roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Είδα αντίδραση και μου άρεσε...»

underarmor
redwell

Πολλα και άκρως ενδιαφέροντα είπε ο Κάρλος Κορμπεράν μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο του Θρύλου το οποίο έγινε στο 1-1 με την Σλοβαν Μπρατισλάβας στο Καραίσκάκη για τα προκριματικά του Europa League. Πιο αναλυτικά ο Βαλενθιάνος τεχνικός τόνισε:

- Ξέρουμε τη δυσκολία της κατάστασης, αλλά πείτε μας για την πρώτη εικόνα που είχατε από τον αγώνα και τι αλλαγές να περιμένουμε από εσάς στη συνέχεια;

«Από την πρώτη στιγμή που έχω έρθει, εδώ και 3 ημέρες, έκατσα να μιλήσω με τους παίκτες και πέρα από τα βασικά που είπαμε ζήτησα να βρούμε ξανά τον ανταγωνιστικό μας εαυτό. Είδα καλή συμπεριφορά από την οργάνωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάποιες φορές όχι τόσο καλή, αλλά είδα γενικά μία καλή συμπεριφορά για να έχουμε μία καλή οργάνωση.

Είδα θετικά πράγματα, αλλά και κάποια που χρειάζονται βελτίωση. Αυτό που μου άρεσε ήταν πως αφού δεχτήκαμε το γκολ είδα στην ομάδα διάθεση για αντίδραση και όχι τα συναισθήματα που είχαν στο προηγούμενο ματς και να παραιτηθούν από τον αγώνα, είδα αντίδραση και μου άρεσε.

Αν είχαμε χάσει θα έπρεπε να πάμε να κερδίσουμε σε μία εβδομάδα, το ίδιο όμως και τώρα με την ισοπαλία, αλλά και να είχαμε νικήσει πάλι θα πηγαίναμε για τη νίκη την άλλη εβδομάδα, οπότε η συμπεριφορά μας και η λογική για τον επαναληπτικό δεν αλλάζει».

- Ο προπονητής της Σλόβαν είπε ότι περίμενε πως θα παίξετε με 3 στόπερ, πόσο επηρέασε την τακτική σας ο τραυματισμός των Βρσάλικο και Μανωλά, επίσης θα δούμε βασικό τον Ελ Αραμπί στον επόμενο αγώνα;

«Όταν ανέλαβα την ομάδα ήταν συνηθισμένη να παίζει με 4 παίκτες, οπότε δεν το θεώρησα σωστό να αλλάξω την τακτική και επίσης ήθελα να εστιάσω στο επιθετικό μας κομμάτι. Από την ημέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό ο Βρσάλικο είχε ενοχλήσεις και ο Μανωλάς ήταν τραυματίας, οπότε δεν άλλαξαν τα πλάνα με δική μου πρωτοβουλία, αν ο Βρσάλικο ήταν καλά τότε θα είχε παίξει εκείνος αντί του Άβιλα».

- Είπατε τι σας άρεσε, τι δεν σας άρεσε όμως και θέλετε να αλλάξετε ενόψει του επόμενου αγώνα;

«Ξέρω καλά ότι αυτή τη στιγμή δεν ήταν η δουλειά που ήθελα να κάνω και δεν είχε η ομάδα την εξέλιξη που θα ήθελα. Θέλω να βλέπω μία ομάδα που θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και πιο ποιοτικό, αλλά το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι η ομάδα να κατακτήσει καλύτερη συμπεριφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κανένα στοιχείο του ποδοσφαίρου δεν έχει σημασία αν μία ομάδα δεν έχει καλή συμπεριφορά και διάθεση να αφομοιώσει αυτά που δείχνει ο προπονητής, οπότε θέλουμε να αλλάξουμε τη συμπεριφορά της ομάδας και να δούμε στη συνέχεια το ποδόσφαιρο που θέλουμε».

 - Στην Ελλάδα λέμε κάθε αρχή και δύσκολη, η αρχή αυτή σας φάνηκε δυσκολότερη απ’ αυτό που περιμένατε; Επίσης πιστεύετε πως θα σας ακούμε βραχνιασμένο για καιρό μετά από αγώνες της ομάδας;

«Ο κόσμος φωνάζει πιο δυνατά από εμένα, οπότε έτσι αναγκάζομαι να φωνάζω και εγώ δυνατά μέσα σε αυτήν την ωραία ατμόσφαιρα. Ήταν ευχάριστο να βρίσκομαι ανάμεσα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και πιστεύω πραγματικά πως η ισοφάριση της ομάδας ήρθε γιατί ο κόσμος μας μετέφερε την ενέργειά του.

Μπορεί πολλές φορές ένας προπονητής να λέει κάτι τέτοιο για να ακουστεί καλός, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα απόψε για τον κόσμο. Το περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι και είχαμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε και τώρα πάμε να δουλέψουμε για τον επόμενο αγώνα. Είχα δει αρκετά ματς της ομάδας μας και ήξερα ποια είναι τα προτερήματα και ποια τα μειονεκτήματα και αυτή τη στιγμή εστιάζω να λύσω τα προβλήματα που παρουσιάζει η ομάδα και να ενισχύσουμε τα θετικά στοιχεία».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

20 σχόλια

  • GEO
    GEO Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Aber alert :αναζητήτε σχόλιο απάντηση στον φίλτατο Παναγιώτη ;Μπορείτε να βοηθήσετε;

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Και η καταπτωση της ομάδος πάει σύννεφο και συνεχίζεται.
    Σήμερα βγήκαν οι μεγάλες φυλλάδες, και σήμερα πήρανε χαμπάρι 6 Αυγούστου 2022, ότι η ομάδα χρειάζεται επειγόντως τουλάχιστο έξι ενδεκατους βασικούς παίκτες μέσα στην ομάδα. Σήμερα το πήρανε χαμπάρι.
    Εμείς που φωνάζουμε και το γράφουμε τόσα χρόνια ότι ομάδα είναι γυμνή από ποιότητα από παίκτες, Που οι ομάδα σερνότανε τόσα χρόνια και δεν έπαιζε μπάλα, που δεν έκανε μια φάση, που μας έπεζαν τα μικρά τα εφηβικά του παναθηναϊκού μονότερμα και δεν κάναμε ούτε μια φάση, που μας παιζανε τα παιχτακια του Άρη μονότερμα και δεν κάναμε ούτε μια φάση και ουτε καθεξής, δεν το ‘χανε πάρει ποτέ χαμπάρι, είχανε συγη ιχθύος, σήμερα το πήρανε χαμπάρι. Και ο πρωταθλητής ο κόκκινος εχθές το διαπίστωσε ότι ομάδα είναι πάρα πολύ βαριά άρρωστη Με αυτό το σημερινό χάλι και δεν πάει καθόλου καλά .Και που είναι ο πρόεδρος που να κάνει την αντίδραση του. Που είναι, δεν εμφανίζεται πουθενά δε βλέπουμε πουθενά δεν ακούμε πουθενά σιγή θείος δεν κουνιέται φύλλο τίποτα. Αλλά στην Νότιγχαμ φέρεστε, διαβάζουμε ότι έγιναν οι 10 μεγαλύτερες μεταγραφές στην ομάδα και ξοδεύτηκαν πάνω από 122 εκατομμύρια € για την αγγλική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Αλλά για την ελληνική ομάδα,
    Για την δική μας αγαπημένη μας ομάδα ,που μας πονάει και μας Ενδιαφέρει για τον ολυμπιακός εδω σιγη ιχθύος επαναλαμβάνω δεν ακούγεται τίποτα καμιά ενίσχυση τίποτα πουθενά, άρχοντας ο κύριος πρόεδρος.
    Όταν η ομάδα μας Ξεφτιλίστηκε και αποκλείστηκε από την Μακαμπη χαιαφα ισραηλ μια μικρή ομαδούλα με 0 -4 στην έδρα μας, που ήταν η επόμενη μέρα να φωνάξει να ενισχύσει την ομάδα με έτοιμους παίκτες, να δείξει μια αντίδραση, μηδέν τίποτα σιγή ιχθύος, Κρύβεται και δε λέει τίποτα, δεν εμφανίζεται πουθενά δεν ακούμε πουθενά δε βλέπουμε τίποτα πουθενά, καμιά αντίδραση καμιά Φωνη καμια κραυγή αλλαγης, τίποτα.
    Άκου λένε θα δούμε μετά τον αγώνα της Σλοβαν στην Μπρατισλάβα, ανάλογα με το αποτέλεσμα θα δούμε σε τι κράμα παικτών θα πάμε σε τι ποιότητα μπορούμε να πάμε να αγοράσουμε έξι παίκτεςΑνάλογα με το αποτέλεσμα, θα πράξουμε ανάλογα.

    Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

    Σε αυτό το σημείο σε αυτή την κατάπτωση έφτασαν την σημερινή ομάδα του ολυμπιακού και δεν ντρέπονται που τα γράφουνε παράγοντες και δημοσιογράφοι Των εφημερίδων και τα λοιπά.

    Πως καταντήσατε τον ολυμπιακό στο σημερινό χάλι και δε ντρέπονται καθόλου και δεν έχετε παραιτηθεί ακόμα.

    Και υπάρχουν σήμερα ακόμη φίλαθλοι Αν μπορούν να λέγονται φίλαθλοι πρόβατα και χαϊβάνια που υποστηρίζουν αυτή την πολιτική του κυρίου Μαρινάκι
    Εις βάρος της δοξασμένης και ιστορικής αγαπημένη μας ομάδας του Ολυμποιακου, αν είναι δυνατόν και δεν ντρέπονται. Που τους δουλεύουν. Που πάνε και τρέχουνε και αγοράζουν διάρκειας και πάνε και στο γήπεδο χωρίς να βγάζουν Μουνγκια σαν τα πρόβατα και τα χαϊβάνια .

    Φώναζα πριν απο ενα εξάμηνο και δεν μπορούσα να βρω λογική σε αυτή την Οδυνηρή κατάσταση ,σε αυτό το χάλι της ομάδας και δεν μπορούσα να βρω την λύση.
    Και έλεγα αν είναι δυνατόν, τουλάχιστον αυτοί οι φίλαθλοι που έχουμε στο γήπεδο Και πάνε και αγοράζουν χιλιάδες διάρκειας και βλέπουν την ομάδα στο γήπεδο live να βλεπουν τα χάλια, δεν έχουν το σθένος δεν έχουν το θάρρος να βγάλουν μια φωνή να βγάλουν μια κραυγή όχι μονο κατά των παικτών αυτων των άμοιρων αχρηστων παίκτων μας που δυςτυχως δεν ξέρουν μπάλα, ούτε των παραγόντων που κάνουνε ότι τους διατάζει το αφεντικό τους .
    Αλλά να ρίξουν υπεύθυνα τις ευθύνες στο μεγάλο υπεύθυνο στο βασικό υπεύθυνο της ομάδας τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη . να βγάλουν μια κραυγή στο γήπεδο ή θα φτιάξεις την ομάδα οπως πρεπει σταθερα για χρόνια ή θα πάρεις δρόμο. 12 χρόνια εδείξες το αληθινό πρόσωπό σου . αλλά να μην έχουν το θάρρος και το σθένος να βγάλουν μια φωνή να βγάλω μια κραυγή.
    Και το βράδυ προχθές στο 0-1 για να είμαι ειλικρινής σοκαρίστηκα, Ήθελα τουλάχιστον τη νίκη. όταν ήρθε το 1-1 στο 87-λεπτο πανηγύρισα και μετά ήθελα το δεύτερο γκολ αλλά δεν ερχότανε. Αντι αυτου στα τελευταία 3 λεπτά που τα εβλέπα μόνο live περιγραφη από το τηλέφωνο , είδα δύο τετ-α-τετ υπερ της Σλοβαν Που με κόψαν την ανάσα και μετά χάρηκα τουλάχιστον Που πετύχαμε την ισοπαλία και κοιμήθηκα ευχαριστημένος ότι δε χάσαμε. και έλεγα δόξα τω Θεώ , Ελ Α Ραμπι Σε ευχαριστούμε Πάρα πολύ αγόρι μου , που μας έσωσες δόξα τω Θεώ ,;Που μας έδωσες το φιλί της ζωής και της ελπίδας για την πρόκριση στο επόμενο παιχνίδι στην Σλοβακία ,Δόξα τω Θεώ .
    αυτά έλεγα και αυτα αισθανόμουνα μεσα μου Σαν φίλαθλος της ομάδας μας.
    Και όμως την επόμενη μέρα ήθελα Και περίμενα πολύ μεγάλη από εγωισμό και πείσμα από την διοίκηση μία νέα αντίδραση . ήθελα να δω Επειγόντως όπως ηταν Άμεσο αναγκαίο, ανακοίνωση νέων παικτών της ομάδας και έψαχνα παντού να βρω μια ανακοίνωση , δεν έβλεπα πουθενά. και λέω τι ξεφτίλα είναι αυτό το πράμα , τι ξεφτίλα Θεέ μου , είναι δυνατόν Τόσο σιγή ιχθύος, αν είναι δυνατόν, Αυτό δείχνει αχαριστία στον κόσμο του ολυμπιακού αυτή η σιωπή ιχθύος σημαίνει αχαριστία τίποτε άλλο.

    στην παρηγοριά μου βρήκα ένα παιδί που έγραψε μέσα ονοματι , Ρασκονι: ότι στην Νότιγχαμ Φόρεστ οι οπαδοί Ξεσηκώθηκαν αφού δεν ήταν πλέον ευχαριστημένη και οργίστηκαν μετά τόσα χρόνια Απραξίας Στο έργο του προέδρου τους κατα του Μαρινάκη και του είπαν να πουλήσει την ομάδα ή να πάρει δρόμο.
    τα βρήκε σκούρα ο πρόεδρος
    Μαρινάκης και αναγκάστηκε να βάλει το χέρι στην τσέπη βαθιά να πάρει παίκτες και τελικά κατόρθωσε να φέρει την ομάδα στην άνοδο. Και ευχαρίστησε με αυτό τον τρόπο την επιθυμία των φιλάθλων της αγγλικης ομάδας.
    Αλλά στο ολυμπιακό τίποτα, 12 χρόνια, μόνο μεγάλα λόγια, μαζεύτηκε ένα κράμα 47 με 50 αχρηστων παίκτων χωρίς αρχή και τέλος τέλος.

    η καλύτερη λύση είναι όπως είπα, Παραίτηση και επενδυση σε ενα καινούργιο Υπενδυτη με αληθινο οραμα. Ναω άλλαξει τον ολυμπιακό , να έρθει πάλι ξανά αιγλη και φως και να δώσει χαρά στους φιλαθλους του ολυμπιακού που περιμένουν κάθε μέρα, μια καλύτερη μέρα για τον ολυμπιακό.


    Ανεπανάληπτε Γιωργαρε Δεληκάρη, σε παρακαλώ παρα πολυ, ξανά παρε τηλέφωνο και βγάλει πάλι μια κραυγή Μεγάλη και πολύ δυνατή αλλά Αυτή τη φορά όχι σε αθλητική Εκπομπή της θύρας εφτά, αλλά εκεί στην παε,, να τους ξυπνήσεις και να τους πεις βασικά τι αντιπροσωπεύουν ,
    Τι ρόλο παίζουν στην ΠΑΕ, ποια Ομάδα αντιπροσωπεύουν, και τι οραμα έχουν για αυτή την δοξασμένη ομάδα που αγαπάμε και λατρεύουμε Που λέγεται ολυμπιακός.

    Καλημέρα σε όλο τον κόσμο με υγεία, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες
    Του Αγίου Σωτήρος σήμερα και με τη βοήθεια του θεού.

  • Θρύλος μια ζωή
    Θρύλος μια ζωή Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουνε φτάσει στο σημείο να λένε κάποιοι, ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτή τη διοίκηση...
    Λες και μιλάμε για οποιαδήποτε ομαδουλα της σειράς...
    Αυτή η ομάδα όπως την κατάντησαν οι"σωτήρες" δεν είναι Ολυμπιακός!
    Και μάλιστα όταν αναφέρονται οι...."αρμόδιοι" για την ομάδα, μιλάνε από το 2010 και μετά...
    Θα ξυπνήσουμε κάποια στιγμή...και θα απαιτήσουμε τον Θρύλο των ονείρων μας!!
    Των δικών μας ονείρων!!!!

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 13:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Την ίδια αντίδραση με τους παίκτες της ΔΟΞΑΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ που προπονουσες πριν.

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Μαρινάκη μπορεί να του κάνουμε κριτική και πολύ σκληρή μάλιστα γιατί θεωρώ ότι μπορεί να κάνει πράγματα για το θρύλο !!! Απορώ ορισμένες φορές για το σκεπτικό του αλλά πιστεύω ότι μπορεί !!! Αφού έβλεπε πέρυσι την ομάδα ότι σερνόταν , πιάσε ρε φίλε το Μαρτίνη και πες του ,έτσι σαν απλός οπαδός , γιατί ρε Μαρτίνη βλέπουμε αυτό το έκτρωμα ? Ας πάρει κοντά του έναν Έλληνα που να ξέρει το αντικείμενο να του λέει δύο πράγματα ! Ο Καραμπε νομίζω ότι δεν τοχει πέρα από εμφανίσεις ως γκεστ !!! Τώρα τι ρόλο βαράμε Καραπαπας και Βρεντζος πάνω σε αγωνιστικά δεν ξέρω !! Δηλαδή έχει περάσει ένας χρόνος για να καταλάβουν αυτό που έπρεπε πέρυσι το καλοκαίρι !!! Άσε το ανέκδοτο με το σκάουτινγκ !!! Έβλεπαν δύο χρόνια τον ένα τρία τον άλλο ,δηλαδή σαν και τον ποιο απλό φίλαθλο που βλέπει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο !!! Σίγουρα κάτι θα έχει δει !!! Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σωθεί η χρονιά αλλά παίχτες υπάρχουν στον πλανήτη , άνθρωποι να τους δουν δεν υπάρχουν γιατί άμα ψωνίζεις από συγκεκριμένο μαγαζί πας τυφλά και τρως και ληγμένα !!! Δε μπορεί ο Μαρινάκης να κάνει τόσο λάθος !!! Όσο για το Κορμοράνος θα στειριχτει γιατί είναι νέος φιλόδοξος και θα πρέπει να τον δούμε με παίχτες δικής του επιλογής και όχι τα τωρινά σαπακια !! Σίγουρα αν υπήρχε ένα δεκαρι και ένα εξτρέμ μπορεί να φαινοντουσαν ορισμένοι παίχτες που τώρα αποδοκιμάζονται γιατί περιμένουμε άλλα πράγματα από αυτά που μπορούν να κάνουν ! Είναι ορισμένες θέσεις στο ποδόσφαιρο που δε βαφτίζονται !! Πχ τερματοφύλακας ,σέντερ φορ , εξτρέμ , και δεκαρι !!! Σε όλες τις άλλες θέσεις κάτι μπορεί να γίνει αλλά σε αυτές τίποτα !!! Φυσικά μπορείς να βάλεις ότι θέλεις αλλά τα αποτελέσματα θαναι οικτρά !! Εύχομαι να πεισμωσει ο Μαρινάκης να το πάρει πάνω του και να φέρει 4-5 παίχτες που να αξίζουν !!!!

  • Λολ
    Λολ Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα,φίλε Ολυμπιακέ Johnker7, άτοπη η σύγκριση με ΑΕΚ,παίζει φιλικά και κλασσικά ο τύπος την απουσία;ζει Μπαρτσελόνα...και σίγουρη πρωταθλήτρια...το ρόστερ της ,καθαρά ποδοσφαιρικά,είναι χαμηλής δυναμικότητας...και ο προπονητής τίποτα το ιδιαίτερο...( Ούτε παρουσία βοηθού δεν έχει,απλά για ένα μικρό διάστημα προπονητής στις Ην. Πολιτείες...τρέχα γυρεύει). Στη χώρα μας, είναι όλα στην υπερβολή...ο Άρης υπερομάδα,έχασε και λίγα ήταν 2-0,ο ΠΑΟ έχει πάρει παιχταραδες,έχασε 2-0 και οι παίχτες β διαλογής..η Σε πετάει με ένα μήνα προετοια.σια και τους ίδιους μέτριους προς κακούς παίχτες,που πέρυσι δε βγήκαν ούτε Ευρώπη....!! Ας είμαστε σοβαροί,το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εδώ και χρόνια τραγικό...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαννης777
    Πιστευε εσυ οτι μετα το Μαρινάκη ειναι το χαος. Δικαιωμά σου. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ...και ειναι δικαιωμα μου να το πιστευω αυτο.

    Ο Μαρινάκης ειναι ενας πρόεδρος που χρησιμοποιεί τον Ολυμπιακό.
    Αυτο που νευριάζει τον κόσμο και ζητά να φυγει, ειναι η κοροιδία και το κουτοχορτο στις τάξεις του κοσμου!

    Αν εσυ θες εναν τετοιο πρόεδρο που 12 χρονια τωρα εχει καταφερει να φτανεις σε σημειο να χαιρεσαι που δεν εχασες απο την Σλοβαν μεσα στην εδρα σου και που εφαγες μονο σε εναν αγωνα 4 γκολ απο τη Μακαμπι αντι για 2 αγωνες....ειναι ΝΤΡΟΠΗ!!!
    Δεν μιλαμε για μια κακη χρονια στα 12 χρονια. Αυτο το πραγμα επαναλαμβάνεται ξανα και ξανα.
    Φτιαχνει ομαδες 1-2 ετων διαρκειας και μετα τις διαλυει και αντε ξανα απο την αρχη.
    Ποτέ δεν καταφερε να διατηρήσει ΔΥΝΑΤΟ Ολυμπιακό ωστε να ανεβει σιγα σιγα επιπεδο και να μπορεσει να διεκδικήσει καποια στιγμή μια ευρωπαικη διακριση.
    Αντιθετα καταφερε απο εκει που ειμασταν σε επιπεδο CHAMPIONS LEAGUE και παιζαμε κοντρα σε AΘλετικο, Μπαγερν, Μαντσεστερ, Μπαρτσελονες και οταν χαναμε ξενερωναμε γιατι ειχαμε ψηλά τον πηχη, να φτασουμε σε σημειο να λεμε ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ κοντρα στις Λουντογκορετς, τις Μακαμπι Χαιφες και τις Μπρατισλάβες!!!

    Αν εχει σωθεί το image αυτου του προέδρου ειναι χαρη στα πρωταθλήματα που κατακτά η ομαδα εναντια σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ αντιπάλους που και να τους το κανεις δώρο το πρωτάθλημα θα βρουν τροπο να το χάσουν!!!

    ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΟΥΣ ????
    MHΠΩΣ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΟΥΛΑ???

    ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ οτι οταν ο Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό, ειχε μονο 1 κακή χρονιά κάνει, τη τελευταία του Κοκκαλη...
    Ο Ολυμπιακός ΠΑΝΤΑ ηταν καλύτερος απο ολους τους αλλους. ΠΑΝΤΑ επαιρνε πρωταθλημα. Δεν ειναι οτι δεν ειχαμε δει πρωταθλήματα και ηρθε ο Μαρινάκης και μας εσωσε!
    Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΛΛΑ!!!
    Οφειλει να σεβαστει αυτο το συλλογο και να του φερθεί αναλογα!

    Το να μου φερνει καραβιές απο αφρικανους, πορτογάλους, σαουδάραβες και τη καθε παρακμή της πορτογαλίας, αυτο δεν ειναι σεβασμός! Αυτο ειναι κατι αλλο......

    Σταματηστε πια καποιοι μακρυανυχτωμενοι σαν εσενα, να αποθεώνετε τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ για τα αυτονόητα που εχει προσφέρει στον Ολυμπιακο μας και απαιτείστε επιτέλους να ΞΥΠΝΗΣΕΙ και να αφησει τα ΟΝΕΙΡΑ που μας εχουν γινει ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!

    Αυτο το πράγμα δεν ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
    Αυτο το πράγμα δεν ειναι ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!

    Εχουμε σε καθε επιπεδο κατρακυλήσει!!!
    Αν συνεχισουμε ετσι, αλιμονο μας!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Και εγώ είδα μανάβη να πουλάει καρέκλες αλλά όλοι οι άλλοι είδαν να πουλάει καρπούζια!!!!

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέτος θα παλέψουμε με Άρη για Ευρώπη!

  • Sak-podence7
    Sak-podence7 Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Coach βαλε κανένα μπλουζακι της ομαδας μας γιατί με το πουκάμισο χθες ησουν σαν σερβιτόρος,,, εχετε χασει την μπάλα οχι μονο με την λειτουργία της ομαδας μας σε όλα τα επίπεδα αλλα κ με τα επικοινωνία θέματα προς τα έξω...
    Καρεμπε η θα λειτουργησεις την ομαδα σαν μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ η θα σ δινουν εξτρα μισθό για να λες οτι ονειρεύεσαι κ εσυ Ευρώπαικο τελικο,, τότε παρε κ εσυ δρόμο.....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...