roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Αποχωρεί ο Κανέ από Θρύλο...

underarmor
redwell

Στην Κύπρο από όπου κατάγεται ο ατζέντης του θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κανέ αν πιστέψουμε τα ΜΜΕ της χώρας που θέλουν τον μέσο από τη Γουινέα να φεύγει άμεσα από τους Πειραιώτες με προορισμό την ομάδα της Πάφου. Πιο συγκεκριμένα ρεπορτάζ του "Goal.com.cy" αναφέρει:

"Μετεγγραφικά ψώνια από τον Ολυμπιακό Πειραιώς κάνει η Πάφος FC. Η παφιακή ομάδα συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ελλάδας για την απόκτηση του Μαμαντού Κανέ, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 25χρονος μέσος (αγωνίζεται ως ανασταλτικός και δημιουργικός χαφ) αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021, έναντι 300.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 20% στη Νέφτσι. Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, αλλά παρέμεινε ως δανεικός στη Νέφτσι. Στους Αζέρους έπαιξε 11 φορές, ενώ τον Ιανουάριο του 2022 εντάχθηκε στο ρόστερ των ερυθρόλευκων. Με τους πρωταθλητές Ελλάδας έπαιξε εφτά αγώνες. Ήταν βασικός και στα δύο φετινά ματς με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έπαιξε αλλαγή στον επαναληπτικό με την Σλόβαν, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 1997 στο Κονάρκι της Γουϊνέας, ο διεθνής μέσος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Σατελάιτ, ομάδα στην οποία έμεινε από το 2014 έως το 2016. Στην πατρίδα του παρέμεινε μέχρι το τέλος του 2018 αγωνιζόμενος αρχικά στην Καλούμ (2016-17) και στη συνέχεια στη Γκανγκάν (2017-18). Τον Ιανουάριο του 2019 πήρε μεταγραφή στη Νέφτσι Μπακού. Με τον σύλλογο από το Αζερμπαϊτζάν έχει 71 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μία φορά.

Ο Κανέ έχει αγωνιστεί 7 φορές στην U20 της Γουϊνέας, ενώ τον Νοέμβριο του 2020 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και κατέγραψε μέχρι στιγμής 11 παρουσίες".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

13 σχόλια

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρασκοκι
    Τον ειχε δοκιμασει ο Μαρτινς καποιες φορες εκει.Το μεγαλυτερο πλεονεκτημα με την χρησιμοποιηση του ως 6αριου ειναι οτι λογω του διασκελισμου και της ταχυτητας του θα εβγαινε συνεχως ως κρυφος δευτερος φορ σε καθε επιθεση μας.Ισως επειδη δεν εχει πρωτη ασφαλη πασα η και σιγουρο κλειστο κοντρολ ,σε ενα χωρο οπως το κεντρο με ασφυκτικα μαρκαρισματα ,δεν το συνεχισαν .

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Πανοπουλος Γιωργος Γι' αυτό λέω ότι ο Σισέ πρέπει να παίζει στο κέντρο, αμυντικό χαφ, γιατί έχει τυα προσόντα και αν κάνει τα λάθη του δεν θα το πληρώση η ομάδα!

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @antartis_8 Ποιος είναι ο μάνατζερ του Νίκκα; Αν δεν είναι ο Μέντες ξέχασε το !!

  • Anestis7
    Anestis7 Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 14:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαμαντακια από τα λιντλ της Γουινέας!!

  • Λολ
    Λολ Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα,ξεκάθαρα,η διοίκηση, έχει αποφασισει,να στήριξει το ρόστερ ,ώστε,έτσι νομίζουν,να αποκτήσουν την προγενέστερη αξία τους,ποδοσφαιριστές,που κινούνται στην μετριότητα.Κουτρης,Ρέμπ,ρατζε, βρουσαι,μπουχα,Χασάν,μπα ,Σισε,αγκιμπου...αυτό βλέπω..μήπως και πουληθούν εως το Δεκέμβριο...αυτό βλέπω....μετά ίσως γίνουν μεταγραφές ..ίσως . Αυτό εννοούν ξεκαθάρισμα

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    βασικά επρεπε να τον κάνουμε τράμπα με τον Νικκα του Λεβαδιακου !!

  • Xristos
    Xristos Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 09:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλο ένα παλτό

  • GEO
    GEO Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί ποτε ήρθε;

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα ειναι δυνατον στην θεση του συγχρονου 6αριου που απαιτει σωματικα προσοντα οπως το υψος και εκτοπισμα,ωστε να βοηθα ο αμυντικος χαφ και μπροστα και πισω την ομαδα σε στημενες φασεις,να φερνεις εναν κοντο οπως ο Κανε?
    Για να εισαι κοντος αμυντικος χαφ σημερα πρεπει να ξερεις ειτε κανταρια μπαλα οπως ο Γκιγιερμε,ειτε να εισαι πτυραυλοκινητος σε ταχυτητα .
    Το παιδι ηταν και κοντος και αμπαλος και αργος,και επιανε και θεση ξενου!!!
    Ο Σουρλης ,που ηταν γρηγορος και με δυνατο και γυμνασμενο μυικο συστημα ,δεν εκανε στον προφεσορα Μαρτινς ως εναλλακτικη του Εμβιλα και τον εστειλε δανεικο.Αλλα εκανε ο Κανε!
    Στον θρυλο, το μεγαλυτερο κακο δεν ειναι οτι η Νοττινγχαμ ειναι πλεον ο ποδοσφαιρικος ερωτας του προεδρου,και η πραγματικη ποδοσφαιρικη του επενδυση,αλλα οτι ειχε χαθει καθε ιχνος απλης ποδοσφαιρικης αντιληψης.
    Εδω ο Μαρτινς τα τελευταια χρονια εστηνε το ροστερ και τις ενδεκαδες ,χρησιμοποιωντας στην θεση των εξτρεμ και του δεκαριου παικτες που ειχαν ως προσον οχι να ντριμπλαρουν αλλα να ...μαρκαρουν!
    Μαζευτηκε απιστευτη σαβουρα στο ροστερ,αλλα χρημα δεν διατιθετα πλεον ,απο τον προεδρο , για ξεσαβουρωμα.

  • ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 02:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Βασικά νομίζω ότι κάνει μπαμ ότι ο Νικ έχει 3-4 αλλά ονόματα γιατί γράφουν και με το ίδιο στυλ ....Όταν δεν έχει ζωή ο άλλος αυτα κάνει , λες και η ΠΑΕ την ενδιαφέρει τι γράφει ο κάθε Νικ .....Οσο για τον Κανέ λίγο που τον είδαμε δεν έβγαλε και μάτια μήπως να στείλει η ομάδα και κανένα άλλο παιχτακι εκεί στην Πάφο να παίξουν κάνα δυο χρόνια μπας και βγει κανένας

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...