roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι...»

underarmor
redwell

Την ήττα με 3-1 στο φιλικό με την Αρμίνια Μπίλεφελντ αλλά και αρκετά ακόμα σχολίασε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και τόνισε η ομάδα θα βρει ρυθμό και θα βγάλει την ποιότητά της στα επίσημα ματς:

«Ατυχήσαμε, διότι δεχτήκαμε δύο γκολ από αντεπιθέσεις. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο επιβάλαμε περισσότερο τον ρυθμό μας. Νομίζω αυτό που έχει σημασία είναι να γεμίσουμε από χρόνο συμμετοχής, να βρούμε τον ρυθμό μας. 

Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας άλλες 18-19 μέρες. Το πιο σημαντικό είναι να είναι όλα τα παιδιά έτοιμα εκείνη τη στιγμή, στο 100%, να είναι όσο καλύτερα γίνεται, ώστε στα επίσημα ματς να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός για να συνδυάσει αποτελέσματα και καλή εικόνα: «Όλοι γνωρίζουμε ότι στην αρχή της σεζόν είναι δύσκολο να έχουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να είναι όμορφο αυτό που θα δείξουμε.

Ξέρουμε όλοι ωστόσο πόσο σημαντικά είναι τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών και σιγά, σιγά να βάλουμε όλη μας την ποιότητα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό να βρισκόμαστε στο Champions League, στη μεγαλύτερη διοργάνωση.

Και για εμάς τους ίδιους είναι μεγάλος στόχος. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά, και τα παλιά και τα νέα πρόσωπα, ξέρουμε πού είμαστε και το τι θέλει αυτό το κλαμπ. Κάθε παιχνίδι να το κοιτάμε ένα - ένα και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

4 σχόλια

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ααααλλος αυτός πάλι . Ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών βλέπουμε τόσα χρόνια απ τα πόδια σου . Πιό αργός από επιτάφιο και η μπάλα όλο προς τα πίσω ..

  • ΣΚΑΙ 13  SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλώσεις που βγάζουν πανικό.Ο Μπουχαλάκης ξέρει ότι αν ου μη γένοιτο στραβώσει η δουλειά και αποκλειστούμε θα πληρώσει το μάρμαρο και αυτός μαζί με τον Μάρτινς διότι ο κόσμος δεν θα τον ανέχεται άλλο να παίζει στον Ολυμπιακό.Για να δούμε σήμερα το φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ.

  • Orgismenos
    Orgismenos Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Λες πολλα παιζεις λιγο αντε τωρα....

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 02:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρώτε γκολ από αντεπιθέσεις , τρώτε γκολ από επιθέσεις , τρώτε γκολ από καραμπολες στα καλάμια σας , γενικά τρώτε γκολ συνέχεια από όλους τους αντιπάλους !!!! Δε βάζετε όμως έστω ένα παραπάνω για να κερδίσετε !!!! Οπότε και γκολ τρώτε και γκολ δε βάζετε !!!! Ας μας εξηγήσει κάποιος τι προσπαθήστε να κάνετε στο γήπεδο γιατί εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε !!! Ναι ρε φίλε έχουμε πρόβλημα να καταλάβουμε τι στο καλό κάνετε μες το γήπεδο !!! Είναι τίποτα σύγχρονο ποδόσφαιρο και δεν τοχουμε καταλάβει ? Τελειώνουν τα παιχνίδια και κάθε φορά αναρωτιόμαστε πότε θα δούμε μπαλλα !!!!! Πάει κάνας χρόνος τώρα !!! Εσείς δεν αναρωτιέστε τι στο καλό συμβαίνει ?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...