roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ξεκινά... δουλειά ο Ντε Σάνκτις

underarmor
redwell

Τα τυπικά απομένουν για την πρόσληψη του Μόργκαν Ντε Σάνκτις στη θέση του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, την ωρα που ο Φρανσουά Μοντέστο ανέλαβε καθήκοντα στην ιταλική Μόντσα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ" ο Ιταλός παράγοντας εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος με το πλάνο που του παρουσιάστηκε από τουα ανθρώπους του Θρύλου καθώς του παρέχεται η δυνατότητα να έχει το απόλυτο κουμάντο στην ομάδα.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και ήδη έχει... σηκώσει μανίκια και εξετάζει παίκτες προς απόκτηση αλλά κινείται και για πωλήσεις παικτών που δεν έχουν μέλλον στον Πειραιά...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

25 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία Θεοδωράκη φιλε, σε απαντηση του τελευταιου σχολιου σου...
    Να διευκρινισω κατι....Δεν το λεω οπως ακριβως το περιγράφεις, ισως το γραφω λαθος.
    Δεν με νοιαζει το ΝΙΚΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ οπου τον βρισκουμε.....οκ, καλο θα ειναι αλλα δε γινεται.
    Εγω λεω οτι το να παιρνω πρωταθλημα και να χανω ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ειναι ντροπή και δε μου προσφέρει καμία ικανοποίηση. Αλλες φορές στο παρελθόν μπορει να ειχαν καλυτερη ομαδα, σοβαρη και να μας κερδιζαν αλλα αν κερδιζα το πρωταθλημα θα ειχε αξια μεγαλη για αυτο το λογο. Τωρα παιρνω ενα πρωταθλημα γιατι ειμαι λιγο καλυτερος απο τους αλλους σε διάρκεια οι οποίοι ειναι αυτοκαταστροφικοί. Δεν ειναι οτι καναμε εμεις καμμια σπουδαια ομαδα. Εκεινοι ειναι τραγικοι και ακομα χειροτεροι απο εμας. Παρολα αυτα η διαφορά μας δεν ειναι μεγαλη οσο ειναι η βαθμολογια. Αυτο φαινεται απο τα μεταξυ μας παιχνίδια ολα αυτα τα χρονια. Παοκ, Παναθηναικος ειδικά μας εχουν παρει πολλους βαθμους, η ΑΕΚ λιγοτερο.....αλλα γενικα δεν ειναι εικονα πρωταθλητριας ομαδας αυτη που εχουμε στα ντέρμπι.

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Red7Arrow Συμφωνώ με σχεδόν όλα που γράφεις. Απλά για τον Βρουσάι διαφωνώ γιατί κρίνεις ένας παίκτης που δεν έχουμε δει να παίζει σε πολλά παιχνίδια. Κοίταξα τα στατιστικά και είδα ότι στα 4 - 5 χρόνια που είναι στην ομάδα ("Α") και ειδικά με τον Μαρτίνς στο πάγκο έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής (συνολικά στα 4 χρόνια)) από τον Ακίμπου Καμαρά που ήρθε φέτος!! Προσωπικά μ'αρέσει σαν παίκτη και έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει πολύ καλός παίκτης απλά αν δεν παίζει ...! Τα ίδια πολλή εδώ λέγανε για τον Τσιμίκα και για τον Λυκογιάννη. Έχουμε μια κακή τάση να μειώνομαι τους παίκτες από την ακαδημία ενώ αν είναι ξένος έχουμε την υπομονή. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι έχουμε 4 - 5 παίκτες από την "Β" ομάδα που μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα αλλά αν τους θεωρούμε μικροί, χωρίς εμπειρία πότε θα το αποκτήσουν; Δεν ξέρώ αν και πότε αυτή ομάδα θα αποκτήσει ξανά την τσαμπουκά, το πάθος και την δύναμη να γίνει πάλη μεγάλη. Σίγουρα αν εμείς οι οπαδοί δεν ξαναβρούμε το χαμένο DNA μας δεν θα αλλάξει κάτι!!
    Και κάτι σ' αυτούς που διαφωνούν μάζι σου. Όταν οι οπαδοί της Νότιγχαμ είδαν ότι μετά από 4 χρόνια δεν γινόταν τίποτα άρχισαν να απαιτούν να φύγει ο Μαρίνάκης και τότε άλλαξαν τα πράγματα!! Εμείς έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει ΑΠΑΙΤΩ!!!

  • Nic.
    Nic. Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θα μας μεινει ...παθος εφετος απο τα γελια .Τυχερουληδες.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία Θεοδωράκη, εστω και ετσι....μακαρι να ξεφυγουμε απο την αφρικανικη αγορά! Πηξαμε!!!
    Ομως θεωρώ πως αν δεν βαλει χερι στη τσεπη η διοικηση, οτι εθνικοτητας κι αν ερθουν παιχτες, μετριοτητες θα ειναι!
    Αν ειναι να μου φέρει τον "Ιταλό" Λαλά....μια απο τα ιδια θα κανουμε!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Θα σου πω κι εγώ τι θέλω. Ότι ακριβώς θες κι εσύ πλην μίας γραμμής.... αυτής που λέει...

    'Θελω να παιρνω πρωταθλημα αλλα να ξεσκίζω τον παναθηναικο....'

    Όχι αδερφέ. Εμένα με νοιάζει να παίρνω πρωτάθλημα και να γίνουν όλα τα υπόλοιπα που λες. Θα σου ξεκαθαρίσω κάτι. Ότι για τους λόγους που περιγράφεις, απέχω απ το ποδόσφαιρο. Δεν απέχω από πείσμα. Απέχω γιατί θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου να κάτσω να δω την ομάδα.
    Πέραν όμως αυτού, κάτσε και σκέψου λίγο ποια είναι η βασική αιτία. Κάθησε και φιλοσόφησε το λίγο. Αν έχεις ανάγκη να βλέπεις να κοπανάμε το βάζελο όπου τον βρίσκουμε....
    1. θα βρούν έστω ένα άθλημα για να στρέψουν εκεί την προσοχή. Μέχρι τώρα ήταν το μπάσκετ, τώρα το χάνουν, στρέψαν την προσοχή στο βόλει. Αν τους φας και το βόλει, θα βρούνε άλλο. Δε γίνεται να τους φας σε όλα. Κι αν γίνει, δεν πρόκειται να γίνεται κάθε χρόνο.
    2. έχουν πολλές παραμύθες για να απαλύνουν έστω και λίγο τον πόνο των οπαδών τους λόγω των πέτρινων χρόνων που περνάνε. Γιατί κακά τα ψέματα, στο ποδόσφαιρο έχουμε όλοι στραμμένη την προσοχή μας. Κι αν αυτό πάει καλά, αυτομάτως το μπάσκετ πάει σε 3η μοίρα (ούτε καν 2η) και ο ερασιτέχνης πολύ πιο πίσω. Η κύρια παραμύθα που παίζει είναι οι τίτλοι που από περίπου 500, έγιναν εν μια νυκτί 1600+. Δλδ εμείς πανηγυρίζουμε που πήραμε πρωτάθλημα ποδόσφαιρο, χάντμπολ, σκουπίσαμε πόλο άντρες και γυναίκες, σκουπίσαμε μπάσκετ γυναικών και εκ απροόπτου και των αντρών κι εκείνοι μας λένε ότι πήρανε περισσότερους (όντως πήρανε?) γιατί μόνο στον ερασιτέχνη έχουν τα τελευταία 2 χρόνια 47 τίτλους, οι οποίοι εκτός του βόλει θα είναι κάτι οπλομαχίες, κάτι ποδοαντισφαιρίσεις και κάτι υποβρύχιο σκάκι χωρίς αναπνευστήρα. Και η πλάκα είναι ότι κάποιοι το λένε και στα σοβαρά και το πιστεύουν. Ακόμα χειρότερα.
    Γενικά όταν ο βάζελος είναι σε διάλυση και σε βαθιά πέτρινα χρόνια, η μόνιμη σύγκριση με εκείνον μας κρατάει κι εμάς πίσω. Αν εμείς στο τέλος της ημέρας, το να κοπανάμε το βάζελο μας ενδιαφέρει περισσότερο απ οτιδήποτε άλλο, γιατί ο κάθε Μαρινάκης να φέρει Ζιοβάννι, Γκαλέτι και Ριβάλντο; Μπορεί και με λιγότερο ικανούς παίκτες. Είναι όπως ένας παίκτης στη θέση που παίζει, δεν έχει ανταγωνισμό. Σιγά σιγά η απόδοσή του θα πέφτει. Όταν όμως αποκτήσει ανταγωνισμό, τότε προσπαθεί πολύ περισσότερο.
    Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την Ευρώπη. Την κούπα. Τόσα χρόνια επί Κόκκαλη χάθηκαν ευκαιρίες για ένα ΟΥΕΦΑ. Ας πάρουμε ένα Κόνφερανς πριν γεμίσει κι αυτό με τπτ ομάδες ΤΣΛ που αποκλείονται νωρίς (πχ 4ες στον όμιλο) και γίνει κι αυτό απλησίαστο. Εδώ ο παοκ που τον γλένταγαν χωριά πήγε στους 8. Δεν μπορούμε εμείς τα επόμενα 3-4 χρόνια να πούμε ότι θα βάλουμε στόχο να το κατακτήσουμε; Μόνο στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε ευρωπαϊκό τίτλο. Και στο χάντμπολ δεν έχουμε, αλλά βάζω στοίχημα ότι στην επόμενη 5ετία εκεί θα έρθει. Στο ποδόσφαιρο είμαστε μακριά.
    Κι όσον αφορά το βάζελο, ΟΚ, δεν καταφέραμε φέτος να τον νικήσουμε. Παίζουν ρόλο κι οι συγκυρίες. Όταν εμείς παίζουμε weekend με το βάζελο και μεσούσης της εβδομάδας έχουμε ματς ΤΣΛ (και Europa ακόμα) κι ο βάζελος η μόνη του σκασίλα είναι να μη χάσει από μας, πως γίνεται να αφήσεις το γάμο και να πας για πουρνάρια και να δώσεις βάρος στο ματς με το βάζελο; Άσε που αν δε τα δώσεις όλα στην Ευρώπη, κινδυνεύεις και με διασυρμό. Δε νικήσαμε φέτος το βάζελο; Θα νικήσουμε του χρόνου. -23 ήταν στη regular season η διαφορά, στα πλέι οφ που μας πρήξανε τα βαζελομμε με διθυράμβους ότι έπαιξε μπαλάρα, ότι μοίρασε υποσχέσεις, ότι ότι ότι, που μας νίκησε κιόλας, -22 ήταν η τελική διαφορά. Με μας να χουμε σβήσει μηχανή σ όλα τα πλέι οφ. Του χρόνου ίδιο έργο θα δεις στο πρωτάθλημα. Αν δε δεις και κάνα βάζελο να τον γλεντάνε τπτ ευρωπαϊκά χωριά και να μένει εκτός Ευρώπης Ιούλιο μήνα.
    Αν θες λοιπόν να μ ακούσεις, άστον τον βάζελο. Για την ακρίβεια, άσε τους βάζελους. Για τα περισσότερα κακώς κείμενα που γράφεις, η βασική αιτία είναι ότι δεν μπορούν αρκετοί από μας να πάψουν να ασχολιούνται μαζί τους. Απ τη στιγμή που θα πούμε 'μα είπανε αυτό, δεν μπορούμε να το αφήσουμε αναπάντητο', έχουμε χάσει το παιχνίδι και το έχουν νικήσει εκείνοι. Κι επειδή πλέον η διαφορά είναι και χαώδης, το παιχνίδι το χάνουμε μαρς. Η πιο μεγάλη μαγκιά ήταν ότι όταν έβγαλαν αυτή τη γιαλαντζί λίστα με τους 1600 τίτλους, καμία διοίκηση από κανένα τμήμα δεν ασχολήθηκε μαζί τους στο παραμικρό. Σα να είπαν 'ασε τον τρελό στην τρέλα του'. Μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους ανακαλύπτους τίτλους, μόνοι τους προσθέτουν. Αλλά επειδή ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον 1ο χρόνο χαίρονται, στο τέλος της χρονιάς έρχονται οι σφαλιάρες και τότε βλέπουν τον ουρανό σφοντύλι. Αυτό είναι εμένα η ανταμοιβή μου.

  • Θρύλος
    Θρύλος Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 18:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα κορνεδομαγαζα έκλεισαν στον Πειραιά. Έχει τέτοια franchise σε Τούμπα, λεωφόρο και Φιλαδέλφεια. Χρυσές δουλειές. Και Δαφνί, Δρομοκαΐτειο ανοικτά. Εγώ 24 από 26 και δύο κλεμμένα.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 18:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Homus....το βρηκες!!! εισαι μεγαλος μαγκας!

    θελω να παιζει ο Ολυμπιακός Ch.League......ειμαι βαζελος.

    Θελω να βλεπω στον Ολυμπιακό Ζιοβανι και Γκαλέτι....ειμαι βαζελος.

    Θελω να παιρνω πρωταθλημα αλλα να ξεσκίζω τον παναθηναικο....ειμαι βαζελος.

    Θελω να εχω μια διοικηση που θα βλέπει ως κάτι ιερό τον συλλογο και τον κοσμο του και δε θα του πουλάει παραμυθια...ειμαι βαζελος.

    Θελω παράγοντες που να εχουν αξιοπρέπεια, να εχουν τιμησει στο παρελθόν την φανελα και να ξερουν τι σημαινει Ολυμπιακος....ειμαι βαζελος.

    Θελω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να ειναι ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ.....ειμαι βάζελος.

    Δεν θελω ο Ολυμπιακός να ειναι μαγαζάκι μανατζαρέων και λοιπών τυχαρπαστων....ειμαι βαζελος.

    Θελω το καραισκάκης να ειναι ΦΩΤΙΑ σε καθε αγώνα και οχι μια παιδική χαρά οπως την εχουν καταντήσει για να αποσπάει σχολια παινευτικα απο κατι δημοσιογραφίσκους σχολιαστες στη τηλεοραση........ειμαι βαζελος.

    ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΙ ΘΕΣ !!!!!!!!!?????

    Πείτε μας ολοι εσεις οι Ολυμπιακάρες τι θελετε!!!

    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    (αλλαζω θεμα...)

    Κυριε ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΓΙΩΡΓΟ δεν διαφωνώ. Ο μηδενισμός δεν ειναι καλό πράγμα. Ομως δεν οφείλω ως γαυρος ουτε ο Ολυμπιακός τπτ σε αυτο τον ανθρωπο. Αν δεν ηταν αυτος θα ηταν καποιος αλλος. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕ και ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
    Το οτι μου κατεκτησε τοσα πρωταθλήματα, δε μου λεει τπτ. Δεν αντιμετώπισε δυσκολες εποχές. Ουτε ομαδες εχουν οι αλλοι, ουτε εψαχνε να βρει γηπεδο και προπονητικο. Τα βρηκε ΕΤΟΙΜΑ τα περισσοτερα. Η τακτική του, το πλάνο του, τα εργα του εως τώρα ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ. Δεν ειμαι απο εκεινους που θα λενε ΕΥΤΥΧΩΣ που μας βρηκε ο Μαρινακης. Αλλες ομαδουλες ας τα λενε αυτα....εγω δε θα το πω. Γιατι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν του ανηκει κανενος και δεν ειναι ομαδουλα για να παρακαλάει τον καθε Μαρινακη!!!
    Εγώ ειχα και εχω απαιτησεις απο αυτον τον προεδρο. Γιατι ξερω οτι μπορει. Εχει δυνατοτητες για να κανει δυνατοτερο τον Ολυμπιακο και αντι αυτού ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ. Μονο φουμαρα και ονειρα!
    Δυστυχως κυριοι, βλέπω οτι σας εχει κανει να πιστεύετε οτι χωρις αυτον ο Ολυμπιακός ειναι χαμενος απο χερι. Λυπάμαι.....
    Αυτος ο ανθρωπος οφειλει πολλα στον Ολυμπιακό... Θα επρεπε να ειχε κανει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για αυτο τον συλλογο. Εκεινος οχι απλα δεν εχει κανει τπτ το σπουδαία τοσα χρονια, αλλα σας δημιουργεί και την αισθηση οτι αν δεν ηταν αυτος θα ειχαμε γινει Αεκουλα.....
    Δυστυχως ο Ολυμπιακός μικραίνει γιατι μικρυνε ο κοσμος του!!!

  • Mike7
    Mike7 Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τομας Εστεβες που «σχεδόν έκλεισε» για δεξί μπακ είναι επιλογή ντέ Σανκτις η ακόμη δεν ήρθε αρχίσαμε
    τα…τάκλιν.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 17:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μοντεστό είχε ένα 'πακέτο' μαζί του. Έφερνε στην ομάδα πολλούς παίκτες Γάλλους και Αφρικανογάλλους. Ακούγοντας και σενάρια ότι η νέα ομάδα του Μοντεστό θέλει Σισέ και Μαντί, υποθέτω ότι τώρα αυτή η αγορά τελειώνει. Σπανίως θα ξαναδούμε τέτοιας εθνικότητας παίκτες ή και ποτέ, όσο είναι στην ομάδα ο Ντε Σάνκτις. Να υποθέσω ότι μάλλον θα στραφούμε στην Ιταλική αγορά, έχοντας πάντα το Μάρτινς να βάζει όσες πινελιές του επιτρέπουν απ την Πορτογαλική.

  • Άρης χ
    Άρης χ Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβασα οτι ο εμμονικός ,εκδικητικός και άσχετος με το επάγγελμα προπονητή ποδοσφαίρου κάνει σχέδια κρατώντας στην ομάδα άμπαλους και άτεχνους σαν αυτόν η προσυπογράφει για την παραμονή "εφηβων" 37αρηδων. Δεν ξέρω τι γίνεται απο την πλευράς διοίκησης βέβαια.Συν τις άλλοις εισηγείται για απομάκρυνση του Φορτούνη
    ( ξεχνώντας βέβαια γιατι εκτός των άλλων εχει και ασθενή μνήμη , οτι την πρώτη του αποτυχημένη χρονιά αυτός τον έσωσε με τα 17 γκόλ που πέτυχε κλπ) του Βρουσάι και δεν ξέρω ποιού άλλου. Εν τω μεταξύ δεν φαίνεται να γίνεται καμμιά κίνηση για προσθήκη παικτών στο ρόστερ πλήν των δανεικών που επέστρεψαν προσωρινά ( Κούτρης κλπ) που μάλλον ο άμπαλος θα τους διώξει σε άλλες πολιτείες για να προστατέψει τα πουλέν του που δεν μπορούν να ντριμπλάρουν ούτε κώνο. Περιμένω με αγωνία να δω πόση ασυλία θα του δώσει ακόμα ο ιδιοκτήτης. Ο φέτφα μάλλον πάει στούς βάζελους ( του προφέσορα δεν του έκανε ....εχει καλύτερους στη θέση του) , παίκτες που ουσιαστικά έδιωξε απο την ομάδα , έβγαλαν μάτια όπου πήγαν ,ενω οι εισηγήσεις του και αυτοί που έφερε 90% ήταν αποτυχία! Δεν τα βλέπουν? Δεν καταλαβαίνουν οτι όπως το πάει αυτός θα μας διώξει όλους απο το γήπεδο?Ειναι ο χειρότερος προπονητής και η χειρότερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας, δεν ξέρω που θα πάει το πράγμα αλλά τα διαρκείας αν δεν το αλλάξουν ας βρουν μόνοι τους να τα πουλήσουν!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...