roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Δυνατά ο ΟΣΦΠ Β' 5-0 τον Αιολικό

underarmor
redwell

Το πρώτο του φιλικό έδωσε ο Ολυμπιακός Β’ στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τον Αιολικό και νίκησαν με 5-0, δείχνοντας αρκετά θετικά στοιχεία ενόψει της συνέχειας.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες στο ματς, μία σε κάθε ημίχρονο, με την ομάδα του Πειραιά να προηγείται στο ημίχρονο με 2-0 χάρη στα γκολ των Νταμπό και Συρμή, χάρη σε ασίστ των Συρμή και Κατσουλίδη αντίστοιχα, ενώ δοκάρι είχε ο Καράκουτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’ βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Μπα να σκοράρει δύο φορές, μία από εκτέλεση πέναλτι και μία με το κεφάλι μετά από σέντρα του Νίκολιτς, ενώ ωραίο γκολ σημείωσε με μακρινό σουτ ο υπό δοκιμή Καρανάτσιος.

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 8 του μήνα, κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κατσουλίδης, Κινκουέ, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαυρουδής, Νταμπό, Συρμής, Αργυρίου, Καράκουτης, Αλίγιαγκιτς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Έξαρχος, Ντόι, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Λιάτσος, Μπα, Σαπουντζής, Καρανάτσιος, Ιμπαγάσα, Σέντρικ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @GEO Συγνώμη που σε κατάλαβα λάθος!
    @Σπύρος Μανωλάκος Αυτό που λες είναι λογικότατο και απορώ γιατί εκεί στην διοίκηση δεν το σκέφτονται. Ή μήπως φοβούνται την αντίδραση των οπαδών; Αυτό που θέλουμε εμείς οι οπαδοί είναι η σωστή ενημέρωση. Αυτό δεν το έχει καταλάβει η διοίκηση γι' αυτό λειτουργεί με ΟΜΕΡΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!! Δεν μας υπολογίζει! Δεν μας ενημερώνει για τίποτα! Γι' αυτό υπάρχει καχυποψία για κάθε κίνηση που κάνει και μάλλον δεν τους νοιάζει καθόλου!
    Η πολιτική των 10 - 15 μεταγραφών ξένων κάθε χρόνο έχει αποτύχει αλλά αυτοί που το εμπνεύστηκαν και το εφαρμόζουν παραμένουν στα πόστα τους στην ομάδα για να συνεχίζουν την καταστροφική τους έργο!!

  •    GEO
    GEO Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο για την ομαδα Β έχω δει ελάχιστα παιχνίδια και δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη άποψη για το ποιοι κάνουν και ποιοι όχι

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρασκόκι ετσι.. Για μενα ειναι περισσοτεροι απο 2-3. Ειχα γραψει με το τελος του πρωταθληματος οτι το καλυτερο θα ηταν να γινοταν ενα ξεσκαρταρισμα στην 1η ομαδα, να κρατησει εναν κορμο 15-16 παικτων κ να ανεβασει 6-7 πιτσιρικια να βαλουν στην ομαδα νειατα, ορεξη, παθος κτλ. Και με τα λεφτα που θα περισσευαν να καλοπληρωναν 2-3 παικταραδες, να ανεβουμε επιπεδο. Νομιζω θα ηταν λιγικο κατι τετοιο
    Αυτοι συνεχιζουν τη μαζικη ενισχυση της γκαρνταρομπας με καθε ειδους παλτα. Τι να πεις.. Και οι μικροι το συστημα "δανεικοι κι οποιος βγει απο μονος του (αν βγει)"

  •    GEO
    GEO Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρασκοκι δεν απαξιωνω κανένα, ο Αιολικος είναι η παραδοσιακή ομάδα του νησιού που έχω καταγωγή με τον περισοτερο κόσμο Απλώς ο πολύς κόσμος έμαθε προσφάτως την Α.Ε Λ. Καλλονής η οποία βάρεσε διάλυση
    Ειναι κάτι όπως ο ιστορικος Παναρκαδικος με τον Αστέρα Τρίπολης που ακόμα και σήμερα έχει τους περισσοτερους οπαδούς σε τοπικό επίπεδο for example Κάτι αντιστοιχο σαν τον Διαγόρα στην Ροδο

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος ειναι ο Σεντρικ?Ακουσατε να πηραμε καποιο ξενο για την β'ομαδα η απλα τον δοκιμαζουν τωρα?
    Ο Κειτα ουτε τωρα επαιξε στην β'ομαδα,κατι συμβαινει με την αποθεραπεια του,ετσι και αλλιως ποτε δεν μαθαμε τι ειδους σοβαρη εγχειριση εκανε,τι προβήμα αντιμετωπιζε.Υπαρχει σιγη ασυρματου και ασσυληπτη εσωστρεφεια στου Ρεντη σε ολα τα επιπεδα.
    Παντως περιμενω με μεγαλυτερη αγωνια τα ματς της β'ομαδας παρα της πρωτης.Κατι εχεις να δεις στα πιτσιρικια,στην πρωτη ομαδα ειναι τραγικη η κατασταση,μυριζει ναφθαλινη και αποσυνθεση.
    Για να δουμε και τον Αγγελο Αργυριου που ηρθε απο Πανιωναρα,τι λεει.Δειχνει ταλεντο ο μικρος.

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @GEO Γιατί προσπαθείς να απαξιώνεις τα παιδιά της "Β" ομάδας μας. Δε ξέρω αν τους έχεις παρακολουθήσεις ποτέ. Εγώ πέρισυ είδα σχεδόν όλα τα παιχνίδια και μπορώ να σου πω ότι περισσότερες φορές παίζανε μπαλάρα με ντρίμπλες, συνδυασμούς, κάθετες κτλ. Υπάρχουν 2 - 3 παιδιά που μπορούσαν να σταθούν επάξια στην πρώτη ομάδα αντί κατί μεταγραφές του ... (να μη πω τι) που βλέπουμε!!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 04:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Κακομοιρα παιδακια.. αντε να βγει ενας απο σποντα να μας ζαλισουν με την ανυπαρκτη παραγωγικη διαδικασια τους

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΙΟ ΑΙΟ ο Αjax στο Αιγαίο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...