roumeliotis

Carwiz

Βάζει... μπρος για αγορά Ραντζέλοβιτς

casino loutrakiou
redwell

Ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι της Λεγκανές από την ως τώρα παρουσία του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, σε βαθμό που σχεδόν έχουν πάρει την απόφαση να τον αγοράσουν από τον Θρύλο καθώς ο παίκτης είναι στους Μαδριλένους υπό μορφή δανεισμού.

Σε 30 συμμετοχές σε Σεγκούντα και Κύπελλο Ισπανίας, ο Σέρβος εξτρέμ έχει 5 γκολ και 3 ασίστ, με τους ανθρώπους της Λεγκανές και δη τον τεχνικό της να τρίβουν τα χέρια τους με την παρουσία του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΦΩΣ», η ισπανική ομάδα υποστηρίζει πως δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, διαψεύδοντας τις φήμες για ύπαρξη ρήτρας 1.800.000 ευρώ, οπότε αν ισχύει αυτό πάμε σε διαπραγμάτευση μεταγραφής απο μηδενική βάση.

Σύμμαχος της Λεγκανές είναι ο ίδιος ο Λαζάρ Ρσντζέλοβιτς ο οποίος περνάει μια χαρά στη Μαδρίτη και θέλει να συνεχίσει εκεί παρά να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στον Ολυμπιακό...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

13 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόκκινε Πιτ , καλός . Θα πίνω τα ρακακια μου και θα πηγαίνω και στο καφενείο να λέω μαντινάδες .Θα ακούω και τα αρδάκια . Τώρα για το τσάμπα γράφουμε στο redgoal δεν ξέρω . Ισως θα ήταν καλύτερα να φτιάξει μια ξεχωριστεί ενότητα για να γράφετε εσείς οι επιστήμονες του ποδοσφαίρου.
    Εγώ ούτε εμπειρογνώμονας του ποδοσφαίρου το παίζω ούτε τον διοικητικών . Έχω το θάρρος και γράφω την γνώμη μου και την στηρίζω και με κάποια επιχειρήματα .
    Πάντως επειδή σπούδασες διοίκηση επιχειρήσεων δε σημαίνει ότι ξέρεις κι από ποδόσφαιρο .

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ανταρτη απο τα διοικητικα δεν κατεχεις.ασε με να ξερω εγω καλυτερα που ασχολουμαι ακαδημαικα με το αντικειμενο και ως επαγγελματικο παρεργο,και ασε τις μαντιναδες για τους καφενεδες με τις ρακες με κανεναν συντεκνο.πρωτον το αφηγημα μαρινακη περι οικονομικης αυταρκειας ειναι ακριβως αφηγημα γιατι ειναι στον 12ο χρονο και η πανδημια συνεβη εδω κ μια τριετια.κ οσο για τη λαικη βαση ειδαμε μπαρτσα ποσο μπηκε μεσα κ σαλκε που υποβιβαστηκε ποσο αυταρκεις ειναι.αρα επαληθευομαι οτι απο τα διοικητικα δεν κατεχεις μια.δευτερον,ο μοντεστο κ παλια ο ισσα εφαρμοζωντας στο 100% την πολιτικη διοικησης ανωνυμης εταιριας του μαρινακη δλδ εσοδα/εξοδα ειναι απολυτα πετυχημενοι.τον μαρινακη δεν τον νοιαζει αν ερχονται παιχτες απο β γαλλιας η οχι αρκει να εφαρμοζεται το αγοραζε φτηνα κ πουλα ακριβα που ειναι κ ο σκοπος της διοικησης.τριτον,ο μαρτινς 4ο χρονο ανανεωση και νομιζετε οτι πιανουν κωτσο τον μαρινακη ε?ρε παιδια γελαει ο κοσμος.τσαμπα γραφετε στο redgoal,ακουστε τα αρδακια καλυτερα που λενε ολοι φταινε εκτος απο προεδρο γιατι προς τα εκει ειστε τελικα.ο ολυμπιακος ειναι ο μοναδικος οργανισμος παγκοσμιως που δεν φταιει ο επικεφαλης προεδρος για τις αποφασεις αλλα οι υφισταμενοι του...τελικα ανταρτη για ρακες εισαι,μεχρι εκει και ασε τις ερμηνειες καλυτερα γιατι δεν...

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοκκινε Πίτ , σεβομαι την άποψη σου και μπορει όντως να μην πηγαίνω με τα λογικα μου και να μην αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα όπως εσυ .
    Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο χρονια , διαβάζοντας για αυτο για θέματα τακτικης , ιστορίες ομάδων και παραγόντων . Εχω κι αυτη τη λόξα .
    Αυτα που αντιλαμβάνομαι εγώ για τον Ολυμπιακος υππολογύζοντας αυτο που έχει πει ο Μαρινάκης " Οτι θέλω εναν Ολυμπιακο αυτάρκει , να μην εξαρτάται απο κανέναν πρόεδρο " και αυτων που βλέπω να γίνονται στα μεταγραφικά είναι το εξής.
    Κατ αρχήν δεν έχει γίνει ακόμα αυτάρκης . Μια η πανδημια μια ο αποκλεισμός απο την Ευρώπη κι ο σύλλογος χρειάστηκε ρευστότητα απο τον πρόεδρο κι αν δεν κάνω λάθος έχει κάνει 2 ΑΜΚ σε 3 χρόνια . Αλλα για αυτο δεν φταίνει κυρίως οι Μοντεστο-Καρεμπε . Στα των μεταγραφικών τώρα το ισοζύγιο είναι θετικο . Δηλαδη παίρνουμε απο παίχτες περισσότερο απο όσα δίνουμε . Αυτο σημαίνει ότι κάνουν σωστα τη δουλεια τους. Τα εξηγούν εκει του προέδρου ο οποίος δεν έχει ιδέα απο μπάλα τους πιστεύει και πάμε παρακάτω . Δεν τους είπε ποτε να πέρνετε παίχτες μόνο απο τη Β Γαλλιας ....
    Τι αντιλαμβάνομαι εγω πως συμβαίνει . Ο Μοντεστο ο οποίος ήταν μάνατζερ παιχτων μαζι με τον Ισσα ( και καλα τώρα δεν είναι μαζι , εδω γελάμε ) μετα που έφυγε ο Ισσα έφαγε τον Γεωργάτο και μπήκε αυτος μπροστα . Σπρώχνει λοιπόν παίχτες του γραφείου του Ισσα ( που είναι μέτοχος ) και άλλων συνεργαζόμενων με αυτων μανατζαρέων κερδίζοντας κι αυτος το κάτι τίς παραπάνω απο τις συμφωνιες κι απο τις πωλήσεις . Εφερε λοιπόν έναν προπονητη που θα του έκανε τα χατήρια , όπως γίνετε . Και μια χαρα περνάνε όλοι είς βάρος του Ολυμπιακου . Εβγαλε και τον Λεμονη απο τη μέση με συνοπτικες διαδικασιες , ,όταν χρειάστηκε !!!
    Με αυτον τον τρόπο λοιπόν τα "μασάνε " του Μαρινάκη . Δεν τα κλέβουν απο το ταμείο του Ολυμπιακου αλλα κερδίζουν πόλλες φορες εις βάρος του Ολυμπιακου . Πέρνοντας τον μισθο τους και τα μπόνους τους απο τους παίχτες . Δε γίνεται να μην το αντιλαμβάνεσαι κι εσυ οτι δεν ασολούμαστε με αγορες όπως η Ισπανια , η Γερμανια και οι Σκανδιναβικες χώρες και η Λατινικη Αμερικη όπου υπάρχει πολυ ταλέντο .
    Η περιπτωση του Ανδρούτσου μπορει να σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς δουλεύει το σύστημα . Αν έχω λάθος άς με διορθώση το RedGoal . Δεν υπολογιζόταν και ήταν να φύγει πριν δυο χρόνια . Μετα υπογράφει στο γραφείο του ισσα και γινέται βασικος απο τον Ολυμπιακο μέχρι την Εθνικη . Τα Χριστούγενα άλλαξε πάλι γραφείο και πήγε σ αυτο που έχει τον Αντετοκούμπο , και σε μια νύχτα πήγε στην Β ομαδα με τον Μαρτινς να κάνει μάλιστα και δηλώσεις , αυτο πρεπει να γίνετε πρώτη φορα στα χρονικα , δεν το ξαναθυμάμαι , " Οτι ο Ανδρουτσος πήρε πολλες ευκαιρίες και δεν ανταποκρίθηκε " χωρις να τον ρωτήσουνε .
    Μην αρχίσω να σου γράφω παίχτες γιατι η λίστα έχει γινει πια μεγάλη . Απο Μπόμι Αλλεν μεχρι Φοντε Καμαρα .
    " Οτι θωρεις κι ότι γρικάς
    ξερό μην καταπίνεις ,
    καλια αντάρτης να γενείς.
    Της λογικής Χαΐνης "

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ανταρτης της λογικης και της πραγματικοτητας εισαι.τα μασανε του μαρινακη αυτοι που τους εχει βαλει να εφαρμοζουν την στρατηγικη του κατα γραμμα τοσα χρονια επιτυχημενα κ γ αυτο τους κραταει αλλωστε.αυτο το οτι φταινε αυτοι και οχι αυτος που τους βαζει,ρε σεις ντροπη να τα λετε.εκτειθεστε.

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Lawyer7 , το καλοκαίρι έλεγα οτι ο Καϊπερς κι ο Βρουσάι πρέπει να παραμείνουν στο ροτέσιον των εξτρεμ του ολυμπιακου . Ειδικα ο Καϊπερς είναι περιπτωση Μιραλλας για μένα αλλα λιγοτερο ντριπλαδόρος . Παιζει φορ, μαρκαρει , τρέχει , έχει καλα τελειώματα , είναι αρκετα καλος με το κεφάλι , πατάει περιοχή και κυρίως δεν δημιουργει πρόβλημα στην ομάδα . Για τον Βρουσάϊ τα έχω ξαναπέι . Αλλος ένας παίχτης που έχει καταστρέψει ο Μαρτινς μαζί με Μαρκοβίτς , Ανδρούτσο , Τον φέραμε πίσω απο την Ολλανδια που σε ομάδα που έπεζε για να σωθει έβαζε 3-4 γκόλ και είχε άλλες τόσες ασσίστ και ομάδες ενδιαφέρονταν για αυτον και εμεις τον αχρηστέψαμε και τώρα πάμε να τον κάνουμε μπάκ .
    Οπώς και να έχει , σίγουρα δεν είναι παίχτες επιπέδου ολυμπιακου . Αλλα ποιός είναι απο αυτο το ρόστερ ? |Βαλτσικ-Σισσε-Εμβιλα-Μασούρας-Μαντυ-Αραμπι -Τικινιο . 7 παίχτες απο όλο το ρόστερ είναι για το επίπέδο του ολυμπιακου .
    Θα μας πείρζει να έπαιζαν αυτοι οι δυο αντι των Λοπές και Ονιεκούρου ?
    Και ξαναλέω . Η ομάδα μας είναι άρωστη . Γιατι αυτοι που κάνουν τις μεταγραφές τα μασάνε του Μαρινάκη . . 9 εκατομύρια πήρε η Ρεν τον Σουλέμανα που είχε ακουστει το καλοκαίρι . Παιχταρα που προέρχετε απο 2 χρονιες φωτια και νέος . Επρεπε να πάρουν αυτων και να κρατήσουν τους Καϊπερς-Βρουσάι για το ροτέσιον και φέτος να έπερναν αλλόν έναν παιχταρα .. Αντι αυτου δώσαμε 5 για τον κουκουρούκου και 3 για τα συμβόλαι των 2 παιχτών , τα οποία πήγανε στο βρόντο όπως είδαμε όλοι

  • Lawyer7
    Lawyer7 Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Να ήταν μόνο ο Σέρβος.....Οι φωστήρες έδωσαν τον Κάιπερς με ψίχουλα και ο Βέλγος έχει 12 γκολ και 8 ασίστ σε 25 παιχνίδια στο Βέλγιο. Συνεισφορά σε 20 γκολ με άλλα λόγια στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Εμείς προτιμούμε τον ακριβοπληρωμένο Τικίνιο.

  • Elberoth7
    Elberoth7 Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 03:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Johnker7 δεν είναι υποχρεωτικό να είναι ή ο Ρατζέλοβιτς ή ο Ονιεκούρου, υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Έχουμε Μασούρα-Ροντρίγκες και θέλουμε άλλους δυο, ο ένας μπορεί να είναι ο Καμπελά 10άρι που παίζει στα άκρα όπως ήταν ο Βαλμπουενά. Nic το Φορτούνη για τα δύσκολα ξέχνα τον δεν αντέχει σε ρυθμούς c.l. και europa και δεν μαρκάρει καθόλου, μόνο αλλαγή ένα 20λεπτο αν κυνηγάμε αποτέλεσμα, για Λαμίες μόνο εντός μαζί με Μπουχαλάκηδες. Θέλουμε έναν παιχταρά εκεί και να πάει 8άρι ο Ακιμπού πιο πίσω να τρέχει στο κέντρο, ίσως ο Φατιγκά να ταιριάξει αλλά πρέπει να τον ταϊζουν ένα μήνα κάθε μέρα μακαρόνια με μοσχαρίσια μπριζόλα να δυναμώσει. Ξέρει ο προφέσορας θα του φτιάξει το μενού γιατί ξέρει μπάλα αλλά θέλει να θεριέψει. Τον Καρβάλιο ας τον δούμε πιο καλά στα επόμενα ντέρμπι αν και δεν τον κόβω να κάνει για τα δύσκολα, μακάρι να με διαψεύσει.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποια στιγμή θα τον δούμε να παίζει και στην Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν & να έχει αποκτήσει υπεραξία και τότε οι μανατζάροντες τον Θρύλο θα καταλάβουν τι ζημιά που έχει κάνει ο ταβερνιαρης στο ρόστερ του Θρύλου. Και να θυμίσω σε μερικούς σύνγαυρους να σκεφθούν τι θα τους ικανοποιουσε περισσότερο σε θέση δεξιού εξτρέμ : ο Ραντζέλοβιτς στα πρώτα του καλά παιχνίδια πριν του σπάσει τα νεύρα ο Μαρτίνς ( τον έβγαζε εκτός ενδεκάδος μετά από κάθε παιχνίδι όπου είχε καλή απόδοση ) ή ο τωρινός αδιάφορος Ονιεκούρου ?? Ή μήπως ο γυάλινος διεθνής Γκάρι Ροντρίγκεζ που καθε 3 παιχνίδια του Θρύλου στα 2 είναι τραυματίας ??? Όμως ο τελευταίος όταν παίζει σε παιχνιδια της Εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου είναι πάντα καλά και διαθέσιμος και κατά κανόνα αναδεικνύεται ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής του.

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά την απώλεια.Εξτρεμ που ούτε μάρκαρε,έβαζε γκολ με αίτηση.Παιδια αυτές δεν είναι απώλειες.Απωλεια τεράστιου μεγέθους θα είναι να φύγει ό Φορτουνης και να μας μείνουν ο τσιγκινιο,ο κουκουρούκου και τ,αλλα παιδιά.Το γράψαμε και ας μην επαναλαμβανομαστε γιατί κουράζουμε.Με το που μένει ο ακατέργαστος,δεν αλλάζει τίποτα.τελος.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 15:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλάκας είναι να γυρίσει;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...