roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Φουντώνουν... οι φήμες για Ρέτσο

underarmor
redwell

Ο Θρύλος με τους Μανωλά και Σωκράτη να έχουν... θαυμαστές στο εξωτερικό και προτάσεις για να αποχωρήσουν, ψάχνει στόπερ πρώτης γραμμής για να ενισχυθεί όμως αν πιστέψουνε δημοσιεύματα στην Ιταλία οι Πειραιώτες εξεταζουν σοβαρά την επιστροφή του εδώ και χρόνια ταλαιπωρημένου από τραυματισμούς, Παναγιώτη Ρέτσου.

Ο Έλληνας άλλοτε διεθνής αμυντικός φημολογείται πως σύντομα θα λύσει το συμβόλαιό του με την Ελλάς Βερόνα καθώς δεν χωράει στο ρόστερ της και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας ουσοαστικά ως ελεύθερος.

Το γεγονός πως ο Παναγιώτης Ρέτσος των άπειρων προβλημάτων με τραυματισμούς από τότε που έφυγε από τον Πειραιά είναι Έλληνας, είναι και παιδί από τα σπλάχνα της ερυθρόλευκης ακαδημίας του δίνει... κάποια αξία καθώς έτσι η ομάδα θα κερδίσει μία έξτρα θέση στην ευρωπαϊκή λίστα.

Το βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται για επιλογή πρώτης γραμμής στην παρούσα φάση τουλάχιστον και αν έρθει ξανά στον Ολυμπιακό, θα είναι για να δώσει βάθος ως μια ακόμα εναλλακτική...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

32 σχόλια

  • david_rivers
    david_rivers Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 14:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σας αγαπημενη μου παρεα τι κανετε; Κοκα κολα η Πεπσι; Μακντοναλντς η Γκουντις; Πλεηστεησον η ΧΒΟΧ; Να λεμε και καμια @@@ να περναει η ωρα γιατι στο ποδοσφαιρικο τμημα βλεπω οτι τα πραγματα ειναι λιγο....εεεεμ....πως να το πω κομψα.... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΙΔΑΝΙΚΑ; ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ; ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ; Γνεικοτερα, η φαση ειναι αιντε να βγει η σεζον να τελειωνουμε με μεταγραφες του τσουβαλιου και 10 παρατρεχαμενους "δημοσιογραφους" (με ολο το σεβασμο ρεντγκολ σεβομαι παρα πολυ το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ του δημοσιογραφου και εσεις ειστε λαμπρη εξαιρεση αλλα ξερετε πολυ καλα πως το εννοω και γιαυτο το εβαλα σε " " )

    Τι να πω, κριμα ρε παιδια, να δουμε αν θα αλλαξει κατι αλλα δεν το βλεπω....μα τον Ρετσο ρε φιλε; τοσοι μπαλαδοροι στον κοσμο παμε και φερνουμε πισω το κουτσο αλογο; τι να πω πραγματικα!

    Ευχαριστω ΡΕΝΤΓΚΟΛ για το βημα

  • ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΑΛΤΑΓΚΡΕ
    ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΑΛΤΑΓΚΡΕ Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 01:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Γελάει ο κόσμος ρεεεε. Σας πήρανε χαμπάρι. Παιχταράαααας χα αχα χα αχα. Τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε 48 ματς με πάνω απο τα μισα να ειναι δεκαλεπτα και εικοσαλεπτα. Πέντε χρονια λεμε, οχι ενα και δυο. Τρομερη μεταγραφη. Ολεεε ολεεεε

  • Περικλής VFR
    Περικλής VFR Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Γουι κιπ ον ντριμινγκ λεμεεεεεεε

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗΣ Πως είσαι τόσο βέβαιος? Για εμένα το πιθανότερο είναι να του γίνει μείωση συμβολαίου και ταυτόχρονη επέκταση και θα παίξει κανονικά στον Ολυμπιακό. Ίσως να του το είχε ζητήσει εξ αρχής η διοίκηση, αυτός να μην το δέχτηκε και για αυτό να τον έβαλε να κάνει προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους κομμένους. Και εγώ το ίδιο θα έκανα αν ήμουν πρόεδρος του Ολυμπιακού και είχε πάθει 2 χιαστούς ο παίκτης. Τυπικά ο Φορτούνης είχε δίκιο βάσει το συμβολαίου που είχε υπογράψει αλλά ηθικά είχε δίκιο ο Ολυμπιακός. Το να παίρνει κάποιος 1.8 εκατομμύρια (όπως ακούγεται οτι ήταν το συμβόλαιο του) με 2 χιαστούς παίζοντας ελάχιστα μου φαίνεται υπερβολικό. Ο Ολυμπιακός τον ανέδειξε, από τον Ολυμπιακό έγινε πλούσιος και αυτό ο παίκτης έπρεπε να το αναγνωρίσει. Άσε που μακροπρόθεσμα θα βγει και ωφελημένος γιατί μπορεί να του μειωθεί το ποσό του συμβολαίου αλλά θα του γίνει επέκταση οπότε σε βάθος χρόνου ίσως κερδίσει πιο πολλά αφού τώρα μετά τους τραυματισμούς που είχε κανείς δεν τον θέλει. Και επίσης μετά το τέλος της καριέρας του ο Μαρινάκης μπορεί να του δώσει κάποια θέση στον Ολυμπιακό αφού το ίδιο έχει κάνει και για άλλους παίκτες που κρέμασαν τα παπούτσια τους.

  • 7footer
    7footer Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ρετσος όταν κάνει προπονήσεις και είναι υγιής είναι πολύ καλύτερος από τον πρώην ποδοσφαιριστή εδώ και 3 χρόνια Παπασταθόπουλο.
    Αρκεί να μην βρίσκεται μόνιμα πάλι μεταξύ Μυκόνου και παραλιακής και γίνει επαγγελματίας τραυματίας

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Το redgoal έμμεσα απάντησε γιατί έρχεται.Πρέπει να υπάρχει ένας μίνιμουμ αριθμός γηγενών από την ακαδημία.Γι συτό άλλωστε γύρισε ο Βρουσαι και θα φύγει μάλλον ο Ρατζέλοβιτς.Κοίτα να δεις,τα παιδιά του Μπέντο έχουν ρηγιούνιον.Ο Μανθάτης λείπει να συμπληρωθεί το καρέ.Πάντως μη φοβάστε για 3ο με 4ο στόπερ θα είναι στην ιεραρχία.Οπότε Μανωλάς ή Πσπασταθόπουλος χαιρεταει.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Αειμνηστε Συριγο?Καντο πενηνταρακια συγαυρε.

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμάν και πότε, ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ πάρτε τα ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ, σας τους χαρίζουμε κιόλας.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΡΕΤΣΟ έλα στην ομάδα της καρδιάς σου, να σε χαρούμε και εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ που δεν πρόφτασαν να σε χορτάσουν όταν έπαιξες στον ΘΡΥΛΟ, σε πούλησε ο επιχειρηματίας, έλα αγόρι μου.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ...

  • Pre..7
    Pre..7 Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 18:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιστροφές καταστροφές... (Μέσα βαζω και τον φορτούνη που ξέμεινε εδώ)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...