roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Καλή αρχή, να συνεχίσουμε έτσι...»

underarmor
redwell

Τη νίκη με 2-1 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός επί του Άρη στο πλαίσιο της 1ης ημέρας των πλέι οφ της Super League και προχωρά ακάθεκτος για τον τίτλο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δηλώνει ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα:

«Το παιχνίδι είχε ένταση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό Προσπαθήσαμε πολύ και κρατήσαμε σε πολύ υψηλό ρυθμό το επίπεδο του παιχνιδιού απέναντι σε μια άριστη ομάδα όπως είναι ο Αρης, τη μοναδική ομάδα από την οποία χάσαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μια πάρα πολύ καλή δυνατή ομάδα», είπε αρχικά στη NOVA και συνέχισε:

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε το δεύτερο γκολ και να καθαρίσουμε το παιχνίδι, και ο Αρης είχε ευκαιρία να βάλει γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχώς τα καταφέραμε στο τέλος να νικήσουμε, είναι η πρώτη μας νίκη στα πλέι οφ.

Ο Αρης είναι μία δυνατή ομάδα και σίγουρα θα τα πάει καλά. Εμείς κάναμε μια καλή αρχή και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε τα πλέι οφ».

Τέλος, για τον Παπέ Αμπού Σισέ που ήταν ο κορυφαίος των ερυθρολεύκων σχολίασε: «Εχει εξελιχθεί και έχει αναπτυχθεί πολύ μετά την επιστροφή του από τη Γαλλία και έχει κάνει μια καλή χρονιά»

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    παιδια όπως και να το κάνουμε ο κύκλος του έκλείσε στον Ολυμπιακο . Το καλύτερο για όλους ( Ολυμπιακο-Κοσμο-Μαρτινς-Μαρινάκη) είναι να πάει ο Μαρτινς στη Νότιχαμ !!!
    ΜΕ το ποδόσφαιρο που παίζε και την τακτικη του ταιριάζει γάντι εκει για να βγάλει την ομάδα 2-3 και να πάρει την άνοδο με αντιποδόσφαιρο . Ο Σίλβα στη Φούλαμ τους κάνει πλάκα .
    Εδω φέρτε 'εναν Γερμανό προπονητη ή ένα Ισπανο . Να δούμε λίγο μπάλα .
    Αυτο που πρέπει να παραδεχτούμε όλοι στον Μαρτινς , μπορει να είναι και παγκόσμιο ρεκορ , είναι πώς πήρε πρωτάθλημα κι έβγαλε μια ολόκληρη σεζόν υποφερτά ΧΩΡΙΣ κανένα κανονικο μπάκ . !!! Εγω όσα χρόνια βλέπω μπάλα , δε θυμάμαι ποτε ομάδα σε όλα τα πρωταθλήματα της ευρώπης να είναι μέσα στην 3άδα με μπάκ του επιπέδο των δικών μας .
    Υ.Γ Υπάρχει μια ομάδα που έχει ξετρελανει την Ευρώπη , με την μπάλα που παίζει και με τα ταλέντα που έχει . Ηδη έχει πουλήσει 3 παίχτες της σε πολυ προσιτές τιμές . Ναι , είναι η Μπόντο Γκλίμπ . Ολοι η ομάδα έχει αξία 15 εκ , σύμφωνα με το τράνσφερμαρκετ . Μήπως ν« της ρίχνανε καμια ματια τα τσακάλια μας ?? Και για παίχτες και για προπονητες ???

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ούτε ένα σχόλιο υπέρ σου Πέδρο, αυτό τα λέει όλα!!!! Ο κόσμος θέλει μπάλα και δεν θέλει να αμφισβητούνται ομάδα και παίκτες όταν υποτίθεται είσαι με χαώδη διαφορά σε ποιότητα και επίπεδο!!!! Όταν όπως λέει ο κόσμος σου παίρνουν την "ταυτότητα" του προπονητή οι άλλοι προπονητές που υποτίθεται δεν είναι στο επίπεδο σου και κινδυνεύει η ομάδα να χάσει ή χάνει, τότε κάτι δεν κάνεις σωστά, απλό δεν είναι; Ολόκληρος ο σύλλογος παλεύει για το αυτονόητο, με απέναντι όλα τα επικοινωνιακά μέσα, για να αποδείξει ότι είναι με χαώδη διαφορά ο καλύτερος σε όλα τα αθλήματα και εννοείται με πρώτο απ' όλα τα ποδόσφαιρο!!!! Μέχρι τώρα προφανώς έχεις καταλάβει ότι δεν πρέπει να χάνεις αλλά δεν έχεις κατανοείσει το λόγο που είναι το βάρος της φανέλας!!!! Έχασες το αήττητο με απέραντο άγχος και δικαιολογημένα αφού έπρεπε να το διατηρήσεις με τόση διαφορά ποιότητας που έχει η ομάδα, τώρα έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει, τι σε αγχώνει για να πάψεις να παίζεις με 7 αμυντικούς; Πότε επιτέλους η ομάδα θα παίξει με 7 προωθημένους όπως της πρέπει για νιώθει ο αντίπαλος την ποιότητα;

  • M.S 7
    M.S 7 Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 10:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλη μια τραγική Εμφάνιση και ο Μαρτινς στην κοσμάρα του δεν ξέρει τι του γίνεται....8 μήνες Η ομάδα δεν βλέπετε Κ'αυτός το βιολί του,φαινόταν Ο Άρης δυο ταχύτητες πάνω. Μας έχετε κάνει να μην βλέπουμε μπάλα!!

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    "ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ" ΛΕΜΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΕΖΟΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ "ΚΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ".......
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΧΩΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΓΚΕΛΕΣ" ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΜΕ ΠΙΘΑΝΑ ΝΤΟΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΠΡΟΒΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ.

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν συνεχίσουμε έτσι θα κάνουμε χαρακίρι!!! Όχι ρε άνθρωπε !! Δεν θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι !!!! Αν θες κάτσε και δες το παιχνίδι και μια και δυο και τρεις φορές μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται !!! Ρε ορισμένοι παίχτες που έχουμε συνεχίζουν από το προηγούμενο παιχνίδι !!!Έχουν μείνει ένα αγώνα πίσω !!!! Καλό παιδί και ο Μπούχα και ο Όλεγκ και ο Λάλα και ο Καρβάλιο και ο Μάντι αλλά εδώ δε ψάχνουμε για γαμπρούς και φιλαράκια !!!

  • Azeooo
    Azeooo Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 22:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλη αρχη λεει ο αλλος
    Λιγη τσιπα ρε μαγκα
    Εχεις τελειωσει απλα δεν το ξερεις
    8 μηνες υπομονη υπομονη ε αντε στο Καταρ καρδια μου

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμα ηταν αυτη καλή αρχή και αν είσαι ικανοποιημένος απο τη μπάλλα που παίξαμε τοτε εισαι αλλού για αλλού! Συνεχίζεις και τις αστοχες δηλώσεις.Δε λέω τίποτα για τη διαιτησία που μάλλον μας ευνόησε.Δυστυχώς αλλά ακόμα και ο Μπούργος που είναι 15 μέρες στον Αρη απο εσένα είναι πολύ καλύτερος προπονητής αφου η ομάδα του παίζει κανονικό ποδόσφαιρο.Εσυ συνεχίζεις το γιόμα σίστεμ και τις ακαταλαβίστικες επιλογές.Προφανώς εχεις πρόβλημα με τους Ελληνες ποδοσφαιριστές, ισως εχεις κόμπλεξ απο τότε που η εθνική μας σας πήρε το ευρωπαικο εκει μέσα ,αλλιώς δεν εξηγείται η συμπεριφορά σου. Ο Φορτουνης δε σου κάνει ε? Ο συμπατριώτης σου καρβάλιο προσπαθει αλλά Φορτούνης δεν είναι.Περιμένω να δω πότε θα σε στείλουνε , μήπως και δούμε ποδόσφαιρο, γιατι στο γήπεδο με σένα προπονητή δεν ξαναπατάμε!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Μπουχαλάκη γιατί τον βάζεις μέσα αφού αν θυμάμαι καλά 2 φορές έχασε αβίαστα τη μπάλα και κινδυνεύσαμε να το ρουφήξουμε. Καλά τα ακραία μπακ είναι μόνο για ερασιτεχνικό.

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟΥΧΟ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

    Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ

  • Nic
    Nic Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιες ευκαιρειες ειχες που αν δεν εβαζε το χερακι του ο Μανουχος το χ ηταν το δικαιο .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...