roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Βήμα... τίτλου ο Θρύλος 2-1 τον Άρη

underarmor
redwell

Με την... υπογραφή του Παπέ Σισέ που έβαλε ένα γκολ και κέρδισε πέναλτι για το δεύτερο το οποίο σημείωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και είχε και σημαντική προσφορά στην άμυνα, ο Θρϋλος καθάρισε 2-1 τον Άρη στο Καραϊσκάκη και έκανε ένα ακόμα βήμα για τον 47ο τίτλο της ιστορίας του. 

Ένα χορταστικό παιχνίδι με 12 τελικές για τον Ολυμπιακό (7 στην εστία), 7 για τον Άρη (4 στην εστία) τρία γκολ, δοκάρι, χαμένο πέναλτι του Μαροκινού στο πρώτο ημίχρονο και εν τέλει τρίποντο για τον Θρύλο με το πέναλτι στο 85' από τον έμπειρο στράικερ, ενώ είχε ανοίξει το σκορ ο Παπέ Σισέ στο 45+1' και είχε ισοφαρίσει ο Εντιαγέ στο 61'.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τον Βατσλίκ στη θέση του τερματοφύλακα και τους Λαλά, Μανωλά, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Εμβιλά και Μπουχαλάκης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Μασούρα, Ροντρίγκες στα άκρα και τον Καρβάλιο πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο ο Άρης από τη μεριά του είχε κοντά τις γραμμές του και δεν άφηνε κενούς χώρους μπροστά από την περιοχή του Κουέστα. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς κυκλοφορούσαν την μπάλα στα πλάγια και με αυτό τον τρόπο προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα. Ο Μπουχαλάκης με σουτ έξω από την περιοχή απείλησε στο 22’, ενώ πιο κοντά στο γκολ έφτασε ο Ελ Αραμπί, με τον Κουέστα να τον νικάει στο τετ α τετ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ως στόχο να κρατήσουν το μηδέν πίσω και να βγουν μπροστά με μεγάλες μπαλιές. Όταν το πέτυχαν ο Βατσλίκ ήταν εκεί για μην επιτρέψει στον Ιτούρμπε να ανοίξει το σκορ. Οι γκολκίπερ ήταν οι πρωταγωνιστές, καθώς στο 39’ ο Κουέστα απέκρουσε το πέναλτι του Ελ Αραμπί, αν και ο άσος του Άρη δεν πατούσε τη γραμμή όταν εκτελούσε ο Μαροκινός.

Τελικά τη λύση για τον Θρύλο την έδωσε ένας αμυντικός στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σισέ που είχε προωθηθεί για το κόρνερ, πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη «στρογγυλή θεά» να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για την ομάδα μας και μία χαμένη διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Αγκιμπού Καμαρά πήρε τη θέση του Μασούρα, ενώ στο 47’ ο Εμβιλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Γάλλος είδε τον Κουέστα να του στερεί το γκολ ενστικτωδώς πάνω στη γραμμή.

Μπορεί να έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα και τη μεσαία γραμμή, ωστόσο ο Άρης βρήκε τον τρόπο να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση και να ισοφαρίσει με τον Εντιαγέ στο 61’. Ακολούθησαν αμέσως τρεις αλλαγές από τον Πέδρο Μαρτίνς με τους Μαντί Καμαρά, Τικίνιο και Βαλμπουενά να μπαίνουν στο ματς.

Στο 72’ ο Κουέστα πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα διώχνοντας με το πόδι πάνω στη γραμμή το βολέ που επιχείρησε ο Αγκιμπού Καμαρά από το ύψος της περιοχής. Ο Ολυμπιακός πίεζε ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα και στο 77’ ο Εμβιλά βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.

Στο 79’ ο Μανωλάς πήρε την κεφαλιά, αλλά για λίγα εκατοστά δεν χρίστηκε σκόρερ. Ο χορός των ευκαιριών συνεχίστηκε και στο 83’ ο γκολκίπερ του Άρη έδιωξε δύσκολα με το ένα χέρι το σουτ του Μαντί Καμαρά.

Τον «Γόρδιο Δεσμό» έλυσε ο Ελ Αραμπί στο 85’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, με το οποίο χάρισε στον Θρύλο τη νίκη.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (81’ Βρουσάι), Σισέ, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (64’ Μ. Καμαρά), Καρβάλιο (64’ Βαλμπουενά), Ροντρίγκες (64’ Τικίνιο), Μασούρας (46’ Αγκ. Καμαρά), Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο: Κρίστινσον, Λόπες, Παπασταθόπουλος, Φαντιγκά.

Άρης (Χ. Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα (76’ Λούμορ), Σάσα, Ματίγια, Ιτούρμπε (69’ Χαΐροβιτς), Εντιαγέ, Γκάμα (69’ Πάλμα), Καμαρά.

Στον πάγκο: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Λόπεθ, Ντουκουρέ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    1.Oι μεταγραφές φέτος, ήταν για κλάματα. 2. Ο περσινός κορμός ήδη είναι γερασμένος. 3. Οι ιδεοληψίες ορισμένων να θέλουν Αραμπί και Βαλμπουενά μέχρι τα 180 τους, μόνο κακό κάνουν. 5. Από ότι φαίνεται, ούτε ο Φορτούνης μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. 6. Όσο γρηγορότερα καταλάβουμε ότι πάμε, για αναδιάρθρωση εξ αρχής, τόσο χρόνο πολύτιμο θα κερδίσουμε! 7. Και κάποιοι επιτέλους θα πρέπει να πληρώσουν, για τα παλτά των μεταγραφών. 8. Αυτά που με στενοχωρούν περισσότερο, είναι α. ότι βρισκόμαστε σε εποχή στενότητας --άρα οι μεταγραφές θα είναι φτηνές, και β. ότι οι άλλοι μνηστήρες, είναι για τα μπάζα! Τί γύμνια αλήθεια.....αυτός ο Βάζελος;

    Ίσως, θα πρέπει να ξεκινήσουμε, από τις '' υποδομές ''', χθές!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 07:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν για τη χαλια αποδοση της ομαδας ο εφευρετικος ταβερνιαρης βρισκει δικαιολογιες απο τις διαστασεις του γηπεδου μεχρι τις διαστασεις του χορτου,φαταζεστε τι δικαιολογιες βρισκει να πει για την ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της ομαδας και καθε παικτη ξεχωριστα...
    Γιατι ο μεγιστο των προβληματων ειναι εκει .Οταν εχει ενα ροστερ οπου κυριαρχουν οι μετριοτητες και οι αργοι, το να τους αφησεις και αγυμναστους ειναι τρελα.
    Το εχουμε ξαναπει.Ο πρωτος που εχει βαρεθει εδω και πανω απο εναμισυ χρονο να δουλευει ειναι ο Μαρτινς.Ο αθρωπος κανει προπονησεις της πλακας ,προπονησεις που τις βγαζουν ανετα γεροντια οπως οι Ματιε,Αβρααμ,Σωκρατης,Ελ Αραμπι,οι οποιοι σου λενε θελω και αλλο χρονο συμβολαιο,σε τετοιους ρυθμους γυμναζομαο μεχρι τα 40 μου χρονια....
    Τωρα για παικτες τι να σχολιασεις?Τα βυσματα των Μοντεστο Καρεμπε η τα βυσματα του Μαρτινς?
    Αρε Φορτουνη εισαι ''ανετοιμος'' για την ομαδα παλτων ,αντριμπλων,και αργων του Μαρτινς,ετσι λεει ο προφεσορας....

  • Βαγγέλης Κ.
    Βαγγέλης Κ. Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 01:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά επειδή δεν έχω πού να πω τον πονο μου, το λεω σε σας. Τετοιο Ολυμπιακο, τετοια χαλια εχω να δω απο τοτε που παιζαμε με κατι Μουστακιδηδες και κατι τετοιους. Ακομα και η ομαδα του Σεμπα το τσουλαγε το τοπι. Ετουτοι εδω ειναι θλιψη σκετη. Κλαιω τα λεφτα του διαρκειας. Βαριεμαι να παω γηπεδο να τρωω το κρυο για να πονανε τα ματια μου και να νευριαζω. Ας μας λυπηθει ο προεδρος και να φτιαξει επιτελους μια ομαδα οπως αυτη του μεγαλου Κοκκαλη με Ζιο, Ριμπο, Τζολε και ολους τους παιχταραδες

  • Nic
    Nic Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαστε επικίνδυνοι γιατί οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια.;Εμεις είμαστε επικίνδυνοι όταν αυτός έφερε μια καράβια Πορτογάλοβραζιλιανους τελειωμένους ποδοσφαιρικά; είμαστε επικίνδυνοι γιατί 3χρονια σε Τσλ πήρε 5 βαθμούς; είμαστε επικίνδυνοι στο ότι λέμε ο Ολυμπιακός απο27ος στην Ευρώπη κατρακύλησε στην 39η θέση και μέχρι να τελειώσουν τα Ευρωπαϊκά κύπελλα δεν θα μας βρίσκουν ούτε στην 40αδα; είμαστε επικίνδυνοι όταν με αυτόν τόν εμμονικο προπονητή έχουμε δεί τό χειρότερο ποδόσφαιρο καί τόν πιο εξευτελιστικο αποκλεισμό στο Τσλ μετά από τόν αποκλεισμό από την ανόρθωση και την Μακαμπή;Αυτά δεν είναι επικίνδυνα γιατί απλώς είναι αλήθειες, επικίνδυνος είναι αυτός πού δεν τα βλέπει η το χειρότερο ηθελημένα δεν θέλει νά τά δει.Ευτυχωςο κόσμος πλέον αρχίζει να βλέπει καί το δείχνει πλέον με την παρουσία του στον ναό.

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να σταματήσουμε να βάζουμε κολύριο στα μάτια μας τι πρέπει να γίνει? Αθλιο ποδόσφαιρο η ομάδα συνεχίζει να παίζει στο ίδιο σλόου μόσιον στύλ , προβλέψιμη και χωρίς ίχνος φαντασίας. Φυσική κατάσταση ΜΗΔΕΝ. Ποιός φταίει? Ηθελα νάξερα αρέσει η ομάδα ετσι όπως παίζει στον πρόεδρο? Είπαμε να συνεχίσουμε να ονειρεύομαστε ,οχι όμως με όνειρα θερινής ...φαντασίας!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι απογοητευτική εμφάνιση. Κουραστήκαμε όλοι οι σύγαυροι να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια. Αν συνεχίσουμε έτσι το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο. Χρειάζονται 6 με 7 νέοι αξιόλογοι παίκτες και με επιλογή και από τη Βόρεια Ευρώπη. Καλά η άμυνά μας στο γκολ της ισοφάρισης παιδική χαρά καθώς και στη φάση του πέναλτυ που στην αρχή δόθηκε στον Άρη και τελικά ορθώς ακυρώθηκε. Ο καλύτερος όλων με διαφορά ο Σισέ. Καλή νύκτα σε όλα τα αδέρφια και προχωρούμε αναγκαστικά όπως είμαστε για το 47ο.

  • Xristos
    Xristos Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόνεσαν τα μάτια μας και σήμερα,η ομάδα θέλει μεταγραφές καλές το καλοκαίρι, έτσι δεν πάμε πουθενά.

  • Κώστας παγκρατι
    Κώστας παγκρατι Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστας παγκρατι.πραγματικα προσπαθώ να δω την ομάδα τα τελευταία χρόνια κ δεν μπορώ ούτε για ένα ημίχρονο.αργη χωρίς φαντασία λες κ οι παίκτες βαριουνται.δυστυχως επειδή έχω θαυμάσει τον Ολυμπιακό με ζιοβανι Τζόλε Καρεμπέ ζαχοβιτς Γεωργάτο κ πολλούς άλλους όταν τον βλέπω με όλους τους σημερινούς λέω Παναγία μου.κ δεν είναι ίσως ότι δεν θέλουν αλλά ότι δεν μπορούν.χρειαζονται πολλές αλλαγές σε παικτες κ σε νοοτροπία αν θέλουμε τουλάχιστον να βλεπομαστε γιατί για Ευρώπη θέλουμε έτη φωτός

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    1) Η ομάδα δεν έχει φυσική κατάσταση , κάνει μπαμ.
    2) Παίχτες Μπουχαλακης , Ρεαμπτσιουκ , Λαλα , δεν υπάρχουν , είναι ντροπή να αγωνίζονται βασικοί στον Ολυμπιακό .
    3) Βατσλικ , Μανωλάς , Σισέ , Γκάρι , Ελ Αραμπι , εμβιλα , Μασούρας , Καρβάλιο ,Αγκιμπου , Σωκράτης , Φαντιγκα , Κίτσος , Βρουσαι , μια καλή βάση για του χρόνου . Οι υπόλοιποι συνταξιοδότηση , πώληση , δανεισμό κτλ.
    4) Όσοι λέτε να φύγει ο μαρτινς είστε επικίνδυνα άσχετοι . Θα σας θυμίσω απλα κάθε μεταγραφική περίοδο ποιους παίχτες ζητάει σαν πρώτους στόχους και ποιους του φέρνουν τελικά...Η αν Ποντενσε , Σα , Γκιγιερμε , Ομάρ κτλ τους έδιωξε αυτός ...

  • Gipas 81
    Gipas 81 Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά Η ομαδα δεν βλέπετε δεν σου κάνει αίσθηση!! Μπουχαλάκη,Ρεαμπτσιουκ και Μάρτινς απλά κουράσατε!! Ούτε του παπά πως κερδίσαμε σήμερα!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...