roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πρόκριση στα πέναλτι για ΟΣΦΠ με Απόλλωνα

underarmor
redwell

Μια από τα... ίδια ο Θρύλος και στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού όσον αφορά στην απόδοσή του καθώς απέναντι σε μια ομάδα στα χαρτιά πολλά επίπεδα κάτω, στο χορτάρι όχι μόνο δεν φάνηκε κάτι τέτοιο αλλά είδαμε μια "μάχη" ισοδύναμων αντιπάλων, με το ματς να τελειώνει 1-1 στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση, για να πιάσει τρία πέναλτι ο Βάτσλικ και να δώσει την πρόκριση με 3-1 στη ρώσικη ρουλέτα για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο Θρύλος ξεκίνησε το ματς με τις καλύτερες προϋποθέσεις μιας και ο Μαυρίας έκανε δώρο στους Πειραιώτες το γκολ μόλις στο 2' του Μασούρα, όμως λίγο η ανικανότητα και λιγο η ατυχία με δοκάρι του Κούντε στο 71', οι Κύπριοι ισοφάρισαν στο 90' με τον Πίττα. Στην παράταση αποβλήθηκε στο ξεκίνημα ο Μπα, ο Κορμπεράν έβγαλε τον Ελ Αραμπί και έβαλε τον Μανωλά και πήγε το ματς στα πέναλτι. Πιο ψύχραιμοι οι Πειραιώτες έβαλαν τρία στα τέσσερα (αστόχησε μόνο ο Ραντζέλοβιτς) ενώ ο Βατσλίκ έπιασε τρία και καθάρισε την πρόκριση...

Το ιδανικότερο ξεκίνημα στο ματς έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος άνοιξε το σκορ πάρα πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα στο 2' και μετά από μακρινή σέντρα η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Μαυρία, ο Ρέαμπτσιουκ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του δεξιού μπακ των Κύπριων, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με ασίστ-μισό γκολ έδωσε την ευκαιρία στον Μασούρα να σκοράρει από πολύ κοντά (1-0).

Το γκολ ανάγκασε τους φιλοξενούμενους ν΄ ανοιχτούν από νωρίς, προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Μαυρία να πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Βατσλίκ μπλόκαρε εύκολα, ενώ στο 15΄ και 16΄ οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με τον Ελ Αραμπί και τον Άβιλα, οι οποίοι απέτυχαν να σκοράρουν από πλεονεκτικές θέσεις.

Στο 31΄ ο Μπα με τακουνάκι έστρωσε την μπάλα στον Κούντε, ο οποίος έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Γιοβάνοβιτς να μην αιφνιδιάζεται. Ο Απόλλων ήταν πιο επιθετικός μετά το πρώτο τέταρτο και στο 37΄ άγγιξε την ισοφάριση, με το γύρισμα του Μαυρία και τον Πίττα να μην μπορεί από πολύ κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Όπως κύλησε το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, με τους πρωταθλητές Κύπρου να προσπαθούν να πιέσουν για την ισοφάριση και τον Ολυμπιακό να επιχειρεί να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Η ομάδα του Καταλά, πάντως, μπορεί να είχε την περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν ακίνδυνη επιθετικά.

Μάλιστα, στο 61΄ οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά στο 2-0 με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Ελ Αραμπί από τη σέντρα του Ραντζέλοβιτς να μπλοκάρει εύκολα ο Γιοβάνοβιτς. Στο 70΄ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στον αγώνα, με τον Κούντε να πιάνει το αριστερό σουτ έξω από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γιοβάνοβιτς. 

Ακολούθησε η κλασική ευκαιρία με τον Μασούρα στο 77΄, όταν ο διεθνής επιθετικός αστόχησε από εξαιρετική πλεονεκτική θέση από την ασίστ του Ελ Αραμπί. Στο 83΄ το δυνατό σουτ του Ονγκέντα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 88΄ οι Πειραιώτες έχασαν απίστευτη ευκαιρία με τον Εμβιλά, ο οποίος από πλάγια έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα, αλλά οι αμυντικοί του Απόλλωνα απομάκρυναν πριν περάσει τη γραμμή.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι τίποτα δεν θ΄ άλλαζε στον αγώνα, στο 90΄ ο Πίττας από πολύ κοντά ισοφάρισε για τον Απόλλωνα μετά την κεφαλιά του Ρομπέρζ, ύστερα από την ολιγωρία των αμυντικών του Ολυμπιακού, που κοιτούσαν την φάση μετά τη σέντρα του Μαυρία.

Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1) δεν άλλαξε στο τετράλεπτο του επιπλέον χρόνου και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην πσράταση. Αν και στο 92΄ ο Ελ Αραμπί έχασε μεγάλη ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι (σουτ άουτ), τα πράγματα δεν κύλησαν ευνοϊκά για τους «ερυθρόλευκους», που από το 100ό λεπτό έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μπα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρά την αριθμητική τους υπεροχή οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ούτε μία φορά την εστία του Βατσλίκ στο έξτρα μισάωρο κι έτσι Ολυμπιακός και Απόλλωνας «έλυσαν τις διαφορές τους» στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι.

Ολυμπιακός (Κ. Κορμπεράν): Βατσλίκ - Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Κούντε (84’ Αγκ. Καμαρά), Εμβιλά – Μασούρας (84’ Ντε Λα Φουέντε), Χουάνγκ (79’ Βαλμπουενά), Ζινκερνάγκελ (55’ Ραντζέλοβιτς) - Ελ Αραμπί (102' Μανωλάς)

Στον πάγκο: Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Χασάν, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Κούτρης, Ροντρίγκες

Απόλλων Λεμεσού (Ντ. Καταλά): Α. Γιοβάνοβιτς - Μαυρίας, Πεϊμπερνές, Ρομπέρζ, Καμάς – Σαχάρ (67’ Μπα), Κολ (81’ Κυριάκου), Φέλιξ (67’ Ονγκεντά), Πίττας - Ντιγκινί (81’ Γιάνγκα, 97’ Καμπράλ), Χέντι (57’ Ζραντί)

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Β. Γιοβάνοβιτς, Αρτυματάς, Παναγιώτου, Πινακάς

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

56 σχόλια

  • GEO
    GEO Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 12:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειδικά στο δεύτερο πέναλτι που έπιασε ο Βατσλικ ο μαυρουλης φαίνονταν να τα έχει χαμενα Αλλο ειναι να πιάνεις πέναλτι του Ρόναλντο η του Τζολε και άλλο πχ του Πίτα

  • Τοπο στα νειατα(ο παππους)
    Τοπο στα νειατα(ο παππους) Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    mike 7 το σχολιο μου φυσικα δεν ηταν για σενα.εσυ τα λες πολυ καλα,αλλα για τον αλλο φιλο πουεγραψε οτι δεν επρεπε να μπει ο μανωλας αλλα να παιζαμε με ενα σεντερ μπακ,ενω παιζαμε με 10 παιχτες.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    άσχετος Αγιος
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ Η ΜΠΑΛΑ ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ;
    ΕΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΣΛΙΚ ΕΚΑΝΕ ΕΞΟΔΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΤΟΧΗ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ

  • ο άσχετος Αγιος
    ο άσχετος Αγιος Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτος ο συγαυρος ο Κωστας Κοκκινος που είδε τον Αγιο βαλτσικ. Η άλλο ματς έβλεπε ή είναι άμπαλος.Δεν ειδε οτι στην ισοφαριση ήταν σαν πίντα που δενουν οι καβοι; Ημαρτον πια με όλους τους ασχετους ειδικους. Το παλληκαρι ο τερματοφυλακας δεν κανει

  • Mike7
    Mike7 Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τοπο στα νιατα(ο παππούς)δεν ξέρω αν αναφερεσε σ’εμενα ,αν αναφερεσε όμως σου λέω ότι ουτε έβρισα ουτε θα βρίσω ποτε κανένα επειδη δεν είναι του χαρακτήρα μου και επειδή σεβομαι το επάγγελμα που κάνει ο καθενας είτε αυτό είναι του προπονητη η είτε είναι οποιοδήποτε άλλο..Αναφερθηκα λοιπόν ,χωρίς να τα έχω γράψει,στα χθεσινά ποδοσφαιρικά εγκλήματα του προπονητη και χαρακτηρίστηκα ότι δεν έχω ποδοσφαιρική λογική.Πάμε να δούμε τότε τι έκανε στο παιχνίδι ο Κορμπεραν και αν αυτά που έκανε ειναι ποδοσφαιρικα εγκληματα η οχι.
    Προηγήθηκε η ομάδα στο 3λεπτο και αντί να πιέσει για να σκοράρει ξανα και να τελειώσει το παιχνίδι έδωσε σιγα σιγα γήπεδο και ευτυχώς που οι αλλοι δεν ήταν το διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε.
    Εχασε ενα παίκτη,τον Χουάνγκ,βάζοντας τον στο 10ενω είναι καθαρό 8αρι για να χωρέσει και ο Κουντε επειδή του αρέσει πολύ σαν παίκτης με συνέπεια ο Κορεάτης να είναι άλλος παικτης σε σχέση με αυτόν που είδαμε στ ο προηγούμενο παιχνίδι.Όταν το κατάλαβε τον έβγαλε και έβαλε τον Βαλμπουενα με τον Κουντε που έπαιζε στη κανονική του θεση να εχει πραγματικα πολύ καλή απόδοση κοβοντας ότι υπήρχε στο χώρο του αλλά και δημιουργώντας φάσεις.Όταν δε με δεδομένο όσο τελείωνε το παιχνίδι ότι θα δέχονταν περισσότερη πίεση τον εβγαλε και έβαλε
    τον Ακιμπου ο οποίος το μόνο που μπορει να κάνει φέτος είναι το να τρέχει άσκοπα στο γήπεδο.Αφού έβλεπε λόγους για να αλλάξει τον Κουντε γιατί στη θέση του δεν έβαζε τον Μπουχαλακη που όσο και να τον κατηγορούμε σε εμπειρια αλλά και προσόντα ,εκτος της ταχύτητας,είναι κλάσεις ανώτερος από τον
    μικρό.Άφησε μέσα να παίζει με κίτρινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο τον επιρρεπή στο λαθος Μπα, άσχετα αν είχε καλή απόδοση,την οποια κάρτα την είχε πάρει χωρίς λόγο στο κέντρο του γηπέδου.Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι.Σωστά έβαλε τον Μανωλά για να έχει δυο στόπερ δεν έπρεπε να βγάλει όμως τον Αραμπι αλλά έναν εκ των Ραντζέλοβιτς,Ντε λα Φουεντε
    γιατίέτσι ελευθέρωσε τους αντιπάλους αμυντικούς οι οποίοι ανεβηκαν και εκαναν αμέσως μεγαλύτερη την πίεση.Επισεις με αυτη την αλλαγή έχασε και την παραμικρή ελπίδα σκοραρίσματος γιατί δεν υπήρχε παίκτης στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας και οι πλάι νοί στις αντεπιθέσεις δεν είχαν που να δοσουν την μπαλλα. Μπορούσε να παίξει όλη τη πλυρα ο Αβιλα και να μήνει ο Αραμπι στη θέση του.Τέλος ,εδώ θέλω να με διορθώσει το redgoal,κάνοντας μόνο τέσσερεις αλλαγές στη κανονική διάρκεια του αγώνα έχασε το δικαίωμα τις συν μιας αλλαγής στην παραταση(ο Απόλλωνα έκανε έξι συνολικά).
    Τι άλλο πρέπει να κάνει λοιπόν κάποιος για να πω ότι έχει εγκληματήσει ποδοσφαιρικά.

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μάγκες, εγώ μαζί σας, η ομάδα ήταν χάλια μαύρα κι εχθές κι έχουμε τόσες μέρες να "κράξουμε" να "φωνάξουμε" να να να... Αλλά ρε φίλε μου δεν υπάρχει ούτε ένας να βγει να πει ένα μπράβο στην ομάδα έστω που κατάφερε μπροστά στην 7 με τόση πίεση και άγχος να περάσει αυτή την αφόρητη διαδικασία τον πέναλτι και ειδικά με αυτό τον τρόπο? Δεν είμαστε Ολυμπιακοί στα δύσκολα ρε μάγκες?

  • Αντώνης Περδικάρης
    Αντώνης Περδικάρης Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρσι μείναμε εκτός Champions League γιατί ο Μαρτίνς ΈΒΑΛΕ τον Τζολακη (προς θεού δεν έχω τίποτα με το παιδί με το λαμπρό μέλλον ) και είχε τον Βατσλικ στον πάγκο.

    #OlympiacosFC
    Αντώνης Περδικάρης

  • Capitano7
    Capitano7 Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 12:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Πτερελαε να παίξουν Έλληνες σαφώς, Έλληνες όμως που να αξίζουν!!Αν το ταλέντο του να σταθείς στον Ολυμπιακό είναι οι Μπουχα, Ανδρούτσος κλπ ζήτω που καηκαμε!!Στο πρόσφατο παρελθόν όσοι Έλληνες άξιζαν έπαιξαν και κανείς δεν έλεγε τίποτα, όπως πχ οι Νικοπολίδης, Τοροσίδης και Αβραάμ στα νιάτα τους, Μανιάτης πριν τον χιαστό, Φορτούνης πριν τα φορτώσει στον κόκορα, Σιόβας, Μανωλάς, Χολεμπας, Μήτρογλου ακόμα και οι Κουτρης τα πρώτα χρόνια και Σάμαρης και φυσικά ο Τσιμίκας, για να μην πάω παλαιότερα σε Στολτίδηδες, Γεωργάτους και σια.
    Αυτοί που έχουμε τώρα όμως πολύ απλά ΔΕΝ, εξαιρουμένου ίσως του φιλότιμου αλλά ως εκεί Μασούρα, ξεκάθαρα βέβαια για πάγκο και ροτεισιον .
    Έλληνες βέβαια που μπορούν να σταθούν συγκριτικά με αυτούς που έχουμε υπάρχουν αλλά πλέον με καριέρα στο εξωτερικό κοστίζουν.
    Ο Πασχαλάκης στο τέρμα μπορεί να σταθεί με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια, το χάνει βέβαια λίγο στα μυαλά. Οι Κυριακόπουλος και Γιαννούλης κλάσεις ανώτεροι από Όλεγκ και Κουτρη. Ο Μπαλντοκ αξιοπρεπεστατος για το δεξί άκρο.Ο Μαυροπανος εξαιρετικός για τα στόπερ και ο Χατζηδιακος τίμιος για το ροτεισιον.Ο Σιώπαρος κάτι Κανεδες και Μπουχαλακηδες τους έχει για πρωινό. Τον Αλεξανδρόπουλο δεν τον βάζω στην εξίσωση αλλά θα μπορούσε να σταθεί σε εμάς.Επιθετικα στα εξτρέμ ο Τζολης αρκετά καλός με μεγάλες προοπτικές και στο φορ ο Παυλίδης αν είχε έρθει για Μπακ απ δύο χρόνια πριν του Ελ Αραμπί θα πλησίαζε τον Μήτρογλου, αλλά ακόμα και τώρα στέκεται έστω και ως αναπληρωματικός.Παικτες Έλληνες με ποιότητα που μπορούν να σταθούν στον Ολυμπιακό μας υπάρχουν, όρεξη, διάθεση και χρήμα δεν βλέπω να υπάρχει από τη διοίκηση, ο κόσμος είτε σε λένε Τσιμίκα , είτε Τσιμικίνιο, είτε Τσιμιχουανγκ αν δει ποιότητα και πάθος το ίδιο θα σε αποθεώσει .

  • Τοπο στα νειατα(ο παππους)
    Τοπο στα νειατα(ο παππους) Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ημαρτον βρε ανθρωπε βριζεις τον προπονητη γιατι εκανε το αυτονοητο ειμασταν με 10 παιχτες και εβαλε τον Μανωλα να παιξει με 2 στοπερ .Που ειναι το λαθος?Οποιος γνωριζει λιγο το αθλημα το ιδιο θα εκανε δεν χρειαζεται να ειναι προπονητης.

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως ο Απόλλων Λεμεσού χρησιμοποίησε συνολικά 3 Έλληνες και 6 Αφρικανικής καταγωγής παίκτες στον αγώνα , ενώ ο Θρύλος χρησιμοποίησε μόνο 2 Έλληνες και 7 Αφρικανικής καταγωγής ( ενώ είχε και 2 ακόμη Αφρικανούς στον πάγκο). Αυτό θα πεί περιθωριοποίηση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών στις Ελληνόφωνες χώρες , έναντι εισαγόμενων Αφρικανών τρεχαλιτζήδων. Τρεχαλητό βλέπουμε , μπάλα δεν βλέπουμε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...