ότι έπρεπε να μιλάει με ξύλινη γλώσσα και διπλωματικά. Αν δεν έλεγε τίποτα ποιος θα τον σκότωνε; Η αυτό ήταν μέρος της "χαρμονικής συνεργασίας"!! Όταν με αναγκάζουν να λέω τα πράγματα που δεν πιστεύω δεν το λέω "χαρμονική συνεργασία"!!!
    3. Από την πρώτη μέρα του εδώ με τον επιθετικό Χασάν της επιλογής του έπαιζε ΠΑΝΤΑ συντηρητικά, με φόβο και αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν ήξερε να αλλάξει το παιχνίδι και ήταν πολύ εμμονικός μα φτηνές δικαιολογλιες. Την τρίτη του χρονιά που υποτίθεται ότι παίζαμε μπαλάρα και πήραμε το πρωτάθλημα άνετα πως χάσαμε το κύπελο; Σχολιάζω πάνω από 5 χρόνια εδώ στο REDGOAL και μόνο ένα πράγμα θετικό έχω πει για τον Μαρτίνς - την φοβερη Φυσική κατάσταση των παικτών την δεύτερη χρονιά του!! Γενικά δεν υπάρχει ούτε ένας Πορτογάλος προπονητής που να μ' αρέσει!!
    Σου απάντησα στο προηγούμενο μου σχόλιο γιατί έφταιγε ο Μαρτίνς. Γιατί ο Μαρτίνς έβαζε τους παίκτες που δεν άξιζαν; Από την λίστα που του έφεραν γιατί διάλεγε αυτούς; Αν δεν υπήρχαν άλλοι γιατί δεν τουε έλεγε ότι μένω ως έχει και θα πάρει από τις ακαδημίες 2 - 3 παίκτες. Γιατί δεν έβαζε τον Μάρκοβιτς (είχε πει πολύ καλά λόγια γι' αυτόν) ενώ έβαζε τον Μιράντα, Μεριά, Βούκοβιτς, κτλ. Φέτος όπως κάθε χρόνο, ο Μαρτίνς έλεγε ότι η όμάδα θα είναι έτοιμο για τα προκριματικά του Τσου Λου και θα περάσουμε!! Μήπως τα ίδια έλεγε και στον Μαρινάκη, για αυτό δεν πήρε τους παίκτες νωρίτερα; Μήπως ο καινούριος ζήτησε παίκτες ; Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Κορμπεράν θέλει παίκτες με διαφορετικό στιλ για να κάνουν αυτά που έχει στο μυαλό του!!
    4. Συμφωνούμε.
    5. Αυτό δεν λέγεται αξιοπρέπεια ούτε "αρμονική συνεργασία" αλλά εξευτελισμός!!
    6. Ένας προπομητής που σέβεται τον εαυτό του, το έργο του, την φίμη του και έχει αξιοπρέπεια δεν δέχεται να του φέρου παίκτες που δεν γνωρίζει. Πώς είναι δυνατον να έχουν την "χαρμονική συνεργασία" και την ώρα να του επιβάλουν παίκτες; Μάθαμε από το Ρεδγοαλ ότι του δίνάνε μια λίστα με παίκτες και αυτός διαλέγε αυτούς που ήθελε. Με ποια κριτήρια τους διάλεγε; ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΜΑΝΑΤΖΕΡ! Το γράφω εδώ πολλά χρόνια!! Μάλιστα ρωτούσα πως ένα άτομο (σκάουτ ) μπορούσε να τα καταφέρει, γιατί ο Ολυμπιακός έχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΑΟΥΤ!! Για εμένα καλύτερα ήταν να φέρουν 2 -3 πολύ καλόι παίκτες κάθε χρόνο από ότι 100!!
    7. Δεν έχουμε μόνο 40 παίκτες γιατί έχουμε άλλους τόσα στην "Β" ομάδα που ανά πάσα στιγμής ο προπονητής μπορεί να χρησιμοποίει!! Η αλήθεια είναι ότι ο Μάρτίνς άφησε πίσω πάρα πολύ καμμένη γη!! Μέσα σε δυο μήνες ο Κορμπεράν πρέπει να δείξει έργο και το ελάχιστο που θα δεχτώ είναι να έχει βελτιώσει την ομάδα κατά 50%! Αν δεν μπορεί θα φταίει αυτός.
    Για τον Μαρινάκης τα λέμε κάθε μέρα αλλά ο βασικός ένοχος ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΝΕΙΡΑ!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ρασκόκι
    1. Έχεις δει κάποιον προπονητή να δηλώνει ανοιχτά 'δεν ανέλαβα την τάδε ομάδα γιατί δεν είμαι yesman'; 'Η να το πούνε και εξευγενισμένα 'γιατί δε μου έδιναν τον πλήρη έλεγχο της ομάδας'; Όλοι κάνουν διπλωματικές δηλώσεις και μιλάνε με ξύλινη γλώσσα. Όποιος όμως είναι ουδέτερος και καταλαβαίνει 2 πράγματα (όχι παραπάνω) μπορεί να καταλάβει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δε μας ανέλαβε ο Μπίλιτς. Αν εσύ πιστεύεις αυτά που λέγονται on camera, σώθηκες. Είναι σα να πιστεύεις τι λένε οι διαφημίσεις.
    2. Αν εσύ πιστεύεις ότι ο Πορτογάλος Μάρτινς απ τους 5 παίκτες που ζητούσε, οι 4 ήταν Αφρικανοί, τι να σου πω; Χάνω το χρόνο μου που συζητάω μαζί σου.
    3. Εγώ παρόλο που δε τον θεωρώ τοπ προπονητή, πιστεύω ότι όσο είχε παίκτες της προκοπής παίζαμε μια χαρά. Παίζαμε ΤΣΛ και βλεπόσταν. Όταν γεμίσαμε σαπάκια, οι νεότεροι καλοί πουλήθηκαν κι οι μεγαλύτεροι 'γέρασαν', αναγκαστικά έπαιζε πολύ συντηρητικά. Και σε ρωτάω όπως ρωτάω τον καθένα και κανένας δε μου δίνει ευθεία απάντηση.... εφόσον λες κι εσύ ότι ο Μάρτινς έφταιγε για το φετινό αποκλεισμό και το χάλια θέαμα που παίζουμε, γιατί τώρα που έφυγε, ο Μαρινάκης παίρνει κι ένα κάρο παίκτες; Εφόσον τα ρίχνετε όλα στο Μάρτινς κι αυτός απομακρύνθηκε, θα πει ότι αυτός δεν ήταν ικανός και το ρόστερ ήταν μια χαρά. Να αφήσει τον καινούριο με το ΙΔΙΟ ρόστερ που είχε στα χέρια του ο Μάρτινς. Να δούμε φταίει ο Μάρτινς ή ο Μαρινάκης μας κοροϊδεύει ασύστολα; Να δούμε εσύ θα απαντήσεις σ αυτό; Γιατί έχω κάνει πάρα πολλές φορές αυτή την ερώτηση σ αυτούς που τα ρίχνουν όλα στο Μάρτινς αλλά κανείς δεν απαντάει.
    4. Δε μ ενδιαφέρουν ούτε οι μεμονωμένες επιτυχίες (Μίλαν, Άρσεναλ κλπ), ούτε οι μεμονωμένες αποτυχίες (Λουντογκόρετς, ΠΑΟΚ κλπ), ούτε οι πορείες. Αυτά είναι για τους βάζελους. Εγώ είμαι Ολυμπιακός και τα μετράω με κούπες. Άπαξ και παίρνουμε το πρωτάθλημα, το ζητούμενο είναι το θέαμα. Θέαμα δεν είχαμε καθόλου... αλλά δεν είχαμε και παίκτες για να παίξουμε ωραία. Όσο είχαμε, κάτι κάναμε.
    5. Απ τη στιγμή που ο Μάρτινς ήταν ένας αξιοπρεπής προπονητής, δεχόταν τα Αφρικανάκια που του έφερναν Καρεμπέ-Μοδέστο, τους έβαζε και παίζανε χωρίς να προωθεί δικούς του... ναι αυτό λέγεται αρμονική συνεργασία. Θα καταλάβαινες πρόβλημα αν έβλεπες να σου αφήνει στον πάγκο τον (καλό) Μαντί και να επιμένει πχ στον Πέπε.
    6. Τι έκανε λέει ο Κορμπεράν; Έδιωξε τον Καρβάλιο και τον Κανέ; Δλδ ο Μάρτινς θα τους κράταγε πιστεύεις; Οι Χουάνγκ είναι επιλογή του Κορμπεράν; Ο Ντε λα Φουέντε; Τους ήξερε κι από χτες; Ο σακάτης ο Βρσάλικο τίνος επιλογή ήταν; Του Κορμπεράν; Του Μάρτινς; Απ τον ίδιο μάνατζερ ψωνίζει ξανά και ξανά η ομάδα. Πλακάκια με το Μέντεζ και 1-2 ακόμα έχουν κάνει και ξεφορτώνουμε ότι σαβούρα έχουν. Κι αυτό γίνεται χρόνια. Κι η ύπαρξη του Μάρτινς με τους παράγοντες του Ολυμπιακού που φέρναν όλα αυτά τα σαπάκια ήταν αρμονική όχι γιατί ο Μάρτινς τα δεχόταν, αλλά επειδή τα πρώτα δύο χρόνια παίζαμε αρκετά καλά. Αλλά το θέμα είναι ότι μέσα σ αυτά τα ρετάλια φέρναν και καλούς. Τα τελευταία 2 χρόνια ποιος καλός ήρθε; Μόνο το Βατσλίκ και το Σισέ μπορείς να βάλεις. Άντε και τον Εμβιλά. Αν αγαπάς αφιλοκερδώς μια στάλα τον Ολυμπιακό, μπες στο transfermarkt, πήγαινε στο transfers, δες χρόνο με το χρόνο πόσες μετακινήσεις ποδοσφαιριστών γίνονται (και έρχονται και φεύγουν) και κοπάνα το κεφάλι σου στον τοίχο ελεύθερα. Χρονιά με κάτω από 60 δε θα βρεις. Υπάρχει και χρονιά με πάνω από 100 μετακινήσεις ποδοσφαιριστών.
    7. 40 παίκτες έχουμε στο ρόστερ και θα του φέρουν τουλάχιστον 3-4 ακόμα. Ας βρει μια 25άδα και μετά από 2 μήνες θα τον κρίνουμε ενδελεχώς. Δεν υπάρχει δικαιολογία 'άφησε καμμένη γη ο προηγούμενος'. Ένα κάρο παίκτες έρχονται και φεύγουν κάθε χρόνο. Χώρια ότι εφόσον τα ρίχνετε όλα στο Μάρτινς θα πει ότι το ρόστερ μας δε φταίει σε τπτ. Οπότε πρέπει να δείξει έργο και χωρίς μεταγραφές. Αλλοιώς ο Μαρινάκης μας κοροιδεύει ασύστολα

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης Ξέρεις για πιο λόγο δεν ανέλαβε ο Μπίλιτς; Όχι εικασίες αλλά αυτά που είπε ο ίδιος. Διαβάζω και καταλαβαίνω τα "Hrvatski" και πουθενά δεν βρήκα να λέει αυτά που υποστηρίζεις. Μόνο λέει ότι ζύγησε τα θετικά και τα αρνητικά και αποφάσισε ότι για την ώρα δεν μπορεί να αναλάβει την ομάδα!! Ή μήπως φοβήθηκε ότι δεν θα τα κατάφερνε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και θα χρεωνότανε την αποτυχία; Υπάρχουν προπονητές που δεν αναλαμβάνει μια ομάδα αν δε έχουν την δυνατότητα να κάνουν την προετημασία πχ Βαλβέρδε!!
    Ο Μαρτίνς δεν ήταν 4 χρόνια προπονητής της ομάδας. Και μάλιστα είχε 6 -7 μήνες να δει την ομάδα και να αποφασίσει που χρειαζότανε την ενίσχυση. Έφερε τους παίκτες που ήθελε και είπε τα καλά λόγια γι' αυτούς και έχασε το πρωτάθλημα και το κύπελο από τους ανύπαρκτους!!! Την τρίτη του χρονιά έχασε το κύπελο αν άναν άτομο χωρίς δίπλωμα προπονητή με υποδεέστερους παίκτες γιατί αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα παίζοντας με 3 στόπερ!!! Συνέχιζε έτσι και έχασε από την Λουντογκόρετς παίζοντας χάλια μπάλα με τον ίδιο βασικό κορμό. Φέτος είχαμε τα ίδια.
    Πολλοί μιλάνε εδώ για τις νίκες επί την Μίλαν και την Άρσεναλ όμάδες που τότε ήταν στα χάλια τους!! Κάνεις όμως δε αναφέρει στις ήττες από την Τότεναμ ή την Γούλβς ομάδες που ήταν στα μέτρα μας και μπορούσαμε να είχαμε νικήσει αν είχαμε καλός προπονητής!!
    Εσύ λές ότι δεν έπρεπε να φύγει επειδή είχε την αρμονική συνεργασία με τον Καρεμπέ και τον Μοντεστό!!! Όντως ήταν; Ή ο ένας υποτάχθηκε από του άλλους δυο!! Γιατί δέχτηκε όλα τα Πορτογαλικά. Αφρικάνικα κτλ παλτά; Ποιος του ανάγκαζε να τους βάλει να παίξουν; Ή το έκανε γιατί τους ήθελε ο ίδιος αφού είχανε "χαρμονικη συνεργασία". Ο Κορμπεράν με τους ίδιους παίκτες είδε με την μια ότι ο Καρβάλιο. ο Κάνε δεν του κάνουν και τους έδιωξε!! Μάλλον ακολουθούν και άλλους. Γιατί δεν του είπανε να τους βάλει να παίξουν όπως με τον Μαρτίνς; Αρά ο κάθε προπονητή είναι αυτός που αποφασίζει ποιοι παίκτες θέλει στην 11άδα ή 18άδα!!
    Το ξαναγράφω! Εγώ δεν ξέρω αν ο Κορμπεράν θα είναι πετυχημένος ή αποτυχημένος. Πρέπει όμως όλοι να καταλάβουμε ότι βρήκε μια ομάδα σε χάλια κατάσταση, δεν έχει κάνει ο ίδιος την προετημασία, ουτέ διάλεξε τους παίκτες και καλείται να κάνει αυτούς τους παίκτες να παίζουν μπαλάρα!! Αδύνατο; Υπενθυμίζω ότι ο Βαλβέρδε είχε φέρει ο ίδιος τους παίκτες και είχε κανει την προετημασία και η ομάδα στην αρχή έπαιζε χάλια. Ο Φουστέρ τον λέγαμε άμπαλος μέχρι που τους γιουχάραμε και καταλάβανε ότι έχουμε απαιτήσεις και αλλάξανε την νοοτροπία τους και παίζανε ΜΠΑΛΑΡΑ!!
    Τον υπεύθυνο ΞΕΡΟΥΜΕ ποιος είναι! Την λύση την ΞΕΡΟΥΜΕ! Η αποχή από το γήπεδο δεν είναι η λύση!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 14:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Έτσι ακριβώς αδερφέ. Συμφωνώ σε όλα.
    Προσωπικά ποτέ μου δε θεώρησα τοπ προπονητή το Μάρτινς. Για να φέρεις έναν τοπ, πρέπει να του δώσεις τα κλειδιά της ομάδας και μπάτζετ. Είδαμε στην περίπτωση του Μπίλιτς ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όχι άμεσα. Δεν περιμέναμε βέβαια να δούμε το Μπίλιτς να μας φτύνει για να καταλάβουμε όλα αυτά.... το ξέραμε ότι έτσι λειτουργούνε στην ομάδα. Συμβιβαζόμασταν λοιπόν με έναν μέτριο προπονητή για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα όπως ο Μάρτινς (γιατί για τα Ελληνικά είναι τοπ). Και εδώ που τα λέμε όταν είχαμε Σα, Ποντένσε, Βαλμπουενά νεότερο, Ελ Αραμπί νεότερο, Τσιμίκα, Σεμέδο στα καλά του, Μαντί στα καλά του, Φορτούνη στα καλά του, Γκιγιέρμε κλπ μια χαρά παίζαμε. Ενδεχομένως όχι τόσο πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο όσο θα θέλαμε, αλλά σίγουρα ο Ολυμπιακός τότε βλεπόταν άνετα.
    Το παραγοντικό μοντέλο της ομάδας ήταν.... ο Μάρτινς ήταν ο προπονητής, Καρεμπέ-Μοδέστο έκαναν την πλειοψηφία των μεταγραφών κι ίσως ο Μάρτινς να έκανε 1-2 χαμηλότερης σημασίας προσθήκες. Όμως η λειτουργία αυτού του μοντέλου ήταν σχετικά αρμονική. Μεταξύ αυτών των τριών, δεν είχαμε (εμφανείς τουλάχιστον) ούτε φαγωμάρες, ούτε εσωστρέφεια, ούτε ιδιαίτερα πριονίσματα, ούτε ιδιαίτερες πισώπλατες, ούτε 'δωσίματα', ούτε τπτ. Και σε όλους όσους εδώ και χρόνια ζητάγανε το κεφάλι του Μάρτινς επειδή χάναμε κύπελλα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, τους εξηγούσα ότι αυτή η συνύπαρξη των τριών είναι κάτι το οποίο δεν το ξαναφτιάχνεις εύκολα, οπότε και δεν το πετάς στα σκουπίδια ελαφρά την καρδία λόγω κάποιων μεμονωμένων κακών αποτελεσμάτων και σίγουρα όχι επειδή δε βλέπω το επίπεδο θεάματος που θα θέλαμε.
    Όμως έτσι όπως ήρθε το πράγμα με το 0-4, δε γινόταν να συνεχίσει αυτή η κατάσταση, αλλά όπως πάντα την πλήρωσε λάθος άνθρωπος, ο οποίος με τη σειρά του έγινε βορά στα θηρία (βλ. εξέδρα). Και το κακό δεν ήταν ότι έφυγε. Θα μπορούσε ο Μαρινάκης να έφερνε το Μπίλιτς, να του δώσει τα κλειδιά της ομάδας και μπάτζετ για μεταγραφές και θα λέγαμε ότι 'μας βγήκε σε καλό'.... αλλά αυτός δεν είναι yes man. Οπότε και μας έφτυσε.
    Δυστυχώς... και μακάρι να βγω ψεύτης και να κάνω κωλοτούμπα, αλλα οι οιωνοί μου δείχνουν ότι ο Κορμπεράν όχι μόνο είναι υποδεέστερος του Μάρτινς, αλλά πολύ υποδεέστερος. Βέβαια νομίζω ότι τη χρονιά δύσκολα δε θα τη βγάλει γιατί αφενός παίζει και θέμα εγωισμού στη μέση, αφετέρου αν η χρονιά πάει εντελώς κατά διαόλου, υπάρχει έτοιμη η δικαιολογία.... άφησε καμμένη γη ο Μάρτινς.

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 12:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετα από 3 αγώνες που τον έχω δεί , θα του αφήσω μέχρι την αρχή των ομίλων , για να είμαι σίγουρος , έχω να πώ πώς απο έναν κανονικο Πορτογάλο προπονητη πήγαμέ σε έναν κανονικο Ισπανο προπονητη . Κανει τα βασικα της Ισπανικής σχολής αλλα δε φένεται τίποτα το σπουδαίο .
    Και σαν προσωπικότητα δε νομίζω να μπορει να ανταπεξέλθει στην πίεση του πρωταθλητισμου . Βγάζει κι αυτος μια φοβία και έλειψη αυτοπεπήθησης . Αν αρχίσουν να του στραβώνουν τα αποτελέσματα , θα αρχίσει να αλλάζει τα συστήματα σαν τα πουκάμισα .

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @James 7
    - Ο Τζιοβάνι αγοράστηκε απ τη Μπαρτσελόνα 2.5δις δρχ δλδ 7,5Μ€. Για να τον πείσει ο Κόκκαλης να έρθει του έσκαγε τα διπλά απ ότι έπαιρνε στη Μπαρτσελόνα. Στη Μπαρτσελόνα έπαιρνε το ισότιμο των 550-600Μ δρχ.... για να έρθει ανέβηκε στα 1.2 δις δρχ δλδ 3.7Μ€.
    - Ο Ριβάλντο όπως και ο Καρεμπέ ήρθαν ελεύθεροι. Τα ποσά που παίρναν ήταν στα επίπεδα των χρημάτων που έπαιρνε ο Τζιοβάνι. Ο Ριβάλντο μάλιστα έπαιρνε βαρβάτα ποσοστά κι απ τις φανέλες που πουλιόντουσαν με τ όνομα του. Πολλοί λένε ότι μόνο απ τις φανέλες που πουλήθηκαν την 1η χρονιά, έβγαλε άλλο ένα συμβόλαιο.
    - Ο Ζάχοβιτς αγοράστηκε απ την Πόρτο όσο κι ο Τζιοβάνι... και το συμβόλαιο του ήταν περίπου όσο του Τζιοβάνι.
    - Ο Μέλμπεργκ στα 32 του αγοράστηκε απ τη Γιούβε 3.5Μ€ και έπαιρνε περί τα 2Μ το χρόνο.

    Έσοδα ΤΣΛ κι όχι μόνο:
    Επί Κόκκαλη κάνοντας κάμποσες νίκες στον όμιλο και τελειώνοντας με 9 ή και 10 βαθμούς, συνήθως τα έσοδα κυμαινόντουσαν στα 20Μ εφόσον παίζαμε στον όμιλο μόνοι μας. Πολλές φορές όμως το ποσό ισομοιραζόταν με τον ΠΑΟ που έπαιζε κι εκείνος. Στην πορεία τα ποσά αυξήθηκαν, ενώ εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια (που ο βάζελος είναι εξαφανισμένος) όσες φορές παίξαμε σε όμιλο, παίζαμε μόνοι μας. Την τελευταία χρονιά που παίξαμε σε όμιλο κάνοντας συγκομιδή 3 βαθμών από μία και μοναδική νίκη, το ποσό που μαζέψαμε ήταν 36Μ.
    Φέτος δεν έχουμε ΤΣΛ, έχουμε όμως τα τηλεοπτικά για το πρωτάθλημα τα οποία χτύπησαν κόκκινα. 18Μ για ένα χρόνο δλδ 1Μ ανά ματς. Και τα διαρκείας εξακολουθούν κι είναι πανάκριβα και πουλιούνται όλα ή σχεδόν όλα. Το επιχείρημα λοιπόν που λένε τα φερέφωνα περί οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, δε βλέπω σε τι επηρεάζει τον Ολυμπιακό.

    Διαπίστωση:
    - Ο Ρονάλντο είναι ελεύθερος στα 37 του, ζητάει ομάδα ΤΣΛ να συνεχίσει και δε βρίσκει. Αν υπήρχε σήμερα Κόκκαλης και παίζαμε ΤΣΛ, θα του σκαγε 5-6Μ το χρόνο, κάνα μπόνους για κάθε γκολ που βάζει, ποσοστά απ τις φανέλες όπως την περίπτωση του Ριβάλντο, θα του πλήρωνε το νοίκι σε μια βίλλα και κάνα πάρκινγκ για το αεροπλάνο του στο αεροδρόμιο και θα στον έφερνε. Και θα πέφταν τα τσιμέντα. Και θα στρεφε όλα τα φώτα της Ευρώπης στην Ελλάδα.... θα σου λέγανε πως μια ομάδα απ τη μικρή και ταπεινή Ελλάδα, έψησε το Ρονάλντο;

    Συμπεράσματα:
    Υπάρχουν παίκτες που για τ όνομα τους έχει γίνει ντόρος κι είναι απλησίαστοι. Υπάρχουν όμως και πάρα πολλοί οι οποίοι είναι πολύ πιο προσιτοί και δεν έχουν τόσο πολύ καιροσκόπους μάνατζερ, ενώ η συνταγή του 'σιτεμένου' σούπερσταρ μπορεί να δώσει τρελό πρεστίζ στην ομάδα.
    Υπάρχουν παίκτες που δεν περνάει πια η μπογιά τους. Άλλοι σηκώνονται και πάνε στις Αραβικές χώρες για αρπαχτές. Ο Κόκκαλης τους έδινε λιγότερα λεφτά απ ότι θα πέρνανε εκεί, αλλά περισσότερα απ΄ ότι θα πέρνανε στις ομάδες που παίζανε και τους έφερνε. Τώρα αυτό το κόλπο το κάνουν οι Τούρκοι.
    Αν δε θες να δώσεις λεφτά για καλούς παίκτες, φτιάχνεις 3-4 σάιτ, τα επανδρώνεις με καμιά 20αριά υπαλλήλους που δηλώνουν δημοσιογράφοι και κάνουν προπαγάνδα για 45% εφορία, FFP, ότι ο Κόκκαλης άφησε χρέη, ότι υπάρχει κρίση και δεν μπορούν να ξανάρθουν παιχταράδες κι ότι άλλο νόστιμο ακούμε.

  • Αρης
    Αρης Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουτς με Απόλλωνα έπαιξες κλειστά και έδωσες την κατοχή στην Κυπριακή ομαδα ...
    Περάσαμε 2 παιχνίδια 2 προκρισεις στο πέναλτι..
    Η ενίσχυση από τον πρόεδρο δεν έρχεται...
    Δεν καταλαβαίνω την αισιοδοξία σου να βγούμε πρώτοι με μια γαλλική και γερμανική ομαδα..
    Εκτός..εκτος και αν μας κοροϊδεύεις.

  • GEO
    GEO Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 09:59 Σύνδεσμος σχολίου

    James ακριβώς αυτό περιέγραψα χωρίς
    να αναφέρω ονόματα πριν λίγο όπως ομως έχουν ανέβει τα έξοδα έχουν ανέβει και τα έσοδα από μεταγραφες και ΟΥΕΦΑ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...