roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ήττα 3-1 από Αρμίνια για Θρύλο

underarmor
redwell

Μέτρια εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στο πέμπτο φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία και ήττα από την Αρμίνια Μπίλεφελντ με 3-1, με τους Πειραιώτες να είναι τραγικοί στο πρώτο ημίωρο και γενικότερα μέχρι την ανάπαυλα, να ανεβάζουν... στροφές και πίεση στο δεύτερο αλλά να πληρώνουν την αστοχία τους και την επιεικώς απαράδεκτη άμυνά τους.

Σκόρερ για τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Τικίνιο στο 35′, όταν και μείωσε 2-1 για τους πρωταθλητές ενώ για την γερμανική ομάδα σκόραραν οι Κλος (8') και Ρζατκόβσκι (23') και Χακ (88').

Δεν... άρπαξαν την ευκαιρία οι ρεζέρβες που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ειδικά οι Αβραάμ, Μπα, Ανδρούτσος και μερικοί ακόμα έδειξαν ότι απέχουν πολύ από το να θεωρούνται έστω και έσχατες επιλογές στο ροτέισον.

Από νωρίς ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στο σκορ, καθώς στην πρώτη φάση του αγώνα η Αρμίνια κατάφερε να προηγηθεί. Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης οι Γερμανοί έκαναν το 1-0, όταν ο Κλος δέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, κοντρόλαρε και πλάσαρε τον Κρίστινσον.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 22′, ο Ρζατκόβσκι έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή και πλάγια θέση αριστερά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και άρχισε να αποκτά την κατοχή της μπάλας και να πιέζει την Αρμίνια, με αποτέλεσμα στο 35′ να μειώνει σε 2-1. Εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Τικίνιο κέρδισε τη «μάχη» στον αέρα και με το κεφάλι «έγραψε» το 2-1 για τον Ολυμπιακό.

Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τον Κούτρη να γίνεται αναγκαστική αλλαγή πριν το τέλος του 45λεπτου, καθώς τραυματίστηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς όπως συνηθίζει στα μέχρι τώρα φιλικά, έκανε τις αλλαγές του μετά το 60′. Ο Ολυμπιακός με τις αλλαγές που έγιναν κατάφερε να ανεβάσει τον ρυθμό του και να γίνει πιο επιθετικός, σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Ιδιαίτερα κινητικοί ήταν οι Αμπ. Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, με τον πρώτο να βρίσκεται μέσα σε σχεδόν όλες τις φάσεις στις οποίες ο Ολυμπιακός απείλησε την Αρμίνια για την ισοφάριση.

Στο 72′ ο Χασάν έστρωσε στον Ζινκερνάγκελ, με τον Δανό να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει άουτ. Ο Δανός στο 81′ έγινε δημιουργός, εκτέλεσε κόρνερ και ο Αμπ. Καμαρά με πλασέ από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά (82’) ο Ρέαμπτσιουκ σέντραρε από τ’ αριστερά, με τον Αμπ. Καμαρά να πιάνει την κεφαλιά και τον Καπίνο να μπλοκάρει σταθερά.

Η τελευταία καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό ήταν στο 87′, όταν ο Μασούρας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και είδε την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση, 88′, η Αρμίνια διαμόρφωσε το 3-1 με σκόρερ τον Χακ.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο του φιλικό ο Ολυμπιακός στην Αυστρία θα το δώσει το Σάββατο (01/07, 16:30), κόντρα στη Σάλτσμπουργκ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote Sport1 HD (Επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μάρτινς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπα, Παπαδόπουλος (79′ Ρέαμπτσιουκ), Κούτρης (40′ λ.τρ. Μπαγκαλιάνης), Μπουχαλάκης, Κούντε (63′ Μ. Καμαρά), Καρβάλιο (79′ Μασούρας), Φαντιγκά (63′ Ζινκερνάγκελ), Βαλμπουενά (63′ Αμπ. Καμαρά), Τικίνιο (63′ Χασάν).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

26 σχόλια

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Οποιος βλεπει το συνονθυλευμα παλαιμαχων και μετριοτητων που αποθεωνουν αυτοι που χαρυζιλικωνονται για να σας δουλευουν, ειναι αξιος της μοιρας του. Καλη λευτερια απο την εταιρια κ τους υπαλληλους της...

  • Red Patra
    Red Patra Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Μπα τον θέλει η Άρσεναλ. Τον έχει ψηλα στη λιστα της. Τι οχι; Αφου το ειπε ο αρδ ο Πιτογυροπουλος. Σφαζονται η Αρσεναλ με τη Γιουβε ποιος θα τον παρει. Χα αχ αχα αχα αχα αχα αχα αχ αχα αχα αχα αχαχαχα αχ αχα αχαχαχα. Μα το ειπε ο αρδ. Μπεεεε μπεεεε μπεεεεεε. Προβατινες μουυυυυ. Καλα σας κανουν και σας γλεντανε οι πουθεναδες οι αρδ. Αυτοι κονομανε και σεις τρωτε σανο. Μπεεεεεε

  • Jiovani
    Jiovani Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοουτς Μπα.Μπουχαλακη.Ανδρουτσο.Κριστιανσον κλπ και όλους τους γερονταρες τους ξέρεις.Τι περιμένεις να μεταμορφωθούν ξαφνικά?Να γίνουν πιο τεχνίτες η πιο γρήγοροι?Αν είσαι μάγκας ζητά παικταραδες η αλλιώς καντην αλά Σίλβα.Πσς να βολευτεις με παίκτες από Νοτιγχαμ.Γιατι δεν τους κρατάνε άμα είναι καλοί.Βεβαια χωρίς τεχνικό διευθυντή τι περιμένεις.Οτι σου φορτώσουν οι κολλητοί μάνατζερ.Εισαι καλός προπονητής Μπουχαλακηδες και Μασούρας πιάσαν ταβάνι στα χέρια σου αλλά τώρα τέρμα.Μολις αποκλειστουμε βρες πτήση για την πατρίδα σου γιατί τις αστοχίες τους θα τις φορτώσουν σε εσένα.Και βέβαια η δικαιολογία έτοιμη όταν χαθεί το πρωτάθλημα.Εφταιγε ο κοουτς και όχι τα παπάκια και οι αμπαλοι που του φορτώσαμε.Τον Μουρίνιο να φέρεις σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις με αυτό το υλικό που εξυμνούν όλοι οι δημοσιογράφοι των φιλικών ΜΜΕ.Ενας δεν έχει βγει να πει τι γίνεται.Μονο βλέπουν παίκτες που χαϊδεύουν την μπάλα.Γητευτες της μπάλας παίκτες που μετά από 10 μέτρα σπριντ νομίζεις ότι θα πέσουν κάτω.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Σάββατο (αύριο )δλδ έχει 2 ο μήνας .. Καλό μήνα παρεπιπτόντως ...

  • Ο ΤΙΜΩΡΟΣ
    Ο ΤΙΜΩΡΟΣ Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέδραρε ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΑ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ για πιο λόγο ξεκινάνε βασικόι??? Πώς θα βρει ρυθμο η ομάδα όταν εσύ βάζεις συνεχώς τα δεύτερα? ΞΥΠΝΑ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @Εγώ
    Ρώτα τους ποδοσφαιριστές μας. Έτσι κι αλλιώς τον απλώνουν στην πλαγιά όλη την ώρα... κάτι θα ξέρουν και για το πως φτιάχνεται.

  • Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε ΕΓΩ στον ασπρο εννοειται ναι,στον κοκκινο οχι...

  • Εγω
    Εγω Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν ας πάμε σε ουσιώδη πράγματα....Στον τραχανά βάζετε φέτα?

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Τροχονόμος (Κριστινσον), και ντυμένο ξύλο (Μπα )δρόμο

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Με πριτς αυγά δε βάφονται.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...