roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Οι «εκλεκτοί» Μαρτίνς για ΑΕΚ

underarmor
redwell

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (02/04) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ στον Πειραιά για την 3η ημέρα των πλέι οφ.

Από 27 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (20:00, Novasports Prime).

Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή. Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

3 σχόλια

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μαρτίνς έχει φθάσει το ταβάνι του. Δεν μπορεί κάτι καλύτερο. Αν θέλουμε το κάτι παραπάνω χρειαζόμαστε αναβάθμιση στον προπονητή .

  • Νic
    Νic Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντάρτης καλός προπονητής ο Μαρτίνς; πρόσεχε γιατί την ανοιξη σέρνονται αλλεργίες.

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

    πραγματικα , είναι να ασχοληθει η ποδοσφαιρικη επιστήμη με το σχεδιασμο του Ολυμπιακού . Σε 27 παίχτες διαθέσιμους , υπάρχει όλο κι όλο ένα αριστερο μπάκ κι αυτο δεν είναι κανονικο .
    Κι εγω που τον κάρζω τον Μαρτινς ρε παιδια σκέφτομαι ώρες ώρες ότι πραγματικα τα έχει καταφέρει καλα. Παίζει όλον τον χρόνο στηνουσία χωρις μπάκ , παίζει όλο τον χρόνο αναγκαστηκα με τον Παπασταθόπουλο , έπρεπε να βάλει και τον επειρεπή στις γκάφες Μπα , έπαιζε τα 2/3 της χρονιας χωρίς κανονικο δημιουργικο χάφ , έπαιζε με μόνο αξιόπιστο εξτρέμ τον ΜΑσούρα. Ε πώς να παίζεις μπάλα???
    Ο Μαρτινς δεν είναι κακος προπονητης , το έχουμε πει απο την αρχη , μπορει να παίξει και καλο ποδοσφαιρο . Δεν είναι προπονητάρας σίγουρα . Ειναι ένας φυσιολογικος κανονικός καλος προπονητης . Απο αυτους που έρχονται στην Ελλάδα μάλλον είναι ο καλύτερος. .Την καριέρα του όμως θα την καταστρέψει με το να λέει σε όλα ναι !! Γιατι στην ουσία αποροφάει την πίεση που θα έπρεπε να πηγαίνει σε αυτους που κάνουν τον σχεδιασμο. .
    Αφου τον ανανεώσατε και αφου δεν πρόκειτε να φύγει , φέρτε του ανθρώπου δυο μπακ κανονικα επιπέδου Ομαρ . Να δουμε τουλάχιστον λίγη μπάλα του χρόνου

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...