roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Νίκη με ΑΕΚ για βαθμούς και όχι μόνο...

underarmor
redwell

Ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο έχει το "μενού" της 3ης ημέρας των πλέι οφ της Super League 1 για τον Ολυμπιακό την Κυριακή (03/04, 20:00, NS Prime) με τους Πειραιώτες να θέλουν τους τρεις βαθμούς για βαθμολογικούς και όχι μόνο λόγους.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να βρίσκονται... αγκαλιά με το 47o πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι είδαν τη διαφορά τους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ να πέφτει στους 10 βαθμούς μετά το 1-1 στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.

Ενδεικτική του πώς βλέπουν στον Πειραιά την αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους είναι και η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να χαρακτηρίζει ως τελικούς τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Από την άλλη, η ΑΕΚ δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στα πλέι οφ και κινδυνεύει καθώς ναι μεν είναι 3η στη βαθμολογία αλλά έχει τον Άρη στο -1 και τον Παναθηναϊκό στο -3.

Αγωνιστικά τώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή 27 παίκτες με τον Κώστα Φορτούνη μέσα ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα και έμεινε εκτός.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τους Γιώργο Τζαβέλλα, Αντρέ Σιμόες, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ντάρκο Γέβτιτς ενώ υπάρχει και ένα κρούσμα κορονοϊού όπως ανακοίνωσαν οι κιτρινόμαυροι.

Τη διαιτητική ομάδα αποτελούν οι Αγκάγεφ με τους Νικολακάκη, Παπαδάκη, τέταρτο τον Παπαδόπουλο και στο VAR τους Καμπάκοφ και Πετρόπουλο.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να δείξουμε μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων.

  • Nic
    Nic Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβαζω οτι με καινουργια δικα τους γηπεδα θα μεγαλωσουν ο μπαοκ και οι βαζελοι .Ειλικρινα το πιστευω και το ελπιζω και στενοχωριεμαι οτι η μονη ομαδα με 'δικο της' γηπεδο αντι να ανεβαινει κατεβαινει ..Οσο για το αποψινο ματς δεν περιμενω απολυτως τιποτα απο τον ακατεργαστο απο οσα βλεπω 4 χρονια τωρα .Πεταμενα ημιχρονα,παραλληλο ποδοσφαιρο ,η μπαλλα να μην κατεβαινει με τιποτα απο το κεντρο στην επιθεση ,ελλειψει ποιοτικου παικτη και γιομες οταν το σκορ δεν ευννοει απο τα υποτιθεμενα ποδοσφαιρικα ανυπαρκτα μπακ που εχουμε.Αν λεω αν χρησιμοποιηθει ο Φορτουνης μπορει να δουμε και το θελει και δεν εχει ξενερωσει καμμια ασιστ στον ελ αραμπι ,αλλα δεν το πιστευω γιατι θα βαλει τον καρβαλιο τον συμπατριωτη του εστω και κουτσο και αν δε του καθεται το ματς θα τον βαλει στο 80φευγα.Ιδωμεν .Μακαρι να χαθει ο εφετινος τιτλος μπας και ταρακουνηθουν ολοι απο τον νιρβανα και να προχωρησουν σε αλλαγες.Υ.Γ .Θα εχει μεγαλο γελιο αν η κουλα παρει τον Γαλλο προπονηταρα Γκαρσια και εσυ θα μεινεις με τον ταβερνιαρη.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...

«Έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάμε τελικό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη NOVA για το επερχόμενο F4...

«Νιώθω ότι θα κατακτήσουμε τα πάντα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Media Day του Θρύλου για...